2012 kasım bebekleri büyüyor..

Uykusu gelmisti uyuttum. kargo geldi zili calinca uyandi . yine uykusu var salliyorum ayaklarimda, kendi ayagini tutmaya calisiyor oynuyor. annemlerde alisti ayakta sallanmaya . dizimden asagisi ve kalcamin perti cikti

Ay benimkide ayaga akissa iyi olcak gittigim yerdr cok zor olmaya basladi uyutmk

Ay benimkide ayaga akissa iyi olcak gittigim yerdr cok zor olmaya basladi uyutmk

Evde ne sekilde uyuyor
benimki gunduz portbebesinde elimle saga sola sallayarak uyuyordu.ayagimda da tepesinden battaniyesini yuzunun tamamini kapatacak sekilde atiyorum.kendini portbebede saniyor herhalde =)
Mama sandalyesini ne yaptin songul..

Evde ne sekilde uyuyor
benimki gunduz portbebesinde elimle saga sola sallayarak uyuyordu.ayagimda da tepesinden battaniyesini yuzunun tamamini kapatacak sekilde atiyorum.kendini portbebede saniyor herhalde =)
Mama sandalyesini ne yaptin songul..

Cnm genel de salincaginda uyuyo bazen yataginda uyuyo ayagima alinca sabit duramiyo kipir kipir cok zorluyo salinckta rahat uyiyo
Mama sandakye olayina girmefim cnm hebuz su anda ana kucaginda yiyor

Kizlar hepinize gunaydun
Ay beysalik inan cok uzuldum erdeme yaren iyiydi ama bira burnu akiyodu geldigunde kesin yarenden gecti oysaki hep uyardim yareni olabildigince uzak durmasini istedim ama iste engel olabildigimmkadar ay yikildim simdi
kuzum lütfen deme öyle olacağı varmış olmuş şimdi daha iyiymiş sabah serum fizyolojik yapmıştım orahatlatmış meark etme teyzesi iyi oluruz Allahın izniyle ama biz yaren ablamızı çok sevdik hep güldük onaa
geçmiş olsun cnm benim, darısı benim bal böcüğünün başına kakasız bugün 3. günümüz yine başa döndük
inşallah canım benim ya çok zor oluyo
Ay simdi erdemim niye boyle oldu nesesi vok iyiydi bize geldiginfe kotu hissediyorum kendimi
canım benim lütfeeen

kızlarrrr nabersiniz bakalım
songülüm mertur yasmin ne haber:

nurcum bence bi fitil ver sen daha fazla yükselmeden istersen tabi sen bilirsin ama..

bız asıya gıttık geldık,tabıkı cok ağladı kuzum
gozyaslarına kurban olurum onun,bende zor tuttum kendımı
2 bı bacak 1 dığer bacaktan olduk,
ağızdan olan yokmus 1 ay sonra gel dedıler bıde 9 aylıkken
ben dayanamadım asıdan 1 saat sonra surup verdım
bu dr la sağlık ocağı arasnda nekadr cok far oluyo ya kılo boy da anlamıyorum

geçmiş olsun cnm umarım sorunsuz halledersinizç.
bu arada bizimde bugün aradım ağızdan olan aşımız gelmiş gidecekler öyylden sonra bakalım..
negibi fark çıktı canım kilo ve boyunda:
birde bence şurup vermekle çok iyi yapmışsın..

ssğol canım ıns atlatırız hayırısıyla
1 haftaonce gıtmıstıkdr a kıloda 400 gr boyda 2 cm 1 haftada bu kadar alamaz heralde
surup verdım ama bırazını ıctı bırazını cıkarttı

ssğol canım ıns atlatırız hayırısıyla
1 haftaonce gıtmıstıkdr a kıloda 400 gr boyda 2 cm 1 haftada bu kadar alamaz heralde
surup verdım ama bırazını ıctı bırazını cıkarttı

kıyamam ben onaya
bencede artamaz okadar canım bu sağlık ocakları böyle malesef
ben doktorumun boy ve kilosun takip ediyorum şahsen sende öyle yap tatlım tabi güveniyosan..
baktın gördün ateşi yükselir gibi olursa tekrarlarsın şurubu daha sonra çıkmazsa vermezsin zaten umarım çıkmaz cnm:
ay bu arada daha öncede sormuştum muhtemelen ama kuzunun adı neydi tatlımya?
ayy ben iyice unutkan oldum:

dr uma guveneyım ozamn bende canım
6 saat gecmesıne gerek yok dımı canm cunku hepsını ıcmedı
adını sormadın canım hıc
oğlumun adı alp tuğra

Aaa vercektenmi bixim bi bacaktan 2 tabe 1 bacakta bi tane bide damlaaaa meden ole ki
ebe ikisini de bacaktan vurmayalım dedi canım birer tane bacaktan bi tanede koldan bi tane de ağızdan. allah ne verdiyse)

geçmişş olsun cnm . evet sağlık ocağıyla dr arasında fark oluyocnm malesef. iki gün arayla dr da kızım beş cm uzun çıktı:)

kızlarrrr nabersiniz bakalım
songülüm mertur yasmin ne haber:

nurcum bence bi fitil ver sen daha fazla yükselmeden istersen tabi sen bilirsin ama..

iyiyim cnm çok şükür. öğle arası balımı gördüm geldim gittiğimde ağlıordu içim ezildi beni özlemiş kuzum sen nasılsın canım fıstık nasıl ne yapıo

geçmişş olsun cnm . evet sağlık ocağıyla dr arasında fark oluyocnm malesef. iki gün arayla dr da kızım beş cm uzun çıktı:)

sağol canım evet farklı cıkıyo
5 cm de bayağ bı frklıymıs canm

dr uma guveneyım ozamn bende canım
6 saat gecmesıne gerek yok dımı canm cunku hepsını ıcmedı
adını sormadın canım hıc
oğlumun adı alp tuğra

ohhh alp tura ikiside çok güzel cnm:

sanmıyorum bi sıkıntı olacağını sen yine takipte ol bakalım yükselmesse beklersin 6 saat baktın yükselicek gibi oluyo ozaman verirsin..

nil iyi cnm ne olsun oda sağlık ocağına gidecek şimdi bakıcı teyzesiyle ağızdan aşısını alıcak..
bende yemekten geldim şimdi üzerineibi kahve iyi olurdimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…