2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhaba geçmişe bi göz attım siz beni sevmiyonuz mu yaa hiç benimle ilgili bişey yazmamışsınız

ay bızım damatlar bıle gs lı babama fenerl bı damadı cıkartamazdık heralde
esım bı takım tuutmuyodu onuda gs lı ettım
babalar da aynıymış desene :))) babam her zaman demiştir Fenerbahçeli getirmeyin diye:))
eşim de katibiydi ya ben tek tuttuğu takıma baktım gs li tamam dedim diyo :))
merhaba geçmişe bi göz attım siz beni sevmiyonuz mu yaa hiç benimle ilgili bişey yazmamışsınız

aşk olsun ya tatlım niye öyle diyon kusura bakma valla benim derdim biraz sardı etrafı ( nasılsın Yarencim nasıl

ayyy seviyonuz muuu
okudum canım okudum bugünkü olayınız baya bi kokulu olmuş eğer sebze püresi kabız yapıyosa içine bir çay kaşığı zeytinyağı koy canım biz eklere geçince hergün yapmaya başladık normalde 3 günde bir yapardık sadece anne sütü almadıkları için çok kokuyo kakaları artık

amannn desene bızım babalar aynı model
ay babam esımle mac konusmak ıcın cabalarken katılıyorum esım edesen kım bırıncı gs de kım oynuyo bı haber hıc anlamaz ızlemez ama aradada toplumda gerekıyo yahı

evet koku üzerime sindi sanki :))) nefesimi tutup temizliyorum altını :))

neyse gidiyim de bişiler yiyim yine aç kalan benim

hihih nazlanayım dimi
Eşleri kaçırdık en sonunda benimki çalışıyo sizinkiler nerde sanırım seninkide çalışıyo dimi yanlış hatırlamıyosam aşçıydı eşin

aynen cnm ya otel de sef ben hep yanlzım aksamları
gunduz beraberız ama yarın aksam ızınlı esım aıle sadetı anlıcagın
senın esın kac kac calısıyo

aynen cnm ya otel de sef ben hep yanlzım aksamları
gunduz beraberız ama yarın aksam ızınlı esım aıle sadetı anlıcagın
senın esın kac kac calısıyo
ohh ne güzel canım ben özledim akşam eşimle oturup muhabbet etmeyi yaa siz de olmasanız kafayı yerim herhalde yarende en fazla 10a kadar ayakta ondan sonra uyuyo evde yalnız kalmak çok kötü yaaa işini değiştirmesini çok istiyorum ama bizimki memnun halinden
benimkinin çalışma saatleri belli değil canım ya bazen sabah 7den gece 12ye kadar bazen 2den 12ye kadar bazen yüzünü bile görmüyorum anlıcan dolmuş şöförü olduğu için eve gelince yorgun geliyo bizimle hiç ilgilenemiyo sabah da 11 den önce kalkmaz 3 saat bizimle yani oda kahvaltıyla geçiyo

ben kasım annelerine yazıyodum ama kaç aydır pek giremiyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm resmen.benide aranıza alırmısınız bende çok yalnızım da.artık tükendim.

bencede cn ıyıkı burası var
ama cok sukur cnm halımıze en azından ıslerı guclerı var benım esımın sabah 8 aksam 5 calısabılecegı pek cok yer var ama ınan verılen ucret yarı fıyatı bızde gencız bıseyler edınmelıyız zaten bin tl ye yakın ev kredı oduyoruz kenarıda atmalı bıseyler ondan beraber oldugumuz zamanları degerlendırıyoruz gecımsıkınsısı cekmektense
sızın hat kendınızın mı yoksa baskasını hattındamı

ben kasım annelerine yazıyodum ama kaç aydır pek giremiyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm resmen.benide aranıza alırmısınız bende çok yalnızım da.artık tükendim.

hımm aldık gıttı
hadı bakalım once kendını bebısı tanıtmakla basla cnm sonradan geldım dıyede sakın cekınme hemen kaynasıverırız senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…