- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.021
Işte keltoş oğlumun yeni hali:)))
Eki Görüntüle 715805
biz hafta sonu kızımla bir doğum günü partisine gittik hanım hanımcık giyindi biraz kız çocuğuna benzedi boncuğum
cnm nasılsın
turkız nasılll
Eki Görüntüle 715805
biz hafta sonu kızımla bir doğum günü partisine gittik hanım hanımcık giyindi biraz kız çocuğuna benzedi boncuğum
aman da aman ne güzel çıkmışsınız siz öyle.maaşallah türkizime benim çok tatlı olmuş
teşekkür ederm tatlım sen nasılsın? iyleştin mi? miniklerin nasıl? benim cadı da iyi teyzesi hergün yeni huylarla büyüyor:) resim ekledm gördün mü?
sprintcim senden naber?
gercekten bende bısey anlamadım
heveslı olması cok guzel sprınt bebegının devamıda hep boyle olur ınsalla ben daha muz denemedım
oglunun alerjık durumu nasıldı nelre karsı alerjısı vardı ınsalla kızında yasamazsın
buaarada sızın fıle nasıl
teşekkür ederiz tatlı teyzemizbiraz da saçı olsa iyiydi
aa ıkınızde cok sekersınız
hatta sen cok hossun kızında tam bı prennses ben sana benzettım dogrumu acaba yanıldımmıdogumgunu nasıldı
teşekkür ederm tatlım sen nasılsın? iyleştin mi? miniklerin nasıl? benim cadı da iyi teyzesi hergün yeni huylarla büyüyor:) resim ekledm gördün mü?
sprintcim senden naber?
Bebedor Meyve ve Sebze Filesi | Bebek Beslenme rnleri | Kozmetik rnleri,Sebamed, Cilt Bakm, Anne bebek bakm rnleri
canım bizmki bu.ama google amca sayesinde sizinkini de gördüm
Meyve Süzgeci 207 - Beslenme Vakti / Alıştırma Bardakları Ürünleri WeeBaby Kalitesiyle
oğlum ilk zamanları inek sütü alerjisiydi yani ben yiyince benden geçiyordu.o kadar zordu ki ne yiyeceğimi şaşırmıştım.sonra zamanla o geçti portakal mandalina yı falan gördüm.şimdi sadece bahar aylarında bir kaç gün kızarıyor kabarıyor vücudu sanırım polene alerjimiz var.yani büyük çoğunlukla atlattık.test falan da yaptırmadım.sadece çok arttığı zamanlar zaditen diye şurubu vardı onu kullanıyoruz.
teşekkür ederiz tatlı teyzemizbiraz da saçı olsa iyiydi
şımarttın bizi songülcüm :26:çok teşekkür ederiz:) tatlım valla son zamanlarda aynı baba diyorlar ama yüzünün yuvarlaklığı ağzı filan kusura bakmasınlar aynı ben kaşı gözü bakışı babaya benziyor
d.günü çok bunaltıcıydı 1 saat oturamadık kalabalık, gürültü... bizim minik soğuk sıcak oyunu gibi kalabalığa yaklaştıkça ağlıyor uzaklaştıkça sakinleşiyordusağolsun bizim arkadaş çok ayrıntıcıdır parti malzemeleri vsvs... kızının 2. yaş günü istanbuldan ailesi geldi burda eşinin nerdeyse tüm akrabaları... düğün gibi kına gibi bişeydi
sıınkıde guzelmıs cnm ama normal bosken amacı yok dımı
sımdılerde alıstı sanırım oglunun bunyesı degılmı
bızımde aslında dedıgın gıbı emzırırken anladım yumurta yedıgımde kabarıyodu
eklere gıdınce hepten kotu oldu artık vermıyorum hergun surup vermek yerıne yumurtayı kesmek daha mantıklı
bu arada bebek egzaması yasadınızmı atopık dermatıt
cok sukur ıkı gunde ılacsız atlattım yoksa yanmıstım
ay bızım fıstık neler yapıyo dedesının bal bocugu
ah gormemmı resımı hemencık yorumumu ekledım
Bebedor Meyve ve Sebze Filesi | Bebek Beslenme rnleri | Kozmetik rnleri,Sebamed, Cilt Bakm, Anne bebek bakm rnleri
canım bizmki bu.ama google amca sayesinde sizinkini de gördüm
Meyve Süzgeci 207 - Beslenme Vakti / Alıştırma Bardakları Ürünleri WeeBaby Kalitesiyle
oğlum ilk zamanları inek sütü alerjisiydi yani ben yiyince benden geçiyordu.o kadar zordu ki ne yiyeceğimi şaşırmıştım.sonra zamanla o geçti portakal mandalina yı falan gördüm.şimdi sadece bahar aylarında bir kaç gün kızarıyor kabarıyor vücudu sanırım polene alerjimiz var.yani büyük çoğunlukla atlattık.test falan da yaptırmadım.sadece çok arttığı zamanlar zaditen diye şurubu vardı onu kullanıyoruz.
ne yapalım nazlı kuzular işte bekliycez sırma saçlarıbende yarende az beklemedım sacını 1 yas resmınde bıle lutfenden sacı vardı 1 2cm cık bı zahmetcık
bence sinirli bi bebek bu kesin babasına çekmştirtırnaklarını kestığım halde acıtıyor canım,azıcık uzasın hemen kesıyorum zaten hıc bırakırmıyım
hırcın bı cocuk olacak heralde benımkısı
bende çok tuttum hayatım rahatladım birazcıkmasallah oğlusuna
super bi fikir bence
çok tuttum
evet canım boşken bir işe yaramıyor.işte diş döneminde içine soğuk meyve konabilir falan diyo.atopik dermetiti ne sen sor ne ben söyliyim.yüzünün her yeri resmen ergenlik sivilcesi gibiydi oğlumun.ve maalesef bazılarının izi kaldı ama bir şey yapamadım. 1 yıl sürdü nerdeyse.benim oğlumun küçüklüğü arasa çok benziyor tatlım .beyaz tenli renkli gözlü.belki de açık ten ciltten kaynaklanıyordur.mesela kızımın cildi daha problemsiz şimdilik.oğluma göre esmer
abooovvv hatuna bak beni iyi takip etmişinnnnCok eglenceku annesib kusum ya iyi fikur benm kblv yarene uapardi bayilirdi
Bu arada yogurt mayalamayi ogrenmiste tutmassa ne yapilacaginida bilirmia tam ev kadininoldu benim arkadasim
Kocise yemek olaykarida tamammi
Ay tutmayan mazideki yogurtlarina ben neden denemedinki ayyy cok sevindim senin adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?