2012 kasım bebekleri büyüyor..

ohoooo sen benden hızlısın valla ben de verecem yarın yaa kıskandım :))) genelde meyve püresi veriyorum yoğurtla karıştırıp yoğurt bitti bizim yedi maşallah kızım ha bişi daha şimdi verme yoğurtla sebze çünkü gaz oluyomuş akşam verdiklerin

canım ben çıkmak zorundayım zır zır rana ağlıyo banyo yapıp yatacak 2 saat sonra falan gelecem gelirsen konuşuruz yine öptüm seni ve mercimeğini

sebze püresinin yanına yoğurt verince gaz mı yapıyomuş tamam şimdi vermiyeyim o zaman 15 gün sonra veririz
tamam canım eğer gelebilrsem gelirim sıhhatler olsun canım ranayı öp benim için gıdıktan canım

Cnm ben arasa 2o gundyr o sekilde veriyorum yogurtla beraber bizim gaz olayi hic olmadi dogumdan beri ondan sebep olabilir

merhaba arkadaşlar...
sizler tecrübelisiniz size bır sorum var ben mart annesiyim kızım 1 yalıkken idrar yolu enf. oldu hafıf dedı doktor ilaçla gectı...bır ay oldu ve tekrar oldu bu sefer daha az bı mıktar ama genede var....ultrason cektırdık temız cıktı sondalı fılm cekılıyomus galıba bırde onumu yaptırmak lazım...2 aylık bebekte cok zormus ama.....yasayan varmı bunu cevap yazarmısınız???

Tatlim merhaba ben kizmda yasadim hrmdebol miktardaydi hafif degikdi renkli film dr onermeditse gerek yok derim antibiyotik tedavisi ilr iyilesecektir malesef kiz bebeklerde rastlansn bi durum
Bebegin kusuyomu arkadasim bizim ki cok kusiyodu bu donen

canım altını sürekli değiştir birde temizlerken önden arkaya doğru temizle antibiyotikle geçer film çektirme bence daha çok küçük

canım çok geçmiş olsun benim kızım yaşamadı çok şükür ama bildiğim kadarıyla antibiyotikle geçiyo ama bence 6 ayını doldurunca yaptır o filmi için rahat etsin erkek bebekte daha zor kızdansa.. sondali filmi kardeşimde çektiler ben bizzat yaındaydım özelde yaptırdık ve gayet güzeldi araştırma hastanesinde nerdeyse çocuğun şeyini parçalayacaklarmış ağlamaktan bi hal olmuş kardeşim o yüzden annem ikincisine giremedi beni soktu ama o kadar rahat oldu ki özelin gözünü seveyim o konuda ultrasonda devlet sondalı filmde özel derim ben

valla gece sebze çorbası falan vermeyin diyodu ama nerde diyodu unuttum bence akşam üzeri meyveli yoğurt ver öğlen sebze ver yani ben öle yapacam bakalım ilk çocuğun kız mı erkek mi

iyi akşamlar arkadaşlar

ben dün ki moral bozukluğundan sonra bugün ek gıdaya başlamış bulunuyorum. bugün kahvaltı verdim. songülün listedeki kahvaltıya yumurta koymadım bi tek. biraz da miktarı az verdim güzel yedi çok şükür. ilk adımı attık bakalım. başka bişey veremedim dışardaydık sonra da uyudu. yarın inşallah daha düzenli verecem.

valla gece sebze çorbası falan vermeyin diyodu ama nerde diyodu unuttum bence akşam üzeri meyveli yoğurt ver öğlen sebze ver yani ben öle yapacam bakalım ilk çocuğun kız mı erkek mi

öle yaparım canım bakalım yicek mi yaren hanım
ilkide kızdı canım

canım arkadaşım hoşgeldin atlatamamışsın sen de benim gibi kilo meselesini başlamışsın ek gıdaya ama zaten sizin çok az kaldı ki başla yani fark etmiyo ne kalmış 6 ayın dolmasına illa 6. ayını doldurduğn gün vermek zorunda değilsin ki biz de başladık ama ben hiç kahvaltı vermedim zaten bebeğim çok istekli hevesli ne varsa şu eklerde güzelim anne sütü dururken :)) üzerine düşersen aldırırsın kiloyu merak etme

Aaaa cnm halloldumu o mesela

Cmm o kahvaltiyi ben bi cay bardak devam sutune hazirliyorum dr ole dedi

iyi akşamlar canım sen bize göre geç bile kalmışsın canım birden artırma bence yavaş yavaş artır

Digru cnm bende 3 4 gibi veriyorum ama bugun aras cok uyudu duzeni degisto ama gece vermefim hic

canım hangi marka aldın ben burda bulamadım netten sipariş vericem.bir kaç şey daha var.
ya kızlar bu arada bugün çok hastayım.nezle olmuşum başım çok ağrıyor.burnum akıyor kzım da şansıma çok huysuzdu bugün.hissetti annesinin hastalığını sanırım.bi an önce iyileşmem lazım.yoksa kuzularıma kim bakar.kocadan da hayır yok zaten

ALlah bağışlasın adı ne aralarında ne kadar var benim de ikinci bebeeem kız olsun :)) rana ablalık yapsın istiyorum ya :) kıskandı mı kardeşini

doğumdan 3 ay sonra kaybettik canım yaşasaydı suan 27 aylık olacaktı
allahım inşallah gönlüne göre verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…