- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.801
çok sağol inşallah canım
sağol canım üşütmedi canım burnuda akmıyo sadece kuru öksürük var evden de dışarı çıkmadık nasıl oldu anlamadım bende kullanmak istemiyorum ilaç ama daha fena olmasından korkuyorum ondan kullancam
ek gıdalar işe yaramaya başladı canımbakalım rana ne kadar almış olacak bizim 27sinde aşımız var o zamana kadar ne kadar alacak acaba
aynen canım yaa günler o kadar hızlı geçiyoki anlamıyoz valla büyüddüler yakında yürümeyede başlıcaklar ilk gördüğüm an gözümün önünden gitmiyo yarım yamalak ağlamasıhep aklımda
doktor devlet doktoru canım enfeksiyon diyince aklımdaki soruları da unuttum 1 ay sonra tekrar gidicez kan değerlerine bakmak için 2 ay önce gittiğimizde kanı 10.8 çıkmıştı düşük değil ama yinede demir damlası verdi 2 aydan beri kullanıyoruz 1 ay sonra gel kanınada bakalım dedi
27sinde sağlık ocağından detaylı bilgi alırım 2 -3 hafta sonrada doktora sorarım artık napim
gir canım bizi burda sensiz bırakma
bizim de devlet doktoru ama hiç kan değerleri falan istemedi yaa demire başlamadık zaten biz haftaya başlayacaz dönüşte inşallah tekrar bi kontrole götürecem ben her ay çocuk doktoruna götürmüyorum canım ya ilçemizde çocuk doktoru yok maalesef merkeze gitmekde ölüm gibi valla çok zor bi kere gittik de rana ağlayacam diye ağzından köpükler çıktı sağlık ocağında kilo boy ölçümü yapılıyo ama mersine annemlere gidince bi götüreyim diyorum hazır yakın hastane :)çok sağol inşallah canım
sağol canım üşütmedi canım burnuda akmıyo sadece kuru öksürük var evden de dışarı çıkmadık nasıl oldu anlamadım bende kullanmak istemiyorum ilaç ama daha fena olmasından korkuyorum ondan kullancam
ek gıdalar işe yaramaya başladı canımbakalım rana ne kadar almış olacak bizim 27sinde aşımız var o zamana kadar ne kadar alacak acaba
aynen canım yaa günler o kadar hızlı geçiyoki anlamıyoz valla büyüddüler yakında yürümeyede başlıcaklar ilk gördüğüm an gözümün önünden gitmiyo yarım yamalak ağlamasıhep aklımda
doktor devlet doktoru canım enfeksiyon diyince aklımdaki soruları da unuttum 1 ay sonra tekrar gidicez kan değerlerine bakmak için 2 ay önce gittiğimizde kanı 10.8 çıkmıştı düşük değil ama yinede demir damlası verdi 2 aydan beri kullanıyoruz 1 ay sonra gel kanınada bakalım dedi
27sinde sağlık ocağından detaylı bilgi alırım 2 -3 hafta sonrada doktora sorarım artık napim
gir canım bizi burda sensiz bırakma
ay kendimi gördüm sanki:)) sonundaki bananeyi ben çok kullanıyorum emmezsen emme banane :)) bi de melodili söylüyorum ki canım sıkılmasın:)) ben de sebze çorbasını bi kere verdim bi daha vermedim ama beysal demişti herhalde biraz peynir koy bence çorbasına hani tatsız tuzsuz şeyleri ayırt ediyo herhalde seninki çünkü okumuştum bi yerde azcık tuz koyanlar bile vardı yemedikleri için
bizimkiler tam gününde vuruyolar hatta sayıyolar 30 günü öyle gün veriyolar canım 11e kadar gitmezsen hemen arıyo hemşiremiz aşınız var sizi bekliyoruz diyebizim kızın aşısı hiç bir zaman doğduğu günle aynı gün vurunmadı ilk ikisi hariç geçenki 1 nisanda vurundu buraya aşı ne zaman gelirse o zaman çağırıyolar sıkıntı olacağını sanmıyorum songül de geç vurdurmuştu çünkü ondan biliyorum eğer geç olsaydı zaten hemşire çağırırdı herhal benim kızı benden daha çok seviyo hamile olduğumu ondan öğrenmiştim çünkü bilinmeyen bi bağ var aramızda :)))
ALlahıım yardımcın olsun ya ranayı öksürükle düşünemiyorum valla zaten mız mız mız bi de öksürük olunca ökmız :)) hastalanmadan bi gidip geleydik.. canım yaa inşallah tez zamanda düzelir hayır bebek olduğu için bişi de veremiyosun ki ilaç dışında ama sabah bi çay kaşığı pekmez içirsene iyi gelir
bi de bize yaptığım çorbalardan vercem bakalım yiycek mi onu da yemezse artık napiim yani banane diyoz ama dıştan yoksa içten hiiiç öyle diyemiyoz içimiz içimizi yiyoooo
bizim de devlet doktoru ama hiç kan değerleri falan istemedi yaa demire başlamadık zaten biz haftaya başlayacaz dönüşte inşallah tekrar bi kontrole götürecem ben her ay çocuk doktoruna götürmüyorum canım ya ilçemizde çocuk doktoru yok maalesef merkeze gitmekde ölüm gibi valla çok zor bi kere gittik de rana ağlayacam diye ağzından köpükler çıktı sağlık ocağında kilo boy ölçümü yapılıyo ama mersine annemlere gidince bi götüreyim diyorum hazır yakın hastane :)
bizimkiler tam gününde vuruyolar hatta sayıyolar 30 günü öyle gün veriyolar canım 11e kadar gitmezsen hemen arıyo hemşiremiz aşınız var sizi bekliyoruz diye
bişey olmaz herhalde canım sadece senin niye 30 mayıs diye merak ettim sağlık ocağındakiler artık daha iyi davranıyolar herhalde hekim seçme hakkımız olduğundan
inş. hiç hasta olmadan gelirsiniz canım yaa valla çok zor o öksürüyo benim içim gidiyo
artık kahvaltılara başlıcaz ya canım kahvaltıda pekmez vercem hergün
tuttum bunu "ökmız"
e tabi canım orası öyle bugün sırf emsin diye köşeye oturttum öyle oturarak emdi düşün keyfe bak hanımdaki ben amuda kalkacam nerdeyse orası başka
bi kaç tadımlık ver ya ben tarhana vermiştim daha doğrusu o saldırmıştı.. ya sıkıntı ne biliyo musun kendilene yapılanları beğenmiyolar illa bizim yediklerimizden istiyolar rana bunu çok yapıyo ben de kaşığı ona veriyorum alıyo kaşıkta kalanı atıyorum ağzıma:) tamam kaşık maması çok züpper ama sebze püresi iğrenç ya :)) nimet ama karışımı çok değişik bi tat oluyo diyorum nasıl yesin bunu bu haklı
ben de her ay götürmüyorum. çünkü buradaki özel hastanede çocuk doktoru yok. devlette de hiç ilgilenmiyorlar. o yüzden götürmüyordum. ama bi arkadaş doktor tavsiye etti yine devlette bakalım pzrtsi ona da gitcez. inşallah bu sefer iyi bi doktora denk geliriz
27sinde ağlatcaz bebeişleri haabizim aşımız da 27sinde. aklıma birden hamileyken yaptığımız kontrol listeleri geldi.burnumun direği sızladı.
bizim de devlet doktoru ama hiç kan değerleri falan istemedi yaa demire başlamadık zaten biz haftaya başlayacaz dönüşte inşallah tekrar bi kontrole götürecem ben her ay çocuk doktoruna götürmüyorum canım ya ilçemizde çocuk doktoru yok maalesef merkeze gitmekde ölüm gibi valla çok zor bi kere gittik de rana ağlayacam diye ağzından köpükler çıktı sağlık ocağında kilo boy ölçümü yapılıyo ama mersine annemlere gidince bi götüreyim diyorum hazır yakın hastane :)
evet bence de çoook kötü. ya ne olur ki ya yağlı tuzlu yeseler. zararlıymış ama eskiden dikkat ediliyor muydu ki acaba baksana bize bişi olmamış
jet doktorlar napsınlar sabah 60 hasta öğleden sonra 60 hasta 120 bebek düşünmerkezde çok iyi bi doktor var hastalıktan falan anlıyo ama jet imam gibi tırrrr biz anlamamıştık valla yine da ALlah razı olsun adamdan.. mertur da ona götürdü burdayken adam çok hızlı anlamadım diyo bana telde :) dedim ama yine de en iyisi o
biliyorum eskiden hiiç bişi olmazdı eskiler neler veriyoduk biz diyolar ama eskisi gibi temiz mi yiyecekler ne kadar sağlıklı meyveler sebzeler bunları düşüne düşüne yeterince zararlı şeyler veriyoruz bi de tuz mu verelim diyo insan.. ben yağdan ziyade şekerden ziyade tuza çok karşıyım baya vermeyecem böbrekleri direk çürütüyo
hekim seçme hakkından değil belli bi performans puanı alıyolarmış hemşireler ve ebeler öyle duymuştum ben ondan iyi davranıyolarmış ben doğumu çanakkale devlette yaptım ama özelde gibi muamele gördüm valla iyidi bi ebe hariç :) pazar günü doğum yaptığım için ( senin gibi) bikaç ebeden geçtim :)) Allah razı olsun son ebeden ha yoksa sabaha kadar doğurmayacakmışım doktor öyle diyodu ay aklıma geldi doğum zamanım ne komediydim yaa:)) beni sezeryana alııın atacam yoksa kendimi pencereden diyodum ölüyorum yaaa dediğim zaman kimse sancıdan ölmez korkma dediler bana hep:)) doktor karnıma dokunmaya kalkınca kaç kere elini tuttum öptüm başıma koydum sırf dokunmasın diye adam gülüyodu :)) vay bee tam 6 ay dilekolay:)
ay cok sey kacırdımmı ıkı arkadasım geldı eskı komsu sohpet ettık
ozcananımında az zaman ı kaldı degerlendırmelı yahuuu
ay cok sey kacırdımmı ıkı arkadasım geldı eskı komsu sohpet ettık
ozcananımında az zaman ı kaldı degerlendırmelı yahuuu
hoşgeldinnnn yok canım bişey kaçırmadım ohh ne güzel sohbet iyi gelmiştir
ozcanan kaçtı sanırım eşi gelditrip atma vakti
ay evet gitmiş. trip atıp gelir belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?