2012 kasım bebekleri büyüyor..

orası öyle canım halimize bin şükür şimdi kenara bişeyler atmamız lazım ki ilerde bizde çocuklarımızda rahat edelim dimi
hat kendimizin değil canım ama hat kiralamayı düşünüyoruz nasipse arıyoruz şimdi birikim yapmak için bu şart çünkü diğer türlü bize anca yetiyor yaren büyümeden bişeyler yapalım diyoruz artık önceden umursamazdık ama şimdi kızımın geleceğini düşünüyoruz sen kaç yaşındasın canım ben 25 yaşındayım

ay benımkı 20.20 da muhallebısını bıle yemeden uyudu ne olcak bılmem
o uzun sohpet ederız benımkıse uyanmazsa tabı

erken uyumus canım aras nıyekıne
ederız canım valla burası bende bağımlılık yaptı az bı bosluk bulsam hemen pc yı acıyorum
mesela suan mutfağımı toplamam gerek ama ben hala burdayım
buarada canım msj yazarken sız bole guzel guzel gulen ağlayan değısık değısık seyler yapıyosunuz ya(ummarm anlamsnsır)onları nasıl yapıyosunz bende yapmak ıstyorum enbuyuk kk yapmak ıstyorum

ınsalla gonlunuze gore olur cnm
ınsan artık evladını dusunur oluyo
ben agustos ayında 28 olacagım

ınsalla gonlunuze gore olur cnm
ınsan artık evladını dusunur oluyo
ben agustos ayında 28 olacagım

inşallah canım
suanda tek düşüncemiz o ve geleceği başka bi düşüncemiz yok rabbim inşallah yardımcımız olur
maşallah canım genç yaşta anne olmuşsun ne güzel bende çok istiyordum genç yaşta anne olmayı ama nasip olmadı işte

Son düzenleme:
hosbuldum sende hosgelsın canım.benım esım evde yalnz değilim ama ayrı takılıyoruz o mac ben burda

hoşbuldum canım nasılsın ne maçı var ya bugün benim maçla pek alakam yoktur da
he bu arada canım az önce bişey sormuşsun sanırım gülümsemeler gösterilmesin işaretli sende ondan gönderimiyosun
cevap yazdığın sayfanın biraz aşağısında çeşitli seçeneklerde gülümseler gösterilmesin işareti kaldır o zaman olur belki tam bilmiyorum ama

ağla istiyorsan ama birazcık.sıkma canını bu kadar Allah korusun bir şey olmaz inşallah.bak ben kızım 2 aylık yoktu eşim antalyaya seminere gitti 10 gün yalnız kaldım.hiç kimsem yok kış günü oğlum, kızım, ben.birimiz hasta falan olsak yanmıştım.ama çok şükür geçti gitti.sen de kendini bu kadar üzme.ama eşini al karşına konuş hissettiklerini söyle.belki ılımlı bir orta yol bulursunuz.biliyorsun erkeklerin gözüne sokmak lazım bazı şeyleri yoksa umurlarında olmuyor.(sonra adımız dırdırcıya çıkıyor ama neyse)

ıyıyım canım sağol sen nasılsın suan hem mutfagı topluyorum hemde sızınleyım
yabancı takım ların macı canım bende pek bılmyorum
bıseylerın ısaretını kaldrdım ama oldumukı bılmyorum

Ay cnm bilemedim neden eeerkenden uyudu ama en merak ettigim sabah kacrmta kalkar artik yazarim

Bendede bagimlilik oldu burasi sabah kalkinca yatakta telswn bakiyoruk hemencik

Maya yazmis xnm hadi yapivee bi en buyuk kk

ben de 2.soruya cevap verebilir miyim?
canım kaşık maması böyle mama kuyuları gibi satılıyor.suyla hazırlanıyor muhallebi kıvamında.mesela google amcaya yazdım aşağıdaki çıktı
Milupa Aptamil Armutlu Portakallı Kaşık Maması 250gr - e-bebek.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…