- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #11.981
selam kızlar nasılsınız , birkaç saat oldu evimize geldik çok yorulduk ...
el parmaginda cnm pamukcuk gibi deil,ucuk gibi
selam kızlar nasılsınız , birkaç saat oldu evimize geldik çok yorulduk ...
inşallah canım. yanlışlarında uyaracaksın tabi canım ama çok fazla abartmadan mesela söyleyip geçeceksin. ama güzel davranışlarını istediğin kadar abartabilirsinama dikkat et abarttığını anlamasın çok uyanık şimdiki nesil zaten anladığım kadarıyla yaren çok ters bi çocuk değil. çok zorlamaz inşallah seni.
aslında şu an işimiz çok kolay canım yaa. sadece şefkat göstermemiz yeterli. ama yaren yaşına geldiklerinde bi de eğitmemiz gerekiyo. allah kolaylık versin canım. benden sana bi tavsiye yanlışlarında uyarmaktansa olumlu davranışlarının üzerinde dur. o davranışlarında çok mutlu olduğunu belli et. çünkü neyin üzerinde durursan o davranış pekişir. o yaş grubu çok fazla öğrencim oldu. zor bi dönem. gerçi çocukların hangi dönemi zor değilki. bunların bi de ergenliği var:18:
hoşgeldin canımm
Cnmmm cok ozleduk seni hg ay ozcanan gitti sen geldin
evet sonraya doğru ısımız dahada zor sen bızden daha tecrubelısın
aynen bende anne babaya karsılık verenden saygısız bı cocuk olmasndan korkuyorum onu ıyı yetıstırememkten de korkuyorum
guzellıkle uyarmak onu rencıde etmeden anlatmak gerekır ama nekadr yapabılrsek ıste
sabır ve sakınlık gerekıyo bırazda
Acaba arasinki gibimi arasinda kipkirmizi olmadi yarin bi goster cnm elleyince teoki veriyimu cani aciyomiki
hoşbuldum bende özledim sizi. fırsat buldukça geçmişi takip etmeye çalıştım ama kaçınca kaçıyor tamamlayamadım artık önemli gelişmeleri bana da söylersiniz.
ozcanan yandı , ben bir hafta kaldım bir haftada başka bir selim ile geri döndüm ozcanan ı düşünemiyorum
yok cnm bi tepki vermiyor elleyince ama sanirim kasiniyor
Tamam cnm ole yapayim pekala tekrar tekrar yaparsa soleyip gecmelimiyim yine
Yaren cok ters degil.cnm ama zeki hwr durumu guzel degerlebdiriyo babasi ve benim yanimda farkli kisilik olabiliyo cadiiii
Tek sorunukuz israrci yarene hayir demek bazen yetermi gelmeyip hafif tatli sert anne olmak daha etkili olabiliyo
6.ayınız kutlu olsun
Biz bugun 7 aylik oldukkkkkkkk
ben de kimse kutlamadı yarı yaşımızı diye üzülüyordumsağol canım darısı sizin başınıza
sizin de 7. ayınız hayırlı olsun canım. aramızda tam 1 ay var:)
Ay sen demirbassin cnm ozledik
Ay neler yapiyi pasa
Rana bir ay kalick bide cok maceralar cok olur artik ay sumdiden ozledimmmm ozcanani
ne yapacak tam şımarık oldu. kucakçıydık zaten şimdi ilgi deliside oldu . eve geldik hoppalasına koydum aynı odadayız ona bakmıyorum diye bir ağladı şaştım kaldım. eskiden beş on dakika koyardım hoppalaya ben odada olmadan idare ederdi şimdi değil yalnız bırakmak başında olupta ona bakmayınca kendini parçalayacak.tabi bir haftadır anneanneden dede alıyor, dededen anneanne kim kaparsa onun elinde kalıyor alıştı paylaşılamamaya ne yapacağım bilmiyorum...
aras ın yedinci ay doğum günü kutlu olsuun =) 7. ayınızı doldurdunuz demek bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?