2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar mama veren annişler 6. Ay bıtınce mı 2 numaraya gectınız 5. Ay bıtıp 6. Aydan gun almaya baslayınca mı kaam karıstı benım

canim benim ben burdaki arkadasin tavsiyesine uyup migrostan milupanin
sutlu pirinc unu mamasini aldirdim esime
dr ben ogluma ondan yediriyorum demisti burdaki arkadasta tadini sevdigini soyleyince
bakalim benim kiz svecekmi

canim benim ben burdaki arkadasin tavsiyesine uyup migrostan milupanin
sutlu pirinc unu mamasini aldirdim esime
dr ben ogluma ondan yediriyorum demisti burdaki arkadasta tadini sevdigini soyleyince
bakalim benim kiz svecekmi

Bende mulupanın sütlü pirinçlisini verıyorum cok sevıyo kızım

daha önce sanırım güldendi tlfn edip sormuş 6 ay bittikten sonra demişler canım

Hımmmm ohhh be rahatladım canım sagol

bence onu laf olsun diye soruyorlar. bizim de bebek arabamız pembe kıyafetler pembe yine soruyorlar kız mı erkek mi diye içimden yuh artık diyorum erkeğe pembe giydirdim

bizede cok soruyprlardi sac bandi takmadan cikartmiyorum artik
bende biktim o sorulardan dunyalar guzeli kiza erkekmi diye sorulurmu

canım sen kitaba devam et bence dokor saçmalamış sein kitap iyimiş

bizm suluk bununyeşili ve birz küçüğü :)) işine gelince içiyo gelmeince içmyo bardaktan veiyoum ben de

rana 5.5aydır ilk defakaka yapmadı. rahatsız da değil akşam üstü yine yemek kavgası çıktı.. hoppalaya oturttuk yemek yapmaım di eşim lahmacun yaptırmıştı taa hoppalada ağlamaya başladı aldım kucağıma ağzıma saldıyo .. mutfağa gittim prinç maması yaptım mızır mızır kucağımdayken sıcak mama daha ağlıo istiyo altına su koydum ılııda yedi sonra su içti ama yapmaıkaka birz önçe de emdi artık saa 3 e kadarrahaıminşallh yarın yapar yaa

bizde birkaç gün sonra aşı olucaz sıkıntı yaşadınızmı merak ediyorum daha öncekilerde bişey olmamıştı ama ateş yapacak diye korku sardı nedense..

kızlar bebekler için yemek kitabı alanlar var mı varsa memnun olanlar isim verebilirmi? ben de bir tane aldım ama farklı şeyler var mı diye merak ediyorum.. damak zevki şimdiden gelişiyo ilerde yemek seçecek diye korkuyorum..

canım endişelenme yapar kakasını yarın
nazar değecek kızına canım yaa maşallah iştahına allahım nazarlardan korusun

bizde birkaç gün sonra aşı olucaz sıkıntı yaşadınızmı merak ediyorum daha öncekilerde bişey olmamıştı ama ateş yapacak diye korku sardı nedense..
bizim 4. ay aşılarımız çok ateş yapmışı oda bunun gibi bacaktan ve koldan olmuştu. bende bu sefer gitmeden fitil attım çok şükür bu saate kadar hiç ateş çıkmadı inşallahta çıkamaz. inşalah sizde sorunsuz atlatırsınız canım.

canım hiç endişelenme. bizimkide 6 ay boyunca düzenli yaptı ama 2 gün önce başımıza gelmişti.gün boyu hiç kaka yapmadı. ertesi gün bayağayapmıştı ama 2 gün de olsa normal

Nuk zaten canimm yaa

A nuku nasıl almıyor canım ya sen çalışıyordun herhalde nasıl veriyorlar sen yokken anne sütü veya devam mamasını.ben neler çektim alıştırana kadar Allah nuku üretenden razı olsun diyorum.

Ben çalışmıyorum canimm su veriyorum biberondan ısırıyor ama içmiyor paşam

canım aylık alması gereken kiloyu alsa inan takmıycam. zaten kilolu bi bebek değil yani neden 8 kilo değil diye üzülmüyorum. kilo almamasına moralim bozuldu

kilo almamasınada üzülme bence. çok hareketliler , eller bacaklar ayrı çalışıyor.
en iyisi benim gibi yapmak 5. ay sonu aşısını kendimiz yaptık gitmedik tartmayada ohh kafam rahat

bizede cok soruyprlardi sac bandi takmadan cikartmiyorum artik
bende biktim o sorulardan dunyalar guzeli kiza erkekmi diye sorulurmu

benim oğlumda da erkek kıyafetleri var kız mı erkek mi diye soruyorlar ; öyle soracağına adı ne de ordan anlamaya çalış kız mıymış erkek miymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…