- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.841
bi de bize yaptığım çorbalardan vercem bakalım yiycek mi onu da yemezse artık napiim yani banane diyoz ama dıştan yoksa içten hiiiç öyle diyemiyoz içimiz içimizi yiyoooo
27sinde ağlatcaz bebeişleri haaaynen canım ne günlerdi
tam kan sayımını istedi canım bizden biz söylemeden ama biz detaylı tahlil istedik ilk bebeğimizi kaybettiğimizde söyledik öyle söyleyince hemen dataylı araştırma yapalım dedi 2 ay önce tam 5 tüp kan verdi yaren kan gazına bile baktılar o neyse artık doktor maşallah hiç bişeyi yok diyince rahatladık canım
biz metroyla gidiyoruz canım bebek arabasında uyuyo hastanede de asansörle inip çıkıyoz tek başıma bile gittim hiç zorluk çekmedim ama bebek arabası olmasa zorlanırdım
git canım git sen demir damlası kullanıyomusun canım ya bi ben mi kullanıyorum anlamadım kime sorsam kullanmıyoruz diyo :44::44:
evet bence de çoook kötü. ya ne olur ki ya yağlı tuzlu yeseler. zararlıymış ama eskiden dikkat ediliyor muydu ki acaba baksana bize bişi olmamış
Günaydın..
Hafta sonunuz güzel geçsin
canım biz de kullanmıyoruz demir damlası.ek gıdalara tam olarak geçince başlıyacaz çünkü oğlumda da öyle yapmıştı doktorumuz.
kızlar günaydın :))) gece net gitti ya sinir oldum eşim gelse bile eşim geldi gidiyom derdim ama net gidince kk ile bağlantı kopuyo malum:))) hepinizi seviyorum ara ara yazarım ya insan yazmadan yapamıyor
bu arada maya doğum hikayene bayıldım ben de sabah sabah çok güldüm canım benim sağol:)
Songül mesaj atacaktım nerdeyse nerdesin diye ama geç oldu diye de tereddüt ettim yine karşılaşamadık ama tableti götürecem mersine yani girerim nete:)
kızlar fitil alacam da adı paranox mu
evet canım adı o,bende ondan aldım gecen gun dr yazdı,naptın hazırlıklar tamam mı
valla hızır gibi yetiştin canım ya sağol:) eşim tam gidiyodu almaya dur dedim wavvs geldi yazar:)) gitti almaya :)) bizim hazırlıklar tamam gibi yani listeyi tamamlarsak sıkıntı yok inşallah bi gitmesi kaldı nasıl gidecz bu sıcakta bilmem hoş mersin tarafları çok yağmurlu şimdi annem geleceğimizi bilmiyor sürpriz olacak bu araada :))
nedemek canım bende yenı yazdırmıstım.oo annenlere surprız olacak yanı neguzel cooook sevınırler.sız gıttıkten sonra acar canm orda havalar sıcak olur bıraz ama olsun aılenın yanındasın ya.ıns rana bı sıkntı cıkarmaz canım.hayırlı bı yolculuk olur sızın ıcın ıns
inşallah bakalım artık ya sıkıntı olmaması için elimizden geleni yapacaz :) sağol tekrar ya iyi ki sormuşum eşim 3. eczanede bulmuş fitili bişi soracam ben ilk defa verecem de ilk oludğu için yarısını versem olur mu
Selam güzel anneler
canım bende daha hıc vermedım daha yenı aldğım için,uzgunum canım bılmıyorum yarısı verılıyorumu
anladım canım sorun değil anneme sorarım bi ara yarım falan diyodu bişiler :)
inşallah bakalım artık ya sıkıntı olmaması için elimizden geleni yapacaz :) sağol tekrar ya iyi ki sormuşum eşim 3. eczanede bulmuş fitili bişi soracam ben ilk defa verecem de ilk oludğu için yarısını versem olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?