2012 kasım bebekleri büyüyor..

bende eve girer girmez açtım pc yi çok yorgunum yinede oyalandım siz ancak gelebildiniz :44:

cnmmmm yaz kızım ozledımm:126:

Son düzenleme:
sorma cnm ay ben evı mıde sevıyorum he cok gezınnce fazla gelıyo

bende gezmeyi severim de selimden sonra çıkıncaya kadar olan kısım gözümde büyüyor . hazırlanmamız uzun sürüyor ama çıktıktan sonrada ayaklarım kopuyor ağrıdan eve giresim gelmiyor

bende gezmeyi severim de selimden sonra çıkıncaya kadar olan kısım gözümde büyüyor . Hazırlanmamız uzun sürüyor ama çıktıktan sonrada ayaklarım kopuyor ağrıdan eve giresim gelmiyor

ben severom ama hergun yada cok sık sevmem evımı duzenımı ozlerım

bu arada ozcanaın telı yazmamıs cıkmıs mecbur selam soyledı

fatihte oturuyorum =)
biraz büyük aldım hafif bol.

ozcanaaan mail adresin var ama telefonun yok :44:

günaydııın dün telefondan tam 4 kere yazdım 4 ünü de kabul etmedi pis telefon sinir oldum valla neyse fatihte oturmana sevindim çünkü fatihi çok seviyoruz eşimle:) o okurken orda oturmuş.. saray muhallebicisinde kahvaltı yapmıştık birilkte :)) ben de öyle alacaktım ama eşim izin vermedi yaa bu hafta çkarsam kesin alacam malum 10 günümüz kaldı:) yolculuk için hazırlanmamız lazım hoş rana şapka takmayı sevmiyor basıyo bağlığı ama güneşi de sevmiyo şapkayla güneşe çıkarırsam şapkayı illaki sevecek

teli özelden gönderiyiromu sonra teyit mesajı at sen istedin de ben mi vermedim kuzum...

rana hala kaka yapmadıııı

Canım benim ek gıdalarda değişiyor düzenleri. Elif Mina da bazen 2-3 gün yapmıyor. Doktorumuzda gününe çok takmayın, çok katı yapmasın yeter dedi..
Ama biz anneyiz işte..
Allah korusun kuzucuğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…