2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tamam cnm ole yapayim pekala tekrar tekrar yaparsa soleyip gecmelimiyim yine
Yaren cok ters degil.cnm ama zeki hwr durumu guzel degerlebdiriyo babasi ve benim yanimda farkli kisilik olabiliyo cadiiii
Tek sorunukuz israrci yarene hayir demek bazen yetermi gelmeyip hafif tatli sert anne olmak daha etkili olabiliyo

6.ayınız kutlu olsun

hoşgeldin canımm

Cnmmm cok ozleduk seni hg ay ozcanan gitti sen geldin

hoşbuldum bende özledim sizi. fırsat buldukça geçmişi takip etmeye çalıştım ama kaçınca kaçıyor tamamlayamadım artık önemli gelişmeleri bana da söylersiniz.
ozcanan yandı , ben bir hafta kaldım bir haftada başka bir selim ile geri döndüm ozcanan ı düşünemiyorum

Aynen cnm bazeb sabir tukenebikiyo ama dedigun gibi bazen bastan one gecmk gerekebiliyo

Ay sen demirbassin cnm ozledik
Ay neler yapiyi pasa
Rana bir ay kalick bide cok maceralar cok olur artik ay sumdiden ozledimmmm ozcanani

sen zaten işi çözmüşsün canımm yaa. annelik içgüdüsü çok farklı işte. biz yıllarca uğraşıyoruz o tatlı sertliği öğrenebilmek için. zaten artık bu yaştan sonra sadece şefkatle olmuyo biraz disiplin gerekiyo. tekrar tekrar yapıyosa neden yaptığına da bakmak gerekir canım biz bazen anlayamıyoruz onların psikolojisini. empati çok önemli işte bu noktada.

Ay sen demirbassin cnm ozledik
Ay neler yapiyi pasa
Rana bir ay kalick bide cok maceralar cok olur artik ay sumdiden ozledimmmm ozcanani

ne yapacak tam şımarık oldu. kucakçıydık zaten şimdi ilgi deliside oldu . eve geldik hoppalasına koydum aynı odadayız ona bakmıyorum diye bir ağladı şaştım kaldım. eskiden beş on dakika koyardım hoppalaya ben odada olmadan idare ederdi şimdi değil yalnız bırakmak başında olupta ona bakmayınca kendini parçalayacak.tabi bir haftadır anneanneden dede alıyor, dededen anneanne kim kaparsa onun elinde kalıyor alıştı paylaşılamamaya ne yapacağım bilmiyorum...
aras ın yedinci ay doğum günü kutlu olsuun =) 7. ayınızı doldurdunuz demek bugün

Zamanla unutir tatlim ama kucakcilik olayi zor arasya bi donem oleydo esimle konustuk anlastik bak unuttu
Ay sende evin bi insanisin zor yani
Tesekkur ederiz teyzesi 7 ay dun gibi
Bu arada ozcanan konyyaya varms yol cok rahat gecmis ama evde goU sisene kadar aglamis pitircik

Bu arada hepinize slm i var kizlar

Arasa meyve fileleeinden almaya gittim slikon uclysu cikmis bu var dedi eczaci aldim aras cok sevdi oyalaniyi baya hatta bazen bos bile damaklarini cok guzel kasitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…