- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.441
hım m mmm demek gs lıyız daha bı sevdm senııı
hmmm bil mukabele
babalar da aynıymış desene :))) babam her zaman demiştir Fenerbahçeli getirmeyin diye:))ay bızım damatlar bıle gs lı babama fenerl bı damadı cıkartamazdık heralde
esım bı takım tuutmuyodu onuda gs lı ettım
merhaba geçmişe bi göz attım siz beni sevmiyonuz mu yaa hiç benimle ilgili bişey yazmamışsınız
anladımmm ben siz beni beşiktaşlı olduğum için sevmiyonuzzz
babalar da aynıymış desene :))) babam her zaman demiştir Fenerbahçeli getirmeyin diye:))
eşim de katibiydi ya ben tek tuttuğu takıma baktım gs li tamam dedim diyo :))
aşk olsun ya tatlım niye öyle diyon kusura bakma valla benim derdim biraz sardı etrafı( nasılsın Yarencim nasıl
töbe töbeeee nazlancan mı seeen bakiiim:92::92::92::92::92::92::92:
babalar da aynıymış desene :))) babam her zaman demiştir Fenerbahçeli getirmeyin diye:))
eşim de katibiydi ya ben tek tuttuğu takıma baktım gs li tamam dedim diyo :))
aşk olsun ya tatlım niye öyle diyon kusura bakma valla benim derdim biraz sardı etrafı( nasılsın Yarencim nasıl
ayyy seviyonuz muuu
okudum canım okudum bugünkü olayınız baya bi kokulu olmuşeğer sebze püresi kabız yapıyosa içine bir çay kaşığı zeytinyağı koy canım biz eklere geçince hergün yapmaya başladık normalde 3 günde bir yapardık sadece anne sütü almadıkları için çok kokuyo kakaları artık
eşimi görmüyorum kaç saattir ona nazlanamadım en yakınım sizlersiniz size nazlanayım dedim
bende burnuma mandal takmaya başlıcam yakındaevet koku üzerime sindi sanki :))) nefesimi tutup temizliyorum altını :))
neyse gidiyim de bişiler yiyim yine aç kalan benim
amannnn nazlan kız zaten kımsenın de esı yok he
hihih nazlanayım dimi
Eşleri kaçırdık en sonunda benimki çalışıyo sizinkiler nerde sanırım seninkide çalışıyo dimi yanlış hatırlamıyosam aşçıydı eşin
ohh ne güzel canım ben özledim akşam eşimle oturup muhabbet etmeyi yaa siz de olmasanız kafayı yerim herhalde yarende en fazla 10a kadar ayakta ondan sonra uyuyo evde yalnız kalmak çok kötü yaaa işini değiştirmesini çok istiyorum ama bizimki memnun halindenaynen cnm ya otel de sef ben hep yanlzım aksamları
gunduz beraberız ama yarın aksam ızınlı esım aıle sadetı anlıcagın
senın esın kac kac calısıyo
evet ben birazcık maç hastasıyım:)) yani koyu galatasaraylıyım Konyasporluyum maçlar benim için dizilerden daha önemli ah ah eşim kıymet bilmiyor bakma sen :))
ohh ne güzel canım ben özledim akşam eşimle oturup muhabbet etmeyi yaa siz de olmasanız kafayı yerim herhalde yarende en fazla 10a kadar ayakta ondan sonra uyuyo evde yalnız kalmak çok kötü yaaa işini değiştirmesini çok istiyorum ama bizimki memnun halinden
benimkinin çalışma saatleri belli değil canım ya bazen sabah 7den gece 12ye kadar bazen 2den 12ye kadar bazen yüzünü bile görmüyorum anlıcan dolmuş şöförü olduğu için eve gelince yorgun geliyo bizimle hiç ilgilenemiyo sabah da 11 den önce kalkmaz 3 saat bizimle yani oda kahvaltıyla geçiyo
ben kasım annelerine yazıyodum ama kaç aydır pek giremiyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm resmen.benide aranıza alırmısınız bende çok yalnızım da.artık tükendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?