2012 kasım bebekleri büyüyor..

hadi gözün aydın canım darısı başımıza ama artık daha çok dikkatli olmak gerekiyor demi ben rana dönerse yatakta falan bırakamam Allah korusun

öksürük hiç olmadı bizde canım o yüzden dilimizi yapıştıracak bi yer de düşünmedik

ay bizde olur arada insanın boğazına bişi takılıyo gibi oluyo
o zaman kafamı yorganın içine sokuyorum
bizim oğlanda çok hassas balerin gibiyiz o uyuduğnda evde
halbuki başlarda sese alşsın diye hep gürültüde uyuttum

aynen vala bende hala kendımı bı toparlayamadım hıc kendıme falan baktğım yok.dıyorumkı oğlum doğmadan once benım necok bos vaktım varmıs ve bos bos gecmıs sımdı acıyorum o vakıtlere.ben tek cocukla toparlayamadım kendımı tembellık var heralde bende

a adamlarında arabaları cok kıymetlı oluy0o
benım esım evde bıraz rahatcadır ama ben hıc kızmam topları arkasını rahat etsın ısterım
ama arabasuna bınınce bayılırım kırletmeye cok eglencelı oluyo

evet kuzum yapı meselesi
sen şanslısın o zaman
şimdimi uyandı aras eyvah

şu adamlar bize sinirden neler yaptırıyolar normalde 2 saatte yapılacak işi yarım saatte yapıyoruz dimi
ben günde 3 kere trip atmazsam rahat edemiyorum oda huyumu öğrendi artık sallamıyo beni

alışmadı benimki daha yaaa alışsın hele bi görür o valla sallamazsa daha da uzun sürer benim tribim o da kaldıramaz biliyorum zaten o bi bebiiiş dedi mi ben yumuşuyorum napim böyle böyle yürüyo evlilik :))

ayy bende öylesyim hayatım üzülme
hatta 2 3 4 çocuğu olanlara şaşıyorum nasıl başa çıkıyolar diye
ben tek çocukta bittim
kendime vakit ayıramıyorum
ev işlerimi düzene koyamıyorum
oğlan uyuyunca hangi işe nerden başlasam bilemiyorum

Allah iyiliğini versin valla ben cesaret edememem çünkü bizimkisinin de arabası pek kıymetli bazen takılıyorum ranayı ben doğurdum arabanı da sen diye o yüzden arabada heryerde olduğumdan daha dikkatliyim:))

yalnız değilsin canım bende öyleyim ne tembel bişeymişim ben yaa eşim beni böyle bilseydi almazdı evde kalırdım kesin

canım iş arabası olduğu için hergün yıkatıyo mecburen
bende kirletiyorum valla arabayı kızıyooo ben senin evini kirletiyomuyum ne istiyon arabamdan diye

aynen canım uyuyunca yapıyım dıyorum ama bu seferde bende dınlenme ıstyorum bı duzene sokamadım gunlerımı buda sıkyo benı acıkcası,temızlığı ve duzenı cok severım ama nekadr yapabılırsem artık,bende sasıyorum cok cocuğu olanlara

yarencim netten araştırdğm kadarıyla keçi yoğurdu çok faydalı keçi yoğurdunu sulandırarak bebeğinize verin diyolar:18:

evet dinlenmekte istiyorum
eğer oğlan uyurken dinlendiysem neden iş yapmadım diye kendime kızıyorum
ne zaman düzelcek bu durum bilmiyorum

kızlar ben kaçtım yarın görüşmek üzere iyi geceler

gulden59 yerin çok belliydi 3 gün geceden yazayım sana günaydın şimdiden :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…