2012 kasım bebekleri büyüyor..

oyle dusunerek ıyı yapmısın canım
bebeğını buyutup sonra baslarsın calısmaya
oncelık bebeıslere

aynen ömur boyu çalısılır ama onun bebeklığı bıda yasanmaz kiii oyuzden onunla olmak ıstıyorum aılem yanımda olsa onlar bakabılcek olsa belkı calısrıdım guvendığım için ama suan asla bızım bebısler aynı gun doğmuslar dımı 15kasım sezryanla mı doğdu normalmı

evet canım aılen olsa calısrdın ama olsun bebeğın buyudukten sonra baslarsın
evet canım aynı gun ben normal doğum yaptım
senın bebeıs nasıl doğdu

canm daha oncekılerde benımkınde huysuzluk cok yaptı cok ağladı
bende gıtmesem versemmıkı
surup verıcen fıtılmı

fıtıl verırım odaha etkılı dıolar ya aldım zaten ama hala emın degılım aslında vermeyıp asıdan sonra doktorada sorrarak asıdan sonra huysuzluk olursa vermek daha mantıklı gbı ya

fıtıl verırım odaha etkılı dıolar ya aldım zaten ama hala emın degılım aslında vermeyıp asıdan sonra doktorada sorrarak asıdan sonra huysuzluk olursa vermek daha mantıklı gbı ya

ben daha once fıtıl vermedığım ıcın veresım yok
dr atesı 37.5 u gercerse surup ver dedı ama
ben okadar beklemem cunku benımkı cok huysuzluk yapıyo ates olmasa bıle
doktor atesı cıkarsa ver der mehtemelen

evet canım aılen olsa calısrdın ama olsun bebeğın buyudukten sonra baslarsın
evet canım aynı gun ben normal doğum yaptım
senın bebeıs nasıl doğdu

benım kalp hstalığım var oyuzden sezaryanla olduözele gdıoyuk sezaryan deyınce ıstemedım özeller hemn böyle söyluo para için dıe normal ıstedım esım uzman cavus bız ankaradayız gataya gttık orda kolay kolay sezryan yapmıolar dıe ama ordada sezryan dddıler spınal sezryan oldu doğumum harıkaydı çok eglencelıydı genc ve çok enerjık olduğum için onlarında çok dıkkatını cekmıstım bıde eşimin heycanı panığı onları çok guldurmustu 15doktor grdı doğumuma profdan asıstana kadar fıkralarla kaynanamı cekıstırmekle gecen masalın aglamasıyla bıten bı doğumdu çok komık çok eglencelıydı :)hala hatırladıkça gulumsuyorum doktorların hepsı doğum sonrası odama gelıp aıleme anlattılar yıllardır çalısoz böyle doğum yasamadık dıe ben anlatsam abartıom sanırlardı resmımızı cekıp panoya asalım doğum hıkayesınıle dedıler ben 2.gun kendım yuryp ısımı kendım yapıodum sadeceilk gun uyusmam oldu agrım hıç yoktu çok guzel bı doğumdu çenem dustu hycan yaptım:)

bencede ateslenırse vercem yaa ben cıkıom hazrlanayım hastaneye gdıyoruz bız otobusle anca gıderız öptum gelınce fırsat bulduğumda yazarım

gecmıs olsun canım rahatszlğın ıcın
masallah ne guzel doğum yapmıssın ogunlerı neguzel gulerek anıyosun
benım tabıkı zordu o sancıları cekmek hele oluyorum sandım cok korkuyodum normalden
ama catır catır doğurdum valla

ay bayıldıııım öçok güzel olmuşlaar
Teyzoşlar yarın Elif Mina' nın kalp kontrolü var..
İnşallah iyi çıkacak sonuçlarımız..
Dualarınızı eksik etmeyin..
herşey güzelolacak canım benimmerak etme biziide habersiz bırakma
teşekkür ederim tatlım bakalım benimkiler ne zaman gelicek merak içerisindeyim :)
sagol canim cikmadi atesi cok sukur
ama asidan sonra hep soylendi mizmizligin ileri boyutunds ysni
bilmiyotum anlstabildim mi miymiy beynimi yedi resmen
inşallah geceniz güzel geçmiştir erdemde aşıdan sorna acayip mız mızdı geçiyor engeç 2 güne güzelim merak etme
maşallah anne kız çok güzelsiniz
beysala neyi uygulamalı gösterdin banada göster
hava attı bana bak benimki akıtmıyo die başaak
herkeseeee kocaman bi günaydınnnn:

günaydın güldenim nasılsın nil hanım nasıllar :)

günaydın kızlar nasılsaınız ben iyiyim ama oğlum hasta oldu bütün gece genzi doluydu çok zor emdi nefes alamadı nereden hasta oldu yinebenim paaşam yaaa

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarr

beysal çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.

gülden sana da kocaman bi günaydınn:))

kızlar aşılar bana mızmız bi kız bıraktı. ateş 37-37.5 arası ve şu an sürekli bi mızmızlık modundayız. 4-6 saat arayla calpol veriyorum. 1 çay kaşığı yetmiyor mu acaba

günaydın beysalım ne oldu erdemime ya kıyamam ben ona:
yavrum benim
nil hanım iyi fena değil ama biraz huysuz şu dişler çıkaydıda rahat bi nefes alaydı artıkkk:
bu arada selmeç evet cnm bizi haberdar et:

bu arada biri beni aydınlatsın bu akıtmaz bardaklar neresinden akıtmıycak. ucundan mı kenarından mı. kenarından zaten akıtmaz ucundan akıtmazsa nasıl su içilecek? başka akıtmıycak bi yeri mi var? kafam karıştı yaw

kızlar işkence etmek istediğiniz biri varsa size berra yı gönderiim. mızmızlığını çin işkencesi yerine kullanbilirsiniz

kıyamam ya ama bilmiyorumki canım ilaç konusunu ben şimdi nedesem.
doktorunuzu ara istersen ona sor

Gunaydın kızlar
Ayy cıkdırcam ben bu ceyda sultanın elınden... Mılupanın sutlu pirinçlisini verıyorum kasıkla yemıyo bıberona doldurunca cuk cuk ıçıyo ya kıvamı aynı oluyo nıye kasıkla yemıyo bu cocuk meyvelerı kasıkla yıyo buna gelınce yemıyo ne yapabılırım

kocaman bir maaşallah fıstığa.olsun annesi o bir hareketlensin ikinizin totosu da yer görmeyecek merak etme
sen beni güldürdün allah da seni güldürsün cnm:)

kendileri yapınca biz bişey demioruz ama biz yapınca bi sürü laf ediorlar. ben de dün benimkine söyleyince niye bişey demedi diorum meğer kendisi kırmış plakanın olduğu yeri düşürmesi de bana kalmış ne uyanık bunlar yaa:)
.
kızamık aşısı 12. aydan 9. aya alındı
erken yaptırmakta iyi değil, tutmayabiliyor. ben 12. ayda yaptırmayı düşünüyorum
nerden çıktı ki bu aşı ne güzel yaşına kadar yok diye sevinmiştim pufff

Kizlarrrr aras artik.heryere yetisiyo azonce tv uniteden susumu fena ucurdu bide guluyo.maymin ya da ciceklere saldiriyo ay cok ta hosuma gidiyo sanko cok fatli oluyi
maşallah paşaya:)

masallah aras acanım
daha neler neler yapacak bunlar
benımkınıde ben bıkacgundur yurutece koyuyorum
2 gundur ılerlemeye basladı sevındım
ay bende ben yürütece geç koydum da ondan yürümüo sanıyordum:) benim kız
yürüteci oturmak için kullanıo:)
surup verdimm canim ya keyifsiz diye yatarken tekrar verdim
insallah gece guzel uyur
Allah yardimcin olsun canim
cok agliyolar insanin ici parcalaniyor

aşı süreci sadece bebkleri değil anneleri de yıpratıo malesef cnm geçmiş olsun

maşallah cnm

ayyy ıns ıkımzde hatta tum bebeısler acısız rahat atlatırlar bu aşıları yaaa kıyamırum babası yanında oluo ben cıkıorum odadan çok aglıorum yoksa
maşallah babanıza bizim babamız bırak yanında durmayı ses duymamak için nerdeyse aile sağlığından çıkacak:)

maşallah :)
biz de mi gelsek bu ne menü:)

ben veriorum cnm aşıdan önce fitil. dr ların çoğu da önerio.

bızde asıya 11-11.30 gıbı gıdıcez
ıns değişmez canm huyu tedırgın olma sen bıraz huysuzluk elbette olacaktır
bende asıya gıtmeden versemmı dıye dusunuyorum hala kararsızım
geçmiş olsun sorunsuz atlatın inş.

ben 13 saat sancı çektim ama doğuramadım:)
herkese günaydınnnnnnnnnnnn

Kizlar gunaydin kizimin atesi 37,3 sadece bas bolgesi sicakyuzu vucudu iyi sizce fitil vermelimiyim doktora goturmelimiyim ne diyorsunyz bir akil verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…