2012 kasım bebekleri büyüyor..

6.30-7.00 arası kalkmazsa rahat etmez benim sıpa..
Sana da Allah kolaylık versin canım..
Rana' mı öpüver

uyudu cadı annesinde uyku bırakmadı yattı rabbim herkesin yardımcısı olsun valla ama böyle böyle uyku düzenleri oturacak kaka yi takmayacam inşallah sen de mina mi benim yerime gidigindan öp çok seviyorum ranayi ordan opmeyi

o bizde de oluyor canım.bebek arabamız belirgin pembe kıyafetlerde kız kıyafeti yine de soruyorlar kız mı erkek mi diye.insanlar garip işte

fevzipaşada ki saray da mı yaptınız =) bayaa var saray burada
benim oğlumda sıkıntılı şapka bebekliğinden beri kullanmadı , bol al biraz o zaman takar belki .
dün değil ondan önceki gün armut verdim bu sabah yaptı kakayı . eğer rahatsızlık belirtisi yoksa sende kafana takma yavaş sindiriliyor olabilir bir sürü ek gıda alıyor ranacık ...

evet canım fevzipaaşa caddesindekinde yaptık askeredeyken görmee gittiğimde götürmüştü bizi

ıkınıyo ama raatsız değil ıknca da gaz çıkıyo gerisi yok popunu koklamaktan bi hal oldum.. hoppaladayapıyodu yapmış mı diye yatıyorm altına basıyo kahkahayı

seni o hallerde gördükçe yapacağı varsa da yapmaz

seni o hallerde gördükçe yapacağı varsa da yapmaz

bıraktım ben de peşini yapmazsa yapmasın ama sabah kahvaltısını yine bi bağırışla yaptık ne yediğimi hatırlamıyorum derdi benimle bu kızın babasıyla hiç bi sıkıntısı yok

meyve sebze emziği varya onunla ilgili ne düşünüyosun bugün bi bakmayı düşünüyorum acaba alsam mı ben mutfaktayken eline veririm hiç olmazsa rahat ederiz ikimiz de

ben aylardır yediğimi içtiğimi anlamadığım için yadırgamıyorum rana yı :44:
benimki yeni uykuya daldıysa bile yemek kokusunu duyanca uyanır yemek boyu benim kucağımda , baba her zaman ki gibi rahat tabi ...
meyve emzikleri hep hoşuma gitmişti güzel olabilir rahat edersin sende =)

bakayım almayı düşünüyorum.. rana da yükünden kurtuldu çok şükür :)) biraz önce bütün bi bezi doldurmuş ama böyle bi koku var mı acaba diye kalakaldım.. kardeşimden ameliyat maskesi isteyecem ya felaketti bu arada selim de işini biliyomuş zaten anlamıyorum ne istiyolar kucaktan ne yaptığımızı mı merak ediyolar acaba bilemedim

ben kaçtım daha çamaşır serilecek beyazlar atılacak yemek yapılacak ve dışarı çıkılacak yanımda da laptopa doğru dönmek isteyen bi rana var:) görüşürüz akşama

Son düzenleme:
başınız sağolsun çok üzüldüm :-( görmüş muydu selim'i :-( Allah rahmet eylesın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…