- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.541
ben hero babynin kavanoz mamalarından veriyorum canım meyve pürelerine bayılıyo yaren evet biz vitamini öldürüyoruz canım pişirirken
ben yoğurt veriyorum canım sabah kahvaltıda mesala haşlanmış yumurta veriyorum biraz tuzsuz peynir veriyorum az az biz yerken yemeklerde çorbaların tadına baktıryorum 2 3 çay kaşığı yine yoğurt veriyorum ondan sonra sıkıyosa verme durmuyo
ben sebze püresini çeyrek kabak yarım havuç çeyrek patatesi doğradım 1 çay bardağı suyla haşladım sonra blendirdan geçirdim ama beğenmedi bizimkisi bigünde yoğurtla yedirmeyi düşünüyorum dün denedim çünkü püreyi zorlamamak için bi kaç gün beklicem
ohoooo sen benden hızlısın valla ben de verecem yarın yaa kıskandım :))) genelde meyve püresi veriyorum yoğurtla karıştırıp yoğurt bitti bizim yedi maşallah kızım ha bişi daha şimdi verme yoğurtla sebze çünkü gaz oluyomuş akşam verdiklerin
canım ben çıkmak zorundayım zır zır rana ağlıyo banyo yapıp yatacak 2 saat sonra falan gelecem gelirsen konuşuruz yine öptüm seni ve mercimeğini
sebze püresinin yanına yoğurt verince gaz mı yapıyomuş tamam şimdi vermiyeyim o zaman 15 gün sonra veririz
tamam canım eğer gelebilrsem gelirim sıhhatler olsun canım ranayı öp benim için gıdıktan canım
merhaba arkadaşlar...
sizler tecrübelisiniz size bır sorum var ben mart annesiyim kızım 1 yalıkken idrar yolu enf. oldu hafıf dedı doktor ilaçla gectı...bır ay oldu ve tekrar oldu bu sefer daha az bı mıktar ama genede var....ultrason cektırdık temız cıktı sondalı fılm cekılıyomus galıba bırde onumu yaptırmak lazım...2 aylık bebekte cok zormus ama.....yasayan varmı bunu cevap yazarmısınız???
Cnm ben arasa 2o gundyr o sekilde veriyorum yogurtla beraber bizim gaz olayi hic olmadi dogumdan beri ondan sebep olabilir
merhaba arkadaşlar...
sizler tecrübelisiniz size bır sorum var ben mart annesiyim kızım 1 yalıkken idrar yolu enf. oldu hafıf dedı doktor ilaçla gectı...bır ay oldu ve tekrar oldu bu sefer daha az bı mıktar ama genede var....ultrason cektırdık temız cıktı sondalı fılm cekılıyomus galıba bırde onumu yaptırmak lazım...2 aylık bebekte cok zormus ama.....yasayan varmı bunu cevap yazarmısınız???
merhaba arkadaşlar...
sebze püresinin yanına yoğurt verince gaz mı yapıyomuş tamam şimdi vermiyeyim o zaman 15 gün sonra veririz
tamam canım eğer gelebilrsem gelirim sıhhatler olsun canım ranayı öp benim için gıdıktan canım
valla gece sebze çorbası falan vermeyin diyodu ama nerde diyodu unuttum bence akşam üzeri meyveli yoğurt ver öğlen sebze ver yani ben öle yapacam bakalım ilk çocuğun kız mı erkek mi
iyi akşamlar arkadaşlar
ben dün ki moral bozukluğundan sonra bugün ek gıdaya başlamış bulunuyorum. bugün kahvaltı verdim. songülün listedeki kahvaltıya yumurta koymadım bi tek. biraz da miktarı az verdim güzel yedi çok şükür. ilk adımı attık bakalım. başka bişey veremedim dışardaydık sonra da uyudu. yarın inşallah daha düzenli verecem.
iyi akşamlar arkadaşlar
ben dün ki moral bozukluğundan sonra bugün ek gıdaya başlamış bulunuyorum. bugün kahvaltı verdim. songülün listedeki kahvaltıya yumurta koymadım bi tek. biraz da miktarı az verdim güzel yedi çok şükür. ilk adımı attık bakalım. başka bişey veremedim dışardaydık sonra da uyudu. yarın inşallah daha düzenli verecem.
iyi akşamlar arkadaşlar
öle yaparım canım bakalım yicek mi yaren hanım
ilkide kızdı canım
valla gece sebze çorbası falan vermeyin diyodu ama nerde diyodu unuttum bence akşam üzeri meyveli yoğurt ver öğlen sebze ver yani ben öle yapacam bakalım ilk çocuğun kız mı erkek mi
ALlah bağışlasın adı ne aralarında ne kadar var benim de ikinci bebeeem kız olsun :)) rana ablalık yapsın istiyorum ya :) kıskandı mı kardeşini
elma koyduk muz koyduk armut ne istersen koy dedi kadın
salatalık bile koyabiliriz canım:) muz koyduk güzel emdi ağzına gelmediğini anlayınca yırttı ortalığı orası ayrı şimdi de yanımda oturmuş nasıl yazdığıma bakıyokomedi bu kız gerçekten
ALlah bağışlasın adı ne aralarında ne kadar var benim de ikinci bebeeem kız olsun :)) rana ablalık yapsın istiyorum ya :) kıskandı mı kardeşini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?