- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.401
gecmısı okuyodum canım yenı gordum oku oku bıtıremedım.ıyıyım canım sende ıyılesmıssın canım sevındım.
dr gıttık bugun oğlum herzamankı gıbı az kılo almıs
ben şookk tabıkı ama dr bunun boyu uzun dedı bıde cok hareketlı oldğu ıcın kılosuna pek takılma dedı
6 aylık bebeğe gore kılosu ıyıde ıste gram gram alıyo.7.340 olmus
eklerını yıyosa sorun yapma dedı
bende takılmyorum artık kılosuna,sağlıklı olsunda
uff kızlar moralim çok bozukeşimin annennesi vefat etmiş. eşim yola çıktı öğleden sonra evde yalnızım. yalnız kalma dedi eşim bi arkadaşı çağırdım o gelir heralde birazdan.
özcanan rana nasıl oldu merak ettim canım
cnm benım bak dr ne guzel deıs ayına gore degerlendırmelı dımı
kac gr almıs cnm 1 ayda banada aras bu ay az aldı gıbu gelıyo sankı haftaya anlıcaz
ek besınler hakkında bılgı verdımı
artık cok hareketlıler gercekten cok kg beklememelı
250 gr falan almıs canım
ben evde tartıyorum onu daha fazla cıkıyodu dr az cıkınca sok oldum
evdekı tartılar cok doğru tartmıyo dedı oyle oldğunu bılıyorum ama bayağ fark olunca sasırdım
canım bızım dr umuz oyle pek bı bılgı vermıyo bende pek bısey sormuyorum artık
burdan sızlerle duyduğum seylerı daha cok yapıyorum
dr hazır mamalar varya onları soluyo yedır falan dıyo ama ben bırtek gece yatmadan kasık maması verıyorum okadar.
yanı bızım dr umuz senınkı gıbı pek ılgılı değil
buarada nasıl oldun canım kuzuların nasıl
cnm hıc almamasından yada kg kaybından ıyıdır dımı yıne 250 gr almıs evde bızımkıde cok farklı cıkıyo cnm
bende kasık mama gece yatarken verıyorum senın gıbı
neden bu kadar az bılgılendırme yapıyorlar anlamıyorum helekı bı dr a sırf mama tavsıyesı yakısmıyo bence
hıc almamasından ıyıdır tabıkı canım.bencede yakısmıyo ama napııyım artık pek takılmıyorum
sukur kı sızler varsınızda burda bılgılenıyorum
canım sen ne verıyosun kasık mamaı olarak
canım ben aptalımın sutlu tahıllı var onu kullanıyorum bebelac alacakyım ama aldğım yerde oyoktu onun ıcın bunu aldım.cnm bızımkı karısık bıraz tek ogun aldıgı ıcın ben devam mama ıle muhallebı hazırlıyorum ılıkkkende 2 olcek tahıllı mama koyuyorum
sen ne kulllanıyordun cnm
aa basınız sagolsun tatlım ya ay bı haftada hep olum haberlerı
yol uzakmıydı sen gıdemedınmı
ıyı etmıssın arkadasını cagırmakla gercı bızde vardık ama neyse
basınsağolsun canım
Basiniz sagolsun canim.
Allah rahmet eylesin..
mmmmmmmmmmmmm şeeeey pişti cici bebe gibi kestim tam onun gibi oldu ama ben tereyağı sevmiyorum ki bi garip geliyor eşim gelsin ona yedirecem beyefendi yine çanakkaleye halı saha maçına gittiSon durum nedir cnmmm
uff kızlar moralim çok bozukeşimin annennesi vefat etmiş. eşim yola çıktı öğleden sonra evde yalnızım. yalnız kalma dedi eşim bi arkadaşı çağırdım o gelir heralde birazdan.
özcanan rana nasıl oldu merak ettim canım
canım ben aptalımın sutlu tahıllı var onu kullanıyorum bebelac alacakyım ama aldğım yerde oyoktu onun ıcın bunu aldım.
canm ben su ıle hazrlyorum mamayı ama dr bugun devam mamasyla yap dedı.sende ole yapyosun heralde anlatrmısın canım nasıl yapıyosun
cnm 1.5 cay bardagı suya 2 kasık devam mamayı hazırlıyorum
2 kasıkta pırınc unu koyup pısırıyorum ılınıncada ıkı kasık tahıllı mama koyuyorum 1 tatlı kasıkta zeytınyagı koyup yedırıyorum tostosa
hosgeldn canım nasılsın,rana nasıl kakasını yaptımı
250 gr falan almıs canım
ben evde tartıyorum onu daha fazla cıkıyodu dr az cıkınca sok oldum
evdekı tartılar cok doğru tartmıyo dedı oyle oldğunu bılıyorum ama bayağ fark olunca sasırdım
canım bızım dr umuz oyle pek bı bılgı vermıyo bende pek bısey sormuyorum artık
burdan sızlerle duyduğum seylerı daha cok yapıyorum
dr hazır mamalar varya onları soluyo yedır falan dıyo ama ben bırtek gece yatmadan kasık maması verıyorum okadar.
yanı bızım dr umuz senınkı gıbı pek ılgılı değil
buarada nasıl oldun canım kuzuların nasıl
Canim benim rana nasil
Yaptimi kakasini
mmmmmmmmmmmmm şeeeey pişti cici bebe gibi kestim tam onun gibi oldu ama ben tereyağı sevmiyorum ki bi garip geliyor eşim gelsin ona yedirecem beyefendi yine çanakkaleye halı saha maçına gitti
Allah rahmen eylesin canım başınız sağolsun
benim de moralim çok bozuk..
sabah saat 6 dan beri ayaktayım koştur koştur yemek yap ortalığı toparla rana hanımla uğraş mız mız mız çin işkencesinin adını değiştirdim rana işkencesi olacak bundan sonra akşama kadar yapmadı kayısıyı verdikten tam 4 saat sonra 3 er taksitle yaptı ilk taksit çoook az ikinci takst ondan biraz fazla hele ikincide altını değiştirdim battaniyesinde tam yarım saat oynadı neyse zor bela giydirdim mızmızı odayı toplayayım dedim hoppalaya oturttum bi baktım sesler geliyor yine yaptı altına ama bu sefer tam yapmış ishal gibi değil yani kayısı ishal yapmamış ama büyük insan gibiydi valla bi de çoook pis kokuyo artık bu ekler yüzünden ev çok pis koktu yine altını aç çıplak hanım yine oynasın pepeye baksın :)) yarım saat oluyo yatıralı kaka yapınca rahatladı kaşık mamasının ardından baya bi de emdi inşallah kalkmaz artık
ben bunlarla uğraşırken eşim öğle yemekte bana laf arası akşama maç var dedi ben de ha tamam dedim
akşam bi geldi saat 4 buçukta niye erken geldin dedim e maç var dedim ya dedi meğer maç çanakkaledeymiş(( biz de tam hazırlandık ranayla parkın oraya gidecektik arayacaktım tam eve gelirken bizi alırsın diye neyse birlikte çıktık on dakika gördüm sadece gitti gözlerim doldu giderken ya akşama kadar bekliyorum onu zaman geçsin diyorum rana babasıyla oynasın diyorum ama yok söz vermişti saat sekiz buçukta geleckti ama saat kaç oldu hala yok ağlamayacam işte onun için ağlamayacaaam :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
özcanan sağol canım. ben de inan dokunsan ağlıycak gibiyim. yapayalnız hissediyorum kendimi. ne olacak bizim bu halimiz böyle yaa
hımmm anladım canım seyyy bısey soracam kasık derken tatlı kasığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?