- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.841
herkese günaydın kızlar uzuuuuuuuuun bi geçmiş oluşmuş cumadan beri. henüz okumadım. sadece aras paşanın kızarıklıkları artmış geçmiş olsun songüllrabbim tez zamanda şifa versin paşamıza dr a gidersin eminim, habersiz bırakma bizi cnm. başka rahatsız olan bebiş varsa hepsine bol şifalar. ben bi geçmiş bakayım görüşürüz
hayırlı uğurlu olsun dişiniz damağı yarılmış diyince bi tuhaf oldum yaaa önce yarılıp sonra mı çıkıyo bizim daha hiç bir belirtimiz yok çok şükür geç çıkınca sorunsuz çıkıyomuş diye duydum:)İyi geceler kizlar.persembeden beri foruma giremedim gecmisi okuyamadim.oncrlikle.anneler gununuz kutlu olsun.persembe gece esim surpriz yapip geldi cok mutlu oldum.haftasonuda gezmelerde gecti.simdi ancak girebildim.buarada kizimin disi cikiyor.ilk defa dun gordum.damagi yarilmiss ve disin ucu azcik gorunuyor.umarim hepiniz iyisinizdir.optum
yok kız yaşlla ilgisi.bizimki de 35 ama yok valla hele dün beni sinir etti.bütün gün ağladım.fırsat bulunca yazıcam
ınanılmaz keyfım kactı sırtı gogsu heryerını sarmıskızarma nasıl kasınıyo kımbılır
moralım sıfırlandı kacıyorum ıyı geceler
Günaydın canlar
Gününüz güzel geçsin..
canım ne oldu aras paşamıza nazarmı deydi benim yakışıklıma yaaa:
bilgi ver lütfen..
kızlarrrr:
herkese kocaman bi günaydın nasıl geçti bakalım hafta sonunuz.
nbenim çok yoğuundu anlatamam size ama en güzeli dündü çünkü minikk prensesimden bana çiçek geldi ay üzerindeki notu okuyunca koptum tutamadım kendimi..
bu arada tekrar anneler gününüz kutlu olsun
sizler neler yaşadınıznasıl geçti gdününüz
bekliyorum bakalım merakla..
günaydın canım senin de günün çok güzel geçsin akşam olsun bi an önce mina'ya kavuş
herkese günaydın kızlar uzuuuuuuuuun bi geçmiş oluşmuş cumadan beri. henüz okumadım. sadece aras paşanın kızarıklıkları artmış geçmiş olsun songüllrabbim tez zamanda şifa versin paşamıza dr a gidersin eminim, habersiz bırakma bizi cnm. başka rahatsız olan bebiş varsa hepsine bol şifalar. ben bi geçmiş bakayım görüşürüz
Günaydın canım..
Duanız nasıl geçti?
Nasılsın? Nilim nasıl..
İnşallah kuuzumm..
Yanımdayken bile özlüyorum sıpayı bi de böyle ayrı kalınca
Ranacım nasıl?
lahmacun verdin mii:)) keşke ben de vereyidm ağlaya ağlaya bi hal oldu yiyecekmiş illa.. ya yine arasın dişleri var rana da o da yok yalandan çiğniyor şap şap sonra löp yutuyor:)) edepsizlik bizde de hat safhada ve parkta hiç mutlu değil çünkü işi gücü benim başkasıyla ilgilenmiyor sevmiyor ve ben üzülüyorum bu duruma inşallah mersine gidince düzelir.. dün eczanede kadın sevdi o kadar tip baktı ki robot mu bu çocuk dedi kadın ben de insanları sevmiyor o kadar dedim
biz da aras abisi kadar büyüyelim ekmek falan götürürüz herhaL:)
bitiyorum ben bu sıpayaaa
HERKESİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
ben dünden beri hastayım ağrı kesicilerle ayaklandım anneler hastalanınca çocuklar da sıkıntı çekiyor. psikoloji baya bozulmuştu ama şimdi iyiyim..
kizlar bebekler genellikle kac aylikken emekler benim oglusumda donme falan yok daha
ınanılmaz keyfım kactı sırtı gogsu heryerını sarmıskızarma nasıl kasınıyo kımbılır
moralım sıfırlandı kacıyorum ıyı geceler
günaydın canım duvamız iyidi bu arada bakıcımızda cuma gitmekten vaz geçti
cumartesi akşamda arkadaşımın düğünü vardı yani inanılmaz yoğun bir hafta sonu geçirdim
nil iyi canım sanıyorum dişimiz çıkıcak iyice yeri belli olmuş artık
ve nil bu ara inanılmaz haraketli
birde buzdolabındaki süslerin yanına götürüyo babası onu hoppp hepsini aşaıya atıyo tektek bide büyük bi zevkle yapıyo çokta hoşuna gidiyo sonra..mina nasıl peki umarım iyidir?
ne yaptınız dün bakalım
İyi geçmesine sevindim canım..
Elif Mina da anneler günü hediyesi olarak hep mızmızdı, hiç kucağımdan inmedi..
Sağlığı yerinde ya şükür..
cnm benim kızın da dönmeye pek niyeti yok 2 gün sonra 6 aylık olcak tık yok maşallah:)efedede tik yok canim yere koyuyorum oldugu yerde kaliyor ama kucakta hicdurmuyooo kendini atiyor bizde dis de cikmadi hersey gec olacak sanirim
songül ben de taktım şu yoğurt konusuna düşün bi de bizim burda 5 lt den az süt satmıorlar paket günlükde kullanmak istemiorum eeee bi de çalışırken hergün çok zor. ben de hafta da iki kez filan yapcam işte en fazla üç günlük yiyecek kuzum . Benim kız da onun için ne yapsam yemio alakasız herşeye ağzını açıo bi kez ekmek verdim elinden zor aldım boğazına kaçacak diye ödüm koptu:)Yabi cnm cok takildik inanki ay hergun olcak is degil bife burda mandirafan 1 kg geliyo en az onca sutu napayim
Tam dikkat etcez pek cok seyede nereys kadar
Ay rana maceralarina bayiliyorum bizde yasiyoruz gecen resmen lahmacun vrrdim agzina bu sabahta kek gayet cigneyip yuttu yoksa cok edepsiLesiyo
Kahvaltida ekmek veriyorz kontrol altinda onu elinden almaya kalk kucuk bi piskopat oluyo
Demek sizde gayet pis yiyorsunuz bende ana kucakkta veriyorum
Rana parkta ne mutlu okuyo kimbilir
ay hazır cevaplara gıcık oluorum bazen eşimin tarafı da ne zaman bal böcüğümü görse büyümemiş deyip duruyor sinir oluyorummmmmhaha yok kız hemen arkalara atıyo cıgnıyo damaklarıyla
ay kuzum takılma bdıcem yabancılık yapmasına ama ben cok cektım cok ya babannesı salıncagını ıtemezdı
nasıl alısıcak rana bılmıyorum bı yabancılıgı bıde yıkanmadan nfret etmesınden cok zorlandım
ay kadında hemen bulmus lafı senı sevmedı teyze dıyeydın banada dagdanmı geldı bu cocuk dıyolardı guluyodum ama ıcımdenn
çok tatlı yaaaaaaa benim kuzu da kaşığa yapışıo yememek için elinden geleni yapıoAy siz nasil yemek yediriyorsunuz kizlar ayak agizda kasigi tututyo tabagini istiyo onluk takinca isyan cikartiyo ve yuzunun silinmesinsen hoslanmiyo istahh yerindede atmisfer cok yorucuher yemek sonrasi ustu degisiyi
He coraplar cikiyi yemekten once gunde5 kez giydirmektense
cnm bneim kızım da nuk dan başka emzik almıo hala 1 numarasını kullanıoruzz 2 kez değiştirdim 2 numarayı denemek için verdim geçen gün büyük geldi kuzuma "1 e devam:)kızlar biz emzik wee kullanıyoruz. bu sefer aldığımızı 2 numara almıştık ama çok büyük ağzında çiğneyip çıkarıyo. napsak 1 e devam etsek ne olur ki acaba?
iyiyim cnm saatin 10.30 olmasını iple çekiorum sen nasılsın bakimgünaydın canım nasılsın bakalım?
sevindim cnm bakıcınızın gitmemesine:)günaydın canım duvamız iyidi bu arada bakıcımızda cuma gitmekten vaz geçti
cumartesi akşamda arkadaşımın düğünü vardı yani inanılmaz yoğun bir hafta sonu geçirdim
nil iyi canım sanıyorum dişimiz çıkıcak iyice yeri belli olmuş artık
ve nil bu ara inanılmaz haraketli
birde buzdolabındaki süslerin yanına götürüyo babası onu hoppp hepsini aşaıya atıyo tektek bide büyük bi zevkle yapıyo çokta hoşuna gidiyo sonra..mina nasıl peki umarım iyidir?
ne yaptınız dün bakalım
allah yardımcın olsun cnm biz alıştık koşturmacaya darısı sana. ranacığa kim bakacaktı cnmALlah yardımcın olsun canım benim de az kaldı temmuz 1 iş başı( rana iyi teyzesi kinci uykumuza yattık 1 saat kalkmayız artık ben de o ara evi silecem biraz yoğun bi gün olacak ben ve rana için çünkü hava çok güzel :))
canım ben taktıralı tam 3 ay oluyo gayet de memnunum adet olduğun için canın acımıyo hiç nasıl takıldığı konusunda bi fikrin var mı onu bilmiyorum ben koyun koyun gittim taktırdım başta korktum aletleri görünce ama takan hemşire o kadar iyiydi ki canımı hiç yakmadı yakın zamanlarda tekrar bebek istemiyosan taktır derim çünkü benim eşim hem korunmuyor hem çocuk istemiyo :))kızlar benım adetım dun oldu spral taktırmak ıstıom ama korkuom acımasından ve agrılı kanamalı adet olmasından korkuom herkes öyle dıor taktıran varmı neyle korunuyosunuz
ynen canım öyle
ya bu arada yokmu hediye alan kızar kimse anlatmıyo..
özcenanım sen nasılsın
ben anlamadım kim lahmacun yemiş aras paşammı?
cnm benim kızın da dönmeye pek niyeti yok 2 gün sonra 6 aylık olcak tık yok maşallah:)
allah yardımcın olsun cnm biz alıştık koşturmacaya darısı sana. ranacığa kim bakacaktı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?