- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.241
oyle dusunerek ıyı yapmısın canım
bebeğını buyutup sonra baslarsın calısmaya
oncelık bebeıslere
aynen ömur boyu çalısılır ama onun bebeklığı bıda yasanmaz kiii oyuzden onunla olmak ıstıyorum aılem yanımda olsa onlar bakabılcek olsa belkı calısrıdım guvendığım için ama suan asla bızım bebısler aynı gun doğmuslar dımı 15kasım sezryanla mı doğdu normalmı
canm daha oncekılerde benımkınde huysuzluk cok yaptı cok ağladı
bende gıtmesem versemmıkı
surup verıcen fıtılmı
fıtıl verırım odaha etkılı dıolar ya aldım zaten ama hala emın degılım aslında vermeyıp asıdan sonra doktorada sorrarak asıdan sonra huysuzluk olursa vermek daha mantıklı gbı ya
evet canım aılen olsa calısrdın ama olsun bebeğın buyudukten sonra baslarsın
evet canım aynı gun ben normal doğum yaptım
senın bebeıs nasıl doğdu
ben daha once fıtıl vermedığım ıcın veresım yok
dr atesı 37.5 u gercerse surup ver dedı ama
ben okadar beklemem cunku benımkı cok huysuzluk yapıyo ates olmasa bıle
doktor atesı cıkarsa ver der mehtemelen
benım kalp hstalığım var oyuzden sezaryanla olduözele gdıoyuk sezaryan deyınce ıstemedım özeller hemn böyle söyluo para için dıe normal ıstedım esım uzman cavus bız ankaradayız gataya gttık orda kolay kolay sezryan yapmıolar dıe ama ordada sezryan dddıler spınal sezryan oldu doğumum harıkaydı çok eglencelıydı genc ve çok enerjık olduğum için onlarında çok dıkkatını cekmıstım bıde eşimin heycanı panığı onları çok guldurmustu 15doktor grdı doğumuma profdan asıstana kadar fıkralarla kaynanamı cekıstırmekle gecen masalın aglamasıyla bıten bı doğumdu çok komık çok eglencelıydı :)hala hatırladıkça gulumsuyorum doktorların hepsı doğum sonrası odama gelıp aıleme anlattılar yıllardır çalısoz böyle doğum yasamadık dıe ben anlatsam abartıom sanırlardı resmımızı cekıp panoya asalım doğum hıkayesınıle dedıler ben 2.gun kendım yuryp ısımı kendım yapıodum sadeceilk gun uyusmam oldu agrım hıç yoktu çok guzel bı doğumdu çenem dustu hycan yaptım:)
bencede ateslenırse vercem yaa ben cıkıom hazrlanayım hastaneye gdıyoruz bız otobusle anca gıderız öptum gelınce fırsat bulduğumda yazarım
herkeseeee kocaman bi günaydınnnn:
ay bayıldıııım öçok güzel olmuşlaarTeyzoşlar haftaya nasipse duamızı ve diş buğdayımızı yapacağız..
Yaptıracağım pastamız ve hazırladığım resim
Gelenlere vereceğim
Eki Görüntüle 716330 Eki Görüntüle 716331
herşey güzelolacak canım benimmerak etme biziide habersiz bırakmaTeyzoşlar yarın Elif Mina' nın kalp kontrolü var..
İnşallah iyi çıkacak sonuçlarımız..
Dualarınızı eksik etmeyin..
teşekkür ederim tatlım bakalım benimkiler ne zaman gelicek merak içerisindeyim :)canım ben doğumdan önce yapmıştım.ancak şöyle bir sorunla karşılaştım.bebeğime battaniye istemiştim diğer siparişlerim 2gün içinde geldi içinden battaniye çıkmadı aradım stokta olmadığını temin edip göndereceklerini söylediler.aradan 1 hafta geçti bulamadık kartınıza parayı iade ediyoruz dediler.kızdım tabii madem stokta yok koymayın siteye ya da oyalamayın diye.doğuma da 1 haftam kalmıştı neyse ki bunu duyan arakadaşım benim isediğim battaniyeden alıp gelmişti hemen.ama aldığım diğer ürünler gayet iyi çıktı onu da belirteyim hakları yenmesin
inşallah geceniz güzel geçmiştir erdemde aşıdan sorna acayip mız mızdı geçiyor engeç 2 güne güzelim merak etmesagol canim cikmadi atesi cok sukur
ama asidan sonra hep soylendi mizmizligin ileri boyutunds ysni
bilmiyotum anlstabildim mi miymiy beynimi yedi resmen
maşallah anne kız çok güzelsiniz
beysala neyi uygulamalı gösterdin banada göster
herkeseeee kocaman bi günaydınnnn:
günaydın arkadaşlarr
beysal çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.
gülden sana da kocaman bi günaydınn:))
kızlar aşılar bana mızmız bi kız bıraktı. ateş 37-37.5 arası ve şu an sürekli bi mızmızlık modundayız. 4-6 saat arayla calpol veriyorum. 1 çay kaşığı yetmiyor mu acaba
sen beni güldürdün allah da seni güldürsün cnm:)kocaman bir maaşallah fıstığa.olsun annesi o bir hareketlensin ikinizin totosu da yer görmeyecek merak etme
kendileri yapınca biz bişey demioruz ama biz yapınca bi sürü laf ediorlar. ben de dün benimkine söyleyince niye bişey demedi diorum meğer kendisi kırmış plakanın olduğu yeri düşürmesi de bana kalmış ne uyanık bunlar yaa:)ay canım olsun sen nasıl farkedecen ki plakayı.bu erkekler anca dalga geçsin.mesela ben bizim bahçe çıkışına azıcık sürtmüştüm(o kadar küçük ki her gün birileri sürtüyor) benimle uzun zaman dalga geçti.geçen kendi bahçe kapısından çıkmış çöpçüler koca çöp kutusunu yolun ortasına bırakmış güm diye ona çarptı hiç sesi çıkmıyor ne bileyim koymasalarmış yol ortasına diyor bi de
nerden çıktı ki bu aşı ne güzel yaşına kadar yok diye sevinmiştim pufffkızamık aşısı 12. aydan 9. aya alındı
erken yaptırmakta iyi değil, tutmayabiliyor. ben 12. ayda yaptırmayı düşünüyorum
maşallah paşaya:)Kizlarrrr aras artik.heryere yetisiyo azonce tv uniteden susumu fena ucurdu bide guluyo.maymin ya da ciceklere saldiriyo ay cok ta hosuma gidiyo sanko cok fatli oluyi
ay bende ben yürütece geç koydum da ondan yürümüo sanıyordum:) benim kızmasallah aras acanım
daha neler neler yapacak bunlar
benımkınıde ben bıkacgundur yurutece koyuyorum
2 gundur ılerlemeye basladı sevındım
surup verdimm canim ya keyifsiz diye yatarken tekrar verdim
insallah gece guzel uyur
Allah yardimcin olsun canim
cok agliyolar insanin ici parcalaniyor
maşallah cnmmerhabaalr kızmın yarın aşısı var bakalım ıns sorunsuz atlatırıız atası cıkmaz ıns buarda yurutec e 2gun önce oturttuk ılkkez ve ılk seferde öne gttı sımdı heryere gdıo bırkasam 1saat sıkılmıo zararlı dıe ben durdurmuorum fazla ama ınanın çokrahatladım mutfakta yanımda gezıo masa örtusunu cekıstıro bıde bana bakıo:)çok akıllılar yaaa
maşallah babanıza bizim babamız bırak yanında durmayı ses duymamak için nerdeyse aile sağlığından çıkacak:)ayyy ıns ıkımzde hatta tum bebeısler acısız rahat atlatırlar bu aşıları yaaa kıyamırum babası yanında oluo ben cıkıorum odadan çok aglıorum yoksa
maşallah :)
biz de mi gelsek bu ne menü:)İyi aksamlar kizlar.fecmisi okuyamadim.songul aras hasta mi?gecmis olsun cnm.arasa nazqar degiyor bence.
Kizlar yarin benim icin cok yogun olacak.yafin kaynanamin arkadaslari bebek gormeye gelecekler.yaklasik 20 kisilik bi grup.dis bugdayini da yarin yapacagim.menum soyle:mercimekli bukme,kruvasan,hinfi ve pilav,ev baklavasi,kalburabasti,cikolatali pasta,yaprak sarna,biber dolmasi,mrkdika fasulyeli ve elmali salata,pancar tursusu,patlicanli acili sos,varbunya ve dis bugdayi kaynatacagim.menum biraz zayif ama idare etsinler artik...butun hepsi ev yapimi.cay ve kahve ikram edecegim.kahvenin yaninda kus lokumu olacak.yarin insalah guzel gecer.
Selnec insallah yarin guzel haberler verirsin.
Simdi.kaciyorum yarin buyuk gun.optum hepinizi....
ben veriorum cnm aşıdan önce fitil. dr ların çoğu da önerio.kızlar 9.30da aşımız var miniğim habersız uyuo sımdi offf yaaa bu aşıların baska yolu olsa yaa kıyamıyorum okadr neselı okadar duzenlıyız kı artık ödum kopuo aşıdan sonra huyu degısır huzursuzlnır dıe hastalanır dıe yengemınkı öyle oldu aşıdan sonra grıp bogaz agrısı falan olustu bebıste kılo kaybettı uykusu bozuldu offf çok korkuom fıtıl versem mı önceden vermesem mı kararsızım napsam kiii kımısı aşıdan önce vermeyın dıo kımısı verın dıo((((
geçmiş olsun sorunsuz atlatın inş.bızde asıya 11-11.30 gıbı gıdıcez
ıns değişmez canm huyu tedırgın olma sen bıraz huysuzluk elbette olacaktır
bende asıya gıtmeden versemmı dıye dusunuyorum hala kararsızım
gecmıs olsun canım rahatszlğın ıcın
masallah ne guzel doğum yapmıssın ogunlerı neguzel gulerek anıyosun
benım tabıkı zordu o sancıları cekmek hele oluyorum sandım cok korkuyodum normalden
ama catır catır doğurdum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?