2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın canım nasılsın bakalım?

hayırlı uğurlu olsun dişiniz damağı yarılmış diyince bi tuhaf oldum yaaa önce yarılıp sonra mı çıkıyo bizim daha hiç bir belirtimiz yok çok şükür geç çıkınca sorunsuz çıkıyomuş diye duydum:)
yok kız yaşlla ilgisi.bizimki de 35 ama yok valla hele dün beni sinir etti.bütün gün ağladım.fırsat bulunca yazıcam

kıyamam ben arkadaşıma yaa sanki ben ağladım da eşim ağlatmış gbi sinir oldum şimdi eşime Allahtan işe gitti.. sıkma canını sakın ya hepsi aynı biliyon

Günaydın canım..
Duanız nasıl geçti?
Nasılsın? Nilim nasıl..

Günaydın canım..
Duanız nasıl geçti?
Nasılsın? Nilim nasıl..

günaydın canım duvamız iyidi bu arada bakıcımızda cuma gitmekten vaz geçti
cumartesi akşamda arkadaşımın düğünü vardı yani inanılmaz yoğun bir hafta sonu geçirdim
nil iyi canım sanıyorum dişimiz çıkıcak iyice yeri belli olmuş artık
ve nil bu ara inanılmaz haraketli
birde buzdolabındaki süslerin yanına götürüyo babası onu hoppp hepsini aşaıya atıyo tektek bide büyük bi zevkle yapıyo çokta hoşuna gidiyo sonra..mina nasıl peki umarım iyidir?
ne yaptınız dün bakalım

İnşallah kuuzumm..
Yanımdayken bile özlüyorum sıpayı bi de böyle ayrı kalınca
Ranacım nasıl?

ALlah yardımcın olsun canım benim de az kaldı temmuz 1 iş başı ( rana iyi teyzesi kinci uykumuza yattık 1 saat kalkmayız artık ben de o ara evi silecem biraz yoğun bi gün olacak ben ve rana için çünkü hava çok güzel :))

bitiyorum ben bu sıpayaaa

HERKESİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
ben dünden beri hastayım ağrı kesicilerle ayaklandım anneler hastalanınca çocuklar da sıkıntı çekiyor. psikoloji baya bozulmuştu ama şimdi iyiyim..

çok geçmiş olsun canım.. dilerim iyisindir şimdi..

kizlar bebekler genellikle kac aylikken emekler benim oglusumda donme falan yok daha

valla canım elif mina dönmüyor derken bi baktık ki yerinde durmuyor şimdi.
Emekleme çalışmaları tam gaz devam. 2-3 gidiyo pat düşüyo
ama her bebek aynı olmuyor. Aynı aydaki bebekler dönerken benim kız zahmet edip totoşunu bile kaldırmıyordu..

İyi geçmesine sevindim canım..
Elif Mina da anneler günü hediyesi olarak hep mızmızdı, hiç kucağımdan inmedi..
Sağlığı yerinde ya şükür..

kızlar benım adetım dun oldu spral taktırmak ıstıom ama korkuom acımasından ve agrılı kanamalı adet olmasından korkuom herkes öyle dıor taktıran varmı neyle korunuyosunuz

İyi geçmesine sevindim canım..
Elif Mina da anneler günü hediyesi olarak hep mızmızdı, hiç kucağımdan inmedi..
Sağlığı yerinde ya şükür..

ynen canım öyle
ya bu arada yokmu hediye alan kızar kimse anlatmıyo..
özcenanım sen nasılsın
ben anlamadım kim lahmacun yemiş aras paşammı?

efedede tik yok canim yere koyuyorum oldugu yerde kaliyor ama kucakta hicdurmuyooo kendini atiyor bizde dis de cikmadi hersey gec olacak sanirim
cnm benim kızın da dönmeye pek niyeti yok 2 gün sonra 6 aylık olcak tık yok maşallah:)
songül ben de taktım şu yoğurt konusuna düşün bi de bizim burda 5 lt den az süt satmıorlar paket günlükde kullanmak istemiorum eeee bi de çalışırken hergün çok zor. ben de hafta da iki kez filan yapcam işte en fazla üç günlük yiyecek kuzum . Benim kız da onun için ne yapsam yemio alakasız herşeye ağzını açıo bi kez ekmek verdim elinden zor aldım boğazına kaçacak diye ödüm koptu:)

ay hazır cevaplara gıcık oluorum bazen eşimin tarafı da ne zaman bal böcüğümü görse büyümemiş deyip duruyor sinir oluyorummmmm

çok tatlı yaaaaaaa benim kuzu da kaşığa yapışıo yememek için elinden geleni yapıo)

kızlar biz emzik wee kullanıyoruz. bu sefer aldığımızı 2 numara almıştık ama çok büyük ağzında çiğneyip çıkarıyo. napsak 1 e devam etsek ne olur ki acaba?
cnm bneim kızım da nuk dan başka emzik almıo hala 1 numarasını kullanıoruzz 2 kez değiştirdim 2 numarayı denemek için verdim geçen gün büyük geldi kuzuma "1 e devam:)

günaydın canım nasılsın bakalım?
iyiyim cnm saatin 10.30 olmasını iple çekiorum sen nasılsın bakim

sevindim cnm bakıcınızın gitmemesine:)

allah yardımcın olsun cnm biz alıştık koşturmacaya darısı sana. ranacığa kim bakacaktı cnm

kızlar benım adetım dun oldu spral taktırmak ıstıom ama korkuom acımasından ve agrılı kanamalı adet olmasından korkuom herkes öyle dıor taktıran varmı neyle korunuyosunuz
canım ben taktıralı tam 3 ay oluyo gayet de memnunum adet olduğun için canın acımıyo hiç nasıl takıldığı konusunda bi fikrin var mı onu bilmiyorum ben koyun koyun gittim taktırdım başta korktum aletleri görünce ama takan hemşire o kadar iyiydi ki canımı hiç yakmadı yakın zamanlarda tekrar bebek istemiyosan taktır derim çünkü benim eşim hem korunmuyor hem çocuk istemiyo :))
ynen canım öyle
ya bu arada yokmu hediye alan kızar kimse anlatmıyo..
özcenanım sen nasılsın
ben anlamadım kim lahmacun yemiş aras paşammı?

ben dün gece sana günaydın yazdım sen görmedin ama demiiii :)) ben iyiyim canım valla toz alıyodum bu internetin bağlı olduğu kutuyu düşürdüm korktum bişi oldu mu diye bişi olmamış herhalde bilmiyorum çalışıyo şimdilik :)) bizim babamız her gün anneler günü özel bişey yok dedi benim zorumla kendi annesini aradı benim anneme de mesaj attı.. benim anneme mesaj attı diye onun annesini aramadım mesaj da atmadım.. yani bizim için normal bi gündü canım özel günlerle pek ilgilenmiyoruz:) hediye falan yok hele bu aralar almasına ben izin vermem çünkü maddi açıdan azıcık sıkmamız gerek malum haftaya bugün yolcuyuz hem de ücretsiz izindeyim yani kısıtlama çok bu aralar evde

cnm sen bana özelden mesaj göndermişsin perşembe günü sanırım, ama içi boş gözküo benim pc de mi sorun var acaba

cnm benim kızın da dönmeye pek niyeti yok 2 gün sonra 6 aylık olcak tık yok maşallah:)

allah yardımcın olsun cnm biz alıştık koşturmacaya darısı sana. ranacığa kim bakacaktı cnm

bakıcı tutacaz canım ama daha hiç bakmadım yani bilmiyorum daha düşünmek istemiyorum bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…