2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar bısey sorcam ceyda püreleri henüz ıyı yıyemıyor pırınc ununu sulu yaparsam bıberonda ıçıyo ama kasık maması gıbı yaparsam yemıyo. Ben mı acele edıyorum bıraz daha 5 ay 7 gunluk

songül cnm nasıl oldun güzell bi bakım yap kendine bol bol limon bal filan tüket ii gelecektir

anımbencede pirinç unu verme şuanda ona:
olmassa kayısının suyunu ver ama bende pirinç unu kkabız yapar diye biliyorum..

canım benim sıkıntısı yoksa eğer Rana da çok takma kakayı. Ek gıdalara başladığından beri Mina da her gün yapmıyor.
Kuzum benim ya, hiçbirinin canı yanmasın.

ek gıdaya başladığımdan beri her gün verdim prinç ununu hem dezeytinyağı ekli sadece bir gün yapamamıştı o da rahatsız olmadı hiç yani ve ertesi gün doldurmuştu altını ama iki gündür serçe parmağım kadar yapıyor selnec sizin doktor katı yapmadığı sürece sorun yok demişti demi rana ilk defa iki gündür çok katı yapıyo daha doğrusu yapmaya çalışıyo sanırım gaz dolmuş bi de garibime çoook mızıldadı kulaklarıma tıkaç alacam galiba uykuyu da alamadı ondan da mı mızırdıyo anlamadım valla uyuyo şimdi uyanınca dışarı çıkaracazm hava cam gibi ben neden yaptığını biliyorum bu kabızın dün püre verdim ya çok katıydı ve zeytin yağı vermedim benim aptallığım çok dalgındım dün ondan oldu benim yüzümden kızımın canı acıyo

Kızlar bısey sorcam ceyda püreleri henüz ıyı yıyemıyor pırınc ununu sulu yaparsam bıberonda ıçıyo ama kasık maması gıbı yaparsam yemıyo. Ben mı acele edıyorum bıraz daha 5 ay 7 gunluk

cnm erken bence çünkü 6 aydan önce itme refleksi aktif oluyormuş ancak 6 aydan sonra yutma refleksi ortaya çıkıyormuş. bebeğini zorlama bence.anne sütü alıorsa veyetiyorsa hiç acele etme derim .

canım hoşgeldin nasıl oldun bakalım aras paşa nasıl pyeki yaren prenses?

acele etme canım valla benim ki gibi kabız olur senin kız sulu ver ben artık 10 boyunca sulu verecem

bu arada evlilik yıl dönümümüz çok yakınmış beaaa:)))

cnm erken bence çünkü 6 aydan önce itme refleksi aktif oluyormuş ancak 6 aydan sonra yutma refleksi ortaya çıkıyormuş. bebeğini zorlama bence.anne sütü alıorsa veyetiyorsa hiç acele etme derim .

acele etme canım valla benim ki gibi kabız olur senin kız sulu ver ben artık 10 boyunca sulu verecem

bu arada evlilik yıl dönümümüz çok yakınmış beaaa:)))

Anne sütü yetmiyo malesef ne kadar uğrastıysam olmadı artmadı ne cok isterdım dolu dolu emzırmeyı kı baslarda oyleydı nazara geldık galıba ((((
O zaman hıc karı vermeyım ben suku vermeye devam edeyım yemıyo cunku dısarı atıyo acele edıyorum demekkı tabı onun vucudu ayarlayacak kendını..

Özcanan canım armut yedır hergun ben oyle yapıyorum meyvesıne mutlaka armut koyuyorum rahat yapıyo

Sağol canım..
Onları diş buğdayı için almıştım, gelince görün diye hemen giydirdim..
Sen nasıl oldun canım benim, kuzucuklar nasıl?

yerin çok belli be arkadaşım.. madem görüşemedik bi git evine de bari burdan görüşelim:))

yerin çok belli be arkadaşım.. Madem görüşemedik bi git evine de bari burdan görüşelim:))

he kuzım bende onu sorcaktım sana en son sen konustun nasıl mertur ıyımı gelemıcekmı sıze

bu arada kabızlıkla ılgılı bılgım yok kuzum aman dıkkat t makat catlagı olmasın

tatlım, afedersiniz ama doktorun tarifi keçi boku
bizde katı yapıyor dedik ama bize sorduğu bu tarifti. Gününe fazla takılmayın ama eğer katılığı çok fazla ise bizim için önemli olan o dedi.
canım kendini suçlama hemen, bilmiyoruz ki sıpalara neyin ne yapacağını.
Bir şey olmaz Allahın izniyle..

sagol cnm bugun daha ıyıyım sukur
sımdı ıhlamur kayntıcam pasam uyuyunca lımonlu ballı ıcıcm ınsalla

sen nasılsın tatlım bebıkın nasıl

bu seferde beni görmeseydin hasta masta dinlemeyip küscektim adını da selamsız koycaktım:)
cnm ıhlamura elma kabuğu da koy biraz karabiber limon bal...bi de varsa zencefil... biraz karışık oluo ama çok ii işe yarıyo. bebişim biraz rahatsızdı cnm öğle arası ağrı kesici verip geldim nesi var onu bile bilmiorumönce rabbime sonra ananeye emanet. aradım uyuyordu biraz önce. 3 buçukta da ben gidicem inş. senin kuzular nasıl

yemez canım pütürlü verme
ama kaşık mamasını vere bilirsin artık o pütürlü olmuyo çünkü ama azar azar ver
ama püre için çok erken onlar 6. aydan sonra kendileri yemeye başlıyolar zaten merak etme..

canım kendini suçlama bence ..
olacağına denk gelmiş
bende herzaman zeytin yağ koymuyorum ama sıkıntı olmuyo bazen koysamda sıkıntı ola biliyo..

guldennnn cnm nasılsın bakalım

iyim cenm sen nasıl oldun.. geç yazıyorum çünkü pcd sorunvarrr:

he kuzım bende onu sorcaktım sana en son sen konustun nasıl mertur ıyımı gelemıcekmı sıze

bu arada kabızlıkla ılgılı bılgım yok kuzum aman dıkkat t makat catlagı olmasın

konuştum canım mertur iyi ailesiyle birlikte ama selimle uğraşıyo :)) bu hafta sonu dönecekler istanbula Çanakkale çok soğuk olduğu için başka zamana kaldı yazın ben gidecem çünkü ben de gidemem çanakkalaye bu ranayla hayatta yapamam valla çok mız mız
ıkınmıyor canım ya çatlak nasıl oluyo onu da bilmiyorum inşallah kayısı işe yarar

cnm aklımda sana ozel yazmak vardı hatta
ay zencefıl yok bızde aras uyudu sımdı koyayım karabıber kaynarken atılmıyo dımı sadece elma kbugu

bebıkının nesı vardıkı cnm huzursuzmuydu bı yerımı agrıyodukı yavrumun konusamıyolarda derdını anlatsınlar
ay bız senınle denk gelemıyyoruz ben gelıyorum sen gıdıyorsun ne etcez

sagoş cnm dune gore daha ıyıyım ccuklarda ıyı
senın kuuk bal nasıl bakayım neler yapıyo annesı

iyi teyzesi sabah 5te ayaktaydı şebeklik peşindeyii cadı:

canım nesivar bal böcüğünün ateşi falanmı :
Neden rahatsız gibi geldiki sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…