- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.561
Cnm mayanim ilk bebegi melek olmus malesef
canım hangi marka aldın ben burda bulamadım netten sipariş vericem.bir kaç şey daha var.
ya kızlar bu arada bugün çok hastayım.nezle olmuşum başım çok ağrıyor.burnum akıyorkzım da şansıma çok huysuzdu bugün.hissetti annesinin hastalığını sanırım.bi an önce iyileşmem lazım.yoksa kuzularıma kim bakar.kocadan da hayır yok zaten
canım hangi marka aldın ben burda bulamadım netten sipariş vericem.bir kaç şey daha var.
ya kızlar bu arada bugün çok hastayım.nezle olmuşum başım çok ağrıyor.burnum akıyorkzım da şansıma çok huysuzdu bugün.hissetti annesinin hastalığını sanırım.bi an önce iyileşmem lazım.yoksa kuzularıma kim bakar.kocadan da hayır yok zaten
hatırladım ve kendimden nefret ediyorum şimdi çok özür dilerim yaa gerçekten aptalım offffff
merhaba arkadaşlar...
sizler tecrübelisiniz size bır sorum var ben mart annesiyim kızım 1 yalıkken idrar yolu enf. oldu hafıf dedı doktor ilaçla gectı...bır ay oldu ve tekrar oldu bu sefer daha az bı mıktar ama genede var....ultrason cektırdık temız cıktı sondalı fılm cekılıyomus galıba bırde onumu yaptırmak lazım...2 aylık bebekte cok zormus ama.....yasayan varmı bunu cevap yazarmısınız???
hatırladım ve kendimden nefret ediyorum şimdi çok özür dilerim yaa gerçekten aptalım offffff
Ah cnm gecmis olsun valla bize hasta olmak yasak
kızlar ben kaçıyorum eşim geliyomuş sofrayı hazırlıcam
kendine ve bebklerinize çok iyi bakın
öpüyoruz sizi kocaman
canım arkadaşım hoşgeldin atlatamamışsın sen de benim gibi kilo meselesini başlamışsın ek gıdaya ama zaten sizin çok az kaldı ki başla yani fark etmiyo ne kalmış 6 ayın dolmasına illa 6. ayını doldurduğn gün vermek zorunda değilsin ki biz de başladık ama ben hiç kahvaltı vermedim zaten bebeğim çok istekli hevesli ne varsa şu eklerde güzelim anne sütü dururken :)) üzerine düşersen aldırırsın kiloyu merak etme
Aaaa cnm halloldumu o mesela
Cmm o kahvaltiyi ben bi cay bardak devam sutune hazirliyorum dr ole dedi
iyi akşamlar canım sen bize göre geç bile kalmışsın canım birden artırma bence yavaş yavaş artır
ay canım gerçekten öyle.çok sağol. bi de gurbet elde kimsen olmayınca.arada düşünüyorum şöyle zorsunmadan kime kızımı 1-2 saatliğine verebilirim diyorum yok 1 kişi bile bulamıyorum. tamam sağolsun arkadaşlarım komşularım çok iyi ama herkesin kendi çocuğu işi ne bileyim akraban gibi olmuyor.ah anacım 1 ay olmadı yanından geleli ne çok arıyorum seni
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ama önce bebişlerine... ben bebedor aldım eczaneden aldım ya bulursun sende geniş çaplı şeyler satan eczane mutlaka vardır net çok pahalıya geliyo bence bi araştır ordan olmazsa istet getirtsinler bebedora bağlı eczane mutlaka vardır. ben 10 tl ye aldım nette kargo da ekliyolar eşin ne iş yapıyo
geldim kızlar tam oturdum pc başına forum keyfi yapıcam eşim sınav kağıtlarını tutuşturdu elime sonuçları temize çekecekmiş. neyse bitirdik geldim bende:)
hoşbulduk canım atlatamadım vallabi de annem kıyafetler falan alıp yollamış kargoyla. büyük geldi. anneme dedim büyük geldi diye. hiç mi büyümedi bu çocuk kızım diyo iyice moralim bozuldu
canım devam sütü yoktu biraz su kattım. ama diğerlerini yumurta hariç koydum. yumurtaya başlıyım mı sence erken mi yoksa?
canım tattırıyordum ben de herşeyden ama az az veriyordum. artık başlıyorum canım yiyebildiği kadar vercem
geldim kızlar tam oturdum pc başına forum keyfi yapıcam eşim sınav kağıtlarını tutuşturdu elime sonuçları temize çekecekmiş. neyse bitirdik geldim bende:)
hoşbulduk canım atlatamadım vallabi de annem kıyafetler falan alıp yollamış kargoyla. büyük geldi. anneme dedim büyük geldi diye. hiç mi büyümedi bu çocuk kızım diyo iyice moralim bozuldu
canım devam sütü yoktu biraz su kattım. ama diğerlerini yumurta hariç koydum. yumurtaya başlıyım mı sence erken mi yoksa?
canım tattırıyordum ben de herşeyden ama az az veriyordum. artık başlıyorum canım yiyebildiği kadar vercem
Ay dimi cnm bide ben cok sicakligi ictenligi gormedimten sonra birakmakta istemem
Genelde esimd birakirim dun ablam geldi yarenin okula gittim calismaya ne Zaman basliyosun kim bakicak bebise
sprint canım çok geçmiş olsun
o da ayrı bir sorun songülcüm.normalde bu ayın 15 de başlıyorum hafta içi olunca ayın 21 start vericez.İdarem çok iyi sağolsunlar durumumu bildiklerinden boş geçen almanca derslerini 1 aylığına verecekler yani ders falan işlememe gerek kalmayacak(branşım matematik)ama mecbur ders saatlerinde bir şekilde okulda olucam kızımla beraber.artık biraz eşim(bakarsa) biraz arkadaşlar derken 3 hafta idare edicez.zaten ilk hafta deniycem olmadı 15 gün rapor hakkım var onu kullanıcam.bu arada okulun bahçesinde lojmanda oturuyorum.eşimde bitişik okulda çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?