- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.041
Kızlarr çok sağolun. sizin sayenizde kurtuldu yoğurdumbunu hiç bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. çok güzel bi yöntemmiş.
neyse canım öğrenmiş olduk bundan sonra başına gelirse sen de denersin. ay sorma bu yoğurt işi de çok alem bi mesele. insan kapağı açıpta kalıp gibi görünce bi havalara giriyo yüzüne bi gülümseme yayılıyoamma açtığında su gibi bişiyle karşılaşırsa bunun tam tersi kendini beceriksiz hissediyo ben de bugün kurtarınca yoğurdumu inan çok sevindim
hava değişimindendi sanırım geçmiş gitmiş çok şükür dikkat et kendine canım benim
dur aklıma gelen bir iki şeyi yazayım: ellerini bilinçsiz kıvırıyor tel sarar yaptım mı taklt etmeye çalışıyor, bağırmayı öğrenmiş zilloş eli ağza götürüp bağırıp duruyor kızılderili gibi elimizle ağzını kapatıp çekince ses denemeleri yapıyorevin salonunda iki tane fil biblosu var ne zaman salona götürsek onlara uzanır yakalar artık salona girer dirmez hemen onlara bakmaya başlıyor başka yöne çevirsek ne yapıp edip oraya bakıyor
belki basit şeyler ama ilk çocuk ya ağzının içine bakıyoruz babasıyla kafayı bozduk oyuncak bebek gibi oynuyoruz
sen de anlat yarenle arası :)
canım benimki de bebedor ama ben sevdiremedim nedense, elma armut salatalık denedim hiç ilgisini çekmedi iki kemirdi fırlattı attı deneyeli on gün kadar oluyor acaba erken mi yaptım dersin? daha yumuşak bişeyler mi denesem?
alerjik bünye zor be canım Allah yardımcın olsun iyi gözlemlediğin sürece sorun yoksa bir parça işin kolay ne de olsa tecrübeli annişlerdensin:)
ne yapalım nazlı kuzular işte bekliycez sırma saçları
sağolasın canım çok iyiyiz.ben geçen hafta göreve başladım.o yüzden bu aralar daha az girebiliyorum nete.salı itibariyle tam start vericez kızımla inşaallah
ek gıda denemeleri yapıyoruz sen nasılsın?
olur olur annesi.hatta ne kavgalar edersiniz o taratmaz sen tarayacam diye peşinden koşar bu günleri anarsın inşaallah.
babayı bılmem ama gordugum yuz yapı ıfade anne
ay durmayan cocuk ıle o dogumgunu kabustıur emınım
arkadasımda masalla baya ayrıntıcıymıs ıkı yasa gore
bı an yarenın dogumgunu hatıradım yabanı kızım tum gece boyunca hıc ssusmayasıya agladı sonunda babasıyla arka odaya tıkıldık o derece
abooovvv hatuna bak beni iyi takip etmişinnnn
kocişe yemek olaylarını nerden biliyon kıııııııııııızzzzzzz
sen üstüümde ne var onuda biliyosundur şimdik
tşk ederim hayatım evet eğlenceli bi anne olduğumn farkındayımbiz çılgın araştıran bilgili anneleriz
öyle sıradan rutin skıcı değiliz
he kız sorma bi kaç olumsuz denemden sonra öğrendim mayalamayı
bu yöntemide anneannemden öğrendim geçen gün yoğurdum hiç tutmamştı hala süt olarak duruyodu sıcak suya oturttum yarım saatte yoğurt oldu ne çok sevndm bi bilsen
aaa basak yazınca aklıma geldıı bende bıgun cok bırıncı oldum kendıme
ırmıklı muhallebı yaptım hemen tarıf yazayım
2 tatlı kasık ırmıkle 1.5 cay bardagı suyu pısırdım
ılınınca 2 kasık devam mama azda pekmez tereyagı koydum ogluma yedırdım
tarıfı netten aldım
oo masalla cnm baya bıseyler ogrenmıs
ınsna ne kadar mutlu oluyo degılmı
bbenım cıvcıvlerımde ıyı yarenın ılgı alanları okul da ogendıklerı annesını oyunların aıc anlamadan dahıl etmesı bayagı eglenıyoruz
ama bazende baya bozusuyoruz
aras ıse tel kablo ortu sus cıcek koparma ıslerı ıle mesgul bıde yalandan numaradan aglıyo o zman kopuyorum
edıyorum tabı kuzum ne sandın mesela gecen gun 36 saatt kk yazmadın cok merak ettım
senı bulmakta zorlanmıyorum ıkı yere yazıyon gecen 3.ye sahıt oldum kal geldı
evet su an donla gezmekte oldugunu bılıyorum kusss bugun yazmkssın
eee yemek olayları nasıl anlat hele
kızlar bişey sorucam bebek telsizi kullanıyor musunuz? memnun musunuz hangi marka tavsiye eder misinz yoksa gereksiz mi? telsiz seçiminde püf noktalar nelerdir?
anketör müyüm neyim?
o numaradan ağlamalara kahkaha atıyorum ben etrafa baka baka ağlanır mı?
hayırlı olsun canım Allah kolaylıklar versin ben de bu hafta okul sezonunu kapatan bir rapor almayı düşünüyorum malum finaller ve bütler var ben gidip gözcülük yapamam sonra yaz sezonuydu yıllık izindi derken kuzuyu büyütüp eylülde tam anlamıyla başlarım
canım ben de ek gıdaya can atıyorum ama altıncı ayımız tam dolsun diye bekliyorum şimdilik bir gündüz bir gece iki biberon sütlü prinç unu pekmez karışımı sıvı bir mama yapıyorum bir de anne sütü, meyveye ara vermiştim bu hafta tekrar deniycem
:)))) ayyyy görücek miyiz o günleri? inşallah bağımız kopmaz da o günler gelince "sprintcim sen demiştin" derim
ay sağol tatlım uzun zamandır sana benziyo diyen olmamıştı ilk doğduğunda o kadar benzetirlerdi ki eşim çocuğu evirip çevirip kendne benzeyen yer arardı
bizimki kalabalığı sıcağı havasızlığı keskin kokuları hiç sevmiyor d.gününden br çıktık ki havada asılı parfüm kokusu üstümüze yapışmış apartmanda 7 kere hapşurdu miniğim
ilk yaşına biz gidememiştik o daha betermiş
oy minik yarencik:))) ne yapsın annesi sıkılmıştır kalabalıktan:) bi de cicili bicili giyinmeyi hiç sevmiyolar
hiç aklıma gelmedi almak
zaten bebekimle aynı odada yatıyoruz
siz ayrımı yatıyosunuz
kızlar bişey sorucam bebek telsizi kullanıyor musunuz? memnun musunuz hangi marka tavsiye eder misinz yoksa gereksiz mi? telsiz seçiminde püf noktalar nelerdir?
anketör müyüm neyim?
ah cnm kıyamam ıste arasın yapısıyla cok benzesıyo ben hıc parfum yumusatcı kullanmıyorum cocukuma
ay yaren her alabalık ortamda o sekıldeydı cnm ana kız evde oturalım mutlu ama kalabalıkta hele laf atarlarsa facıa
değil ayrı yatmak aynı yatakta yatıyoruz canım :) beşiğini gündüz uykularında kullanıyorum yaz boyunca kend yatağına alıştırmayı düşünüyorum ama telsiz ihtiyacı başka türlü ortaya çıktı malum yaz geldi bahçede balkonda oturucaz akşam gittiğim yerlerde bebişi gürültüden uzak olsun diye arka odalarda yatırıyorum oturduğumdan bşey anlamıyorum sürekli gaipten ses geliyo sanki
Bruno Reklam Filmi - YouTube aynı böyle dimi
ah cnm kıyamam ıste arasın yapısıyla cok benzesıyo ben hıc parfum yumusatcı kullanmıyorum cocukuma
ay yaren her alabalık ortamda o sekıldeydı cnm ana kız evde oturalım mutlu ama kalabalıkta hele laf atarlarsa facıa
değil ayrı yatmak aynı yatakta yatıyoruz canım :) beşiğini gündüz uykularında kullanıyorum yaz boyunca kend yatağına alıştırmayı düşünüyorum ama telsiz ihtiyacı başka türlü ortaya çıktı malum yaz geldi bahçede balkonda oturucaz akşam gittiğim yerlerde bebişi gürültüden uzak olsun diye arka odalarda yatırıyorum oturduğumdan bşey anlamıyorum sürekli gaipten ses geliyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?