- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.261
Kizlar gunaydin kizimin atesi 37,3 sadece bas bolgesi sicakyuzu vucudu iyi sizce fitil vermelimiyim doktora goturmelimiyim ne diyorsunyz bir akil verin
Kizlar gunaydin kizimin atesi 37,3 sadece bas bolgesi sicakyuzu vucudu iyi sizce fitil vermelimiyim doktora goturmelimiyim ne diyorsunyz bir akil verin
Yasmin kizamik asisinin 9.aya alinmasi tr ye gelen suriyelilerden dolayi oldu. tr de kizamik vakasi bitmisti.suriyeninde devlet politikasinda asi olmadigi icin bizim devletimizde onlari alirken onlem almadigi icin kizamigi tekrar getirdiler. 8-9 aydir kizamik hortlamis vaziyette.
valla bilmiyorumki tatlım ya dişler sıkıntı yapıo burnu tıkalıydı yada bir yerden üşüttük falan bilmiyrum tatlımgünaydın beysalım ne oldu erdemime ya kıyamam ben ona:
yavrum benim
nil hanım iyi fena değil ama biraz huysuz şu dişler çıkaydıda rahat bi nefes alaydı artıkkk:
bu arada selmeç evet cnm bizi haberdar et:
bu arada biri beni aydınlatsın bu akıtmaz bardaklar neresinden akıtmıycak. ucundan mı kenarından mı. kenarından zaten akıtmaz ucundan akıtmazsa nasıl su içilecek? başka akıtmıycak bi yeri mi var? kafam karıştı yaw
canım gerek yok elini yüzünü yıka boynunu falan ince giydir geçicek zaten hemenKizlar gunaydin kizimin atesi 37,3 sadece bas bolgesi sicakyuzu vucudu iyi sizce fitil vermelimiyim doktora goturmelimiyim ne diyorsunyz bir akil verin
geçmiş olsun paşaya cnm yaa rabbim şifa versin
Birkac mesajda fitil verme-vermeme gecmis.oglum dogdugunda fitil aldim daha hic kullanmadim.ateslenmedi mi ;ateslendi.oyle durumda 4saatte 1 yarim olcek calpol verdim.hastaneye gitseniz eve gonderirler 37 kusurlerde ates ile ....
canım gerek yok elini yüzünü yıka boynunu falan ince giydir geçicek zaten hemen
sağol canım benim aradım şimdi daha iyiymiş kakasınıda yapmııış
kızlar ateş 38.2 nasıl müdahele etceğimi şaşırdım elim ayağıma dolaştı
Cnm 38.5 tan once bisey yappma guzel ilik dus aldir citcitkibadi am bucuk okursa mudahale zamani
Birde asidan oncede hic vermedim ilaci. calpolun etkisi yarim saat sonra cikiyor.asidan dolayi ateste en az iki saat sonra bosuna ilac almis oluyor bebek. Allah muhafaza ates yokken ates dusurucu hipotermiye sokabilir vucudunu ....
canım 3 gün banyo yaptırmayın dediler. calpol verdim yarım saat kadar önce. ayy hiç bu kadar yükselmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?