2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm ben aksamda koyuyorum suda cok bejlerse ıyı olmaz sankı
ay bende arada unutuyorummmm ya

:) hepimizde bi unutkanlik var heeeeee :) bende unutuyorum ama buyuk parca konuncada iyice peynirlikten cikiyor sanki benim fikrim,en iyisi her aksam koyalim biyeri ben not aldim unutmayim diye artik :):):)

Son düzenleme:
aslında unutup hıc yedırememekten daha mantıklı dımı

yedirdiğiniz peynirin tuz oranı da çok önemli ben kahvaltıya başladığım zaman mersinde olacağım için rahatım tuzsuz peynir tuzsuz tereyağı ama eve gelince lor peynir alsammı diye düşünüyorum eşim de biz normal peynir yiyorduk noldu bak bişi yok rana da normal yesin lor mor yok dedi :)) bizim peynir ezine tam yağlı inek tuzu da gayet var o yüzden ben büyük parça koyarım.. tuz zararlı ya alışmasın hem sonra yemeklerde de tuz olmaynca yemiyolarmış okudum bikaç yerde bi parça tuz atıyolar sırf bebekler yesin diye

kızlar ben çıkıyorum burda yağmur yağacak çok fena bizim pazar yalan oldu anlayacağınız rana da 2 saattir uyuyo gidim bi bakayım uyanmış yazmasıyla da oynuyo olabilir çorbamı yapayım artık öğleden sonra gelirim inşallah görüşürüz

hadı ya uzakmıııı bızım apartmanın kapısında hemen
cnm esının saatlerı can sıkıcı degılmıs sevındım

Lojmanda arkadaslarımızdan bırının esı hamıleydı ve benden ıkı ay gerıden gelıyodu. Bı gun esım aradı ben 8. Ayımdayım onun dogum yaptıgını soyledı. 6 aylıkken dogum yaptı ıkızlerdı bırı kız bırı oğlan. Bunu öğrenen ben 8. ayımda nerdeyse her gece ruyamda doğum yaptıgımı görüyodum kafan takıldı ya ona. neyse Erkek olan yasamadı öldü. Kız olanda bu zamana kadar hep hastanede kaldı yavrum bı türlü düzelemedi. Bu sabah esim işten geldi ve kötü haberi verdi.
Kız olan bebek gece mamadan boğulmuş hastaneye olay var dıye esımler gıtmısler ve arkadasımızın bebegı oldugunu öğrenmişler.gece mamayı yedırmısler galıba çocugun soluk borusuna kacmıs uykuda boğulmus. Çok kötü oldum. Şimdi ceydayı uyuttum basımdan ayrılamıyorum ya

suda çok beklemese yine akşam koyup sabah alsak ama bi kaç gün kullansak bişey olmaz herhal. Biraz tembellik ediyorum ama napiim unutuyorum

ben pınarın tussuz peyninirni alıyorum direk cnm

:) hepimizde bi unutkanlik var heeeeee :) bende unutuyorum ama buyuk parca konuncada iyice peynirlikten cikiyor sanki benim fikrim,en iyisi her aksam koyalim biyeri ben not aldim unutmayim diye artik :):):)

bende çok untukanımya hatta dün süt almamyı unutmuşum saat 12de annem hatırlattı aslında osaate kadar çoktan mayalamış olurdum yoğrdu..

cnm bızım dr da şloru labneyı peynırden saymıyoondan dolayı ezıne kullanıyoruz onu suya basıyoruz

bu arda bencde kactım kılar ısler gucler derken 3 4 saat sonra gelırım yıne

hadı ya uzakmıııı bızım apartmanın kapısında hemen
cnm esının saatlerı can sıkıcı degılmıs sevındım

pek sayılmaz ama gök gürültüsü çok fena yani bilmiyorum gider miyiz adama mesaj attım cevap da vermedi gıcık :)

rana da uyanmış konuşuyo ben gideyim kızımın karnını doyurayım yemek yapayım görüşmek üzere :)

çok üzüldüm yaa ben de bi kaç ay önce beş aylık bi bebeğin uykuda öldüğünü duymuştum günlerce etkisindn kurtulamamıştım. sürekli kontrol ediyordum uykudayken. çok zor bişey Allah sabır versin arkadaşına canım

günaydın canlarım geçmiş anneler gününüz kutlu olsun hepinizin ve anneciklerinizin ben dün tüm gün annecimleydim o yüzden gelip kutlayamadım sizi bebişlerinizi ve sizi öpüyorum inşallah herkes iyidir yoğunum geçmişi okuyamadım öpüldünüz

offf ya okuyunca inanılmaz kötü oldum allah yardım etsin ve sabır versin cnm
nasıl olmuş olay ben anlayamadım hemde hastanede yani
birde mamayı verdikten sonra nasıl yemek borusuna kaçmışki
anlayamadım ben.
Offf çok zor

bu arada songül ve özcenananım görüşürüz kızlar
arayı fazla uzatmayın..

bende sırf buyüzden nilin odasını ayıramadım bizim odamız bi park yatak koyduk..

Allahım hiç bi bebeği annesinden ayırmasın..

günaydın cnm
umarım senve erdem paşam iyisinizdir.
Bu arada seninde anneler günün kutlu olsun..

Canım bebek uzun sure hastande kaldı sımdı cıkarmıs eve getırmısler. Evde oluyo olay yanı. Bende bılmıyorum esım cocugun agzından burnundan hep mama gelmıs dedi otopsıye gonderceklermıs kucucuk kuzuyu annesı ve babası ifade vercekmıs kı baba polıs zaten bebegın olumune neden olma ıhtımalı varmıs anne ve babanın ıhmalının.
Offf yavrunun öldüğüne mi yan bı de katılı olarak suclandıgına mı??

Esım araya gırdıklerını ama doktoru ıkna edemedıklerını soyluyo doktor suphelı ölüm demiş ve savcıya sevketmiş

Bende cok üzülmüdüm canım ya valla ceydanın basımdan ayrılmamıyorum sımdı

ayy hakattten ya zaten bebek öldüğü için anne ve babayı düşünemiyorum birde ifade ölümden sorulu
zaten onlar kendilerini suçluyolardır muhtemelen yani offf çok zor gerçekten
allah sabır versin ve yardım etsin .

Ayy hala etkisinden kurtulamadım bende cnm ya.

bende cok üzülmüdüm canım ya valla ceydanın basımdan ayrılmamıyorum sımdı

ayrılamazsın tabi
bende gece sık sık uyanıp konturol ediyorum ama allahım yazmamış olsun böyle bişeyi ya.

yaa cok uzuldum gercekten.nekadr kotu bısey ıkı bebeğınıde kaybetmek.Allahım sabırt versın.bıde suclanmak nasıl bırsey anne baba olarak.

ben çok korkuorum yaaa dun ılk kez oldu adetım taktırsam olcak bebek ıstemıorum tabıkı suan 1tane bana yeter onunla ılgılenmek ıstıorum doyasıya ama çok korkuorum kımısı çok acıo demıs napsam bılemedım doğum kontrl hapı kullanan varmı o nasıl memnunmusunuz
*
*
hedıyede annelerımızı aradık denızlıdeler bız ankaradayız gecen sene ıkısınede mutfak robatu alıp gndermıstıum ama bu sene bısey almadım gecen hafta yanlarındaydık aklıma gelse alırdım sadece aradık artık ama eşım bana epılasyon aletı almıs benımkı eskımıstıde ıstıodum çoktandır süprz yapmıs kızım da anneler gunu hedıyemı verdı artık sallanmadan uyuo oturup besıgınde yerde kendı kendıne 1saate yakın oyuncak oynuo bende rahatca ısımı yapıorum emeklıcem dıe uğrasıo ohhh çok rahatladım en guzel hedıye oldu bana kucagımdan ınmıodu çok yoruluodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…