- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.341
bence güzel cnm
ayrıca sesini bilmem ama ben iç güzelliğini burdan hissede biiliyorum:
O elektiriği alıyorum senden..
Nasilsiniz güzel anneler:))))
Yarencim nasilsin iyisindir insallah?
Oğluma bugün kahvaltı olarak üç cici bebe peynir yumurta sarısı karistirdim verdim ve çok sevdi hepsini yedi:)))
Arasimda uyidirr inşallah canimm bende iyiyim çok şükür cnmıyıdır cnm se nasılsın
bu karısımı neyın ıcıne koyuyorsun cnm artık pekmezde ekleyebılırsın
bıde anne suru duzenınız nasıl
Arasimda uyidirr inşallah canimm bende iyiyim çok şükür cnm
Ben kaynar su ile yaptım canim pekmez koydum bikere denemistim ama kustu pek sevmedi pekmezi
Her ek besinden sonra anne sutumuzu alıyoruz canım
hımmmm ıste cok mtlu oldum bak sımdı
ama cıddı anlamda ses tonum bıraz kalnca
cnm cokmu yogunsun bu ara yazmıyosun hıcc
nasilsiniz güzel anneler:))))
yarencim nasilsin iyisindir insallah?
Oğluma bugün kahvaltı olarak üç cici bebe peynir yumurta sarısı karistirdim verdim ve çok sevdi hepsini yedi:)))
cnm ne kadar koydun suyu ben bı caybardgı devam sutu ılle hazırlyorum
aras tokken almıyo arttık anne sutu zaman gecmesı gerekıyo
ee belkimde benim sesimde kalın hemde güzel değil umarım sesimi duyunca hayel kırıklığı yaşamasın cnm.
:):)
kim o yazmayen canım?
hoşgeldin ohh afiyet olsun efeye:
ee belkimde benim sesimde kalın hemde güzel değil umarım sesimi duyunca hayel kırıklığı yaşamasın cnm.
kim o yazmayen canım?
hımmmm bakalım duycaz ınsalla telım servıse gıtsın gelsın ılk ısım sesını duymak olucak
yazmayan beysal cnmmmm
Yarım çay bardağı suya 3 cici bebe yarim yumurta sarisi ve cok az peynir koydum çok besleyici bunu yedikten iki saat sonra emdi hepsini yedigi icin
Hazır mama bende almayi dusunuyorum sen sabahlarimi veriyorsun sadece canim hazir mamayi
kim o yazmayen canım?
hım o zaman sızın porsıyon daha kucuk oluyo tam doymadıgından emme olayınıda yapıyo dımı cnm
ben bı kahvaltıda bıde aksam muhallebısını hazırlarken kullanıyorum cnm artık anne sutu deırden ve pek cok seyden yoksun oldugu ıcın dr muz 2 numaralı devammaması ıle hazırlmamızı tavsıye ettı
Hosbulduk canim bayila bayila yedi canim cici bebe almakta çok kararsizdim siz kullaniyormusunz cici bebe??
c nm ben hıpp kullanmayı tercıh edıyorum organık
Dilek ben büsküvi vermiyorum doktorumuz önermedi cnm
ama sen daha önce yumurta virmişmiydin peki?
Biliyosun azar azar başlamak gerekiyoya ondan sonrdum
birde sarısını veriyosun değilmi?
Yanlış anlama merakmımdan sordum cnm.
Porsiyonumuz küçük evet anne sutum yettiği için çok vermiyorum bende hazir mamadan yapicagim bundan sonra aptamilmi aldın sen
Hipp ok burda oda var belki ondan alirim çünkü hipp meyve puresi kullandim çook:))
Yok canim neden yanlış anlayayim bizim burda doktorlar pek list vermiyorlar trdeki gibi kendi bilgimle yapıyorum birşeyler ben yumurta sarisi vereli 1 ay oldu cnm az az basladim şimdi yarim yumurta sarısı yiyor dokunmadi hic:)))
yok cnm ben mılupa kullanmıyorum
ya hero baby yada bebeloc kullanıyorum
whashap kullanıyorum cnm
güldenim songülümün böyle dediğine bakma o kendi öyle duyuyor ama o kadar narin ve zarif ki hem kendi hem sesi kibarlık yapıyor da kalın diyor canım arkadaşım benim :)hımmmm ıste cok mtlu oldum bak sımdı
ama cıddı anlamda ses tonum bıraz kalnca
cnm cokmu yogunsun bu ara yazmıyosun hıcc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?