- 14 Şubat 2012
- 1.468
- 1
- 116
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.521
teysesı 1 ay oldu ama o artık profıosyenel
cvp vermeden edemedim
bende kkya ilk girdiğim zaman bi avatrım vardı onu hiç değiştiremiyordum
kendimi kötü hissediyrdum
değiştirmeyi namus meselesi yapmştım
ama en sonunda aştım bu huyuumu
Bu huyda güzel ama severim takıntıyı
kapı çaldı eşim çıktı baktım beni çağırıyo adam.. Aklıma bi sürü şey geldi kim ne göndermiş ki derken eşim aldı büyük bi kutu baktım hero baby yazıyo:)) 4 aylıkken istemştim ben bi kaşık maması 250 gr. 1 havuç / üzüm suyu 1 karışık meyveli kavanoz maması, 20 gr devam sütü 3 tane de dergi gibi bişi var küçük ebatta biri çok kalın ve güzel şeyler yazıyo iyi ki istemişim gönderdiler sağolsunlar :) mutlu oldum hepsini de okudum biraz reklam kokuyo ama olacak o kadar.. Ranaya yolluk çıktı açmayacam hepsini yola verecem bi de bugün meyve sebze emziği aldık çıldırdı.. Elma koydum içine al dedim aldı başladı emmeye tatlı gelince bıraktı neymiş ben verecekmişim.. Ben verdikçe attı elinden babası emzirdi.. Ne anladık biz bu işten dedim ya bakalım artık :)) ama sevdi bu arada ben iyi ki yürüteç değil de hoppala almışım önceden küçüktü ya sallanıyodu sadece şimdi çılgınlar gibi hopluyo etrafında dönüyo çok seviyo hoppalayı sıkılınca ağlıyo ama orası ayrı :)) tepelerine pepeyle şilayı yapıştırdım bakıp bakıp çene çalıyo kendi çapında :)) buzdolabımızda da artık kocaman pepe ailesinin posteri var:) rana bu pepeyi çok seviyo
biz yiyoruz valla alıştı artık kaka yapmıyo diye vermeyecem hiç ek besin dedim deli etti beni illa yiyecekmiş emmiyo da yedikten yarım saat sonra bayağı emiyo yani bu ek besin rananın beni daha uzun süre emmesini sağladı galiba su niyetine mi emiyo anlamadım... Velhasıl bugün büyük kaka yapma olayından sonra ballı irmikli kaşık maması yaptım 75 cc az bişi kaldı yedi ama bişi istiyo dilinden anlamadığım için ağlamaya başlıyo ne istediğini anlayamıyorum bi konuşaydı iyiydi
desene bizde 1 ay sonra tutamıcaz bizim cadıyıArtık neler yapar bilmiyorum çok meraklı zaten
oh cnm bı kac urun koymuslar bak ne guzel gule gule yesın ranam
ay o kucuk cadı pepedende anlıyo he bızımkıde ablsının oynayan bebegıne cok guluyo
bana anlatsana cnm elmayı ne skılde koyuyorsun alayımmı bende tavsıye edermısın
güzel canım düşünmüşler göndermişler bakalım bzimki ne zaman gelcek milupadan da gelecekti sözde ama gelen giden yokkapı çaldı eşim çıktı baktım beni çağırıyo adam.. aklıma bi sürü şey geldi kim ne göndermiş ki derken eşim aldı büyük bi kutu baktım hero baby yazıyo:)) 4 aylıkken istemştim ben bi kaşık maması 250 gr. 1 havuç / üzüm suyu 1 karışık meyveli kavanoz maması, 20 gr devam sütü 3 tane de dergi gibi bişi var küçük ebatta biri çok kalın ve güzel şeyler yazıyo iyi ki istemişim gönderdiler sağolsunlar :) mutlu oldum hepsini de okudum biraz reklam kokuyo ama olacak o kadar.. ranaya yolluk çıktı açmayacam hepsini yola verecem bi de bugün meyve sebze emziği aldık çıldırdı.. elma koydum içine al dedim aldı başladı emmeye tatlı gelince bıraktı neymiş ben verecekmişim.. ben verdikçe attı elinden babası emzirdi.. ne anladık biz bu işten dedim ya bakalım artık :)) ama sevdi bu arada ben iyi ki yürüteç değil de hoppala almışım önceden küçüktü ya sallanıyodu sadece şimdi çılgınlar gibi hopluyo etrafında dönüyo çok seviyo hoppalayı sıkılınca ağlıyo ama orası ayrı :)) tepelerine pepeyle şilayı yapıştırdım bakıp bakıp çene çalıyo kendi çapında :)) buzdolabımızda da artık kocaman pepe ailesinin posteri var:) rana bu pepeyi çok seviyo
biz yiyoruz valla alıştı artık kaka yapmıyo diye vermeyecem hiç ek besin dedim deli etti beni illa yiyecekmiş emmiyo da yedikten yarım saat sonra bayağı emiyo yani bu ek besin rananın beni daha uzun süre emmesini sağladı galiba su niyetine mi emiyo anlamadım... velhasıl bugün büyük kaka yapma olayından sonra ballı irmikli kaşık maması yaptım 75 cc az bişi kaldı yedi ama bişi istiyo dilinden anlamadığım için ağlamaya başlıyo ne istediğini anlayamıyorum bi konuşaydı iyiydi
valla biz beğendik canım ya oyalanıyo hemde gerçekten parça falan kalmaz boğazında elmaları küp küp doğradım içine doldurdum emdi gerçekten iyi yani :) diş çıkarırken de iyi olacağını düşünüyorum sürter soğuk bi meyve koyarsın iyi olur yani ben şimdilik memnunum
evetttt cnm bıde yaz geldı halılarıda ufaktan kaldırırsın
bızımkı cıcek yolmalara ortu almalara baslaı ay cok mutlu oluyorum
aman heves ettım baksımdı hemen asagıda markette var aslında ama cesaret lazım gıtmeye
kup kup dograyıp koyucaz okadar dımı baska hangı meyse konuyo
aras hergun bı elma pure yıyor cok sevıyıo
güzel canım düşünmüşler göndermişler bakalım bzimki ne zaman gelcek milupadan da gelecekti sözde ama gelen giden yok
hoppalayı kaça aldınız canım bu tavana monte olanlardan değil demi
he bu arada canım rana kilo almış mı 1 hafta sonra götürecektin ya mamaya o yüzden mi başladın canım ben sadece arada kavanoz mamalarından veriyorum bu ay ne kadar aldık acaba merak ediyorum yarende öyle bişeyler yiyince sanki beni daha iyi emiyo iştahlı iştahlı
elma koyduk muz koyduk armut ne istersen koy dedi kadın
salatalık bile koyabiliriz canım:) muz koyduk güzel emdi ağzına gelmediğini anlayınca yırttı ortalığı orası ayrı şimdi de yanımda oturmuş nasıl yazdığıma bakıyokomedi bu kız gerçekten
rana sizi parmağında oynatcak canımbayılıyorum ben ranaya yaa sen anlattıkca yiyesim geliyooo
milupadan istemedim ya kullanmayacam ben hep hero kullanmayı düşünüyorum valla hoppalayı 150 liraya aldık sunny baby nin .. yok tavandan asılanlar güvenli değil canım bizim ki iyi.. anne sütüyle 125 gr aldı ama bızım kız yemek yemeyi çok istiyo ben yerken çok ağlıyo ben de veriyorum eşimin yeğenlerinin ikisi de 6 beklemişler yememişler bişi onlara çeker falan diye yavaştan alıştıralım dedik tam alıştı bizimki hiç kavanoz maması vermedim işte geleni verecem ama yolda:) zaten iki hafta kaldı 6 ay dolmasına o zaman tam kahvaltıdır ara öğündür çorbadır başlayacaz.. mesela hiç çorba vermedim ama bu hafta yapmayı düşünüyorum yani kızım da yiyo ve emmesinde hiç sıkıntı yok daha iyi emmesi sevindiriyo beni tek başına emmek istemiyo ya da yetmiyo bilmiyorum canım çünkü çok hareketli
oynatıyo şimdiden bazen ne yapacağmı bilemiyorum şimdi soydum bi çıtçıtlı kaldı da öyle sustu şimdi de beni tekmeliyo yanındayım diye :)) maskot ama bize dışarıya yabani
bende istemedim canım üye oldum diye ilk kaşığım setini göndercez size dediler ama gelmedi bişey
bende tavandan asılanlardan istemiyorum zaten ben de alıcam ama bakalım ne zaman yürüteç bize hediye geldi yoksa bende almazdım
ben çorbaların tadına baktırdım hep ama meyve püresi ve suyu verdim son 1 aydır sevdi ama sebze püresini denedim pek sevmedi yaa bakalım ne yapcaz 15 gün kaldı ek gıdaya geçişe gerçi biz geçmişiz bile
sende benim gibisin çok ağlayınca soyuveriyorum susuyo yarende beni tekmeliyo şimdi
bizimki dışarda çok fena canım yaa herkese gülücekler atıyo valla nazar değecek diye korkuyorum hiç yabancılık çekmiyo ama beni görmesi,n başlıyo hemen ağlamaya
ben hero babynin kavanoz mamalarından veriyorum canım meyve pürelerine bayılıyo yaren evet biz vitamini öldürüyoruz canım pişirirkenbize de gelse ben de bindiririm herhal yürütece ama bize hediye falan gelmezbizim çorbanın tadına bakmak değil kaşıkla istiyo ama baharatlı olduğu için vermek istemiyorum daha yapmadım sebze püresi nasıl yaptın sen ben de yapacam ama bilmiyorum korkuyo insan ya 15 gün sonra annemlerde olacam ben tuzsuz peynir tuzsuz tereyağı çok sıkıntı yapmayacağım kendime annem var yanımda çünkü ama tek olsam da korkmuyorum yiyen bebek olduktan sonra ne versen yer sonuçta önemli olan vitaminli sağlıklı şeylerden yemesi herobaby gelince o dergi gbii şeyi bi oku güzel şeyler yazıyo yani reklam gibi aslında ama mantıklı geliyo el değmemiş vitamini kaçmamış bebeklere özel falan biz kaynatırken vitaminini öldürebiliyomuşuz ama onlar öldürmüyolarmış falan:) tavuklu şehiryie çorbası bile yapmışlar yaaa çok güldüm tavuklu güveç e :)) alırım belki ya çalışıyorum ya çalışacağım zaman arada kaçamak veririm kızıma inşallah bu iştah devam eder.. sen de şimdiden vermeye başla bence canım ya yoğurt verdin mi hiç
:)) keşke bizimki de dışarda iyi olsa ya ama nerdee küçük kızlara bile dudak büzüyo nazar değmez benim kıza çünkü herşeye ağlıyo ama dikkatli baktıkları zaman direk okuyorum korkuyorum ben de nazar değecek diye valla
24 gece sabaha karşı 4 te suyum geldi canım 25 gce 11 de doğdu tam doğurdum kafayı kaldırdım saat 11 i 5 geçiyodu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?