- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.501
cnm gun bıyu toplasan 1 saat etmez ay bınınce dırek yarenın odaya gııdıyo oyunckların basına
yaren yurutecı hıc sevmedı 6 aylık emekledı 1o aybıttı yurudu
cnm ık cocuk aklının karısması normal
yazın cok sıcak olucak cnm ya kolsuz yada kısa kollu bı tane gıydırıceksın oh tamamdır sonra bol bol ısırcan tos tos oglunu
günü anne sütüyle bitirmiyormu
gece uyanınca mama veriyomusun
ay çokmu soruyorum afedersin
hımmmm evet cnm bencede bekle dr unu
ay ben cok korktum yarende mazım karanlık
sımdılık arasın ıyı gıdıyo
nasıl oglunun tepkısı arada tattırıyormusun yada heveslımı yeme cabası varmı
yok ne versem suratını buruşturuyo
Istekle yediği hiç bişi yok
zorla veriyorum meyve suyunu ve yoğurdu en sonunda sinirlenip ağlıyo
onun için varsa yoksa süt emmek
ide yazlık mont gibi bişi almak lazım dimi sen almşsın serin havalar için
Maya mınem sızde katılsanıza sohpete kızlar
yaren kucağımda ondan yazamıyorum yazdıklarınızı okuyorumAyy bu kadar problemli mi olacak ek gıdaya geçis yaaa biz şimdiden başladık yemeye ama öyle düzenli değil
ay her yaren yazısında ıcım hos oluyo
cnm cocuga gore degısıyo bızım gecısımız cok rahat oldu sımdılık ıyı gıdıyo
nasıl ısteklımı
yarenin küçüklüğü aklına geliyo dimi canım
Istekli yemek konusunda canımbiz yemek yerken ağızımıza bakıyo bende yemeklerden tattırıyorum ona içim gidiyo bakmasına o bakarken yemek yiyemiyorum valla çay içerken bile bakıyo
Hergün aynı şey de yenmez ki mesala senin listeni bilgisayara kaydettim sebze püresinden başka bişey yemicek mi bu çocuk bunu düşünmeye başladım şimdiden
arasada maşallah canımYürüteçle neler yapıyomuş
bizimki daha geri geri gitmeye başladı ıhh ıhh diye diye
hımmmm acken uykusunu alıkken denersın bıde annesı ay cok tatlı hep ordan bakıyo bana kocaman cnm ya
cnm bana bı tane lcw hedıye geldı yagmırluk
ıkı tanede oraya koydum onlarıa wenıce kapandı ya pazara getırmısler 5 tl ya almıstım saka gıbı
teysesı 1 ay oldu ama o artık profıosyenel
seni dinledim açken ve uykusunu almşken denedm ama yinede hoşlanmadı
bi keresinde çikolata yalatmştım bi ona saldırmştı
Seni de tanıdm tanıyalı aynı avatar bebeğim çokmu seviyosun bu avatarı
çok şanslısın
seninle sohbet iyi geldi ve bilgilendirdn beni
oğlanım kalktı ona bakıyım ben çok sağol
ay ıcım tuhaf oluy bılemedıgım sebepten
heveslı ıse korkma cnm arasta heveslı
sebze olayı 7.ayda degıscek ama nette bısuru 6 ay tarıfı var arada denenebılır ben gecen tarhana verdım salcasız baharatsoz
hadı ya seve seve neyı sevmıs
cnm ya ben cok takıntılıyım gecen arasın ayacıklarını koydum ay bı pısman oldum sankı benım uyelıgım degıl ben yazmıyorum kk dan sogudum sen avatarda kayıtlı degıldı ne kadar ugrastım yenıden aynı avatarı bulmak ıcın
ay dusun esım bıle hala telde mechul dıye kayıtlııı
bak sen yavrum cocukuna benımkı uykuya devam
Aaaaa ne gondermisssss
kapı çaldı eşim çıktı baktım beni çağırıyo adam.. aklıma bi sürü şey geldi kim ne göndermiş ki derken eşim aldı büyük bi kutu baktım hero baby yazıyo:)) 4 aylıkken istemştim ben bi kaşık maması 250 gr. 1 havuç / üzüm suyu 1 karışık meyveli kavanoz maması, 20 gr devam sütü 3 tane de dergi gibi bişi var küçük ebatta biri çok kalın ve güzel şeyler yazıyo iyi ki istemişim gönderdiler sağolsunlar :) mutlu oldum hepsini de okudum biraz reklam kokuyo ama olacak o kadar.. ranaya yolluk çıktı açmayacam hepsini yola verecem bi de bugün meyve sebze emziği aldık çıldırdı.. elma koydum içine al dedim aldı başladı emmeye tatlı gelince bıraktı neymiş ben verecekmişim.. ben verdikçe attı elinden babası emzirdi.. ne anladık biz bu işten dedim ya bakalım artık :)) ama sevdi bu arada ben iyi ki yürüteç değil de hoppala almışım önceden küçüktü ya sallanıyodu sadece şimdi çılgınlar gibi hopluyo etrafında dönüyo çok seviyo hoppalayı sıkılınca ağlıyo ama orası ayrı :)) tepelerine pepeyle şilayı yapıştırdım bakıp bakıp çene çalıyo kendi çapında :)) buzdolabımızda da artık kocaman pepe ailesinin posteri var:) rana bu pepeyi çok seviyobizimkide yolda dün aradılar gelin alın diye tamam nerde dedim çekmeköydeymişhemen adresi düzeltip bursaya göndereceklerdi bakalım ne zaman gelecek neler var içinde
gözün aydın canım rana yapmış kakasını
yaren kucağımda ondan yazamıyorum yazdıklarınızı okuyorumayy bu kadar problemli mi olacak ek gıdaya geçis yaaa biz şimdiden başladık yemeye ama öyle düzenli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?