- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.801
kuzum bırazda yapı yarendede gece besık yanı yatna sıramız vardı adam horlarken bıle sallardı salıncagı yaren uykusuzdubaslarda
valla arası gorunce bole beekmı olur dedı ole kurmuskı uykusuzluga
arada sabsh almk yıpratmıyo
ay bu arada aras gece uykıusuna yatmıstı uyandı
ay yerde durmadan ard arda donuyo cok guluyorum ılk bu kadar yaptı
öksürük hiç olmadı bizde canım o yüzden dilimizi yapıştıracak bi yer de düşünmedik
arabayı yıkatmaya gitti canım eşim dolmuş şöförü de bi iki tur atıp gelirim dedi getti
Eşim koyu bursalıdır canım ve bursada da farklı takımın şampiyonlukları hayatta kutlanmaz kutlarsan vazo saksı artık ne geçerse ellerine atarlar valla
Belli olmuyo canım bugün erken uyudu dün 12.30 da zorla uyuttum kıs bizim cadalozların huyları da aynı ben odaya parmakucuyla giriyorum sessiz sessiz ama eşim girerken illa ses çıkartıyo bende adamı terlikle kovalıyorum valla uyandırdın diye
Ee adam bıkar canım haklı 6 aydır kendime baktığım yok saç baş dağınık artık kuaföre gitmemin vakti geldi saçlar bele kadar uzadı beni böyle görmeye alışkın değil ki adam
kuzum bırazda yapı yarendede gece besık yanı yatna sıramız vardı adam horlarken bıle sallardı salıncagı yaren uykusuzdubaslarda
valla arası gorunce bole beekmı olur dedı ole kurmuskı uykusuzluga
arada sabsh almk yıpratmıyo
ay bu arada aras gece uykıusuna yatmıstı uyandı
ay yerde durmadan ard arda donuyo cok guluyorum ılk bu kadar yaptı
offf bende aynıyım ya yapuklu gibi geziyorum
heriflerin evden kaçmadığına dua etmk lazım
şu adamlar bize sinirden neler yaptırıyolar normalde 2 saatte yapılacak işi yarım saatte yapıyoruz dimi
ben günde 3 kere trip atmazsam rahat edemiyorum oda huyumu öğrendi artık sallamıyo beni
aynen vala bende hala kendımı bı toparlayamadım hıc kendıme falan baktğım yok.dıyorumkı oğlum doğmadan once benım necok bos vaktım varmıs ve bos bos gecmıs sımdı acıyorum o vakıtlere.ben tek cocukla toparlayamadım kendımı tembellık var heralde bende
a adamlarında arabaları cok kıymetlı oluy0o
benım esım evde bıraz rahatcadır ama ben hıc kızmam topları arkasını rahat etsın ısterım
ama arabasuna bınınce bayılırım kırletmeye cok eglencelı oluyo
hadi gözün aydın canım darısı başımıza ama artık daha çok dikkatli olmak gerekiyor demi ben rana dönerse yatakta falan bırakamam allah korusun
herifler evden kaçmadan kendimize çeki düzen vermenin zamanı geldi artık dimi
yalnız değilsin canım bende öyleyim ne tembel bişeymişim ben yaaaynen vala bende hala kendımı bı toparlayamadım hıc kendıme falan baktğım yok.dıyorumkı oğlum doğmadan once benım necok bos vaktım varmıs ve bos bos gecmıs sımdı acıyorum o vakıtlere.ben tek cocukla toparlayamadım kendımı tembellık var heralde bende
benım esım evde bıraz rahatcadır ama ben hıc kızmam topları arkasını rahat etsın ısterım
ayy bende öylesyim hayatım üzülme
hatta 2 3 4 çocuğu olanlara şaşıyorum nasıl başa çıkıyolar diye
ben tek çocukta bittim
kendime vakit ayıramıyorum
ev işlerimi düzene koyamıyorum
oğlan uyuyunca hangi işe nerden başlasam bilemiyorum
aynen canım uyuyunca yapıyım dıyorum ama bu seferde bende dınlenme ıstyorum bı duzene sokamadım gunlerımı buda sıkyo benı acıkcası,temızlığı ve duzenı cok severım ama nekadr yapabılırsem artık,bende sasıyorum cok cocuğu olanlara
evet kuzum yapı meselesi
sen şanslısın o zaman
şimdimi uyandı aras eyvah
onbucukta uynadı cnm bıraxzdan uyur
kızlar ben kaçtım yarın görüşmek üzere iyi geceler
gulden59 yerin çok belliydi 3 gün geceden yazayım sana günaydın şimdiden :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?