- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.001
Zamanla unutir tatlim ama kucakcilik olayi zor arasya bi donem oleydo esimle konustuk anlastik bak unuttu
Ay sende evin bi insanisin zor yani
Tesekkur ederiz teyzesi 7 ay dun gibi
Bu arada ozcanan konyyaya varms yol cok rahat gecmis ama evde goU sisene kadar aglamis pitircik
Bu arada hepinize slm i var kizlar
Işte keltoş oğlumun yeni hali:)))
yürüyor mu bana mı öyle geldi =)
masallah canım kuzuna cok tatlı
şimdi oldu madem giremiosun böyle yaz beni gülümset öyle gitt:))) yerim ben onun temizlenmiş totişini:)))) baya yapmış maşallah suphanallah bizim öyle sırta kadar olan devrimiz kapandı galiba eke geçince senin kız suyu sevecek anlaşılan :)) ben lavaboda bi kaç kez yüzünü yıkamıştım yemekten sonra bugün önünden geçerken elimi musluğa uzattım baktım yüzünü buruşturuyor:)))) başını çeviriyo:) yok bunlar çok akıllı bizi geçecekler uyanıklıkta parmaklarında oynatacaklar belli:))
sen işten dönünce seni sallamıyo dede yüzünden mi:)) haftaya dedesine kavuşturuyorum ranayı bakalım bizim tepkimiz ne olacak:)) sen de öp türkizi benim için kendine de çoook iyi bak canım öptüm:)
kızlar gecmısı okumadan dan dıe soruorum alaksız olabılır ama merak ettım :)bugun adetımın 5.gunuydu saglık ocagına gttım mıcroygnom 21 olan dogum kontrol hapını verdı 5.gununde olduğum için bugun iç dedı içtim ama mıde bulantısı var yan etkısı olabılır dedı içinizde bu ilacı kullanan varmı saglık ocakları bunu ücretsız verıomus oyuzden kullanan olabılır dıe soruorum merak ettım bu yan etkı ne kdar surer
kızlar miniğimin son hali
masallah
Sağol bitanemm saçı gidince sanki daha bi tatlı oldu gibi
Teyzesinin kuzusu nasıl canimm:)))
sabahtaaan akşama kadar geçmiş okudum:)))
sabah açtım pcyi,gün içinde kvaldeme gittik tamirci geldi uyudum uyandım komşuya gittim vs vs... ama geçmişi okumaktan hiç vazgeçmedimbir kere atlayayım demiştim baktım muhabbetleri tam anlayamıyorum bu sefer inat ettim ama hem yalnız kaldım hem de ozcanancıma bi yolun açık olsun dyemedim
ozcanancım erken okursun inşallahçok uyanık bzim cadıcıklarımız neyse ki önümüz yaz sevdiririz suyu bence :) benim kız dede aşıklısı herkesi bırakıyor onu görünce, ne kadar mızmız zamanı olursa olsun gülücükler saçıyor hamle yapıyor kucağına gitmek için bir kız yeğenm var o da öyleydi hala öyle hatta babam şimdiden kara kara düşünüyor yazın geldiklerinde birbirlerine düşecekler diye bak gör kk kardeşimiz Rana da dedesine bayılacak yolun açık olsun canım sağlıkla git gel güzelce eğlen dinlen hasret gider:) ama bizi ihmal etme topikçe siz çok özliycez:) ikinizi de çok öpüyoruz....
canım mide bulantısını bilmem ama bana çok kilo aldırdı şiştim resmen öyle bişey hissedersen hemen bırak derim, ben onu bırakıp yazz kullandım çok iyiydi ödem filan atıyordum kilo vermedim ama alımım durmuştu.
maşallah fıstıka ne tatlıııı:))) bakışını bir parça kendi kızçeme benzettim ay bizim topiğn bütün bebişleri çok güzel:) Allah nazardan saklasın...
oyyyy yerim ama bu kabak kafalı kuzuyu:)))) maşallah çok tatlı olmuş annesi Allah bağışlasın:)
benım oğlusm uyudu canm
bende yatıcam bıarzdan valla nekadr uyusam okadr uyuyasım gelıyo
efem nasıl
Öp kokla benim için uyandığında:))))
Valla ben dün 3 saat zor uyudum benim oğlum gece çok uyanıyor neden qnlayamiyorum((
Efemde iyi bitanem yenice agliya agliya uyuttum huyu çok değişti yaa:)))
koklarım canım
benımkıde bazen cok bazen az uyanır bellı olmuyo
aynen buyudukce huyları değısıyo canım
ben cıkıyorum canım uyuyayım artık
herkese ıyı geceler
Merhaba canimm yorulmadin usenmedin geçmişi okudun
Kabak kafali bak bu güzeldi
Sağol bitanemm allhim bütün bebislerimizi annelerine bağışlasın onlarsiz hayat anlamsız attık:))))
Biz bugun 7 aylik oldukkkkkkkk
canım yoruldum ama sohbet çok güzel napym aklım kalıyo
ay kızmadın di mi? valla çok sevdim de öyle dedim:)) haklısın Allah meleklerimizi bize bağışlasın herşey onlar için...
wavscım (doğru yazdım mı bilmiyorum) iyi geceler canım:)
Arasa meyve fileleeinden almaya gittim slikon uclysu cikmis bu var dedi eczaci aldim aras cok sevdi oyalaniyi baya hatta bazen bos bile damaklarini cok guzel kasitiyo
ay sizin de 7.ayınız kutlu olsun ne çabuk büyüdünüz maaşallah biz daha 6 olmadık
bu arada 2-3 gündür kızıma meyve tattırma çalışmalarına başladım.çok eğlenceli geçiyor.mesela bugün bir muz yiyişi vardı anlatamam fileyi resmen somurdu.ilk olduğundan vermek istemedim fazla nasıl kızıyor illa yiyecekmiş.bakalım 2şer gün deniyecez meyveleri.oğlum alerjik olduğundan kızım da da çok korkarak veriyorum herşeyi şimdilik iyiyiz çok şükür. 1-2 hafta sonrada benim yoğurt mayalama maceralarımı okursunuz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?