2012 kasım bebekleri büyüyor..

gelirler kesin biliyorum çünkü şimdiden biz sabahları kimi sevecez diyolar :))

gördüm orayı orda girdi zaten herhal o sinirle okumuştum taşucu falan diye :))) ama gerçekten çok beğendim ya sıcak olmasa güzel de ben de rana gibi sıcağı sevmeyenlerdenim:)

gördüm orayı orda girdi zaten herhal o sinirle okumuştum taşucu falan diye :))) ama gerçekten çok beğendim ya sıcak olmasa güzel de ben de rana gibi sıcağı sevmeyenlerdenim:)

mersin aşırı sıcak bir memleket düğünden önce ilk gittim uçakla gitmiştim aman allahım uçağın kapısı bir açıldı sanki fırının kapaüını açmış gibi olmuştum çok fenaydı hayatımda o kadar sıcak görmemiştim yani :)

canım hoşgeldin..
ama artık arkadaşlarımında dediği
gibi ek besinlere başlaman lazım cnm çünkü bu süreci uzatırsan bebeğini alıştırman çok daha zor olur ve artık senin sütün bebeğine gerekli besinleri sağlamıyo..

ay kızlar ya teşekkür ederim hemen cevaplamışsınız çok sevindirik oldum :) ya şeyy bazen doymadığını hissediyorum sabahları bebe bisküvisi yumurta sarısı pekmez zeytinyağı ve bir kaç limon damlası veriyorum zihni açılıyor diye :)) yağtığım çorbalardan veriyorum tuzsuz tabiki, yoğurt veriyorum meyve suyu püresi veriyorum ama azar azar bunları verdilten 1 saat sonra emmek istiyo bende emziiritorum.dr.a tabiki götürüyorum.ben hemşireyim bu arada :)) ya böyle dğal çayları da çok sağlıklı bulmuyorum karaciğer harabiyeti yapıo diye ama artık ne yapacğımı şaşırır hale geliyorum. alıntı ile cvp nasıl oluyor ayrıca. ara ara yaz diyen arkadaşıma da seviglerimi sunuyorum.iyi ki varsınız ya öptüm nanaktannnn

Karacigere yuklenmesi icin cok icmesi gerekir zenin verecegin 5-10cc birsey. Kendim icerken ogluma rezenede verdim melisada :)
Bebeginin adi ne ,nerede yasiyorsun...

canım bu mesajdan alıntı diyo orayı tıklayıp en sonundada konuya cevap ver diye bilirsin..
sen zaten başlamışsın azar azar başlayıp çoğalta bilirsin ama artık kahvaltıya falan başlamalısın benim kızımda 1 kasım doumlu biz artık et ve tavuk haricinde sebze çorbaları yourt meyve ve kahvaltı ediyoruz ve yumurta önemli..

Karacigere yuklenmesi icin cok icmesi gerekir zenin verecegin 5-10cc birsey. Kendim icerken ogluma rezenede verdim melisada :)
Bebeginin adi ne ,nerede yasiyorsun...

mertur cnm nasılsın eymen nasıl?

Beysalcim benim oglumda cok terliyor o kadar ki gece icinde iki defa kiyafet degistirdigimi bilirim. citcitli ve havlu corap ile yatiriyorum. kollar ve baldirlar acik. uzerine battaniye atiyorum aciyor tabi ki ama terlemiyor. terlemesi daha kotu cunku bazen terleyip uzerinde kurudugunu farkettim . O bronsite sebep olur . ve ust uste birkac bronsit kronoklesmeye sebep Allah muhafaza. usumekle birsey olmaz zaten havalar guzel. birde evi serin tutmaya calisiyorum. yatak odamin yanindaki oda ile karsilikli pencere acik. yatak odasinda esen bir ruzgar yok ama evin icinin serinligi rahatlatiyor.

gelirler kesin biliyorum çünkü şimdiden biz sabahları kimi sevecez diyolar :))

ama çook özlüyorlar yaa kardeşim anneme diyomuş ki yozgata gitsem bi kere berraya sarılsam gelsem çok özledim sıkı sıkı sarılmak istiyorum diyormuş. 12 yaşında bi dayımız var bizimde:)

kızlarr ben doğumdan sonra bi türlü bunalımdan çıkamadım. sürekli daralıyorum bunalıyorum. arada iyi olsam da genelde böyleyim. sizde de oluyor mu bu? hele kızım durmuyorsa mızıldanıp duruyorsa sanki boğazımda bi baskı hissediyorum. çok sıkılıyorum. olur olmadık şeylere ağlayasım geliyo. gezmeye gitsem de bişey değişmiyo gelince yine aynıyım. çok bunalıyorum

tatlım bu yanlız olduğunn için ola bilirmi acaba?
bunalman yani..

canım bende hemen hemen oyleyım
bıturlu kendımı toparlayamadım tam olarak.helekı dedğın gıbı oğlum mız mız olunca hepten bunalım gelıyo bana
oğlum ılk doğdğu zamnlar dısarı cıkasm gelıyodu ama sımdı cıkmak pek ıstemıyorum,kahvaltısı yoğurdu sebzesı meyvesı derken en ıyısı ben evde kalıyım dıyorum.bıyere gıdınce onunla evdekı gıbı ılgılenemıyorum nezaman emzrdm nezamn yedrdım karısıyo hep
suan evde daha mutluyum sankı

bilmiyorum ki canım yaa arkadaşlar var ama çok samimi olduğum kimse yok burada. dediğin gibi sanırım

canım sen bebeğinle sadece kendin uraşıyosunya birazda oyüzden bunalıyo ola bilirsin..
bakın bide şurdan bakın ıolaya
bence çok şanslıyız ki bebeklerimiz sağlıklı en azından sağlık sorunları yok bide sağlık sorunu olsa ne yaprız allah korusun.
oyüzden hem sizin hemde bebişleriniz için önce sağlık bunu hiç unutmayın
nezaman daralırsan sağlıklı olduğunuzu hatırla canım
kesinlikle arkadaşlarında önemi var
çünkü insan gerçek arkadaşlarının yanında unutuyo herşeyi..
bu arada evet bebeklerimizin yiyecekleri karışıyo eğer biyeri gidersek ama arada bence bunun olmasının hiç bi mahsuru yok..
onların bunada ihtiyaclarıv var
ayrıca unutmayın siz kendinizi kötü hissetiğiniz sürece bebişlerde daha çok huysuz lanır ve mızırdanır bunu unutmayın..

tatlım bende öyle yatırıyorum dediğin gibi gece üstünü değiştiriyorum süreklide şu sıralar biraz rahatsız olduğu için de bu kadar terliyor sanırım

kızlar burada yazdım ya yoğrudum tutmadı die öğlen erdemi emzirmeye gittiğimde tam çıkıyordum kapı çaldı bilin bakalım kim geldi "Süper Anne olduğu kadar Süper Teyze de olan" "SONGÜL" kapıda bir ses ben betülün arkadaşıyım kavanozunu bizde unutmuştu diye yoğurt getirmiş kuzum :) canım arkadaşım benim sağolsun düşünmüş getirmiş acelem vardı konuşamadım çok gelir okursun songülüm teşekkür ederim :) birde şu acılı ezmeninde tarifini alsam süper olcak

erdem kuzeninden kalma bu arabaya biniyordu ay nasıl mutlu anlatamam eren abisi arkasından ittiriyo o bakınıo şaşkın şaşkın çok güldürdü beni öğlen öğlen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…