2012 kasım bebekleri büyüyor..

unutur mu bilmiyorum , bu şekilde olursa ben hepten yandım...
bu arada ek gıdalara tam başlayamadık 6. ayını geçtiğimiz pazar doldurdu

Işte keltoş oğlumun yeni hali:)))

Eklentiler

• $DSC_1730.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
sabahtaaan akşama kadar geçmiş okudum:)))
sabah açtım pcyi,gün içinde kvaldeme gittik tamirci geldi uyudum uyandım komşuya gittim vs vs... ama geçmişi okumaktan hiç vazgeçmedim bir kere atlayayım demiştim baktım muhabbetleri tam anlayamıyorum bu sefer inat ettim ama hem yalnız kaldım hem de ozcanancıma bi yolun açık olsun dyemedim

ozcanancım erken okursun inşallah çok uyanık bzim cadıcıklarımız neyse ki önümüz yaz sevdiririz suyu bence :) benim kız dede aşıklısı herkesi bırakıyor onu görünce, ne kadar mızmız zamanı olursa olsun gülücükler saçıyor hamle yapıyor kucağına gitmek için bir kız yeğenm var o da öyleydi hala öyle hatta babam şimdiden kara kara düşünüyor yazın geldiklerinde birbirlerine düşecekler diye bak gör kk kardeşimiz Rana da dedesine bayılacak yolun açık olsun canım sağlıkla git gel güzelce eğlen dinlen hasret gider:) ama bizi ihmal etme topikçe siz çok özliycez:) ikinizi de çok öpüyoruz....

canım mide bulantısını bilmem ama bana çok kilo aldırdı şiştim resmen öyle bişey hissedersen hemen bırak derim, ben onu bırakıp yazz kullandım çok iyiydi ödem filan atıyordum kilo vermedim ama alımım durmuştu.

kızlar miniğimin son hali
masallah

maşallah fıstıka ne tatlıııı:))) bakışını bir parça kendi kızçeme benzettim ay bizim topiğn bütün bebişleri çok güzel:) Allah nazardan saklasın...

Işte keltoş oğlumun yeni hali:)))

oyyyy yerim ama bu kabak kafalı kuzuyu:)))) maşallah çok tatlı olmuş annesi Allah bağışlasın:)

Merhaba canimm yorulmadin usenmedin geçmişi okudun

Kabak kafali bak bu güzeldi
Sağol bitanemm allhim bütün bebislerimizi annelerine bağışlasın onlarsiz hayat anlamsız attık:))))

benım oğlusm uyudu canm
bende yatıcam bıarzdan valla nekadr uyusam okadr uyuyasım gelıyo
efem nasıl

Öp kokla benim için uyandığında:))))
Valla ben dün 3 saat zor uyudum benim oğlum gece çok uyanıyor neden qnlayamiyorum((
Efemde iyi bitanem yenice agliya agliya uyuttum huyu çok değişti yaa:)))

Öp kokla benim için uyandığında:))))
Valla ben dün 3 saat zor uyudum benim oğlum gece çok uyanıyor neden qnlayamiyorum((
Efemde iyi bitanem yenice agliya agliya uyuttum huyu çok değişti yaa:)))

koklarım canım
benımkıde bazen cok bazen az uyanır bellı olmuyo
aynen buyudukce huyları değısıyo canım
ben cıkıyorum canım uyuyayım artık
herkese ıyı geceler

biz hafta sonu kızımla bir doğum günü partisine gittik hanım hanımcık giyindi biraz kız çocuğuna benzedi boncuğum

Merhaba canimm yorulmadin usenmedin geçmişi okudun

Kabak kafali bak bu güzeldi
Sağol bitanemm allhim bütün bebislerimizi annelerine bağışlasın onlarsiz hayat anlamsız attık:))))

canım yoruldum ama sohbet çok güzel napym aklım kalıyo
ay kızmadın di mi? valla çok sevdim de öyle dedim:)) haklısın Allah meleklerimizi bize bağışlasın herşey onlar için...

wavscım (doğru yazdım mı bilmiyorum) iyi geceler canım:)

Biz bugun 7 aylik oldukkkkkkkk

ay sizin de 7.ayınız kutlu olsun ne çabuk büyüdünüz maaşallah biz daha 6 olmadık
bu arada 2-3 gündür kızıma meyve tattırma çalışmalarına başladım.çok eğlenceli geçiyor.mesela bugün bir muz yiyişi vardı anlatamam fileyi resmen somurdu.ilk olduğundan vermek istemedim fazla nasıl kızıyor illa yiyecekmiş.bakalım 2şer gün deniyecez meyveleri.oğlum alerjik olduğundan kızım da da çok korkarak veriyorum herşeyi şimdilik iyiyiz çok şükür. 1-2 hafta sonrada benim yoğurt mayalama maceralarımı okursunuz artık.

gercekten bende bısey anlamadım
heveslı olması cok guzel sprınt bebegının devamıda hep boyle olur ınsalla ben daha muz denemedım
oglunun alerjık durumu nasıldı nelre karsı alerjısı vardı ınsalla kızında yasamazsın
buaarada sızın fıle nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…