- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.861
bakıcı tutacaz canım ama daha hiç bakmadım yani bilmiyorum daha düşünmek istemiyorum bu konuyu
cnm bakınıosundur ama etrafa di mi bakıcı için. sen bilirsin ama vakit yaklaşmış birinde karar kılıp sen yanındayken bi kaç gün geçirmek ranacık için de ii olurdu sanırım. hem böylece senin içinde biraz daha alışmak kolay olur bakıcıya. ama kim olursa olsun yani bakıcı anane babaanne değilse kamera koymak lazım eve ben biraz takıntılıyım da kkurar dururum en iisi baştan tedbir almak.
cnm benim kızın da dönmeye pek niyeti yok 2 gün sonra 6 aylık olcak tık yok maşallah:)
songül ben de taktım şu yoğurt konusuna düşün bi de bizim burda 5 lt den az süt satmıorlar paket günlükde kullanmak istemiorum eeee bi de çalışırken hergün çok zor. ben de hafta da iki kez filan yapcam işte en fazla üç günlük yiyecek kuzum . Benim kız da onun için ne yapsam yemio alakasız herşeye ağzını açıo bi kez ekmek verdim elinden zor aldım boğazına kaçacak diye ödüm koptu:)
ay hazır cevaplara gıcık oluorum bazen eşimin tarafı da ne zaman bal böcüğümü görse büyümemiş deyip duruyor sinir oluyorummmmm
çok tatlı yaaaaaaa benim kuzu da kaşığa yapışıo yememek için elinden geleni yapıo)
cnm bneim kızım da nuk dan başka emzik almıo hala 1 numarasını kullanıoruzz 2 kez değiştirdim 2 numarayı denemek için verdim geçen gün büyük geldi kuzuma "1 e devam:)
iyiyim cnm saatin 10.30 olmasını iple çekiorum sen nasılsın bakim
negüzel sen bizden daha çabuk kavuşuyosun böcüğe :):)
sevindim cnm bakıcınızın gitmemesine:)
allah yardımcın olsun cnm biz alıştık koşturmacaya darısı sana. ranacığa kim bakacaktı cnm
canım ben taktıralı tam 3 ay oluyo gayet de memnunum adet olduğun için canın acımıyo hiç nasıl takıldığı konusunda bi fikrin var mı onu bilmiyorum ben koyun koyun gittim taktırdım başta korktum aletleri görünce ama takan hemşire o kadar iyiydi ki canımı hiç yakmadı yakın zamanlarda tekrar bebek istemiyosan taktır derim çünkü benim eşim hem korunmuyor hem çocuk istemiyo :))
ben dün gece sana günaydın yazdım sen görmedin ama demiiii :)) ben iyiyim canım valla toz alıyodum bu internetin bağlı olduğu kutuyu düşürdüm korktum bişi oldu mu diye bişi olmamış herhalde bilmiyorum çalışıyo şimdilik :)) bizim babamız her gün anneler günü özel bişey yok dedi benim zorumla kendi annesini aradı benim anneme de mesaj attı.. benim anneme mesaj attı diye onun annesini aramadım mesaj da atmadım.. yani bizim için normal bi gündü canım özel günlerle pek ilgilenmiyoruz:) hediye falan yok hele bu aralar almasına ben izin vermem çünkü maddi açıdan azıcık sıkmamız gerek malum haftaya bugün yolcuyuz hem de ücretsiz izindeyim yani kısıtlama çok bu aralar evde
bakıcı tutacaz canım ama daha hiç bakmadım yani bilmiyorum daha düşünmek istemiyorum bu konuyu
nasıl dün gece yazdın tatlım ee ben girmedimki düngece
kız yoksa benim adıma başkalarımı giriyo:):)
canım sen bu bakıcı sorununu artık yavaştan çöz bence ve birazda birlikte takılın bakıcıyla tabi sizde bakıcaksa en azından biraz fikrin olur canım..
kız sen yoksun ya 3 gündür dedim sabah gelince geçmişi okurken jest olsun okusun arkadaşımYani sen girmedin ama ben geceden yazdım sana günaydın diye
kızlar bişey sorucam benya.
biz artık ek gıdalara geçtikya bizim bazı eşyalarımızdaki lekeler artık çıkmıyo
siz buduruma nasıl bi çözüm buluyosunuz
yani önceden normal detercanıyla yıkadığımda çıkıyodu ama artık çıkmıyo
bide kakamızda geçiyo bazen badilerimize onlarıda çıkaramıyorum bukonuda ne kullanmalıyım sizce..
kızlar bişey sorucam benya.
biz artık ek gıdalara geçtikya bizim bazı eşyalarımızdaki lekeler artık çıkmıyo
siz buduruma nasıl bi çözüm buluyosunuz
yani önceden normal detercanıyla yıkadığımda çıkıyodu ama artık çıkmıyo
bide kakamızda geçiyo bazen badilerimize onlarıda çıkaramıyorum bukonuda ne kullanmalıyım sizce..
ayyyy canımya düşünceli arkadaşım benim
bak nasıl mutlu oldum şimdi anlatamam çok sağolç::):)
bizim de çıkmıyor yemek yerken kocamaan önlüğü var onu giydiriyorum ya da sadece atletle yediriyorum ben canım bizim de çıkmıyor gezmeye gidecek kıyafetleriyle yedirmiyorum böyle önlem aldım ha bi de bazı kıyafetlerinde çıkmıyor sanıyodum ama bi kaç kere yıkandı ya çıkmaya başlamış bi süre sonra rana içine girmeyecek o ayrı.. Artık leke çıkınca ben de ikinciye giydiririm dimi
canım haftaya mersine annemlere gidiyoruz haziran başında dönecem ondan sonra bakınacam anlaştıktan sonra bir hafta öncesinden gelmeye başlar ben de bakarım.. bi de burası küçük yer sanmıyorum kötü bişi olacağını kamera olmasa bile ses kaydı yaparım önce gizliden.. yani anlarım biraz insandan herhal yani Allahtan korkuyorsa zaten yapmaz kızıma bişi ki yaparsa ne olacağını bilir herhalde eşimle adliyede çalışıyoruz.. katip olmamıza rağmen adliye deyince insanlar çekiniyolar bizden sanki gizli polisiz:)) ama sonuçta savcılıkla kimse uğraşmak istemez.. bi de bakıcıyı orta yaşlı biri ve mutlaka anne olan birini bulmaya çalışacağım bi kaç tavsiye aldık zaten arada arkadaşlar buluyolar bize yani onların tavsiyesi de olunca biraz daha içim rahat olacak zaten ilk başlarda eşim de sık sıkk kontrol etmeye gelecek eve onun işi bana nazaran daha rahat.. ha bi de benim hakimim sen işini bitir ben seni gönderirim dedi yani çok iyi bi kadın doğum iznine ayrılınca yerime birini almadı bile o kadar seviyo beni :) işte böyle :)) ha bide dün bi şi okudum çalışan annelerin kız çocukları daha başarılı oluyomuş:)) erkekleri bilmiyorum ama kız diyodu ilgimi çekti :))
ikinci işin ben adamın peşinde koşacam orası kesin hayatta kandıramam artık :) sanki o bakıyo kıza.. ben bakıyorum ama bi tane yeter diyo bu ara kandırdım songülü örnek gösterdim bak dedim yarenle aras arasında tam 6 yıl var yaren ablalık yapıyo arasa rana da abla olsun bana yardım etsin nolur dedim senin kardeşlerin olmasaydı ne kötü olurdu demi diyorum bi kaç gündür tamam yaa ama 6 yıl sonra diyo :)) spralin süresi 5 yıl 5 yıl sonra görüşücüüüzhaklısın cnm bi şekilde önlem almak şart ama. eeee tanıdık vasıtasıyla olup bi de en önemlisi içinde ALLAH KORKUSU olursa hiç endişelenme bebişin için. Rabbim ii insanla karşılaştırsın. Buarada erlkek bebişlerde başarılı olsun kız , benim adam ikinci olsun diye dolanıp duruyo bakarsın erkek olur:)
Günaydın kızlarr
babamızı gönderdik, kızımı uyuttum, geçmişi okudum geldimbi de evim temiz olaydı benden rahatı yoktu
cnm ben kakalı olanları önce beyaz sabunla çitiliyorıum sonra makineye atıorum çıkıo o zaman
ayyyyyyyy bilen varsa bana da elma suyu lekesini ne çıkarır onu sölesinbabamızın internetten aldığı elbise uçtu gitti elme sayesinde , adam kırk yılda bir kendi başına bişey aldı onu da mahvettik:)
günaydın kızlarr
babamızı gönderdik, kızımı uyuttum, geçmişi okudum geldimBi de evim temiz olaydı benden rahatı yoktu
ikinci işin ben adamın peşinde koşacam orası kesin hayatta kandıramam artık :) sanki o bakıyo kıza.. ben bakıyorum ama bi tane yeter diyo bu ara kandırdım songülü örnek gösterdim bak dedim yarenle aras arasında tam 6 yıl var yaren ablalık yapıyo arasa rana da abla olsun bana yardım etsin nolur dedim senin kardeşlerin olmasaydı ne kötü olurdu demi diyorum bi kaç gündür tamam yaa ama 6 yıl sonra diyo :)) spralin süresi 5 yıl 5 yıl sonra görüşücüüüz
günaydın canııım benim kız 1 saattir uyuyo evin tozunu aldım lavabo banyo wc tamam ama yemek yok hiç canım yapmak istemiyo en kolayı mercimek çorbası prinç pilavı salata o da rana uyanınca onun da ögle yemeği hazır dünkü sebze çorbası :)) oturmuş tv izliyorum valla eşim gelecek 1,5 saat sonra ama ben hala oturuyorum
off ya nekötü olmuş dur bakalım aksprikx koydum çamaşırlara sonra durulama yaptırıcam detercan olmadan anca çıksın diye bakalım nasıl olacak akşama görücez..
Irde bi arkadaşımvar envey satıyo ona sordum onun ürünleri çok iyi bakalım.
Sonuç söylerim sizede ..
Bu arada yasmincim sen banamı yazmıştın mesajın boş gelmiş diye cnm?
günaydın cnm
işler hiç bitmiyo malesef haftanın 3 günü evdeyim yine yetişemiyorum ben anlamıyorum ya ben çok ağrım yada işler çok namkör yap yap bitmiyo..
otur tabi anam baksana bitmiş bütün işler:) bizimde dünden kaldı sebze çorbamız. onu veririm artık. gerçi yer mi bilmem sabah hazırladığım kahvaltıdan bi kaç kaşık yedirebildim. dün de sebze çorbasından çeyrek çay bardağı yedi. benim eşim akşama gelir artık yemeği düşünmüyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?