- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.461
ben kasım annelerine yazıyodum ama kaç aydır pek giremiyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm resmen.benide aranıza alırmısınız bende çok yalnızım da.artık tükendim.
oğlumu uyuttum geldım kızlarr
bencede cn ıyıkı burası var
ama cok sukur cnm halımıze en azından ıslerı guclerı var benım esımın sabah 8 aksam 5 calısabılecegı pek cok yer var ama ınan verılen ucret yarı fıyatı bızde gencız bıseyler edınmelıyız zaten bin tl ye yakın ev kredı oduyoruz kenarıda atmalı bıseyler ondan beraber oldugumuz zamanları degerlendırıyoruz gecımsıkınsısı cekmektense
sızın hat kendınızın mı yoksa baskasını hattındamı
ay benımkı 20.20 da muhallebısını bıle yemeden uyudu ne olcak bılmem
o uzun sohpet ederız benımkıse uyanmazsa tabı
ben kasım annelerine yazıyodum ama kaç aydır pek giremiyorum.sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm resmen.benide aranıza alırmısınız bende çok yalnızım da.artık tükendim.
orası öyle canım halimize bin şükür şimdi kenara bişeyler atmamız lazım ki ilerde bizde çocuklarımızda rahat edelim dimi
hat kendimizin değil canım ama hat kiralamayı düşünüyoruz nasipse arıyoruz şimdi birikim yapmak için bu şart çünkü diğer türlü bize anca yetiyor yaren büyümeden bişeyler yapalım diyoruz artık önceden umursamazdık ama şimdi kızımın geleceğini düşünüyoruz sen kaç yaşındasın canım ben 25 yaşındayım
hoşgeldinnnn
ınsalla gonlunuze gore olur cnm
ınsan artık evladını dusunur oluyo
ben agustos ayında 28 olacagım
hosbuldum sende hosgelsın canım.benım esım evde yalnz değilim ama ayrı takılıyoruz o mac ben burda
ne bileyim canım ya ben beysala yazınca sen de hemen altına yazınca ben de tam o sırada mutfakta olunca o geldi aklıma o arada rana hanım da kakadan kurtulduğu için aklıma gelmemiş:2::2:
Çanakkale çan a arabayla 1 saat.. ben gitmesine bişi demiyorum ama akşam vakti ilçeden dışarı çıkmasını istemiyorum yollar otoban değil ki hiç aklımdan çıkmıyor burdaki halı sahaya gitsin sabaha kadar oynasın sesimi çıkarırsam ne olayımbenim burda eşimden başka kimsem yok çok doldum birazcık ağliim :84::84::84::84::84::84::84::84:
hoşbuldum canım nasılsın ne maçı var ya bugün benim maçla pek alakam yoktur da
he bu arada canım az önce bişey sormuşsun sanırım gülümsemeler gösterilmesin işaretli sende ondan gönderimiyosun
cevap yazdığın sayfanın biraz aşağısında çeşitli seçeneklerde gülümseler gösterilmesin işareti kaldır o zaman olur belki tam bilmiyorum ama
erken uyumus canım aras nıyekıne
ederız canım valla burası bende bağımlılık yaptı az bı bosluk bulsam hemen pc yı acıyorum
mesela suan mutfağımı toplamam gerek ama ben hala burdayım
buarada canım msj yazarken sız bole guzel guzel gulen ağlayan değısık değısık seyler yapıyosunuz ya(ummarm anlamsnsır)onları nasıl yapıyosunz bende yapmak ıstyorum enbuyuk kk yapmak ıstyorum
cnm bebıs nasıl yemek ıstıyosa o sekılde ver derım
blenderdan gecen pek cok arkadasımı bılıyorum
ablamın bebegınede yogurt gaz yaptı yabılıyo bence
devam sutundn bana mantıklı gelmıyo bellı surede tuketıldemesı gereken mama 6 saat boyunca sıcakta sarılmıs bı sekılde ne kadar sqaglıklı olabılırkı
jee gelınce donem donem kullanıyo aras kasınırken kullandım ole zayıflama falan yasamadık hıc
songulcum 85 doğumlumusun
Ay cnm bilemedim neden eeerkenden uyudu ama en merak ettigim sabah kacrmta kalkar artik yazarim
Bendede bagimlilik oldu burasi sabah kalkinca yatakta telswn bakiyoruk hemencik
Maya yazmis xnm hadi yapivee bi en buyuk kk
ben de 2.soruya cevap verebilir miyim?
canım kaşık maması böyle mama kuyuları gibi satılıyor.suyla hazırlanıyor muhallebi kıvamında.mesela google amcaya yazdım aşağıdaki çıktı
Milupa Aptamil Armutlu Portakallı Kaşık Maması 250gr - e-bebek.com
bende 03.08.1985 doğumluyum canımEvet arkadasim 24.08.1985
merhaba geçmişe bi göz attım siz beni sevmiyonuz mu yaa hiç benimle ilgili bişey yazmamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?