2012 kasım bebekleri büyüyor..

hb kızlar ya ay ruh kacırdım gıdıcek te zaten
nur esıne kavusmussun gozun aydın
maya yaren hasta olmus gecmıs olsun havalar cok dengesızzzzzz

hb kızlar ya ay ruh kacırdım gıdıcek te zaten
nur esıne kavusmussun gozun aydın
maya yaren hasta olmus gecmıs olsun havalar cok dengesızzzzzz

sağol canım valla nasıl giydirceğimi şaşırdım artık bugün sözde hava güneşliydi ama bi anda yağmur bastırdı tedbirli gitmeseydim daha çok hasta olacaktık
sen nasılsın canım aras ve yaren nasıllar

Son düzenleme:
songülcüm sen nasılsın aras nasıl?

ıyıyız sukur kızlar yarıda beysalım gelcek cok daha ıyı oldummmmmmm

havalar sasırtıcı ne gıyıdırsem ne gıysem dıye saskınım

yaa ama çoookkk kıskanıyoruz. bize yapılır mı buuu

yaaa :84::84::84:
ayy ne yapsam ki sabah erken kalkıp terminale mi gitsem ordanda sakaryaya hem erdemi hem arası yer gelirim

cıkın cıkın gelın kızlarrrr oh ay hıc zaman yetmıyo bıze aynı kk dakı sohpet oluyo
ılk gebeyken bulustık pasalar kocaman oldu

kızlarr ben kaçıyorum artık berra erken uyanır heralde ben de uyuyayım biraz. siz de yatın hadi bebişler uyurken aklım burda kalmasın:)

kızlar günaydın :))) gece net gitti ya sinir oldum eşim gelse bile eşim geldi gidiyom derdim ama net gidince kk ile bağlantı kopuyo malum:))) hepinizi seviyorum ara ara yazarım ya insan yazmadan yapamıyor
bu arada maya doğum hikayene bayıldım ben de sabah sabah çok güldüm canım benim sağol:)
Songül mesaj atacaktım nerdeyse nerdesin diye ama geç oldu diye de tereddüt ettim yine karşılaşamadık ama tableti götürecem mersine yani girerim nete:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…