2012 kasım bebekleri büyüyor..

buyk ıhtımal ısılıktoır sadece boyun bolgesınde ıse
sen nasılsın saglıgın ne durumda

Bende öyle düşünüyorum bakalım..
Iyiyim canım sıkkın bu ara kardeşim nisanlisindan ayrıldı onun tantanasi bitmiyor boyandanda kızı çok seviyordum ona üzüldüm pek tadım tuzum yok anlican bu ara...

yere bende uyku setinin yorganını koydum
ohh yumuşacık yuvarlanıyo oğlum arada iyi fikir oldu bu

zaten o gezmeye çıkmak en güzeli dimi
hem çocuk yoruluyor hem zaman çabk geçiyor
ama en zoru eve dönmek

Bizimki enfazla 4 saat cnm ay bende hepnibdir bindir fitik olcam he
Bizim tv duck tv var onuda seviyo baktiriyorum arada ne edeyon ana kucagibyurutec salincak yatago yarenin odasi battaniye ustu
Arada soyuyorum ay da ne olsub
ayy bebekler hep aynı şeyleri yapıyor ya ne kadar benziyorlar hepsi
ege de en fazla 4 saat durabiliyor.4saat sonunda emerken bayılıyor

kız ben bazen oğlanın bezini açıp sadece pijama giydiriyorum biraz rahat etsin diye ohh

bak bence yemek için boydan özel bi kıyafet olmalı
bizde yoğurt yerken oğlanın üzeri benm üzerim bide kanepe batıyor

ay sorma anım bugün kızım beni mahvetti mesela dediklerinin çoğunu defalarca yaptık.ama bir türlü mutlu olmadı sürekli mızmız.
ayy mızmız olunca da öyle zor oluyorki hiç bi şeyden memnun olmuyor insanın canı çıkıyo valla
belki diş çıkarıyodur bebeğin

canım alıntı ile cevap ver var ya yanında kutu var oralara tik yap çoklu oluyor

sağol canım benim

haklısın galiba canım.gece de her saat kalkıyor nerdeyse.çıksa da rahatlasak dimi

bebişler uyumadı sanırım daha
ben yareni uyuttum eşimi bekliyorum daha gelmedi işten o gelene kadar takılayım dedim ama kimsecikler yok

bende geldim sonunda güzel oğlum uyudu

oğlan uyusada dinlensem diye bekliyorum hep ama oğlan uyuyunca gözüme çöp batıyo
uyuyasım gelmiyo:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar bebeğe keçi yoğurdu ağır gelirmi
bi fikri olan varmı:44::44::44::44::44::44::44::44:

kızlar bebeğe keçi yoğurdu ağır gelirmi
bi fikri olan varmı:44::44::44::44::44::44::44::44:
canım bana bu aylarda keçidense inek yoğurdu dediler yoksa ben de keçi sütünden yoğurt mayalacaktım 1 yaşını geçsin keçiye dönüş yapacaz ama

yaa kızlar nerdesiniz yaaa canım sıkılıyo zaten kocada bırakıp gitti beni 15 dk anca durdu yanımda
bıktı artık benden sanırım

ay bende kızıyrum kendıme yat uyu kıste dımı
sabahta cocuk uyusa dıye gozune bakıyorum ıste
bazen babası alıyı hıc ses etmıyorum ınan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…