- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.741
haha yok kız hemen arkalara atıyo cıgnıyo damaklarıyla
ay kuzum takılma bdıcem yabancılık yapmasına ama ben cok cektım cok ya babannesı salıncagını ıtemezdı
nasıl alısıcak rana bılmıyorum bı yabancılıgı bıde yıkanmadan nfret etmesınden cok zorlandım
ay kadında hemen bulmus lafı senı sevmedı teyze dıyeydın banada dagdanmı geldı bu cocuk dıyolardı guluyodum ama ıcımdenn
HERKESİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
ben dünden beri hastayım ağrı kesicilerle ayaklandım anneler hastalanınca çocuklar da sıkıntı çekiyor. psikoloji baya bozulmuştu ama şimdi iyiyim..
ben de çekecekmişim gibi geliyor bakalım mersin bizim için büyük imtihan:)) teyzeyi takan kim ben ranaya şok olmuştum ağlamadı ama ağzında emzik dik dik kadına bakışları vardı komikti :)) ne kadar sürdü yarenin yabancılığı ne zaman geçti.. çünkü bazı çocuklarda geçmiyor benim kuzenim var küçük hala annesinin eteğinde dolaşır sinir oluyolar kıza ben bile :)) onu mu kınadım naptım bilmiyorum valla
he ıyı bak aglalamıs en azondan
moral bozmak gıbı olmasın 3 yasına kadar surdu 4.5 ken basladı
nasilsiniz kizlarrkuzucuklar iyimi:26::26::26:
ayvayı yedim desene
gecmıs olsun cnm anne olup hasta olmak cok zor
senınde anneler gunun kutlu olsun
ıyı dılekefem ya sen nasısın
hem nasıl yıkanmayı sevıyormu
sağol canım......
öncden korkuyodu sevmiyodu ama şimdi sıkıntımız yok seviyo allahtan yoksa yanmıştık bi ara banyo günlerinden korkar olmuştum
kizlar bebekler genellikle kac aylikken emekler benim oglusumda donme falan yok daha
cnm hercocuk farklı
yaren bu ayda emeklıyordı arasta tık yok
evet aynen
bide oğlum artık 4saat boyunca uyumadan durabiliyor , 4 saat boyunca bebekle oynamak çok yorucu oluyor
oyuncaklarla oynuyoruz, onlardan sıkılıp balkona çıkıyoruz, ordan sıkılıp pc başına geçiyoruz, ordan sıkılıp pcnin tekerlekli koltuğuna oturup geziyporuz, ordan sıkılıp banyoyu geziyoruz vs vs
merak ediyorum siz neler yapıyorsunuz bebeği oyalamk için:26::26:26::
canım bende öyle yapcaktım 2-3 günlük ama doktora sordum olmaz dedi. 9. aydan sonra öyle yapabilrisin dedi.
içinde saatler geçtikçe üreyen bir asit varmış böbreklerine zarar veriyormuş hatta saatler önemli dedi.12 saat içinde verilmeliymiş.
canım muhallebiyi hangi öğüne koyuyorsun ben ona yer bulamadım.
sen anlatırken gözümde canlandı canımama inan bizde anlattığın gbiyiz. balkon, salıncak, mama sandalyesi, arada reklamlar kuşağı biraz dinleniyorum .bazen gezmeye çıkıyruz, ama akşama pertim çıkmış oluyor yani.
kızlar biz emzik wee kullanıyoruz. bu sefer aldığımızı 2 numara almıştık ama çok büyük ağzında çiğneyip çıkarıyo. napsak 1 e devam etsek ne olur ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?