2012 kasım bebekleri büyüyor..

bende alıcam bizimde vatr pipimiz

canım bazı çocuklara kız güzeli derler demek kız gibi güzel. ama maviyi görüpte ne diye sorarlar anlamadım
pipiniz varsa alabilirsin tatlım, sizinde yokmuş eksiğiniz
-------------
evet kızı anımsatabilir ama mavi renklerimiz gözlerine giriyor olmasına rağmen sormaları çok şaşırtıyor beni

Ben tam göremiyorum resimde canim ama olabilir benimkide benziyordu kiza bi sıra aman olsun sen biliyorsun ya pipisinin oldugunu

he dimi yazda geliyo pipisini sergilesekmi napsak
bida sormazlar kızmı erkekmi diye

aynen benim esimde asi olacagi zaman disari cikar kolunu bacagini ben tutarim susturmaya
calisirim neymis dayanamiyomus
ben nasil dayanayim

canım ya babalar daha dayanıksız hee
ama biz anne olarak şimdiden alışmalıyız diye düşünüyorum
çünkü Allah büyüklerinden korusun çocuklarımız dışarda oynarken düşecek bacağı kanayacak
canı acıycak falan filan dayanıklı olmamız lazım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bizim yok ondan napsak almasak mı acep

çok güldüm valla yaa

sizin pipiniz yoksa almayın tabii hayatım

bence onu laf olsun diye soruyorlar. bizim de bebek arabamız pembe kıyafetler pembe yine soruyorlar kız mı erkek mi diye içimden yuh artık diyorum erkeğe pembe giydirdim

he ya şeytan diyoki dalga geçerek yanıt ver ama tutuyorum kendimi
her sorana sabırla ve gülümseyerek "erkek" diyorum:114:

benim oğlumda da erkek kıyafetleri var kız mı erkek mi diye soruyorlar ; öyle soracağına adı ne de ordan anlamaya çalış kız mıymış erkek miymiş

demekki bu sadece benm başıma gelen bi olay değil
herkes yaşıyo oh iyi bari rahatladım

canim benim ben burdaki arkadasin tavsiyesine uyup migrostan milupanin.
sutlu pirinc unu mamasini aldirdim esime
dr ben ogluma ondan yediriyorum demisti burdaki arkadasta tadini sevdigini soyleyince
bakalim benim kiz svecekmi

saf pirinç unumu alsam bende bilemedimki
farkedermiki
neyse bakalım doktor ne diycek:44::44::44:

ay bende her çarşıya gittiğimde beebk mağzasına girip boş çıkıp geliyorum
yaz için ne almalıyım ne lazım olur bilemiyorum
sadece 2 adet yazlık şapka aldım
acaba patikli giymeyi bırakmalımıyız artık:26::26::26::26::26::26::26::26:

Benim oğlumun henüz hiç dişi çıkmadı 6 aylığı geçti bi benim pasamda cikmadi heral:26:
Birde gece çok uyanıyor yaaa sizinkilerde öylemi kızlar
benm oğlumda da icraat yok
mızmızlığıda yok, hiç diş çıkaacak gibi durmuyo
---------
hayatım yanlş hatırrlamıyorsam senin saçların uzun dimi
bende hamileliğim boyunca saçlarımı kestirmedim
doğmdan sonra da çok dediler kestir diye ama ben uzun saçlı annelere çok özenirdim
bu yüzden saçlrımı inatla kestirmedim, saçlarım çok uzundu
oğlum 3 aylık olduktan sonra birden aşırı şekilde dökülmeye başladı
bu dökülmeyi görmeye dayanamayıp bi gün aynanın karşısına geçip 30cm kadar kestim saçlarımı
dökülme duracak sandım ama bişi değişmedi
keşke kıymasaydım saçlarıma
bence anne uzun saçlı olmalı

slm kızlar nasılsınız

mertur canım başın sağolsun mekanı cennet olur inşallah

yarencim bebeğim geçmişi okumuyosun sen heralde
dün sana neler yazmştım

Annrmmm ben seni ihml mi ettimkuzi ay dun vok yogun gundi gecmis okumadn daldim ama son sayfada okudum pipili muhappwtine pek guldum al kix sende aaa ne eksikiniz var dimi

Kiz ben patiklilere son vereli 1 ay oldu bizimoiler artik olgunlasmis bebek o neyse

ülker hero baby numune göndermis çok mutlu oldum

bizimkide yolda dün aradılar gelin alın diye tamam nerde dedim çekmeköydeymiş hemen adresi düzeltip bursaya göndereceklerdi bakalım ne zaman gelecek neler var içinde
gözün aydın canım rana yapmış kakasını

Kizkar icime fenakik basti cocuga hergun ayni seyi yedirmektn sebze pure olayindan bigun gurme bebeden tarif aldun princli havuc onubyapiyorum.6 ay icinmis

pirinç unu için devam sütü kullanmak doğrumuki
devam sütünün üzerinde 1 yaşında itibaren yazıyor:26::26::26::26:

bıkac gundur arasta enerjı patlaması var azonce yerde bıduz bı ters ne yapacagını sasırdı ama emekleöe nıyetı hıc yok sadece yuzustu sırt ustu durmadan donuyı

o bizde de oluyor canım.bebek arabamız belirgin pembe kıyafetlerde kız kıyafeti yine de soruyorlar kız mı erkek mi diye.insanlar garip işte

iyi yalnız değilim:13::13::13::13:

ayy utandım şimdik ben hala patikli giydiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…