- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.761
kizlar bebekler genellikle kac aylikken emekler benim oglusumda donme falan yok daha
buyk ıhtımal ısılıktoır sadece boyun bolgesınde ıse
sen nasılsın saglıgın ne durumda
ya bu arada toplu alıntı nasıl yapılıyor sorucam sürekli unutuyorum
yere bende uyku setinin yorganını koydumbiz napıyoruz.. yere bi batteniye seriyorum canım yanına da bi kaç oyuncak koyuyorum çıngırak falan. baya güzel vakit geçiriyo dönüyo falan. ama sırt üstünden yüz üstü dönünce tekrar dönemiyo başlıyo ağlamaya ben düzeltiyorym o yine dönüyo. orada sıkılınca kucağımda duruyo hele ben pc başındaysam o da bişeyler yazıyo yakında size yazıp gönderirse şaşırmayın yaniçok seviyo klavyeyle oynamayı. işte bazen oyun oynuyoruz. bazen salıncakta dsallanıyoruz derken geçiyo vakit
zaten o gezmeye çıkmak en güzeli dimisen anlatırken gözümde canlandı canımama inan bizde anlattığın gbiyiz. balkon, salıncak, mama sandalyesi, arada reklamlar kuşağı biraz dinleniyorum .bazen gezmeye çıkıyruz, ama akşama pertim çıkmış oluyor yani.
ayy bebekler hep aynı şeyleri yapıyor ya ne kadar benziyorlar hepsiBizimki enfazla 4 saat cnm ay bende hepnibdir bindir fitik olcam he
Bizim tv duck tv var onuda seviyo baktiriyorum arada ne edeyon ana kucagibyurutec salincak yatago yarenin odasi battaniye ustu
Arada soyuyorum ay da ne olsub
bak bence yemek için boydan özel bi kıyafet olmalıAy siz nasil yemek yediriyorsunuz kizlar ayak agizda kasigi tututyo tabagini istiyo onluk takinca isyan cikartiyo ve yuzunun silinmesinsen hoslanmiyo istahh yerindede atmisfer cok yorucuher yemek sonrasi ustu degisiyi
He coraplar cikiyi yemekten once gunde5 kez giydirmektense
ayy mızmız olunca da öyle zor oluyorki hiç bi şeyden memnun olmuyor insanın canı çıkıyo vallaay sorma anım bugün kızım beni mahvetti mesela dediklerinin çoğunu defalarca yaptık.ama bir türlü mutlu olmadı sürekli mızmız.
canım alıntı ile cevap ver var ya yanında kutu var oralara tik yap çoklu oluyor
bak bence yemek için boydan özel bi kıyafet olmalı
bizde yoğurt yerken oğlanın üzeri benm üzerim bide kanepe batıyor
ayy mızmız olunca da öyle zor oluyorki hiç bi şeyden memnun olmuyor insanın canı çıkıyo valla
belki diş çıkarıyodur bebeğin
bebişler uyumadı sanırım daha
ben yareni uyuttum eşimi bekliyorum daha gelmedi işten o gelene kadar takılayım dedim ama kimsecikler yok
bebişler uyumadı sanırım daha
ben yareni uyuttum eşimi bekliyorum daha gelmedi işten o gelene kadar takılayım dedim ama kimsecikler yok
sağol canım benim
haklısın galiba canım.gece de her saat kalkıyor nerdeyse.çıksa da rahatlasak dimi
canım bana bu aylarda keçidense inek yoğurdu dediler yoksa ben de keçi sütünden yoğurt mayalacaktım 1 yaşını geçsin keçiye dönüş yapacaz amakızlar bebeğe keçi yoğurdu ağır gelirmi
bi fikri olan varmı:44::44::44::44::44::44::44::44:
bende geldim sonunda güzel oğlum uyudu
oğlan uyusada dinlensem diye bekliyorum hep ama oğlan uyuyunca gözüme çöp batıyo
uyuyasım gelmiyo:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
keçi dahamı faydalı:26::26::26::26::26::26:canım bana bu aylarda keçidense inek yoğurdu dediler yoksa ben de keçi sütünden yoğurt mayalacaktım 1 yaşını geçsin keçiye dönüş yapacaz ama
bendee geldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?