2012 kasım bebekleri büyüyor..

anne olmak hem çok güzel hem de çok zor değil mi onlara bişi olmasa da ben hastalansam diyosun ama olmuyo anneler günü işte anne olmak meşakkatli.. eşin de 3 tane istiyo 3 tane olunca sen hangisine üzüleceksin çünkü hep sağlıklı olmuyo ki bu bebekler ya ananem 6 tane doğurmuş bana hep söylüyor tek olmaz doğur diye oldu dedim ben de kaç tane istiyon

geçmiş olsun bi de inşallah yarenden arasa geçmez canım

cn merhaba hanı esın gıdıyo ya kacta gıdıyı kacta gelıyo goreve

bizim deterjanlar bi bitsin ben de direk dalan roxy kullanacam gerçekten çok övüyor herkes evdeki omoları bi bitireydim:)

eşim ne zaman dersi olursa o zaman gidiyo canım. bugün de dersini 9 sanıyordum kalktım erkenden hazırladım kahvaltıyı. oysa kızım da uyuyordu çok da uykum vardı zorla kalkmıştım ama 10 daymış dersi. sonrada eşime kızıyorum niye söylemedin diye. o da diyo ders programı orada sen niye bakmadın. haklı da ha buzdolabında asılı duruyo ama öğrenemedim bi türlü karıştırıp duruyom. inan ben eşim evde yokken doğru düzgün yemek yiyemiyorum. o konuda haklısın yani canım.

cok dogru soyluyorsun arkadasım esım 3.cocouga cocuk sevsın gozuyle bakıyo bence hıc ılerıyı dusunmuyo
rabbım saglıklı ıkı evlat vermıs cok sukur kaza falan olmadıkatn sonra 3.bana cok uzak
ya dusunsene kafan 3 yerde kı buyudukce dertlerıde buyuyecek
ay ananenın kactane beklentısı var kı acaba senden

amanya yap yap bitmiyo işler off kötü gerçekten..

canım çok geçmiş olsunkıyamam ya evet ya çocuklar biri iyyleşiyo biri hasta oluyo
canım bakıcı teyzemiz cuma gitmedi vazgeçmiş gönlü beni bırakmaya razı olmamış çokta iyi oldu cuma derin bi temizlik yaptık.
Sonra cumartesi dua oldu iyidi ama yoğundu biraz sonra herkes gittikten sonra hemen hazırlanıp arkadaşımın düğününe gittik cnm.
Sonra gelelim pazar gününe ben karacanın seramik tencerelerini istiyodum almış kızım sonra birda kapı çaldı sabah bir baktımki çiçekçi geldi bana kızımdan ilk anneler günü çiçeklerini getirdi ama inanılmaz gözlerim doldu:
Işte bizim 3 günümüz böyleydi tatlım şu telefon işini çözücem en kısa zamanda ve ozaman teldende giricem evde merak etmeyin bende çok özlüyom szi merak ediyom.
Bu arada nilinde yanakları yine pıtır pıtır oldu biliyorum ametanı sürsem geçecek ama bende direniyorum
senin kullandığın kıremde hametanmı cnm?
Ne yapsam bende sürsemmi acaba?

cn merhaba hanı esın gıdıyo ya kacta gıdıyı kacta gelıyo goreve

canım sabah saat 8 i geçerken gidio öğlen 12 de evde 1 i geçe gidiyo akşam 5 te evde salı perşembe halı saha maçımız var salı günü akşam 9 buçuk 11 arası yok perşembe de 7 buçuk 9 arası yok. bugün de 5 ten 7 ye kadar yok neymiş halı saha turnuvası başlamış kurumlarla mı ne ona gidecek..

bizim deterjanlar bi bitsin ben de direk dalan roxy kullanacam gerçekten çok övüyor herkes evdeki omoları bi bitireydim:)

amman sabah sabah bıde reklemını yaptım kı sorma
gercekten cokmemnunum bıde 5 kg lık olsaymıstı ıyımıs tı
banada cvr tavsıye etmıstııı sagolsun
ay acaba cvr ısyerınden gıremıyormukı

gunaydin cnm valla sanirsam ek gidaya gecen herkez bu sorunla karsi karsiya :):) burda kreste cocuklar boya yaparken naylon onluk takiyorlar kollari var ben onlardan aldim ohhhhhhhhh artik yemekle istedi kadar bogussun benim oglum icim rahat,bulabilirsen oyle kullanin cok guzel hic biryer batmiyor

aman bızım adamın masla ısı yok ama hergun 2 saate yakın spor salona gıdıyo

henı uzak ılceye gıdıyoı ya o zmana kacta gelıyo arkadasım

ananem erkek çocuk doğurana kadar yapmış 4 tane kız 5. erkek ardından yine kız :))

bizim öyle bi beklentimiz yok ama kadında hastalık olmuş galiba illa erkek doğur diyo eşim de kız çocuk meraklısı ranaya inşallah kız olur diye dua etmişti :) amaan onlar desin dursun biz senin yolundan ilerleyecez inşallah 6 sene sonra bi tane daha ondan sonra tamam :)

ooo cnm bu hafta sonu hersey yolnunda gıtmıs desene cok sevındım arkadasım benımde gecenın 3.30 unda geldı valla uyku falan acıldı
cnm nılll de egzama yok dımı bızımkının alevlendıgınde tek caresı kortızon
senın kullandıgında kortızon bence nemlendır sık sık kullanma derımbak ben cok sıkıstıgım ıcın surdum
baktın sende onune gecemıyorsun o zaman kullllan arkadasım malesef cok etkılı ve yan etkılerıde cok olan bı krem
arasınkı gıttı ben sımdı bol bıl nemlendırıcem
arasın kremı locaıt

yahu biz pazara gidecektik nolacak şimdi pöffff

Songülcüm o ilçe dışı belli olmuyo geçen sabah gitti öğlen burdaydı cuma günü gitmişti.. yazılı görevde haftanın bir günü belli saatlerde demiş.. gitti baktı bi sürü iş birikmiş ve oranın hakimi sadece salı günleri boşmuş o yüzden yarın yine gidecek ama kaçta gelir bilmiyorum ben halledip gelecem dedi herhalde tüm gün orda kalacak.. ben de konuş oranın katipleriyle iş olunca çağırsınlar seni dedim bakacaz dedi önce işi bitirmesi lazım dediğim gibi saat belli değil eşimin tercihine kalmış

kızlar hani peyniri akşamdan suya koyuyoruz ya tuzu gitmesi için ertesi gün yiyeceği kadar mı koymak gerekiyo yoksa büyük bi parça koysak onu bi kaç gün yedirsek olur mu? ben unutuyorum da her gün koymayı:26:

a cnm eskılerde ılla bı erkek bebek takıntısı oluyo bız esımle o kadar cok bı kızımız olsun ıstedı anlatamam cınsıyet bellı degıldı hep yaren dıye severdı ben arasın erkek olmasına en cok annem acıdan sevındım 3 kız ve 5 kız torundan sonraıcınde bı heves vardı ıster ıstemez

kızlar hani peyniri akşamdan suya koyuyoruz ya tuzu gitmesi için ertesi gün yiyeceği kadar mı koymak gerekiyo yoksa büyük bi parça koysak onu bi kaç gün yedirsek olur mu? ben unutuyorum da her gün koymayı:26:

bence büyük parça koyalım biz kardeşime öyle yapıyoduk yani bi kaç gün suyun içinde kalınca iyice tuzu gidiyo ama her gün o suyu değiştirmek kaydıyla

hayır ananemdeki takıntı anneme de geçmiş oğlu olmuş şimdi bana dio bi oğlun olsun die :)) hayırlı evlat olsun bence cinsiyet önemli değil ki hayırsız olacağına olmasın daha iyi

cnm ben aksamda koyuyorum suda cok bejlerse ıyı olmaz sankı
ay bende arada unutuyorummmm ya

hayır ananemdeki takıntı anneme de geçmiş oğlu olmuş şimdi bana dio bi oğlun olsun die :)) hayırlı evlat olsun bence cinsiyet önemli değil ki hayırsız olacağına olmasın daha iyi

aynen tatlım
sukur rabbım verdı kız erkek olmaz deesemde
enbuyuk hayalımız bı kızdıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…