- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.781
yaa kızlar nerdesiniz yaaa canım sıkılıyo zaten kocada bırakıp gitti beni 15 dk anca durdu yanımda
Bıktı artık benden sanırım
bebişler uyumadı sanırım daha
ben yareni uyuttum eşimi bekliyorum daha gelmedi işten o gelene kadar takılayım dedim ama kimsecikler yok
bıkmştır annem bıkmştır bu kocaların hepsi aynıyaa kızlar nerdesiniz yaaa canım sıkılıyo zaten kocada bırakıp gitti beni 15 dk anca durdu yanımda
bıktı artık benden sanırım
ay bende kızıyrum kendıme yat uyu kıste dımı
sabahta cocuk uyusa dıye gozune bakıyorum ıste
bazen babası alıyı hıc ses etmıyorum ınan
keçi dahamı faydalı:26::26::26::26::26::26:
hoşgeldinnnnn
bebeğini uyutmayı başarmış bir anne huzuru içindesin:13:
yaren kaçta uyuyo canım ya bizim kız saat 9 da yatakta on dakikada da uyuyo ama saati 9 yapıncaya kadar uğraşıyoruz biraz çünkü saat 7 de yatırıyorum 20 dakika ya da en fazla 30 dakika uyuyo sonra saat dokuza kadar oynaş dur hanfendiyle zaten o sıra uyandığında biraz uyku sersemi mızıldıyo ama sonra uykusu açılınca eski komik rana oluyo:) daha uyanmadı bakalım biz yatmaya gidince kesin uyanır çıttan uyanıyo yaa ses çıkarmaya gelmiyor yatakta sağdan sola dönmeye korkuyorum
bıkmştır annem bıkmştır bu kocaların hepsi aynı
anaaa babaya bak
Benmki asla öyle bi yanlş yapmaz
yaa kızlar nerdesiniz yaaa canım sıkılıyo zaten kocada bırakıp gitti beni 15 dk anca durdu yanımda
bıktı artık benden sanırım
arkadasın dr uda kecı sutunden mayala demıs
bızıkı mandıra cıftlık sutu dedı
ay zaten o arkadasın dr la benım dr ıkırlerı bambaska kavgalı gıbıler he zıt fıkırler tabı onların bu durumdan hberı yok
ay arada yapıyo bızımkı ama hatada bır benı sectıgım bı gun uyku saatım oh nasıl uyyorum bellı degıl
kızım bızımkı profesyenel olgun bı baba yas geldı 35 e
anne olduktan sonra daha hassas oluyoruz galiba ya daha çok ilgi bekliyoruz herhalde benim eşimde en ufak bişi sölesin hemen bozuluyorum yarım saat önce gittim yanına oturdum film izliyo iğrenç bi film hiç tarzım değil bişiler anlatıyorum tıınnn küstüm gittim o hırsla 4 gömlek 1 tşort 1 etek ve rananın yıkanmış bütün kıyafetlerini ütüledim yarım saatte kolum ağrıyo ama sinirim de geçti.. ütülerken gelmiş yanıma aaa hayatım ne gerek vardı demez mi fitil oldummm
ya hapşırırğın gelince napıyosun
sınırlenmez bıraz ıse yaramıs canım,utulerını yapmıs oldun
dilimi damağıma yapıştırıyorum geçiyo:)) dene sen de
arabayı yıkatmaya gitti canım eşim dolmuş şöförü de bi iki tur atıp gelirim dedi gettiaaa nereye gıttı cnm bu saatte ac kutlamalarınamı
belli olmuyo canım bugün erken uyudu dün 12.30 da zorla uyuttum kıs bizim cadalozların huyları da aynı ben odaya parmakucuyla giriyorum sessiz sessiz ama eşim girerken illa ses çıkartıyo bende adamı terlikle kovalıyorum valla uyandırdın diyeyaren kaçta uyuyo canım ya bizim kız saat 9 da yatakta on dakikada da uyuyo ama saati 9 yapıncaya kadar uğraşıyoruz biraz çünkü saat 7 de yatırıyorum 20 dakika ya da en fazla 30 dakika uyuyo sonra saat dokuza kadar oynaş dur hanfendiyle zaten o sıra uyandığında biraz uyku sersemi mızıldıyo ama sonra uykusu açılınca eski komik rana oluyo:) daha uyanmadı bakalım biz yatmaya gidince kesin uyanır çıttan uyanıyo yaa ses çıkarmaya gelmiyor yatakta sağdan sola dönmeye korkuyorum
ee adam bıkar canım haklı 6 aydır kendime baktığım yok saç baş dağınık artık kuaföre gitmemin vakti geldi saçlar bele kadar uzadı beni böyle görmeye alışkın değil ki adambıkmştır annem bıkmştır bu kocaların hepsi aynı
anaaa babaya bak
benmki asla öyle bi yanlş yapmaz
he doğru seninki tecrübeli babaydı dimi
hadi bakalım inşallah biizmkide 2. çocukta öyle olur
yoksa bu herife 2. çocuğu felan doğurmam
hadi be ilkkez duydum
ben burnumu sıkıyorum bundan sonra onu deneemrim kocamada öğretiyim bunu
peki öksürük gelince dilimizi neremiz e yapıştırcaz
arabayı yıkatmaya gitti canım eşim dolmuş şöförü de bi iki tur atıp gelirim dedi getti
eşim koyu bursalıdır canım ve bursada da farklı takımın şampiyonlukları hayatta kutlanmaz kutlarsan vazo saksı artık ne geçerse ellerine atarlar valla
belli olmuyo canım bugün erken uyudu dün 12.30 da zorla uyuttum kıs bizim cadalozların huyları da aynı ben odaya parmakucuyla giriyorum sessiz sessiz ama eşim girerken illa ses çıkartıyo bende adamı terlikle kovalıyorum valla uyandırdın diye
ee adam bıkar canım haklı 6 aydır kendime baktığım yok saç baş dağınık artık kuaföre gitmemin vakti geldi saçlar bele kadar uzadı beni böyle görmeye alışkın değil ki adam
anne olduktan sonra daha hassas oluyoruz galiba ya daha çok ilgi bekliyoruz herhalde benim eşimde en ufak bişi sölesin hemen bozuluyorum yarım saat önce gittim yanına oturdum film izliyo iğrenç bi film hiç tarzım değil bişiler anlatıyorum tıınnn küstüm gittim o hırsla 4 gömlek 1 tşort 1 etek ve rananın yıkanmış bütün kıyafetlerini ütüledim yarım saatte kolum ağrıyo ama sinirim de geçti.. ütülerken gelmiş yanıma aaa hayatım ne gerek vardı demez mi fitil oldummm
o konuda haklısın bak valla yarın sabah evimi silebilecem yoksa sabahtan ütüyapcaktım sonra evi silemeyebilirdim ama şimdi direk evi silecem çünkü bugün süpürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?