2012 kasım bebekleri büyüyor..

hadı ya keske bulusabılseydınız cok guzel oluyo
he ıkınmıyosa olmaz cnm makatta catlak oluyo ıkınmaktan cnm erdemımızdede oldu arada kanıyo falan pufff

iyi teyzesi sabah 5te ayaktaydı şebeklik peşindeyii cadı:

Canım nesivar bal böcüğünün ateşi falanmı :
Neden rahatsız gibi geldiki sana?

amann pekte erken kalkmıs kacta yattu gece
uykunun en tatlı zamanında bıde
bızımkı ıkı gundur annesıne kıyak gecıyı dun 11 ı gecıyodu bugun 10.30 ta kalktı babası adı ıcerı gıttım ben 12.30 ta kalktım hastayım ya dınlendırdı benı

iyi teyzesi sabah 5te ayaktaydı şebeklik peşindeyii cadı:

canım nesivar bal böcüğünün ateşi falanmı :
Neden rahatsız gibi geldiki sana?

bilmiyorum ki cnm yaaaa gittiğimde huysuzdu emzirdim uyuttum sonraa uyandı ama sanki sancılanıyormuş gibi ara ara ağlıordu gözleri yaşarıyordu resmen diş desem elini hiç ağzına götürmüo, karnı desem ayaklarını toplamıo e kulağına koydum elimi hiç tepki yok bilemedim ki her zaman ki gbi annem ağrı kesici verelim dedi bu sefer direnemedim verdim geldim. uyumuş ben gelince. inş. geçmiştir.
SONGÜLLL... karabiberi en son altını kapatacağın zaman at karıştır altını kapat cnm. evet görüşemioruz şimdi çıkıorum ben ii bakın kendinize

keçi ha:))) yok onun kadar değil ama gidişat da iyi değil:S
sağol canım ya rahatladım bi nebze :)

canım keçi boku gibi olması neyi ifade ediyormuş erdem hala arada bi yapıyor öle de ondan merak ettim

ozcanan canım erdemde makat çatlağı olmuştu şimdi songül mesaj attı da yazıyım dedim poposunu bol bol kremle yumuşat zeytinyağı sür erdem de 1 hafta ıkındı ıkındı hiç ağlamadı sonra baktım yapamıyo çubukla müdahale etmek zorunda kaldım ve yavrum ağlamaktan helak oldu çünkü beklerken kaskatı olmuş kakası ve yaparkende makat çatlağı oluşturdu hala ara ara yaparken çok ağlıyor krem sürüyorum ama işte arada oluyo

ohh negüzelcnm
akşam 10.30da uyudu
bizim cadı bide görsen altını alıp mamasını yedirdim yanımıza aldım babası arkasını döndü bende gözlerimi kapadım uyusun diye babasına döndü başladı konuşmaya banadöndü vurmaya başladı uyumayın oynuyalım dergibi tam bi şebekya:=:).)

taam cnm sımdı koyayom hemencık
oh kızına kavısıyorsun yarın gorusmek uzere

korktum (( bepanten sürsem olur mu ya bekleye bekleye katılaşıyordur doğru offf kıyamam erdeme yaa küçücük bebişin çektiklerine bak

ah cnm benım bızımkıde ogrendı ben oa cıcıs dıyorum dıye dıye sımdı cıcıs dıyınce yuzumu sevıyo
ay nıl anlasılan sabah sabah yumaklanmak ıstemıs sonra bı daha kalktınızmı

kıyamam ya inşallah böyle atlatırsınız cnm
yarın görüşürüz
ah cnm benım bızımkıde ogrendı ben oa cıcıs dıyorum dıye dıye sımdı cıcıs dıyınce yuzumu sevıyo
ay nıl anlasılan sabah sabah yumaklanmak ıstemıs sonra bı daha kalktınızmı

hayır tabikicnm
6yakadar öyle bakıştık oynadık sonra uyudu ee bende zaten 6yı 10 geçe kalktım hazırlandım işe gelmek içincnm..

haha zıllı ye bak sen
kendı uyudu annegını uyutmadı
kacta ısyerınde oluyorsun cnm 6 erken degılmı kalkmak cın uzakmı eve ısyerı

haha zıllı ye bak sen
kendı uyudu annegını uyutmadı
kacta ısyerınde oluyorsun cnm 6 erken degılmı kalkmak cın uzakmı eve ısyerı

aynen cnm aynen
benim işyerimle evimin arası servisle 25 dakka falan cnm sabah 6.50 gibi geliyo servis oyüzden ancak çıkıyorum bende
7.15 gibide burda oluyoruz akşamda 19 gib evde oluyorum..

valla canım eğer katılığı o şekildeyse bebek zorlandığından yaparken sıkıntı olabilir, biz o duruma gelmesini istemiyoruz dedi.4-5 gün yapmayabilir ama kabız olmasın dedi. Açıkçası bende o şekilde olmadığından çok üstelemedim.
Ama Mina ilk zamanlar sıkıntılıydı demiştim daha önce de makat çatlağı olmuştu.
Mesela hala kaka yaparken sulu bile yapsa çok fazla ıkınıyor..

aynen cnm aynen
benim işyerimle evimin arası servisle 25 dakka falan cnm sabah 6.50 gibi geliyo servis oyüzden ancak çıkıyorum bende
7.15 gibide burda oluyoruz akşamda 19 gib evde oluyorum..

saat 7 de nesaı erken baslıyo desene
sen musterı hızmetlerımıydın cnm sana demıstım kıbar seslı bayanlardanmısın dıye yanlıs hatırlamıyorsam
bakıcınız senı beklıyomu baba gelınce gıdıyomu

yok cnm ben santral operatörüydüm evet daha önce yapmıştık bu konuşmayı

bilmemki güzelmi sesim seni ararım bi gün bakalım karar verirsin cnm:
Yok ben gidene kadar bekliyo bakıcı babamız ilgilenemiyo okadar nille daha:

allah nasip ederse bu ay sonu yapmayı düşünüyorum.
2 tane çıktı canım dişimiz, devamı da geliyor üstten..

ohh negüzel hadi yapanınbakalım sonra paylaş bizimle merak ediyorum ben nasıl oluyo.
6 ay kınası yaptım ama bunu yapmıyacam herhaldee:

hımmm evett
ama benım sesım kıbar degıl he bılesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…