2012 kasım bebekleri büyüyor..

haha oh ne guzel asmıssın cnm kndını ay ben bı assa kendımı ılk adamcagızın ısını degıstr
ırcem basıma bı hal gelse asla mechul dıye ayıtlı bırını aramazlar
ay bu avatar super kuzum benım

oh cnm bı kac urun koymuslar bak ne guzel gule gule yesın ranam
ay o kucuk cadı pepedende anlıyo he bızımkıde ablsının oynayan bebegıne cok guluyo
bana anlatsana cnm elmayı ne skılde koyuyorsun alayımmı bende tavsıye edermısın

valla biz beğendik canım ya oyalanıyo hemde gerçekten parça falan kalmaz boğazında elmaları küp küp doğradım içine doldurdum emdi gerçekten iyi yani :) diş çıkarırken de iyi olacağını düşünüyorum sürter soğuk bi meyve koyarsın iyi olur yani ben şimdilik memnunum

güzel canım düşünmüşler göndermişler bakalım bzimki ne zaman gelcek milupadan da gelecekti sözde ama gelen giden yok
hoppalayı kaça aldınız canım bu tavana monte olanlardan değil demi
he bu arada canım rana kilo almış mı 1 hafta sonra götürecektin ya mamaya o yüzden mi başladın canım ben sadece arada kavanoz mamalarından veriyorum bu ay ne kadar aldık acaba merak ediyorum yarende öyle bişeyler yiyince sanki beni daha iyi emiyo iştahlı iştahlı

kapının önündeki cadı kızlar kızımı uyandırdılar indim aşağı kızmanın biraz yumuşağını yaptım sustular ama kızım aşırı mız mız çünkü uykusunu almadı.. görüşürüz kızlar ben ranaya gidiyorum

aman heves ettım baksımdı hemen asagıda markette var aslında ama cesaret lazım gıtmeye
kup kup dograyıp koyucaz okadar dımı baska hangı meyse konuyo
aras hergun bı elma pure yıyor cok sevıyıo

evetttt cnm bıde yaz geldı halılarıda ufaktan kaldırırsın
bızımkı cıcek yolmalara ortu almalara baslaı ay cok mutlu oluyorum

zaten yazın küçüçük halı seriyordum bu yaz hiç sermeyiz
yaren bi o tarafa bi bu tarafa dolanır durur
ayy büyüdüler valla ya ilk günlerde hareket bile edemiyolardı şimdi kocaman oldular yeni doğan bi bebek gördüğümde büyüdüğünün dha da farkına varıyorum

aman heves ettım baksımdı hemen asagıda markette var aslında ama cesaret lazım gıtmeye
kup kup dograyıp koyucaz okadar dımı baska hangı meyse konuyo
aras hergun bı elma pure yıyor cok sevıyıo

elma koyduk muz koyduk armut ne istersen koy dedi kadın
salatalık bile koyabiliriz canım:) muz koyduk güzel emdi ağzına gelmediğini anlayınca yırttı ortalığı orası ayrı şimdi de yanımda oturmuş nasıl yazdığıma bakıyo komedi bu kız gerçekten

milupadan istemedim ya kullanmayacam ben hep hero kullanmayı düşünüyorum valla hoppalayı 150 liraya aldık sunny baby nin .. yok tavandan asılanlar güvenli değil canım bizim ki iyi.. anne sütüyle 125 gr aldı ama bızım kız yemek yemeyi çok istiyo ben yerken çok ağlıyo ben de veriyorum eşimin yeğenlerinin ikisi de 6 beklemişler yememişler bişi onlara çeker falan diye yavaştan alıştıralım dedik tam alıştı bizimki hiç kavanoz maması vermedim işte geleni verecem ama yolda:) zaten iki hafta kaldı 6 ay dolmasına o zaman tam kahvaltıdır ara öğündür çorbadır başlayacaz.. mesela hiç çorba vermedim ama bu hafta yapmayı düşünüyorum yani kızım da yiyo ve emmesinde hiç sıkıntı yok daha iyi emmesi sevindiriyo beni tek başına emmek istemiyo ya da yetmiyo bilmiyorum canım çünkü çok hareketli

rana sizi parmağında oynatcak canım bayılıyorum ben ranaya yaa sen anlattıkca yiyesim geliyooo

rana sizi parmağında oynatcak canım bayılıyorum ben ranaya yaa sen anlattıkca yiyesim geliyooo

oynatıyo şimdiden bazen ne yapacağmı bilemiyorum şimdi soydum bi çıtçıtlı kaldı da öyle sustu şimdi de beni tekmeliyo yanındayım diye :)) maskot ama bize dışarıya yabani

bende istemedim canım üye oldum diye ilk kaşığım setini göndercez size dediler ama gelmedi bişey
bende tavandan asılanlardan istemiyorum zaten ben de alıcam ama bakalım ne zaman yürüteç bize hediye geldi yoksa bende almazdım
ben çorbaların tadına baktırdım hep ama meyve püresi ve suyu verdim son 1 aydır sevdi ama sebze püresini denedim pek sevmedi yaa bakalım ne yapcaz 15 gün kaldı ek gıdaya geçişe gerçi biz geçmişiz bile

oynatıyo şimdiden bazen ne yapacağmı bilemiyorum şimdi soydum bi çıtçıtlı kaldı da öyle sustu şimdi de beni tekmeliyo yanındayım diye :)) maskot ama bize dışarıya yabani

sende benim gibisin çok ağlayınca soyuveriyorum susuyo yarende beni tekmeliyo şimdi
bizimki dışarda çok fena canım yaa herkese gülücekler atıyo valla nazar değecek diye korkuyorum hiç yabancılık çekmiyo ama beni görmesi,n başlıyo hemen ağlamaya
rana saat kaçta doğdu canım 19.05 de doğdu yaren

Son düzenleme:

bize de gelse ben de bindiririm herhal yürütece ama bize hediye falan gelmez bizim çorbanın tadına bakmak değil kaşıkla istiyo ama baharatlı olduğu için vermek istemiyorum daha yapmadım sebze püresi nasıl yaptın sen ben de yapacam ama bilmiyorum korkuyo insan ya 15 gün sonra annemlerde olacam ben tuzsuz peynir tuzsuz tereyağı çok sıkıntı yapmayacağım kendime annem var yanımda çünkü ama tek olsam da korkmuyorum yiyen bebek olduktan sonra ne versen yer sonuçta önemli olan vitaminli sağlıklı şeylerden yemesi herobaby gelince o dergi gbii şeyi bi oku güzel şeyler yazıyo yani reklam gibi aslında ama mantıklı geliyo el değmemiş vitamini kaçmamış bebeklere özel falan biz kaynatırken vitaminini öldürebiliyomuşuz ama onlar öldürmüyolarmış falan:) tavuklu şehiryie çorbası bile yapmışlar yaaa çok güldüm tavuklu güveç e :)) alırım belki ya çalışıyorum ya çalışacağım zaman arada kaçamak veririm kızıma inşallah bu iştah devam eder.. sen de şimdiden vermeye başla bence canım ya yoğurt verdin mi hiç

:)) keşke bizimki de dışarda iyi olsa ya ama nerdee küçük kızlara bile dudak büzüyo nazar değmez benim kıza çünkü herşeye ağlıyo ama dikkatli baktıkları zaman direk okuyorum korkuyorum ben de nazar değecek diye valla

24 gece sabaha karşı 4 te suyum geldi canım 25 gce 11 de doğdu tam doğurdum kafayı kaldırdım saat 11 i 5 geçiyodu valla

Son düzenleme:
ben hero babynin kavanoz mamalarından veriyorum canım meyve pürelerine bayılıyo yaren evet biz vitamini öldürüyoruz canım pişirirken
ben yoğurt veriyorum canım sabah kahvaltıda mesala haşlanmış yumurta veriyorum biraz tuzsuz peynir veriyorum az az biz yerken yemeklerde çorbaların tadına baktıryorum 2 3 çay kaşığı yine yoğurt veriyorum ondan sonra sıkıyosa verme durmuyo
ben sebze püresini çeyrek kabak yarım havuç çeyrek patatesi doğradım 1 çay bardağı suyla haşladım sonra blendirdan geçirdim ama beğenmedi bizimkisi bigünde yoğurtla yedirmeyi düşünüyorum dün denedim çünkü püreyi zorlamamak için bi kaç gün beklicem

dudak büzmesi bile tatlı ki rananın canım allahım nazarlardan korusun hepsini
gece 11 de mi doğurdun canım
benim 25inde 16 gibi suyum geldi 19.05 de doğdu yaren siz baya beklemişsiniz benim ikinci doğum ondan çabuk oldu herhalde ilkinde bende 12 saat beklemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…