2012 kasım bebekleri büyüyor..

teşekkür ederm tatlım sen nasılsın? iyleştin mi? miniklerin nasıl? benim cadı da iyi teyzesi hergün yeni huylarla büyüyor:) resim ekledm gördün mü?

sprintcim senden naber?

cok sukur ıkı gunde ılacsız atlattım yoksa yanmıstım
ay bızım fıstık neler yapıyo dedesının bal bocugu
ah gormemmı resımı hemencık yorumumu ekledım

Bebedor Meyve ve Sebze Filesi | Bebek Beslenme rnleri | Kozmetik rnleri,Sebamed, Cilt Bakm, Anne bebek bakm rnleri

canım bizmki bu.ama google amca sayesinde sizinkini de gördüm
Meyve Süzgeci 207 - Beslenme Vakti / Alıştırma Bardakları Ürünleri WeeBaby Kalitesiyle

oğlum ilk zamanları inek sütü alerjisiydi yani ben yiyince benden geçiyordu.o kadar zordu ki ne yiyeceğimi şaşırmıştım.sonra zamanla o geçti portakal mandalina yı falan gördüm.şimdi sadece bahar aylarında bir kaç gün kızarıyor kabarıyor vücudu sanırım polene alerjimiz var.yani büyük çoğunlukla atlattık.test falan da yaptırmadım.sadece çok arttığı zamanlar zaditen diye şurubu vardı onu kullanıyoruz.

aa ıkınızde cok sekersınız
hatta sen cok hossun kızında tam bı prennses ben sana benzettım dogrumu acaba yanıldımmıdogumgunu nasıldı

şımarttın bizi songülcüm :26: çok teşekkür ederiz:) tatlım valla son zamanlarda aynı baba diyorlar ama yüzünün yuvarlaklığı ağzı filan kusura bakmasınlar aynı ben kaşı gözü bakışı babaya benziyor
d.günü çok bunaltıcıydı 1 saat oturamadık kalabalık, gürültü... bizim minik soğuk sıcak oyunu gibi kalabalığa yaklaştıkça ağlıyor uzaklaştıkça sakinleşiyordu sağolsun bizim arkadaş çok ayrıntıcıdır parti malzemeleri vsvs... kızının 2. yaş günü istanbuldan ailesi geldi burda eşinin nerdeyse tüm akrabaları... düğün gibi kına gibi bişeydi

teşekkür ederm tatlım sen nasılsın? iyleştin mi? miniklerin nasıl? benim cadı da iyi teyzesi hergün yeni huylarla büyüyor:) resim ekledm gördün mü?

sprintcim senden naber?

sağolasın canım çok iyiyiz.ben geçen hafta göreve başladım.o yüzden bu aralar daha az girebiliyorum nete.salı itibariyle tam start vericez kızımla inşaallah

ek gıda denemeleri yapıyoruz sen nasılsın?

sıınkıde guzelmıs cnm ama normal bosken amacı yok dımı
sımdılerde alıstı sanırım oglunun bunyesı degılmı
bızımde aslında dedıgın gıbı emzırırken anladım yumurta yedıgımde kabarıyodu
eklere gıdınce hepten kotu oldu artık vermıyorum hergun surup vermek yerıne yumurtayı kesmek daha mantıklı

bu arada bebek egzaması yasadınızmı atopık dermatıt

babayı bılmem ama gordugum yuz yapı ıfade anne
ay durmayan cocuk ıle o dogumgunu kabustıur emınım
arkadasımda masalla baya ayrıntıcıymıs ıkı yasa gore
bı an yarenın dogumgunu hatıradım yabanı kızım tum gece boyunca hıc ssusmayasıya agladı sonunda babasıyla arka odaya tıkıldık o derece

evet canım boşken bir işe yaramıyor.işte diş döneminde içine soğuk meyve konabilir falan diyo.atopik dermetiti ne sen sor ne ben söyliyim.yüzünün her yeri resmen ergenlik sivilcesi gibiydi oğlumun.ve maalesef bazılarının izi kaldı ama bir şey yapamadım. 1 yıl sürdü nerdeyse.benim oğlumun küçüklüğü arasa çok benziyor tatlım .beyaz tenli renkli gözlü.belki de açık ten ciltten kaynaklanıyordur.mesela kızımın cildi daha problemsiz şimdilik.oğluma göre esmer

cok sukur ıkı gunde ılacsız atlattım yoksa yanmıstım
ay bızım fıstık neler yapıyo dedesının bal bocugu
ah gormemmı resımı hemencık yorumumu ekledım

hava değişimindendi sanırım geçmiş gitmiş çok şükür dikkat et kendine canım benim
dur aklıma gelen bir iki şeyi yazayım: ellerini bilinçsiz kıvırıyor tel sarar yaptım mı taklt etmeye çalışıyor, bağırmayı öğrenmiş zilloş eli ağza götürüp bağırıp duruyor kızılderili gibi elimizle ağzını kapatıp çekince ses denemeleri yapıyor evin salonunda iki tane fil biblosu var ne zaman salona götürsek onlara uzanır yakalar artık salona girer dirmez hemen onlara bakmaya başlıyor başka yöne çevirsek ne yapıp edip oraya bakıyor
belki basit şeyler ama ilk çocuk ya ağzının içine bakıyoruz babasıyla kafayı bozduk oyuncak bebek gibi oynuyoruz
sen de anlat yarenle arası :)

canım benimki de bebedor ama ben sevdiremedim nedense, elma armut salatalık denedim hiç ilgisini çekmedi iki kemirdi fırlattı attı deneyeli on gün kadar oluyor acaba erken mi yaptım dersin? daha yumuşak bişeyler mi denesem?
alerjik bünye zor be canım Allah yardımcın olsun iyi gözlemlediğin sürece sorun yoksa bir parça işin kolay ne de olsa tecrübeli annişlerdensin:)

bende yarende az beklemedım sacını 1 yas resmınde bıle lutfenden sacı vardı 1 2cm cık bı zahmetcık
ne yapalım nazlı kuzular işte bekliycez sırma saçları

tırnaklarını kestığım halde acıtıyor canım,azıcık uzasın hemen kesıyorum zaten hıc bırakırmıyım
hırcın bı cocuk olacak heralde benımkısı
bence sinirli bi bebek bu kesin babasına çekmştir
erkekmiydi
masallah oğlusuna
super bi fikir bence
çok tuttum
bende çok tuttum hayatım rahatladım birazcık
sıırt ağrıısndan nasıl yöntemlere başvuracağımı şaşırdım

cnm ya kıyamam yavruna bızım 4.5 aydır yok ben yumurta yemedım
bayagı uzun surmus bende yenıden nukseder dıye vermıyorum yumurta dırseklerınde basgosterdı hemencık ıkı kere kortızon surdum mecbır toparladı
aras cok beyaz cnm oglun gıbı beyaz ten daha yatkın demekkı

Cok eglenceku annesib kusum ya iyi fikur benm kblv yarene uapardi bayilirdi

Bu arada yogurt mayalamayi ogrenmiste tutmassa ne yapilacaginida bilirmia tam ev kadininoldu benim arkadasim
Kocise yemek olaykarida tamammi
abooovvv hatuna bak beni iyi takip etmişinnnn
kocişe yemek olaylarını nerden biliyon kıııııııııııızzzzzzz
sen üstüümde ne var onuda biliyosundur şimdik

tşk ederim hayatım evet eğlenceli bi anne olduğumn farkındayımbiz çılgın araştıran bilgili anneleriz
öyle sıradan rutin skıcı değiliz

he kız sorma bi kaç olumsuz denemden sonra öğrendim mayalamayı
bu yöntemide anneannemden öğrendim geçen gün yoğurdum hiç tutmamştı hala süt olarak duruyodu sıcak suya oturttum yarım saatte yoğurt oldu ne çok sevndm bi bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…