2012 kasım bebekleri büyüyor..

bi de bize yaptığım çorbalardan vercem bakalım yiycek mi onu da yemezse artık napiim yani banane diyoz ama dıştan yoksa içten hiiiç öyle diyemiyoz içimiz içimizi yiyoooo

cnm benım kız çok ıstahlı masallh allhım nazardan saklasın mamasını ıçırırım sonra kendımız sofraya otururum yedrımıcenı bıldığım için önceden onada bısey hazırlarım mesela ılk sulu çorba yaptım içmedı fazla sonra muhallebı kıvamınada çorba yaptım bayıldı farkettımkı katı olanı sevıo ve yemek ıstemedığı an yoğurt yardımcımız oluo yogurtla karıstırp çorbayı verıom bayılıo muhallebıyı tek sevmez mesela pekmez yada muz olunca sevıo sebze çorbasını da yoğurtla falan yıo ama sade tek tek daha çok sevıo tarhana ve yayla çorbasına bayılıo bebe bıskuvısını ıhlamurla yada devam sutuyle ezıom ıçıne peynır haslanmıs patates pekmez koyuyom bıde kabak çekırdegını cıkarıp toz halıne getırdım ondanda bı çay kasığı atıom hem lezzet verıo hemde takvıye demır ılacına gerek kalmıo doktor tavsıyesı bayılıo onuda kahvaltı olarak verıom tokda olsa sevıo ıstıo yanı yemıo dıe dusunme uzulme herkes sebze çorbası yemez dımı yani tek tek ver katı ver sıvı ver yoğurtla ver deneme yanılmayla bulursun elbet sevdığını suan alıssın kı ılerde pesınde koşma dımı cnm

canım biz de kullanmıyoruz demir damlası.ek gıdalara tam olarak geçince başlıyacaz çünkü oğlumda da öyle yapmıştı doktorumuz.

evet bence de çoook kötü. ya ne olur ki ya yağlı tuzlu yeseler. zararlıymış ama eskiden dikkat ediliyor muydu ki acaba baksana bize bişi olmamış

kızlar gercekten çok zararlı bobreklerı fazla suyu bıle suzemıcek kadar hassas yapıda ıken yağ tuz salça yazık gunah cnm yaa bobreklerıne fazla yuklenınce elektroıt dengesı bozulup bobrek kaybına yada karacıgere fazla yük bındığınden karacıger hassasıyetıne kadar yol acıo kalp damar rahatsızlıklarını saymıom bıle yaa hem eskıden okadar çok bebek çoçuk ölumu varmıskı sebebsız yere sızce beslenmeden olamazmı artık bebek ölumlerı azaldı anneler bılınçlendığı ıçın degılmı sızce bence sadece tattır ama bızım yedığımzle beslenme hatta sen tattırma daha kendı ıçın yapılanı yemedığı ıçın bızmkıne alısırsa hıç ıstemez bence tabı sen bılırısn

bak bız yenı gtık geldık uzun yola ıstersen sana aklıma gelen lıste yazayım işine yarayabılır
burun aspıratorü bıberon ılaçları mama kasığı tabagu önlüğü cam rendesı maması bezi kıyafetlerı bornozu sampuanı bebe yağı sapkası battanıyesı çorapları emzık oyuncak bızımkının yağımda salladığım yastığı ve ayagıma koyduğum ınce mınderı var onda yatıo dıe onlarıda almıstık yastık degısıklınde uyuyamıo zorlnaıo dıe ayrıca sız 1ay kalcakmıssınız mama bez falan ordanda alabılırsın yuk yapma bence ve okadar uzun kalcan mumkunse hoppalasını bebek arabasını götur alıstığı seylerı ısteyebılır arabasıda gezerken rahat olur ama bızım koyde akrabamızın arbasını besığını kullanıoz göturmedık arabasını kanguru göturdum çık sevıo onla rahat gezıom çunku çok kıyafette almadım orda yıkadık hep kırlendeıkce çok sevdıklerımı aldım sadce işine yarayabılır belkı eksıklerde olabılır ama merak etme sen halledersın çokda takma ordan alırsın yük etme bence tabletınıde unutma bızede yaz rana kız napıo sevdımı orayı falan öptm cnm sımdıden hayırlı yolculuklar

Merhabalar annecikler uzun zamandir giremedim . gecmisi okumaya calistim bes gun ve yukarisi zor oluyormus yetistiremedim :)
Canakkaledeyim yarin donuyoruz. siz neler yapiyorsunuz , nasilsiniz ...

evet canım adı o,bende ondan aldım gecen gun dr yazdı,naptın hazırlıklar tamam mı

valla hızır gibi yetiştin canım ya sağol:) eşim tam gidiyodu almaya dur dedim wavvs geldi yazar:)) gitti almaya :)) bizim hazırlıklar tamam gibi yani listeyi tamamlarsak sıkıntı yok inşallah bi gitmesi kaldı nasıl gidecz bu sıcakta bilmem hoş mersin tarafları çok yağmurlu şimdi annem geleceğimizi bilmiyor sürpriz olacak bu araada :))

nedemek canım bende yenı yazdırmıstım.oo annenlere surprız olacak yanı neguzel cooook sevınırler.sız gıttıkten sonra acar canm orda havalar sıcak olur bıraz ama olsun aılenın yanındasın ya.ıns rana bı sıkntı cıkarmaz canım.hayırlı bı yolculuk olur sızın ıcın ıns

inşallah bakalım artık ya sıkıntı olmaması için elimizden geleni yapacaz :) sağol tekrar ya iyi ki sormuşum eşim 3. eczanede bulmuş fitili bişi soracam ben ilk defa verecem de ilk oludğu için yarısını versem olur mu

canım bende daha hıc vermedım daha yenı aldğım için,uzgunum canım bılmıyorum yarısı verılıyorumu

ben ilk yarım sonrakilerde hep tam verdim ama ben ilkini 2 aylıkken verdim aşıya giderken rana neredeyse 6 aylık yarım etki yapmaz bence tam ver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…