2012 kasım bebekleri büyüyor..

öğleden sonra fevzipaşa ya çıktım bir dolaştım eve girmeden forum İstanbul a gittik . ayaklarım fena ağrıyor hemen geldim buraya bakmaya bomboş herkes nerede :44:
oğluma şapkada aldım yazlık eskiğimiz kalmadı gibi , içine çıtçıtlı eksik bir tek o da yazın kullanılır mı diye düşünüyorum. don mu alsam sadece , tşört ü tek mi giydiririm . siz ne yapacaksınız ?

Benim oğlumun henüz hiç dişi çıkmadı 6 aylığı geçti bi benim pasamda cikmadi heral:26:
Birde gece çok uyanıyor yaaa sizinkilerde öylemi kızlar

Benim oğlumun henüz hiç dişi çıkmadı 6 aylığı geçti bi benim pasamda cikmadi heral:26:
Birde gece çok uyanıyor yaaa sizinkilerde öylemi kızlar

bir saat arayla neredeyse gece uyanması. bazen de gece 3 te bir ağlıyor ki yırtına yırtına böyle kalıyorum

mwrhaba cnm bendun 4 tane kısa kollu 3 tane kolsuz cıtcıtlı aldım
yazın evde hep kullanıcaklar

dilekçim maşallah sana oğluna fotoları yarim saat içinde silmezsen kalıyor bizim çoook o yüzden takılma :-D mertur şapkayı bi ekle de yarin bakayim telefondan giriyorum şimdi basına göre mi aldın büyük mu ben de alacam ama büyük mu alsam diyorum :-S bu arada maşallah iyi geziyorsun :-D nerde oturuyorsun istanbul'da

fatihte oturuyorum =)
biraz büyük aldım hafif bol.

üçlü toplandık ama saat kaç ya nerdesiniz siz valla baktım telefondan gireyim dedim kızacak benim adam yeter hala mi forum diye :-D banyodan çıktım bornozla dedim bakayim gelmişler mi gelmişsinız ama ben çıkarımherhalde :-( songül yaren ne almıştır hediye haberin var mi anneler günü ya :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…