2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaa bilmemei o sevnci yaa
benim son yoğurt denemelerim bir türlü tutmuyordu kaç kez döktüm
geçen gün sonkez deniyrum bir daha yapmıcam diyerek mayaladım
bu kez tuttuğunu görünce öyle mutlu oldumki gittim kocişi öptüm sevinçten
gün boyunca aklıma geldikçe gülümsedim
en birinci ben oldumm

oo masalla cnm baya bıseyler ogrenmıs
ınsna ne kadar mutlu oluyo degılmı
bbenım cıvcıvlerımde ıyı yarenın ılgı alanları okul da ogendıklerı annesını oyunların aıc anlamadan dahıl etmesı bayagı eglenıyoruz
ama bazende baya bozusuyoruz
aras ıse tel kablo ortu sus cıcek koparma ıslerı ıle mesgul bıde yalandan numaradan aglıyo o zman kopuyorum

aaa basak yazınca aklıma geldıı bende bıgun cok bırıncı oldum kendıme
ırmıklı muhallebı yaptım hemen tarıf yazayım

2 tatlı kasık ırmıkle 1.5 cay bardagı suyu pısırdım
ılınınca 2 kasık devam mama azda pekmez tereyagı koydum ogluma yedırdım

tarıfı netten aldım

hayırlı olsun canım Allah kolaylıklar versin ben de bu hafta okul sezonunu kapatan bir rapor almayı düşünüyorum malum finaller ve bütler var ben gidip gözcülük yapamam sonra yaz sezonuydu yıllık izindi derken kuzuyu büyütüp eylülde tam anlamıyla başlarım
canım ben de ek gıdaya can atıyorum ama altıncı ayımız tam dolsun diye bekliyorum şimdilik bir gündüz bir gece iki biberon sütlü prinç unu pekmez karışımı sıvı bir mama yapıyorum bir de anne sütü, meyveye ara vermiştim bu hafta tekrar deniycem

olur olur annesi.hatta ne kavgalar edersiniz o taratmaz sen tarayacam diye peşinden koşar bu günleri anarsın inşaallah.

:)))) ayyyy görücek miyiz o günleri? inşallah bağımız kopmaz da o günler gelince "sprintcim sen demiştin" derim

ay sağol tatlım uzun zamandır sana benziyo diyen olmamıştı ilk doğduğunda o kadar benzetirlerdi ki eşim çocuğu evirip çevirip kendne benzeyen yer arardı
bizimki kalabalığı sıcağı havasızlığı keskin kokuları hiç sevmiyor d.gününden br çıktık ki havada asılı parfüm kokusu üstümüze yapışmış apartmanda 7 kere hapşurdu miniğim
ilk yaşına biz gidememiştik o daha betermiş
oy minik yarencik:))) ne yapsın annesi sıkılmıştır kalabalıktan:) bi de cicili bicili giyinmeyi hiç sevmiyolar

edıyorum tabı kuzum ne sandın mesela gecen gun 36 saatt kk yazmadın cok merak ettım
senı bulmakta zorlanmıyorum ıkı yere yazıyon gecen 3.ye sahıt oldum kal geldı
evet su an donla gezmekte oldugunu bılıyorum kusss bugun yazmkssın

eee yemek olayları nasıl anlat hele

hemen yazıorum hayatım tşk ederim

kız ne dicem ben oğluma hazır sütlü pirinç unu pişiriyorum içine cici bebe koyuyorum çok seviyo sence birinci oluyormuyum yoksam yanlş mı yapıyorum

bide bişi sorcam markettte görüyorum bi türlü karar veremedim devm sütü ve mama sı ayrı şeylermi
devam sütü

devam mamsı ne devam sütü ne Allah aşkına beni aydınlat

maşallah fıstıklara:) yarenciğin şimdi anlatacak ne çok şeyi vardır... songülcüm yaren babacı bi kız mı? yani bizim de küçükken yaptığımız gibi anneye nazı babaya da hoşgörüsü çok mu?
o numaradan ağlamalara kahkaha atıyorum ben etrafa baka baka ağlanır mı?

36 saaatmii
anneeeeemmmmmm kuzuuuummm kızzzzz seviyonmu sen benii ayyyy kıyamamm
şu an kocamı bırakıp sana sarılıp yatmak istedim
donuma kadar biliyon bak
hey gidi gerçek dost işte buuuu:13::13::13:

yemek olayları güzel değişik sebze yemekleri öğrendim ve yaptım
kocişte yedi
en çok terbiyeli yayla çorbasını sevdi ne zman yapsam yiyor hala
yoğurt mayalamayıda öğrendim artık benden birincisi yok tam ev hatunu oldum heyyyyttttttt beeeeeee

kızlar bişey sorucam bebek telsizi kullanıyor musunuz? memnun musunuz hangi marka tavsiye eder misinz yoksa gereksiz mi? telsiz seçiminde püf noktalar nelerdir?
anketör müyüm neyim?

kızlar bişey sorucam bebek telsizi kullanıyor musunuz? memnun musunuz hangi marka tavsiye eder misinz yoksa gereksiz mi? telsiz seçiminde püf noktalar nelerdir?
anketör müyüm neyim?

hiç aklıma gelmedi almak
zaten bebekimle aynı odada yatıyoruz

siz ayrımı yatıyosunuz

ah cnm kıyamam ıste arasın yapısıyla cok benzesıyo ben hıc parfum yumusatcı kullanmıyorum cocukuma
ay yaren her alabalık ortamda o sekıldeydı cnm ana kız evde oturalım mutlu ama kalabalıkta hele laf atarlarsa facıa

hiç aklıma gelmedi almak
zaten bebekimle aynı odada yatıyoruz

siz ayrımı yatıyosunuz

değil ayrı yatmak aynı yatakta yatıyoruz canım :) beşiğini gündüz uykularında kullanıyorum yaz boyunca kend yatağına alıştırmayı düşünüyorum ama telsiz ihtiyacı başka türlü ortaya çıktı malum yaz geldi bahçede balkonda oturucaz akşam gittiğim yerlerde bebişi gürültüden uzak olsun diye arka odalarda yatırıyorum oturduğumdan bşey anlamıyorum sürekli gaipten ses geliyo sanki

anketör müyüm neyim?

cnm ben yarene almıstım cokta kullandım cunku aklım hep orada kalıyordu ve kımıldandıgında erken mudahale edebılıyodum
arastata kullanmaya baslamıstımkı bı tek tarafı bozuldu ınsalla bıgun yaptırıcaz

ben doğurduğumdan beri parfim kullanmıyorum oğlanım rahatsız olmasın diye
oğluma parfüm koklatmak istemiyorum yazık

ben tavsıye ederım cnm salındakı sepetı kaldırdık arası gunduz yatırdgımdsa hep kafamda aglıyo sankı -gıde gele bıde sakarlık yapıp bıseyer dusurup cocugu uyandırıyorum ay aklıma gelmısken hemen ortaya cıkarayımda babamız yaptırsın

ahahahaahaha aynen :))))))

bizimkide arascık gibi biraz alerjik herşeye kızarıp duruyo:)
ne yapsın küçüğüm, annişi yeter ona demek ki:)

evet anlıyorum
banada devamlı sanki oğlan ağlıyomuş gibi ses geliyor gidiyorum bakıyorum uyuyor
iyice paranoyak oluyor insan
hatta oğlanla oynarken bile içerden oğlanın ağlama sesi geliyo kulağıma o derece sıyırdım yani

sen araştırda al o zaman rahat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…