2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar gunaydin kizimin atesi 37,3 sadece bas bolgesi sicakyuzu vucudu iyi sizce fitil vermelimiyim doktora goturmelimiyim ne diyorsunyz bir akil verin

cnm geçmiş olsun ben olsam ateş düşürücü verirdim düşmezse fitil denenebilir ya da dr a götürülebilir. sen bilirsin tabi ama bi an önce hareket etmekte fayda var yıpranmasın yavrucak

Yasmin kizamik asisinin 9.aya alinmasi tr ye gelen suriyelilerden dolayi oldu. tr de kizamik vakasi bitmisti.suriyeninde devlet politikasinda asi olmadigi icin bizim devletimizde onlari alirken onlem almadigi icin kizamigi tekrar getirdiler. 8-9 aydir kizamik hortlamis vaziyette.

aman allah korusun cnm yaa hepimizin bebeklerini. ebe 9. ayda gelin deyince ben de kontrolsandım hiç sormadım puff saf mıyım ne

Birkac mesajda fitil verme-vermeme gecmis.oglum dogdugunda fitil aldim daha hic kullanmadim.ateslenmedi mi ;ateslendi.oyle durumda 4saatte 1 yarim olcek calpol verdim.hastaneye gitseniz eve gonderirler 37 kusurlerde ates ile ....

günaydın beysalım ne oldu erdemime ya kıyamam ben ona:
yavrum benim
nil hanım iyi fena değil ama biraz huysuz şu dişler çıkaydıda rahat bi nefes alaydı artıkkk:
bu arada selmeç evet cnm bizi haberdar et:
valla bilmiyorumki tatlım ya dişler sıkıntı yapıo burnu tıkalıydı yada bir yerden üşüttük falan bilmiyrum tatlım

canım hani tutma yerleri varya oradan akıtıyo

Kizlar gunaydin kizimin atesi 37,3 sadece bas bolgesi sicakyuzu vucudu iyi sizce fitil vermelimiyim doktora goturmelimiyim ne diyorsunyz bir akil verin
canım gerek yok elini yüzünü yıka boynunu falan ince giydir geçicek zaten hemen

geçmiş olsun paşaya cnm yaa rabbim şifa versin

sağol canım benim aradım şimdi daha iyiymiş kakasınıda yapmııış

Birkac mesajda fitil verme-vermeme gecmis.oglum dogdugunda fitil aldim daha hic kullanmadim.ateslenmedi mi ;ateslendi.oyle durumda 4saatte 1 yarim olcek calpol verdim.hastaneye gitseniz eve gonderirler 37 kusurlerde ates ile ....

Aynene canım kızım dogdu doktor evde bulunsun dıye yazdı 5 bucuk aylıgız ve ıdrar yoku rnfeksıyonu fılan atlattım ates 37,5 cıktı vermedım fıtıl. Calpol verdım ( fıtıl vermeyı bılmıyom zaten :)) doktorlar 38 dereceye cıkmadan mudahale etmeyın dıyolar zaten ama anne yuregı dayanamıyo bı yerde. 1 cay kasıgı calpol ver bence

Kizlar hepinize gunaydun
Ay beysalik inan cok uzuldum erdeme yaren iyiydi ama bira burnu akiyodu geldigunde kesin yarenden gecti oysaki hep uyardim yareni olabildigince uzak durmasini istedim ama iste engel olabildigimmkadar ay yikildim simdi

Kizkar bende asi disinda cok slklsmadiktan sonra ates dusurucu vermk istemiyorum ates savunma mekanizmasiymis vucut isiyi yukseltip mikroplarin olmesini sagliyomus ates dustukce hastaligin zamani uzuyormus
Atesli cocuga soguk uygulama yapmkta jataymis cocuk agkar agladigi zaman atedi daha cok yyukselirmis

canım gerek yok elini yüzünü yıka boynunu falan ince giydir geçicek zaten hemen

sağol canım benim aradım şimdi daha iyiymiş kakasınıda yapmııış

geçmiş olsun cnm benim, darısı benim bal böcüğünün başına kakasız bugün 3. günümüz yine başa döndük

Birde asidan oncede hic vermedim ilaci. calpolun etkisi yarim saat sonra cikiyor.asidan dolayi ateste en az iki saat sonra bosuna ilac almis oluyor bebek. Allah muhafaza ates yokken ates dusurucu hipotermiye sokabilir vucudunu ....

Uykusu gelmisti uyuttum. kargo geldi zili calinca uyandi . yine uykusu var salliyorum ayaklarimda, kendi ayagini tutmaya calisiyor oynuyor. annemlerde alisti ayakta sallanmaya . dizimden asagisi ve kalcamin perti cikti

Birde asidan oncede hic vermedim ilaci. calpolun etkisi yarim saat sonra cikiyor.asidan dolayi ateste en az iki saat sonra bosuna ilac almis oluyor bebek. Allah muhafaza ates yokken ates dusurucu hipotermiye sokabilir vucudunu ....

Cnm bizim dr muz ver diyi bende cikvuveniyirum kendisine her defasinda veriyorum yarenede kucukken dr uvee deediverirrdim
Risk soz konusu olsa dr bunu bildiginden oglumu durduj yere riske asla sokmazDi bundan eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…