- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.421
üçlü toplandık ama saat kaç ya nerdesiniz siz valla baktım telefondan gireyim dedim kızacak benim adam yeter hala mi forum diye :-D banyodan çıktım bornozla dedim bakayim gelmişler mi gelmişsinız ama ben çıkarımherhalde :-( songül yaren ne almıştır hediye haberin var mi anneler günü ya :-D
dilekçim maşallah sana oğlunafotoları yarim saat içinde silmezsen kalıyor bizim çoook o yüzden takılma :-D mertur şapkayı bi ekle de yarin bakayimlefondan giriyorum şimdi basına göre mi aldın büyük mu ben de alacam ama büyük mu alsam diyorum :-S bu arada maşallah iyi geziyorsun :-D nerde oturuyorsun istanbul'da
bende eve girer girmez açtım pc yiçok yorgunum yinede oyalandım siz ancak gelebildiniz :44:
ay bende gıremedım bugun orta yerımden catladım bı ara dolmusta baktım topluca tasınırken
bugün herkes çok aktifmiş
sorma cnm ay ben evı mıde sevıyorum he cok gezınnce fazla gelıyo
bende gezmeyi severim de selimden sonra çıkıncaya kadar olan kısım gözümde büyüyor . Hazırlanmamız uzun sürüyor ama çıktıktan sonrada ayaklarım kopuyor ağrıdan eve giresim gelmiyor
ben severom ama hergun yada cok sık sevmem evımı duzenımı ozlerım
bu arada ozcanaın telı yazmamıs cıkmıs mecbur selam soyledı
aleyküm selam =) mesaj mı gönderdi
evet cnm artık olayı astık arkadasımla
ben ona rana ıle kalıtelı uykular dedım sonradanda kendı dedıgıme guldum
ozcanaaan mail adresin var ama telefonun yok :44:
gecen gun ben attım telı oda bana verdı cnm aay bu arada asıları esın nasıl vurdu kıyabıldımı huysuzluk oldumu
geçtiğimiz ay ki aşı ağızdan , bu ay gideriz evde yapmayız küçük daha ben kıyamam ...
bende çıkayım bari . Hem yorgunum hem de sessiz oldu burası ....
fatihte oturuyorum =)
biraz büyük aldım hafif bol.
ozcanaaan mail adresin var ama telefonun yok :44:
rana 5.5aydır ilk defakaka yapmadı. rahatsız da değil akşam üstü yine yemek kavgası çıktı.. hoppalaya oturttuk yemek yapmaım di eşim lahmacun yaptırmıştı taa hoppalada ağlamaya başladı aldım kucağıma ağzıma saldıyo .. mutfağa gittim prinç maması yaptım mızır mızır kucağımdayken sıcak mama daha ağlıo istiyo altına su koydum ılııda yedi sonra su içti ama yapmaıkaka birz önçe de emdi artık saa 3 e kadarrahaıminşallh yarın yapar yaa
günaydın canım erkencisiniz bizim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?