2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ah cnm gecmis olsun valla bize hasta olmak yasak

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ama önce bebişlerine... ben bebedor aldım eczaneden aldım ya bulursun sende geniş çaplı şeyler satan eczane mutlaka vardır net çok pahalıya geliyo bence bi araştır ordan olmazsa istet getirtsinler bebedora bağlı eczane mutlaka vardır. ben 10 tl ye aldım nette kargo da ekliyolar eşin ne iş yapıyo

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bi an önce iyileşmeye bak bebeğine geçmeden canım

hatırladım ve kendimden nefret ediyorum şimdi çok özür dilerim yaa gerçekten aptalım offffff

Cnm insaniz hepimiz iste
Bi an icim.ci etti rabbim vermesin evlat acidi

canım sana özel msj attım

kızlar ben kaçıyorum eşim geliyomuş sofrayı hazırlıcam
kendine ve bebklerinize çok iyi bakın
öpüyoruz sizi kocaman

Ah cnm gecmis olsun valla bize hasta olmak yasak

ay canım gerçekten öyle.çok sağol. bi de gurbet elde kimsen olmayınca.arada düşünüyorum şöyle zorsunmadan kime kızımı 1-2 saatliğine verebilirim diyorum yok 1 kişi bile bulamıyorum. tamam sağolsun arkadaşlarım komşularım çok iyi ama herkesin kendi çocuğu işi ne bileyim akraban gibi olmuyor.ah anacım 1 ay olmadı yanından geleli ne çok arıyorum seni

geldim kızlar tam oturdum pc başına forum keyfi yapıcam eşim sınav kağıtlarını tutuşturdu elime sonuçları temize çekecekmiş. neyse bitirdik geldim bende:)

hoşbulduk canım atlatamadım valla bi de annem kıyafetler falan alıp yollamış kargoyla. büyük geldi. anneme dedim büyük geldi diye. hiç mi büyümedi bu çocuk kızım diyo iyice moralim bozuldu

Aaaa cnm halloldumu o mesela

Cmm o kahvaltiyi ben bi cay bardak devam sutune hazirliyorum dr ole dedi

canım devam sütü yoktu biraz su kattım. ama diğerlerini yumurta hariç koydum. yumurtaya başlıyım mı sence erken mi yoksa?

iyi akşamlar canım sen bize göre geç bile kalmışsın canım birden artırma bence yavaş yavaş artır

canım tattırıyordum ben de herşeyden ama az az veriyordum. artık başlıyorum canım yiyebildiği kadar vercem

Ay dimi cnm bide ben cok sicakligi ictenligi gormedimten sonra birakmakta istemem
Genelde esimd birakirim dun ablam geldi yarenin okula gittim calismaya ne Zaman basliyosun kim bakicak bebise

canım öğretmen ama kendine iş çıkarmayı çok sevenlerden.yani yüzünü gördüğümüz yok desem yeridr.tamam ben ücretsiz izindeyim biraz ek iş yapması iyi oluyordu başlarda ama kendini kaptırınca kötü oldu.

Pc aciyimmmmmmmm

cnm kalmıs 5 gun 6 ay dolmasına bence basla zateb 8 de 1 verııyo
ay annenın lafıda tam ıyı gelmıs ustune bende cok fazla takılırım bu tarz seylere ay su rahat ınsan hallerı banada gelse

Ay dimi cnm bide ben cok sicakligi ictenligi gormedimten sonra birakmakta istemem
Genelde esimd birakirim dun ablam geldi yarenin okula gittim calismaya ne Zaman basliyosun kim bakicak bebise

o da ayrı bir sorun songülcüm.normalde bu ayın 15 de başlıyorum hafta içi olunca ayın 21 start vericez.İdarem çok iyi sağolsunlar durumumu bildiklerinden boş geçen almanca derslerini 1 aylığına verecekler yani ders falan işlememe gerek kalmayacak(branşım matematik)ama mecbur ders saatlerinde bir şekilde okulda olucam kızımla beraber.artık biraz eşim(bakarsa) biraz arkadaşlar derken 3 hafta idare edicez.zaten ilk hafta deniycem olmadı 15 gün rapor hakkım var onu kullanıcam.bu arada okulun bahçesinde lojmanda oturuyorum.eşimde bitişik okulda çalışıyor.

zaten azkaldı cnm okul kapanmasınada bı sekılde ıdare edılır ama ıs ev sartları cok guzelmıs
ay su anda senınle sohpet ettıgımı dusununce tuha oldum benım ogretmen fobım var atamıyorum ıcımden
o bılıyorum su an cok anlamsız gelıcek ama cocukluga ınmek lazım mazım karanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…