- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.441
6.30-7.00 arası kalkmazsa rahat etmez benim sıpa..
Sana da Allah kolaylık versin canım..
Rana' mı öpüver
Gunaydin güzel anneler
Biz yine 6 buçukta ayaktaydik gecede iyi uyumadi suan sersem gibiyim(((
o bizde de oluyor canım.bebek arabamız belirgin pembe kıyafetlerde kız kıyafeti yine de soruyorlar kız mı erkek mi diye.insanlar garip işteayy benm bebeğimin arabası mavii olduğu halde
üzeriideki kıyafetler mavili olduğu halde
çarşıda pazarda görenler kızmı erkekmi diye soruyorlar
deli oluyorum yaa
oğlum kızamı benziyor:26::26::26::26::26:
Benim oğlumun henüz hiç dişi çıkmadı 6 aylığı geçti bi benim pasamda cikmadi heral:26:
Birde gece çok uyanıyor yaaa sizinkilerde öylemi kızlar
günaydııın dün telefondan tam 4 kere yazdım 4 ünü de kabul etmedi pis telefon sinir oldum valla neyse fatihte oturmana sevindim çünkü fatihi çok seviyoruz eşimle:) o okurken orda oturmuş.. saray muhallebicisinde kahvaltı yapmıştık birilkte :)) ben de öyle alacaktım ama eşim izin vermedi yaa bu hafta çkarsam kesin alacam malum 10 günümüz kaldı:) yolculuk için hazırlanmamız lazım hoş rana şapka takmayı sevmiyor basıyo bağlığı ama güneşi de sevmiyo şapkayla güneşe çıkarırsam şapkayı illaki sevecek
teli özelden gönderiyiromu sonra teyit mesajı at sen istedin de ben mi vermedim kuzum...
rana hala kaka yapmadıııı
fevzipaşada ki saray da mı yaptınız =) bayaa var saray burada
benim oğlumda sıkıntılı şapka bebekliğinden beri kullanmadı , bol al biraz o zaman takar belki .
dün değil ondan önceki gün armut verdim bu sabah yaptı kakayı . eğer rahatsızlık belirtisi yoksa sende kafana takma yavaş sindiriliyor olabilir bir sürü ek gıda alıyor ranacık ...
kızlar bu arada kalplerimiz geri gelmiş
evet canım fevzipaaşa caddesindekinde yaptık askeredeyken görmee gittiğimde götürmüştü bizi
ıkınıyo ama raatsız değil ıknca da gaz çıkıyo gerisi yok popunu koklamaktan bi hal oldum.. hoppaladayapıyodu yapmış mı diye yatıyorm altına basıyo kahkahayı
seni o hallerde gördükçe yapacağı varsa da yapmaz
bıraktım ben de peşini yapmazsa yapmasın ama sabah kahvaltısını yine bi bağırışla yaptık ne yediğimi hatırlamıyorum derdi benimle bu kızın babasıyla hiç bi sıkıntısı yok
meyve sebze emziği varya onunla ilgili ne düşünüyosun bugün bi bakmayı düşünüyorum acaba alsam mı ben mutfaktayken eline veririm hiç olmazsa rahat ederiz ikimiz de
ben aylardır yediğimi içtiğimi anlamadığım için yadırgamıyorum rana yı :44:
benimki yeni uykuya daldıysa bile yemek kokusunu duyanca uyanır yemek boyu benim kucağımda , baba her zaman ki gibi rahat tabi ...
meyve emzikleri hep hoşuma gitmişti güzel olabilir rahat edersin sende =)
Günaydın canım..
Bi sıkıntısı mı var acaba?
dedem vefat etmiş ....
merhba canmmm dis sikintisi olbilir ama bende tam bilmyorummm
dedem vefat etmiş ....
merhba canmmm dis sikintisi olbilir ama bende tam bilmyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?