2012 kasım bebekleri büyüyor..

telım servıse gotsın gelsın ılk ısım senı aramak kusum

yazmayan beysal cnm

canım türkiyeden annnnenler falan bulla biliyosa üzüm pekmezi göndersinler sana bizim doktor üzüm dedi
birde siz kan damlası kullanıyomusunuz
ordaki doktorların bu konudaki tutumu nedir cnm?

Işte bunlar burda yook canim ya hipp ya aptamil kullanacagim bakalim:)))
Ordanda görüşürüz birgün inssallah:)))

ınsalla cnm

hıpp al tatlım
aptamış yuzunden arkadasım cok tatsız seyler yasadı sadece aptamıl kullanıyordu cocukta besın zehırlenmesı oldu goz altları bıle cektı mama ıncelendı yuzde yuz mama sebeplı cıktı dava acıcaktı vazgectı
bı kolı mama gonderdıler benım akıllı arkadasımda kullanmaya devam ettı
ben olsam asla pesını bırakmazdım kı ellrınde raporlarıda vardı

canım türkiyeden annnnenler falan bulla biliyosa üzüm pekmezi göndersinler sana bizim doktor üzüm dedi

Dedesi getirmişti canim ama armut pekmeZi o olmazmiki???
Kan damlası kullanmiyorum
Kemik gelişimi için damla kullabiyorum ben canim

cnm bıldıgım kadarıyla orda toplumda demır eksıklıgı oranı cok az oldugundan cok vermyolar
turkıyenın yuzdesı cok yuksek

Hadi yaaaa ilk defa duydum allah korusun bizdede öyle birşey olsaydi peşini bende asla birakmazdim bi koli mama için de dava etmemezlik yapmazdım ama herkesin kendi görüşü
Bende hipp alirim ozaman cnm

telım servıse gotsın gelsın ılk ısım senı aramak kusum

yazmayan beysal cnm

senin telin nezaman gelecek şekecim*

eminim zaten beysalım ben songül mütevazılığından öyle söylüyo:
Asıl o benim sesimi duyunca korkacak :).)

songül sen biraz iyileşte benseni ozaman arıyacam cnm..

ah kuzum mmm ask olsun zorla davet ne demek her zaman kapım acık sana bende cok ozledım en cok ta erdemı ne yalan dıyımmm
cnm ılk fırsatını buldugunda hemencık gel
valla dun ben yokken esım toparlamıs bıraz bugun tatıl ettım kendıme hıc bıey yapmadım
ay yarına ıyılessem barı
beysallllll yarın persembe heeeeeeee

evet 100 de yüz organik ve oğlum severek yiyor evde yaptığım pureleri yemiyor çünkü

ee canım peki ama onların içine hani meyveler bozulmasın diye yani koruyucu olarak ne koyuyolar pekiya merak ettim şimdi?

ayyy songülyaaaa:
Beni çok korkuttun cnm:
Peki çocoğa başka bişey oldumu ya bizde aptamil kullanıyoruz gerçi şimdi sma kullanmaya başladık ama küçükken ben nile hip denemiştim beğenmemişti bide 2 numarasını denemk lazım tabi..

dedesi getirmişti canim ama armut pekmezi o olmazmiki???
Kan damlası kullanmiyorum
kemik gelişimi için damla kullabiyorum ben canim

anladım cnm..

dilekefem bebek büskivisini ben evde kendim yaptım istersen tarifi
ev yapımı bebek bisküvisi ~ leyla'nın kahve dükkanı
güzelde oldu tavsiye ederim..

ayy kız bende bakayım bari:

cnm esımın telı garantıden yenı geldı evde yedek bı telefon vardı yarında benımkısını verırız ben de yedek telı kullanırım aslında o telden de gorusme yapabılırz

cnm belkı bınde bır denk gelır ama guvenım kalmadı hıc bıde ordan burdan da duymadım sahıt oldum arrkadasımın yasadıklarına
ama hala kızgınım neden pesını bıraktılar dıye mahfoldu ococuk gunlerce yattı hastanede serum takıldı
cnm sma da cok ıyı dıye bılıyorum

Bilmiyorum onu ama gecen tv gördüm avrupaya gelen meyvelerde hep gdoluymus haziri benim için daha iyi trde olsam organik bulunur ama burda pek bulunmuyor cnm zaten doktorlarda hep öneriyor

cnm esımın telı garantıden yenı geldı evde yedek bı telefon vardı yarında benımkısını verırız ben de yedek telı kullanırım aslında o telden de gorusme yapabılırz

ozaman anlaştık sen biraz iyileş cnm ozaman hemen konuşuyoz:

ben kaçtım hayırlı akşamlar

görüşürüz cnm..

ayy asla bırakmazdım peşini ve türkiyeyi ayağ kaldırırdım çocuğum için yapamıyacağım şey yok
bide onu kullanmaya devam edicem aslaaaaa:

Bu arada songül ben arası yemek istiyomyaaa:
Ay bizde görüşe bilecekmiyiz acaba bigün.

bilmiyorum onu ama gecen tv gördüm avrupaya gelen meyvelerde hep gdoluymus haziri benim için daha iyi trde olsam organik bulunur ama burda pek bulunmuyor cnm zaten doktorlarda hep öneriyor

amanya burdada yokki canım herşey hormonlu
nerden bulucaz hormonsuzu organiği bilmiyorum..

kızlar bende çıktım efem ağlıyor

görüşürüz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…