2012 kasım bebekleri büyüyor..

bizim aşımız da 27sinde. aklıma birden hamileyken yaptığımız kontrol listeleri geldi.burnumun direği sızladı.

bizim de devlet doktoru ama hiç kan değerleri falan istemedi yaa demire başlamadık zaten biz haftaya başlayacaz dönüşte inşallah tekrar bi kontrole götürecem ben her ay çocuk doktoruna götürmüyorum canım ya ilçemizde çocuk doktoru yok maalesef merkeze gitmekde ölüm gibi valla çok zor bi kere gittik de rana ağlayacam diye ağzından köpükler çıktı sağlık ocağında kilo boy ölçümü yapılıyo ama mersine annemlere gidince bi götüreyim diyorum hazır yakın hastane :)

bi de bize yaptığım çorbalardan vercem bakalım yiycek mi onu da yemezse artık napiim yani banane diyoz ama dıştan yoksa içten hiiiç öyle diyemiyoz içimiz içimizi yiyoooo

bizimkiler tam gününde vuruyolar hatta sayıyolar 30 günü öyle gün veriyolar canım 11e kadar gitmezsen hemen arıyo hemşiremiz aşınız var sizi bekliyoruz diye
bişey olmaz herhalde canım sadece senin niye 30 mayıs diye merak ettim sağlık ocağındakiler artık daha iyi davranıyolar herhalde hekim seçme hakkımız olduğundan

inş. hiç hasta olmadan gelirsiniz canım yaa valla çok zor o öksürüyo benim içim gidiyo
artık kahvaltılara başlıcaz ya canım kahvaltıda pekmez vercem hergün
tuttum bunu "ökmız"

bi de bize yaptığım çorbalardan vercem bakalım yiycek mi onu da yemezse artık napiim yani banane diyoz ama dıştan yoksa içten hiiiç öyle diyemiyoz içimiz içimizi yiyoooo

e tabi canım orası öyle bugün sırf emsin diye köşeye oturttum öyle oturarak emdi düşün keyfe bak hanımdaki ben amuda kalkacam nerdeyse orası başka

bi kaç tadımlık ver ya ben tarhana vermiştim daha doğrusu o saldırmıştı.. ya sıkıntı ne biliyo musun kendilene yapılanları beğenmiyolar illa bizim yediklerimizden istiyolar rana bunu çok yapıyo ben de kaşığı ona veriyorum alıyo kaşıkta kalanı atıyorum ağzıma:) tamam kaşık maması çok züpper ama sebze püresi iğrenç ya :)) nimet ama karışımı çok değişik bi tat oluyo diyorum nasıl yesin bunu bu haklı

ben de her ay götürmüyorum. çünkü buradaki özel hastanede çocuk doktoru yok. devlette de hiç ilgilenmiyorlar. o yüzden götürmüyordum. ama bi arkadaş doktor tavsiye etti yine devlette bakalım pzrtsi ona da gitcez. inşallah bu sefer iyi bi doktora denk geliriz

hekim seçme hakkından değil belli bi performans puanı alıyolarmış hemşireler ve ebeler öyle duymuştum ben ondan iyi davranıyolarmış ben doğumu çanakkale devlette yaptım ama özelde gibi muamele gördüm valla iyidi bi ebe hariç :) pazar günü doğum yaptığım için ( senin gibi) bikaç ebeden geçtim :)) Allah razı olsun son ebeden ha yoksa sabaha kadar doğurmayacakmışım doktor öyle diyodu ay aklıma geldi doğum zamanım ne komediydim yaa:)) beni sezeryana alııın atacam yoksa kendimi pencereden diyodum ölüyorum yaaa dediğim zaman kimse sancıdan ölmez korkma dediler bana hep:)) doktor karnıma dokunmaya kalkınca kaç kere elini tuttum öptüm başıma koydum sırf dokunmasın diye adam gülüyodu :)) vay bee tam 6 ay dilekolay:)

evet bence de çoook kötü. ya ne olur ki ya yağlı tuzlu yeseler. zararlıymış ama eskiden dikkat ediliyor muydu ki acaba baksana bize bişi olmamış

jet doktorlar napsınlar sabah 60 hasta öğleden sonra 60 hasta 120 bebek düşün merkezde çok iyi bi doktor var hastalıktan falan anlıyo ama jet imam gibi tırrrr biz anlamamıştık valla yine da ALlah razı olsun adamdan.. mertur da ona götürdü burdayken adam çok hızlı anlamadım diyo bana telde :) dedim ama yine de en iyisi o

bizim aşımız da 27sinde. aklıma birden hamileyken yaptığımız kontrol listeleri geldi.burnumun direği sızladı.
27sinde ağlatcaz bebeişleri haa aynen canım ne günlerdi

tam kan sayımını istedi canım bizden biz söylemeden ama biz detaylı tahlil istedik ilk bebeğimizi kaybettiğimizde söyledik öyle söyleyince hemen dataylı araştırma yapalım dedi 2 ay önce tam 5 tüp kan verdi yaren kan gazına bile baktılar o neyse artık doktor maşallah hiç bişeyi yok diyince rahatladık canım
biz metroyla gidiyoruz canım bebek arabasında uyuyo hastanede de asansörle inip çıkıyoz tek başıma bile gittim hiç zorluk çekmedim ama bebek arabası olmasa zorlanırdım
git canım git sen demir damlası kullanıyomusun canım ya bi ben mi kullanıyorum anlamadım kime sorsam kullanmıyoruz diyo :44::44:

evet bence de çoook kötü. ya ne olur ki ya yağlı tuzlu yeseler. zararlıymış ama eskiden dikkat ediliyor muydu ki acaba baksana bize bişi olmamış

biliyorum eskiden hiiç bişi olmazdı eskiler neler veriyoduk biz diyolar ama eskisi gibi temiz mi yiyecekler ne kadar sağlıklı meyveler sebzeler bunları düşüne düşüne yeterince zararlı şeyler veriyoruz bi de tuz mu verelim diyo insan.. ben yağdan ziyade şekerden ziyade tuza çok karşıyım baya vermeyecem böbrekleri direk çürütüyo

yani zaten çok fazla ilgi beklemiyrm o kadar kalabalık ki ama biraz olsun ilgilenir inşallah

bakalım ben bu kadar karalı olamıyorum yesin de tuzlu yesin diyebilirim belki tabi benim kızım tuzluyu yiycek mi onu da bilmiyorum

ay kız güldürdün beni gece gece ben ilkini devlette yapmıştım hiç ilgilenmediler diye 2. özelde yaptım canım
ben komedi değildim ama eşim tam bi komediydi evdeyken başladı suyum geldi hadi kalk diyorum oda anlıyo suyum nerde orda bak görmüyomusun bunun için mi uyandırıyon beni diyo bide hastaneye girdik ben sancı çekerken başladı ben köye gideyin annemleri almaya demeye doğurdum doğurcam adam 1 saatlik yola gitcekmiş sancım geldiğinde ısırdım kolunu sinirden neyse beni doğumhaneye aldılar doğum yaptım yarenin kıyafetleri lazım hasta bakıcı diyo eşin nerde ne bilim ben görümcemi almaya gitmiş yolla aramışlar nerdesiniz kızınız oldu sizi arıyoruz diye adam beni resmen sinir küpü yaptı o gün neymiş ben sancı çekerken dayanamıyomuş sesimi duymamak için gitmiş

ay cok sey kacırdımmı ıkı arkadasım geldı eskı komsu sohpet ettık
ozcananımında az zaman ı kaldı degerlendırmelı yahuuu

ay cok sey kacırdımmı ıkı arkadasım geldı eskı komsu sohpet ettık
ozcananımında az zaman ı kaldı degerlendırmelı yahuuu

hoşgeldinnnn yok canım bişey kaçırmadım ohh ne güzel sohbet iyi gelmiştir
ozcanan kaçtı sanırım eşi geldi trip atma vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…