- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.901
cnm ben aksamda koyuyorum suda cok bejlerse ıyı olmaz sankı
ay bende arada unutuyorummmm ya
cnm ben aksamda koyuyorum suda cok bejlerse ıyı olmaz sankı
ay bende arada unutuyorummmm ya
bişi olmuyo canım ya çok büyük koymamak şartıyla 3 günlük koy mesela bişicik olmuyo su içinde nolacak peynire
:) hepimizde bi unutkanlik var heeeeee :) bende unutuyorum ama buyuk parca konuncada iyice peynirlikten cikiyor sanki benim fikrim,en iyisi her aksam koyalim biyeri ben not aldim unutmayim diye artik :):):)
aslında unutup hıc yedırememekten daha mantıklı dımı
yahu biz pazara gidecektik nolacak şimdi pöffff
Songülcüm o ilçe dışı belli olmuyo geçen sabah gitti öğlen burdaydı cuma günü gitmişti.. yazılı görevde haftanın bir günü belli saatlerde demiş.. gitti baktı bi sürü iş birikmiş ve oranın hakimi sadece salı günleri boşmuş o yüzden yarın yine gidecek ama kaçta gelir bilmiyorum ben halledip gelecem dedi herhalde tüm gün orda kalacak.. ben de konuş oranın katipleriyle iş olunca çağırsınlar seni dedim bakacaz dedi önce işi bitirmesi lazım dediğim gibi saat belli değil eşimin tercihine kalmış
suda çok beklemese yine akşam koyup sabah alsak ama bi kaç gün kullansak bişey olmaz herhal. Biraz tembellik ediyorum ama napiim unutuyorum
:) hepimizde bi unutkanlik var heeeeee :) bende unutuyorum ama buyuk parca konuncada iyice peynirlikten cikiyor sanki benim fikrim,en iyisi her aksam koyalim biyeri ben not aldim unutmayim diye artik :):):)
yedirdiğiniz peynirin tuz oranı da çok önemli ben kahvaltıya başladığım zaman mersinde olacağım için rahatım tuzsuz peynir tuzsuz tereyağı ama eve gelince lor peynir alsammı diye düşünüyorum eşim de biz normal peynir yiyorduk noldu bak bişi yok rana da normal yesin lor mor yok dedi :)) bizim peynir ezine tam yağlı inek tuzu da gayet var o yüzden ben büyük parça koyarım.. tuz zararlı ya alışmasın hem sonra yemeklerde de tuz olmaynca yemiyolarmış okudum bikaç yerde bi parça tuz atıyolar sırf bebekler yesin diye
kızlar ben çıkıyorum burda yağmur yağacak çok fena bizim pazar yalan oldu anlayacağınız rana da 2 saattir uyuyo gidim bi bakayım uyanmış yazmasıyla da oynuyo olabilir çorbamı yapayım artık öğleden sonra gelirim inşallah görüşürüz
hadı ya uzakmıııı bızım apartmanın kapısında hemen
cnm esının saatlerı can sıkıcı degılmıs sevındım
Lojmanda arkadaslarımızdan bırının esı hamıleydı ve benden ıkı ay gerıden gelıyodu. Bı gun esım aradı ben 8. Ayımdayım onun dogum yaptıgını soyledı. 6 aylıkken dogum yaptı ıkızlerdı bırı kız bırı oğlan. Bunu öğrenen ben 8. ayımda nerdeyse her gece ruyamda doğum yaptıgımı görüyodum kafan takıldı ya ona. neyse Erkek olan yasamadı öldü. Kız olanda bu zamana kadar hep hastanede kaldı yavrum bı türlü düzelemedi. Bu sabah esim işten geldi ve kötü haberi verdi.
Kız olan bebek gece mamadan boğulmuş hastaneye olay var dıye esımler gıtmısler ve arkadasımızın bebegı oldugunu öğrenmişler.gece mamayı yedırmısler galıba çocugun soluk borusuna kacmıs uykuda boğulmus. Çok kötü oldum. Şimdi ceydayı uyuttum basımdan ayrılamıyorum ya
lojmanda arkadaslarımızdan bırının esı hamıleydı ve benden ıkı ay gerıden gelıyodu. Bı gun esım aradı ben 8. Ayımdayım onun dogum yaptıgını soyledı. 6 aylıkken dogum yaptı ıkızlerdı bırı kız bırı oğlan. Bunu öğrenen ben 8. Ayımda nerdeyse her gece ruyamda doğum yaptıgımı görüyodum kafan takıldı ya ona. Neyse erkek olan yasamadı öldü. Kız olanda bu zamana kadar hep hastanede kaldı yavrum bı türlü düzelemedi. Bu sabah esim işten geldi ve kötü haberi verdi.
Kız olan bebek gece mamadan boğulmuş hastaneye olay var dıye esımler gıtmısler ve arkadasımızın bebegı oldugunu öğrenmişler.gece mamayı yedırmısler galıba çocugun soluk borusuna kacmıs uykuda boğulmus. çok kötü oldum. şimdi ceydayı uyuttum basımdan ayrılamıyorum ya
çok üzüldüm yaaben de bi kaç ay önce beş aylık bi bebeğin uykuda öldüğünü duymuştum günlerce etkisindn kurtulamamıştım. Sürekli kontrol ediyordum uykudayken. çok zor bişey allah sabır versin arkadaşına canım
günaydın canlarım geçmiş anneler gününüz kutlu olsun hepinizin ve anneciklerinizin ben dün tüm gün annecimleydim o yüzden gelip kutlayamadım sizi bebişlerinizi ve sizi öpüyorum inşallah herkes iyidir yoğunum geçmişi okuyamadım öpüldünüz
offf ya okuyunca inanılmaz kötü oldum allah yardım etsin ve sabır versin cnm
nasıl olmuş olay ben anlayamadım hemde hastanede yani
birde mamayı verdikten sonra nasıl yemek borusuna kaçmışki
anlayamadım ben.
Offf çok zor
bu arada songül ve özcenananım görüşürüz kızlar
arayı fazla uzatmayın..
çok üzüldüm yaaben de bi kaç ay önce beş aylık bi bebeğin uykuda öldüğünü duymuştum günlerce etkisindn kurtulamamıştım. sürekli kontrol ediyordum uykudayken. çok zor bişey Allah sabır versin arkadaşına canım
çok üzüldüm yaaben de bi kaç ay önce beş aylık bi bebeğin uykuda öldüğünü duymuştum günlerce etkisindn kurtulamamıştım. Sürekli kontrol ediyordum uykudayken. çok zor bişey allah sabır versin arkadaşına canım
günaydın canlarım geçmiş anneler gününüz kutlu olsun hepinizin ve anneciklerinizin ben dün tüm gün annecimleydim o yüzden gelip kutlayamadım sizi bebişlerinizi ve sizi öpüyorum inşallah herkes iyidir yoğunum geçmişi okuyamadım öpüldünüz
canım bebek uzun sure hastande kaldı sımdı cıkarmıs eve getırmısler. Evde oluyo olay yanı. Bende bılmıyorum esım cocugun agzından burnundan hep mama gelmıs dedi otopsıye gonderceklermıs kucucuk kuzuyuannesı ve babası ifade vercekmıs kı baba polıs zaten bebegın olumune neden olma ıhtımalı varmıs anne ve babanın ıhmalının.
Offf yavrunun öldüğüne mi yan bı de katılı olarak suclandıgına mı??
Esım araya gırdıklerını ama doktoru ıkna edemedıklerını soyluyo doktor suphelı ölüm demiş ve savcıya sevketmiş
bende cok üzülmüdüm canım ya valla ceydanın basımdan ayrılmamıyorum sımdı
Canım bebek uzun sure hastande kaldı sımdı cıkarmıs eve getırmısler. Evde oluyo olay yanı. Bende bılmıyorum esım cocugun agzından burnundan hep mama gelmıs dedi otopsıye gonderceklermıs kucucuk kuzuyuannesı ve babası ifade vercekmıs kı baba polıs zaten bebegın olumune neden olma ıhtımalı varmıs anne ve babanın ıhmalının.
Offf yavrunun öldüğüne mi yan bı de katılı olarak suclandıgına mı??
Esım araya gırdıklerını ama doktoru ıkna edemedıklerını soyluyo doktor suphelı ölüm demiş ve savcıya sevketmiş
canım ben taktıralı tam 3 ay oluyo gayet de memnunum adet olduğun için canın acımıyo hiç nasıl takıldığı konusunda bi fikrin var mı onu bilmiyorum ben koyun koyun gittim taktırdım başta korktum aletleri görünce ama takan hemşire o kadar iyiydi ki canımı hiç yakmadı yakın zamanlarda tekrar bebek istemiyosan taktır derim çünkü benim eşim hem korunmuyor hem çocuk istemiyo :))
ben dün gece sana günaydın yazdım sen görmedin ama demiiii :)) ben iyiyim canım valla toz alıyodum bu internetin bağlı olduğu kutuyu düşürdüm korktum bişi oldu mu diye bişi olmamış herhalde bilmiyorum çalışıyo şimdilik :)) bizim babamız her gün anneler günü özel bişey yok dedi benim zorumla kendi annesini aradı benim anneme de mesaj attı.. benim anneme mesaj attı diye onun annesini aramadım mesaj da atmadım.. yani bizim için normal bi gündü canım özel günlerle pek ilgilenmiyoruz:) hediye falan yok hele bu aralar almasına ben izin vermem çünkü maddi açıdan azıcık sıkmamız gerek malum haftaya bugün yolcuyuz hem de ücretsiz izindeyim yani kısıtlama çok bu aralar evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?