2012 kasım bebekleri büyüyor..

ah kuzum bak bana hergece yok esım ne edeyım

Ohhh be sukur ..sonund ii haber geldi.
Canim sende cok kafana takiyorsun, kendini suclamaya basliyorsun hemen..ki biz farkindayiz ne kadar alakali bir anne oldugunu..
Bazi seyleri oluruna birak canina yazik ya..valla sen kasildikca, rana kaka yapamadikca ben bile sistim.
Neyse ki sipa kokutmus ortaligi

ne bileyim canım ya ben beysala yazınca sen de hemen altına yazınca ben de tam o sırada mutfakta olunca o geldi aklıma o arada rana hanım da kakadan kurtulduğu için aklıma gelmemiş:2::2:
Çanakkale çan a arabayla 1 saat.. ben gitmesine bişi demiyorum ama akşam vakti ilçeden dışarı çıkmasını istemiyorum yollar otoban değil ki hiç aklımdan çıkmıyor burdaki halı sahaya gitsin sabaha kadar oynasın sesimi çıkarırsam ne olayım benim burda eşimden başka kimsem yok çok doldum birazcık ağliim :84::84::84::84::84::84::84::84:

cnm bebıs nasıl yemek ıstıyosa o sekılde ver derım
blenderdan gecen pek cok arkadasımı bılıyorum
ablamın bebegınede yogurt gaz yaptı yabılıyo bence
devam sutundn bana mantıklı gelmıyo bellı surede tuketıldemesı gereken mama 6 saat boyunca sıcakta sarılmıs bı sekılde ne kadar sqaglıklı olabılırkı
jee gelınce donem donem kullanıyo aras kasınırken kullandım ole zayıflama falan yasamadık hıc

kız bu huy bana annemden değil ananemden geçmiş elimde değil bizim orta eftik derler evham var ben de acabalarla yaşıyorum çoğu zaman kusura bakma yaa ama valla elimde değil kaç kere eşimden fırça yedim içimde kurup kurup üzüldüğüm için

ben cıkıyorum kızlarr.oğlum mız mız babasının kucağında oda mac ızlıyo al artık dıyo ben bıraz oğlumla ılgıleneyım uyuyunca gelırım artık.
sıze ıyı muhabbetler

bi çekiştirmeme izin vermediniz kocamı haaa azıcık kızayım gaza geleyim gelince kavga çıkarayım hır gür dedim ama yok sizde iş anladım tamam boşverdim ama susacammm içi içini yesin

agla kuzum agla gl ben sana anne sevkatı vereyım
ay bende acaıp evhamlıyım esım az gecıksın telı acmasın ılkk aklıma kaza bela gelır bı kerede ıyı dusuneyım yahı:44::44:

Canim yanlis anlamadin umarim,
Kendini cok uzuyorsun, sen uzulunce bizde uzuluyoruz..
Onun icin yazmistim..
Burada hepimiz beraber guler, beraber uzulur olduk..
Sen uzulunce keske elimden bisey gelse diye bende uzuluyorum valla

bi çekiştirmeme izin vermediniz kocamı haaa azıcık kızayım gaza geleyim gelince kavga çıkarayım hır gür dedim ama yok sizde iş anladım tamam boşverdim ama susacammm içi içini yesin

bı cıkamadım haa,cekıstır canım askolsun bende yapıyorumda cok buaraya yazmadım pek benm de kızdğım cok nokta oluyo esıme ama napalım
ben kacar

Canim yanlis anlamadin umarim,
Kendini cok uzuyorsun, sen uzulunce bizde uzuluyoruz..
Onun icin yazmistim..
Burada hepimiz beraber guler, beraber uzulur olduk..
Sen uzulunce keske elimden bisey gelse diye bende uzuluyorum valla

bişi diim mi benim hiiç öle alınma huylarım yoktur biliyorum senin iyi niyetini yani hepinizin kızabilirsin de azar da işitebilirim sıkıntı yapmam çünkü sizi seviyorum içinizde kötü bişi olmadığını biliyorum bi daha yanlış anlamadım umarım kelimesini kullanmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…