- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.821
burdayım cnm tostodumu yatırdım pc acıktı
ay demek yalnız kaldın ay gelseydın daha erken sohpet ederdık
ay bende yatırıyorum sonra rahat batıyo sıkılıyorum garıp bısey
anlat cnm fıstık nasıll
aynen bende tosbikimi yatırdıktan sonra "acaba ne yapsam" diye düşünüp duruyorum
hiç yatmak istemiyorum
yaren bi bana bak bişi dicem
gündüz "oğlan uyusada şu işi yapsam" diye bekliyorum hep
oğlan uyudktan sonrada pestilim çıkıyor hiç bi iş yapamıyorum
sadece yemek yiyorum bide yediklerimi topluyorum
benim durumum normalmi
ne olacak benim halim
aynen bende tosbikimi yatırdıktan sonra "acaba ne yapsam" diye düşünüp duruyorum
hiç yatmak istemiyorum
yaren bi bana bak bişi dicem
gündüz "oğlan uyusada şu işi yapsam" diye bekliyorum hep
oğlan uyudktan sonrada pestilim çıkıyor hiç bi iş yapamıyorum
sadece yemek yiyorum bide yediklerimi topluyorum
benim durumum normalmi
ne olacak benim halim
huzurlu uykular olsun tostosuna gıdışını öp benden taraf
canım saat 7 de kendime yemek hazırlamaya çalıştım izin vermedi cadaloz onu yatır yemek pişir ye diyene kadar 9.5 oldu emzirme bahanesi adı altında aklıma ne gelirse saat kaçta olursa olsun yiyip duruyorum tekrar hamilelik kiloma dönücem nerdeyse
hiç sorma o bende de var mazoşist miyiz neyiz? bigün bana annelik nedir diye sorarlarsa "çocuğun uyusun diye gözünün içine bakıp uyuduğunda da özlemektir" diycem hatta demiş oldum
fıstık bugün beni birazcık üzdü teyzesi ev içinde arabayla geziyoruz o oyalanıyor ben işlerimi yapıyorum ama bugün iki kez kucak isteyip ağlamaya başladı tamam sorun değil kucakçı bir bebek büyütüyorum bunu isteyerek yapıyorum ama elimdeki işi bırakıp onu alana kadar yani on saniye sürmeyecek bir zaman diliminde öyle bir katılıp kalıyor ki boğazını ağrıtıp öksürmeye başlıyor
hep böyle mi olacak bu ya ne çabuk öğrendi ağlayarak dediğini yaptırmayı
ay hiç sevmiyorum öyle şımarık çocukları başıma geldi bu huyundan nasıl vazgeçricem? :18:
selamlaaar... çok yorgunum bakmadan yatamadım. en sonunda doktora gidebildim . rianın yerinde milim kayma yokilaç verdi inşallah iyi gelir ria yı çekmek zorunda kalmaz. üç ay daha bekleyeceğiz. ordan çıkınca Marmara forum vs bir sürü gezdik. çok yoruldum. siz nasılsınız ne var ne yok
iyi sen yediklerini topluyosun bende o da yok
canım bu arada yanılmıyosam sen sormuştun ben aralık annesiyim 10.12.12 :)
bizim grup dağıldı face e gittiler ben de size sığındım:)
haha ıyımıs valla güldüm ay bız normal degılız bence uyutmak ıcın ugras uyuyuncada ozle
cnm bı donem burdakı arkadaslalarda bılır aras ta ucaga cok alışmıştı basıyodu cıglıgı oksurme numara falan sanırım onu atlattık
bızım en buyuk yardımcımız yürüteç oldu cok güzel zaman gecırıyo etkılı oldu bence
onun dışında kısa surelı duck tv bakıyo salıncakta sallıyoruz yere yorgan atıyoruz derken kucak kabusu bıttı
ay aglayıncada kıyamıyorsun dımı ay ağlatmak ıcınmı doğurduk
ıykıde sıgınmıssın cnm ay bı ara bızde sığındık bızı sepetlediler haha
ne ıyı ettınız cnm ya sızı sevdık bağrımıza bastık
oh derin bir nefes aldım demek ki geçici bir dönem :) zaten cadım tam anlamıyla bi desteksiz otursun ben biliyorum ona napıcağımı atıcam yerlerekucağımda dik otururken kollarımı açıyorum birkaç saniye oturuyor ama sonra hafifçe devriliyor yere basışı çok kuvvetli kim görse erken yürür diyor bakalım 6.ayımız bir dolsun da yere oturtmaya başlayayım:)
ay ben de çok mutluyum bu durumdan
sizi çok seviyorum iyi ki varsınız
merturcum güzel haberlerine çok sevindim bende de ria var geçen ay kontrolde sorun yoktu ama birkaç gündür arada sol kasıktan bacağa doğru ince bi sızı var ria yüzünden olabilir mi acaba? umarım değildiir umarım ovülasyondur hala adet olmadım ya
hadi ya ben yine yediğimi topluyorumiyi sen yediklerini topluyosun bende o da yok
canım bu arada yanılmıyosam sen sormuştun ben aralık annesiyim 10.12.12 :)
bizim grup dağıldı face e gittiler ben de size sığındım:)
canım daha küçük diye düşünüyordum ama yarın bi deniym bak düşürdün şimdi aklıma:)
sanırım ben de arasla yaşadığın dönemden geçiyorum kucaktayken başkasına atılması, dönmesi yakaladığı her nesneyi ağzına sokmaya çalışması hadi o normal de sokamadığında ya da elinden aldığında ortalığı yıkması...:) demek ki bir süre sonra türkiz de aras gibi kendini oyalamayı öğrenecek ve zaman geçtikçe bu süre uzayacak...
yürüteci dün ablama sordum ben 8-9 aylıkken başlamıştım dedi o da geç biliyorum ama 5.5 ay küçük sanki ne dersin?
forum hakkında daha az önce ben de onu düşünüyordum canım sizleri ve sohbetinizi sevmemin yanı sıra taze taze tecrübelerden yararlanmak aynı şeyleri yaşadığını görüp rahatlamak çok güzel:)
ay cnm bendende aynısı gunduz halledıyoru ıslerımı ama gece ıkısıde yatınca alıyorum pc kk keyfı yapıyorum ınan
bence normal bı vakasın
hadi ya ben yine yediğimi topluyorum
durumum gayet iyi o zaman
evet ben sormştum bi tanem
hatta hala unutmadım sorumu beliyordum cevabı
bebeğinin küçük olduğunu görünce burda ne işin var diye düşünmştüm
demek bize sığındın
bebeğin 2 güncük daha sabretseydide 12.12.12 de doğursaydın
normalmi yaptın sen
evet evet bencede gecıcı donem ben artık arasın huyu olduğunu dusunmeye başlamıştım sukurkı gectı etrafı kesvettı turkız kadarken elıne verılen bıseyden çokta zevk almıyordu sımdı ana kucağına koyup farklı bıseyle uzun sure oynayabılıyo
mesela perşembe yarene dıs fırçası alırken yumuşak uçlu arasada aldım bayılıyo onunla oynamaya
ben arası 5.5 aylıkken bındırmeye başladım cunku senınde dedıgın gıbı sağlam basıyordu koyduğum gıbıde hemen başladı yurumeye yarenı daha erken donemde koydum ama o hıc aras gıbı oyalanmadı 6 aylık emekledı
bence yarın dene turkıza o bellı eder
ben dr ada soyleyınce 45 dk 1 saat totalde bındır dedıgını duyunca rahatladım
ay çocuk benım çocuk ama drdan cekınıyorum nasıl ıs anlamadım ona ıtıraf edince buyuk yuk kalktı uzerımden
ben geldim hatun
ağdamı yaptım geldim
parılparılparlıyorum şu an
gecenin hit kızı benim
ama koca evde yok
olsada bişi yapmıyos zaten
senin koca da mı kaçtı evden
ay nerdesın sen yav bı yazdın kaçtın
ohhh güle güle kullan kuzum
valla tazecık bacaklarla hıtsın de adamın yok nereye gıttı kız bu saatte annesı sevkatmı verıyo yoksa
benım beyım 17 ıle 03 arası calısıyo yoksam evde olsa gezmezdim kk da bı oraya bı buraya haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?