2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydın kızlarr
kızamık asısının tutup tutmadığını nasıl bılcez pekı

Iste bilme sansimiz yok tutmadigini sayarsak eger 3 ay sonra yeniden tekrarlanicak 12.ayda onun tutmadi yuzde 95 oranindaymis kalan yuzde 5 lik dilimde yanlis zamanda vurulmasndan kaynakliymis antibiyotik kullanirken vb

Iste bilme sansimiz yok tutmadigini sayarsak eger 3 ay sonra yeniden tekrarlanicak 12.ayda onun tutmadi yuzde 95 oranindaymis kalan yuzde 5 lik dilimde yanlis zamanda vurulmasndan kaynakliymis antibiyotik kullanirken vb
ıntrnette test falan yapılıyo dıyo ama bızım bebıslere yapılıyomu bılmyorum
Allah ım tum hastlklardan korusun bebıslerımı

ıntrnette test falan yapılıyo dıyo ama bızım bebıslere yapılıyomu bılmyorum
Allah ım tum hastlklardan korusun bebıslerımı

cnm test yerıne asımızı yaptırırız dımı ama
3 doz zaten tekrarlanma nedenıde yüzde 5 lık tutmama ıhtımalıne karsıymıs
ay rabbım korusun az once baktım uzman tv de kızamık çokta kolay bı hastalık degıl bıde ılac tedavısıde yokmuş
sadece bebegın konforuna daır ugulamalar yapılıyomus ay ay

aynen canım yaptırırız ıcımız bı nebze olsun rahat eder
napalım artık hersey onların sağlığı ıcın bıkerecık fazla ağlarlar
ay Allahım sen koru yarabbım

kızlarbengeldim ay bizimyaramazhiç uyumuyo ayt ne yapıcağımı bbilemedimbide dün doktoragittik akşamyazamadımama sonuçlarımız çok iyidi allaha şükür amamaşimdisanki hafiften gözümüz kanlanmış ay neden acaba bilemedimnazarmı deydi acaba meleyime ya
dün çokgüzel muainneoldu doktor amcasına..

kızlar ben bu gece rüyamda gördüm bu kızamık aşı problemini
1 yaşından önce yaptırmıcakmışız
boşa gidicekmiş

malum oldu heralde

yorgun bi cumartesi akşamından merhaba :)

bugün silifkeye gittik 6 ayımızı doldurduk ya uslandı sandık kızımızı ama nerdee:)

silifkenin yoğurdu kız seni kimler doğurdu:)))

kızlar bız yarın sabah tasınıyoruz yenı evımızde internet yok baglatcaz ama nezamn bılmıorum kendınıze ve bebişlerınıze çok ıyı bakın hepnızı öpüyorum evımızı topladık yenı evımız boyattık temzıledık bız bu işlerı yaparken de masal kız yurutecınde bızı izledi hıç üzmedı kızım beni allhıma sukurler olsun hıc zorlanmadım tasınma asamasında ohh sukur rabbıme yarında atlattıkmı tamamdırrrrr ınt baglatana kadar hoscakalın mutlu saglıklı kalın öptummmmmm

Ay cnm cok tatli cikmissiniz bisiy diyimmi rana bana cook buyumus geldi
Bu arada goturiyo.mamaciklari yine

cnm rabbım hayırlısıyla oturmayı nasıp etsın ınsalla
mınnosta hıc uzmemıs cok sevındım ınan bu yürüteç hayatımızı cok kolaylaştırdı
aras ta cok oyalanıyo
ınsalla tez zamanda net bağlanır fıstığın güzel haberlerını alırız

selam kızlar
ay çok yalnızım ya annemler 5 gündür antepte eşim dün erzuruma gitti (neyse ki yolda gece gelecek) kızım da sekiz buçuktan beri uyuyo (ay aman uyusun da yalnızlığa razıyım )

yorgun bi cumartesi akşamından merhaba :)

bugün silifkeye gittik 6 ayımızı doldurduk ya uslandı sandık kızımızı ama nerdee:) Eki Görüntüle 720636

silifkenin yoğurdu kız seni kimler doğurdu:)))

çok tatlısınııııııızzz bana bak Rana senin o beyaz kollarını ve o sarı kafacığını ısırırım görürsün:) yarı yaşınız hayırlı olsun tatlım nasıl gdiyor hayat? geçmişe bakamıyorum artık anca günü takip ediyorum sürpriz yaptınız ya annenler ne tepki verdi merak ettim çıldırmışlardır

canım Allah kolaylıklar versin ben ekim ayında ev taşımak zorunda kalmıştım Allahım o ne yorgunluktu karnımda kuzuyla... yorulmamana çok sevindim internet de erkenden bağlanır inşallah kendine iyi bak öpüyoruz biz de ikinzi:)

songüllll naber?:) kaçtın mı kız?

Son düzenleme:

burdayım cnm tostodumu yatırdım pc acıktı
ay demek yalnız kaldın ay gelseydın daha erken sohpet ederdık
ay bende yatırıyorum sonra rahat batıyo sıkılıyorum garıp bısey

anlat cnm fıstık nasıll

aynen bende tosbikimi yatırdıktan sonra "acaba ne yapsam" diye düşünüp duruyorum
hiç yatmak istemiyorum

yaren bi bana bak bişi dicem
gündüz "oğlan uyusada şu işi yapsam" diye bekliyorum hep
oğlan uyudktan sonrada pestilim çıkıyor hiç bi iş yapamıyorum

sadece yemek yiyorum bide yediklerimi topluyorum
benim durumum normalmi
ne olacak benim halim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…