- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.881
kızlarr hepınıze kocaman gunaydınlarrrrrr
arası soranlar olmussss canöarım aksam surubunu verdım sıkısınca kullanmam gereken malese kortızonu ılacımızı surduk oglumun pamuk tenı yerıne geldı
yaren sabah 6 da kapıya dıkıldı kulagom agrıyo bogazım agrıyo dıye acıl servıs sayın babamız kaptı goturdu hastaneye 4 adet surubumuz var neysekı atesı yok bal bocugumun
anam bırı dogruluyo bırı yamuluyo sımdı yaren ıyılesır hafta sonuna dogru aras atak yapar
gulden cnm hedıye sormussun esı ıkısı ıcınde alms ayakkabı ve canta
bak 3 taneo olaydı bıde kap alırdım ustune dedı
sızın nasıl gectı varmı bı aktıvıte
okumanız nasıldı
bakıcı ablanızla nasılsı durumlar
ay ozluyoruz 3 gun olamyınca he
normalde sabahları yoğurt veriyodum ama yoğurdumuz bitti bugün tekrar alıp mayalayacam inşallah hala kahvaltı vermiyorum ve o görmesin diye başka yerde tıkınıp geliyorum yoksa istiyo ördek ağız :) çeyrek çay bardağı kaç yemek kaşığı eder ya ben dün 4 yemek kaşığı yedirdim bugün 6 yemek kaşığı verecem yer herhalde :) öğlen pazara gidecez biraz daha uyusun diye dua ediyorum aslında uyanırsa pazarda kepaze eder.. babanız yeni gittiyse akşama gelmesi normal herhal bizim sabah saat 8 de gitti yarın da yine gidiyo görevlendirilidği ilçeye sinir oluyorum gitmesine yaaaa ben tek kalıyorum.. canım yemek yapmak da yemek de istemiyo o zaman
kızlar ben dalan roxy zeytınyaglı sabuntozu kullanıyorum hıc leke kalmıyo
dusunun esımın ıs unıformalarını bıle onunla yıkıyorum hıc leke kalmıyo
artık kendımızede kullanıyoruz cunku arasın yuzu falan sureklı kıyefetlerımıze degıyo
hem yumusatıcı gıbı cokta faydası olmayan bı urunde kullanmıyoruz mıs gıbı kokuyo
normalde sabahları yoğurt veriyodum ama yoğurdumuz bitti bugün tekrar alıp mayalayacam inşallah hala kahvaltı vermiyorum ve o görmesin diye başka yerde tıkınıp geliyorum yoksa istiyo ördek ağız :) çeyrek çay bardağı kaç yemek kaşığı eder ya ben dün 4 yemek kaşığı yedirdim bugün 6 yemek kaşığı verecem yer herhalde :) öğlen pazara gidecez biraz daha uyusun diye dua ediyorum aslında uyanırsa pazarda kepaze eder.. babanız yeni gittiyse akşama gelmesi normal herhal bizim sabah saat 8 de gitti yarın da yine gidiyo görevlendirilidği ilçeye sinir oluyorum gitmesine yaaaa ben tek kalıyorum.. canım yemek yapmak da yemek de istemiyo o zaman
anne olmak hem çok güzel hem de çok zor değil mi onlara bişi olmasa da ben hastalansam diyosun ama olmuyo anneler günü işte anne olmak meşakkatli.. eşin de 3 tane istiyo 3 tane olunca sen hangisine üzüleceksin çünkü hep sağlıklı olmuyo ki bu bebekler ya ananem 6 tane doğurmuş bana hep söylüyor tek olmaz doğur diye oldu dedim ben de kaç tane istiyon
geçmiş olsun bi de inşallah yarenden arasa geçmez canım
canım kesinlikle işler nankör. şu mutfağı mesela günde kaç kere tertemiz yapıyorum bilmiyorum. Bi kaç saat sonra yine aynı sanki hiç yapmamış gibi. Ya da ben çok dağınığım bilmiyorum artık
kızlarr hepınıze kocaman gunaydınlarrrrrr
arası soranlar olmussss canöarım aksam surubunu verdım sıkısınca kullanmam gereken malese kortızonu ılacımızı surduk oglumun pamuk tenı yerıne geldı
yaren sabah 6 da kapıya dıkıldı kulagom agrıyo bogazım agrıyo dıye acıl servıs sayın babamız kaptı goturdu hastaneye 4 adet surubumuz var neysekı atesı yok bal bocugumun
anam bırı dogruluyo bırı yamuluyo sımdı yaren ıyılesır hafta sonuna dogru aras atak yapar
gulden cnm hedıye sormussun esı ıkısı ıcınde alms ayakkabı ve canta
bak 3 taneo olaydı bıde kap alırdım ustune dedı
sızın nasıl gectı varmı bı aktıvıte
okumanız nasıldı
bakıcı ablanızla nasılsı durumlar
ay ozluyoruz 3 gun olamyınca he
cn merhaba hanı esın gıdıyo ya kacta gıdıyı kacta gelıyo goreve
bizim deterjanlar bi bitsin ben de direk dalan roxy kullanacam gerçekten çok övüyor herkes evdeki omoları bi bitireydim:)
kızlar bişey sorucam benya.
biz artık ek gıdalara geçtikya bizim bazı eşyalarımızdaki lekeler artık çıkmıyo
siz buduruma nasıl bi çözüm buluyosunuz
yani önceden normal detercanıyla yıkadığımda çıkıyodu ama artık çıkmıyo
bide kakamızda geçiyo bazen badilerimize onlarıda çıkaramıyorum bukonuda ne kullanmalıyım sizce..
canım sabah saat 8 i geçerken gidio öğlen 12 de evde 1 i geçe gidiyo akşam 5 te evde salı perşembe halı saha maçımız var salı günü akşam 9 buçuk 11 arası yok perşembe de 7 buçuk 9 arası yok. bugün de 5 ten 7 ye kadar yok neymiş halı saha turnuvası başlamış kurumlarla mı ne ona gidecek..
cok dogru soyluyorsun arkadasım esım 3.cocouga cocuk sevsın gozuyle bakıyo bence hıc ılerıyı dusunmuyo
rabbım saglıklı ıkı evlat vermıs cok sukur kaza falan olmadıkatn sonra 3.bana cok uzak
ya dusunsene kafan 3 yerde kı buyudukce dertlerıde buyuyecek
ay ananenın kactane beklentısı var kı acaba senden
amanya yap yap bitmiyo işler off kötü gerçekten..
canım çok geçmiş olsunkıyamam ya evet ya çocuklar biri iyyleşiyo biri hasta oluyo
canım bakıcı teyzemiz cuma gitmedi vazgeçmiş gönlü beni bırakmaya razı olmamış çokta iyi oldu cuma derin bi temizlik yaptık.
Sonra cumartesi dua oldu iyidi ama yoğundu biraz sonra herkes gittikten sonra hemen hazırlanıp arkadaşımın düğününe gittik cnm.
Sonra gelelim pazar gününe ben karacanın seramik tencerelerini istiyodum almış kızım sonra birda kapı çaldı sabah bir baktımki çiçekçi geldi bana kızımdan ilk anneler günü çiçeklerini getirdi ama inanılmaz gözlerim doldu:
Işte bizim 3 günümüz böyleydi tatlım şu telefon işini çözücem en kısa zamanda ve ozaman teldende giricem evde merak etmeyin bende çok özlüyom szi merak ediyom.
Bu arada nilinde yanakları yine pıtır pıtır oldu biliyorum ametanı sürsem geçecek ama bende direniyorum
senin kullandığın kıremde hametanmı cnm?
Ne yapsam bende sürsemmi acaba?
ananem erkek çocuk doğurana kadar yapmış 4 tane kız 5. erkek ardından yine kız :))
bizim öyle bi beklentimiz yok ama kadında hastalık olmuş galiba illa erkek doğur diyo eşim de kız çocuk meraklısı ranaya inşallah kız olur diye dua etmişti :) amaan onlar desin dursun biz senin yolundan ilerleyecez inşallah 6 sene sonra bi tane daha ondan sonra tamam :)
kızlar hani peyniri akşamdan suya koyuyoruz ya tuzu gitmesi için ertesi gün yiyeceği kadar mı koymak gerekiyo yoksa büyük bi parça koysak onu bi kaç gün yedirsek olur mu? ben unutuyorum da her gün koymayı:26:
a cnm eskılerde ılla bı erkek bebek takıntısı oluyo bız esımle o kadar cok bı kızımız olsun ıstedı anlatamam cınsıyet bellı degıldı hep yaren dıye severdı ben arasın erkek olmasına en cok annem acıdan sevındım 3 kız ve 5 kız torundan sonraıcınde bı heves vardı ıster ıstemez
kızlar hani peyniri akşamdan suya koyuyoruz ya tuzu gitmesi için ertesi gün yiyeceği kadar mı koymak gerekiyo yoksa büyük bi parça koysak onu bi kaç gün yedirsek olur mu? ben unutuyorum da her gün koymayı:26:
cnm ben aksamda koyuyorum suda cok bejlerse ıyı olmaz sankı
ay bende arada unutuyorummmm ya
hayır ananemdeki takıntı anneme de geçmiş oğlu olmuş şimdi bana dio bi oğlun olsun die :)) hayırlı evlat olsun bence cinsiyet önemli değil ki hayırsız olacağına olmasın daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?