2012 kasım bebekleri büyüyor..

haha cnm sabah kahvaltıd VERSEN DAHA BIRINCI OLURSUN SANKI
BIDE PRINC UNU PISIRIRKEN HAZIRDA OLSA SUT KULLANMA CNM 1 YAS ONCESI ONERIMIYO
BAK DEVAM SUTU 1YAS SONRASI BEBEKLER ICIN OLAN ALDIGIMIZ KATI SUTLERDEN
DEVAM MAMASI ISE DOGUMDAN ITIBAREN KULLANILAN TOZ HALUNDE OLANLARDAN BIZ SU AN 2 NUMARALI KULLANIYORUZ

BAK APTAMIL OLAN DEVAM SUTU

HERO BABAY DEVAM MAMASI

1 yaş sonrası ise neden devam sütü alıyoruz:26:

yarencm kocam gekdi hayatım ben çıkabilirim yarın görüşürüz inşallah

kocişten karpuz istemiştim bakıyım getirmediyse şaplağı yapıştırıyım

öptüm seni

yarencm kocam gekdi hayatım ben çıkabilirim yarın görüşürüz inşallah

kocişten karpuz istemiştim bakıyım getirmediyse şaplağı yapıştırıyım

öptüm seni

ay senınde mı beyın geldı ay herkesın kı geldı aldı karısını gıttı ben kalakaldım

ay benı nıye opuyosun gıt kocanı op hahhaha

herkese günaydın kızlarrrr geçmişi okuyamadım herkes iidir umarım . biz kızımla kötü bir hafta sonu geçirdik cuma günü 6 ay aşımızı olmuştuk iki gün boyunca ateş yaptı ateş düşürücü vermek zorunda kaldım 4-5 saatte bir.şimdi iiyiz çok şükür.buarada 9 kilo olmuşuz boyumuzda 67 cm kilo iide boyumuz kısa mı sizce bana mı öyle gelio 50 cm doğmuştu. buarada sağlık ocağı ülçtü. 4 aylıkken dr a götürmiştüm dr 68 ölçmüştü anlamadım ki ben:)(

günaydın kızlar nasılsınız ben bugün odada yalnızım stajerimiz tatil gelmedi arakdaşım izinli gelmedi anlıyacağınız yoğunum herşey bana bakıyor erdem çok huzursuz tüm gece uyumadı kaka porblemimiz var yine

cumartesi canım arkadaşım songülümdeydik çok güzel geçti tekrardabn çok teşkkür ediyorum misafirperverliğine arkadaşım keşke hepinizle görüşebilsek deedik hep neyse kızlar kendinize iyi bakın

günaytdın cnm çok geçmiş olsun öncelikle.
bazen doktorlar ve sağlıkocakları aralarında çelişiyolar
çocuğun sabit durmamasından kaynaklanıyo o
bizdede sağlık ocağı nilin boyunu 70 santim ölçmüş ama doktorumuz 69 ölçtü yani yaklaşık bi boy sonuçta bide ben kendi doktorunun sonucuna bakıyorum açıkçası .
ayrıca boyuda gayet iyi bence.

günaydın cnm ayy kıyamam ben erdemime ya
kayısı vermiyomuydun sen ona cnm.
negüzel buluşmuşsunuz iyi yapmışsınız evet keşke bizimde imkanımız olssa.
selmeç sanada günaydın,
mertur, songülüm özcananım,
carmen, nur ve rumuzlu arkadaşlarım hepinize teker teker günaydınnnn:
benim hafta sonum iyidi dün nil hanımı önce kahvaltıya götürdük sonrada alışveriş merkezine ohhh deymeyin keyifimize çok eylendi çokkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…