- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.301
kızlar hepınıze merhabalr
gecmıse bakmıyorum hıc sohpet edemeyız ranamın nesı var kabızmıkı
selnez profıl resıme bayıldım ay su kıyafetlereıne bayılıyorum cnm
bu arada onlar fotolukmu yoksa dısarıda gıyebılıcekmı
cnm benim bebeğimin de doğduğundan beri yapamama sorunu olduğu için birazcık bilgiliyim mecburen. pirinç unu kabızlık yapar cnm ben o yüzden hiç vermedim . her sebzeye mutlaka zeytinyağı ekliorum ama .bir an önce yapar inş. kuzum ya
anımbencede pirinç unu verme şuanda ona:
olmassa kayısının suyunu ver ama bende pirinç unu kkabız yapar diye biliyorum..
canım benim sıkıntısı yoksa eğer Rana da çok takma kakayı. Ek gıdalara başladığından beri Mina da her gün yapmıyor.
Kuzum benim ya, hiçbirinin canı yanmasın.
Kızlar bısey sorcam ceyda püreleri henüz ıyı yıyemıyor pırınc ununu sulu yaparsam bıberonda ıçıyo ama kasık maması gıbı yaparsam yemıyo. Ben mı acele edıyorum bıraz daha 5 ay 7 gunluk
Kızlar bısey sorcam ceyda püreleri henüz ıyı yıyemıyor pırınc ununu sulu yaparsam bıberonda ıçıyo ama kasık maması gıbı yaparsam yemıyo. Ben mı acele edıyorum bıraz daha 5 ay 7 gunluk
cnm erken bence çünkü 6 aydan önce itme refleksi aktif oluyormuş ancak 6 aydan sonra yutma refleksi ortaya çıkıyormuş. bebeğini zorlama bence.anne sütü alıorsa veyetiyorsa hiç acele etme derim .
acele etme canım valla benim ki gibi kabız olur senin kız sulu ver ben artık 10 boyunca sulu verecem
bu arada evlilik yıl dönümümüz çok yakınmış beaaa:)))
songül cnm nasıl oldun güzell bi bakım yap kendine bol bol limon bal filan tüket ii gelecektir
kızlar bısey sorcam ceyda püreleri henüz ıyı yıyemıyor pırınc ununu sulu yaparsam bıberonda ıçıyo ama kasık maması gıbı yaparsam yemıyo. Ben mı acele edıyorum bıraz daha 5 ay 7 gunluk
canım hoşgeldin nasıl oldun bakalım aras paşa nasıl pyeki yaren prenses?
yerin çok belli be arkadaşım.. Madem görüşemedik bi git evine de bari burdan görüşelim:))
ek gıdaya başladığımdan beri her gün verdim prinç ununu hem dezeytinyağı ekli sadece bir gün yapamamıştı o da rahatsız olmadı hiç yani ve ertesi gün doldurmuştu altını ama iki gündür serçe parmağım kadar yapıyor selnec sizin doktor katı yapmadığı sürece sorun yok demişti demi rana ilk defa iki gündür çok katı yapıyo daha doğrusu yapmaya çalışıyo sanırımgaz dolmuş bi de garibime çoook mızıldadı kulaklarıma tıkaç alacam galiba uykuyu da alamadı ondan da mı mızırdıyo anlamadım valla uyuyo şimdi uyanınca dışarı çıkaracazm hava cam gibi ben neden yaptığını biliyorum bu kabızın dün püre verdim ya çok katıydı ve zeytin yağı vermedim benim aptallığım çok dalgındım dün ondan oldu benim yüzümden kızımın canı acıyo
sagol cnm bugun daha ıyıyım sukur
sımdı ıhlamur kayntıcam pasam uyuyunca lımonlu ballı ıcıcm ınsalla
sen nasılsın tatlım bebıkın nasıl
ek gıdaya başladığımdan beri her gün verdim prinç ununu hem dezeytinyağı ekli sadece bir gün yapamamıştı o da rahatsız olmadı hiç yani ve ertesi gün doldurmuştu altını ama iki gündür serçe parmağım kadar yapıyor selnec sizin doktor katı yapmadığı sürece sorun yok demişti demi rana ilk defa iki gündür çok katı yapıyo daha doğrusu yapmaya çalışıyo sanırımgaz dolmuş bi de garibime çoook mızıldadı kulaklarıma tıkaç alacam galiba uykuyu da alamadı ondan da mı mızırdıyo anlamadım valla uyuyo şimdi uyanınca dışarı çıkaracazm hava cam gibi ben neden yaptığını biliyorum bu kabızın dün püre verdim ya çok katıydı ve zeytin yağı vermedim benim aptallığım çok dalgındım dün ondan oldu benim yüzümden kızımın canı acıyo
guldennnn cnm nasılsın bakalım
he kuzım bende onu sorcaktım sana en son sen konustun nasıl mertur ıyımı gelemıcekmı sıze
bu arada kabızlıkla ılgılı bılgım yok kuzum aman dıkkat t makat catlagı olmasın
bu seferde beni görmeseydin hasta masta dinlemeyip küscektim adını da selamsız koycaktım:)
cnm ıhlamura elma kabuğu da koy biraz karabiber limon bal...bi de varsa zencefil... Biraz karışık oluo ama çok ii işe yarıyo. Bebişim biraz rahatsızdı cnm öğle arası ağrı kesici verip geldim nesi var onu bile bilmiorumönce rabbime sonra ananeye emanet. Aradım uyuyordu biraz önce. 3 buçukta da ben gidicem inş. Senin kuzular nasıl
sagoş cnm dune gore daha ıyıyım ccuklarda ıyı
senın kuuk bal nasıl bakayım neler yapıyo annesı
bu seferde beni görmeseydin hasta masta dinlemeyip küscektim adını da selamsız koycaktım:)
cnm ıhlamura elma kabuğu da koy biraz karabiber limon bal...bi de varsa zencefil... Biraz karışık oluo ama çok ii işe yarıyo. Bebişim biraz rahatsızdı cnm öğle arası ağrı kesici verip geldim nesi var onu bile bilmiorumönce rabbime sonra ananeye emanet. Aradım uyuyordu biraz önce. 3 buçukta da ben gidicem inş. Senin kuzular nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?