- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.461
pipiniz varsa alabilirsin tatlım, sizinde yokmuş eksiğinizbende alıcam bizimde vatr pipimiz
canım bazı çocuklara kız güzeli derler demek kız gibi güzel. ama maviyi görüpte ne diye sorarlar anlamadım
Ben tam göremiyorum resimde canim ama olabilir benimkide benziyordu kiza bi sıra aman olsun sen biliyorsun ya pipisinin oldugunu
aynen benim esimde asi olacagi zaman disari cikar kolunu bacagini ben tutarim susturmaya
calisirim neymis dayanamiyomus
ben nasil dayanayim
bizim yok ondan napsak almasak mı acep
çok güldüm valla yaa
bence onu laf olsun diye soruyorlar. bizim de bebek arabamız pembe kıyafetler pembe yine soruyorlar kız mı erkek mi diye içimden yuh artık diyorum erkeğe pembe giydirdim
benim oğlumda da erkek kıyafetleri var kız mı erkek mi diye soruyorlar ; öyle soracağına adı ne de ordan anlamaya çalış kız mıymış erkek miymiş
canim benim ben burdaki arkadasin tavsiyesine uyup migrostan milupanin.
sutlu pirinc unu mamasini aldirdim esime
dr ben ogluma ondan yediriyorum demisti burdaki arkadasta tadini sevdigini soyleyince
bakalim benim kiz svecekmi
öğleden sonra fevzipaşa ya çıktım bir dolaştım eve girmeden forum İstanbul a gittik . ayaklarım fena ağrıyor hemen geldim buraya bakmaya bomboş herkes nerede :44:
oğluma şapkada aldım yazlık eskiğimiz kalmadı gibi , içine çıtçıtlı eksik bir tek o da yazın kullanılır mı diye düşünüyorum. donmu alsam sadece , tşört ü tek mi giydiririm . siz ne yapacaksınız ?
benm oğlumda da icraat yokBenim oğlumun henüz hiç dişi çıkmadı 6 aylığı geçti bi benim pasamda cikmadi heral:26:
Birde gece çok uyanıyor yaaa sizinkilerde öylemi kızlar
mwrhaba cnm bendun 4 tane kısa kollu 3 tane kolsuz cıtcıtlı aldım
yazın evde hep kullanıcaklar
dedem vefat etmiş ....
yarencim bebeğim geçmişi okumuyosun sen heralde
dün sana neler yazmştım
ülker hero baby numune göndermis çok mutlu oldum
ülker hero baby numune göndermis çok mutlu oldum
Kizkar icime fenakik basti cocuga hergun ayni seyi yedirmektn sebze pure olayindan bigun gurme bebeden tarif aldun princli havuc onubyapiyorum.6 ay icinmis
o bizde de oluyor canım.bebek arabamız belirgin pembe kıyafetlerde kız kıyafeti yine de soruyorlar kız mı erkek mi diye.insanlar garip işte
Annrmmm ben seni ihml mi ettimkuzi ay dun vok yogun gundi gecmis okumadn daldim ama son sayfada okudum pipili muhappwtine pek guldum al kix sende aaa ne eksikiniz var dimi
Kiz ben patiklilere son vereli 1 ay oldu bizimoiler artik olgunlasmis bebek o neyse
pirinç unu için devam sütü kullanmak doğrumuki
devam sütünün üzerinde 1 yaşında itibaren yazıyor:26::26::26::26:
bıkac gundur arasta enerjı patlaması var azonce yerde bıduz bı ters ne yapacagını sasırdı ama emekleöe nıyetı hıc yok sadece yuzustu sırt ustu durmadan donuyı
iyi yalnız değilim:13::13::13::13:
ayy utandım şimdik ben hala patikli giydiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?