- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.001
ben de iyiyim canım yaa. biz aynı bıraktığın gibiyiz evde pinekliyoruz kızımlaayy özlersiniz tabi ama onlar daha çok özler emin ol. torun sevgisi başka olurmuş ya artık rananın hasretine dayanamayıp soluğu çanakkalede alabilirler
anladım tatlım çok güzel oralar biz orada susanoğluna gidiyoruz taşucu da diolar
hoşgeldin tatlım maaşallah bebişine kendisi uyusun die daha çok zorlama tatlım bence çok ağlatma kuzunu ben rezene hiç ona vermedim kendim içiyorum ona yarasın die ama ek besine geçmen gerekiyor artık bence tatlım gitmiyormusun doktora falan benim oğlumda 30 ekim doğumlu
gördüm orayı orda girdi zaten herhal o sinirle okumuştum taşucu falan diye :))) ama gerçekten çok beğendim ya sıcak olmasa güzel de ben de rana gibi sıcağı sevmeyenlerdenim:)
merhaba arkadaşlar,bende kasım annesiyim ara ara sizi takip ediyorum yorum yazayım diyorum bilgisayar ısınıp kapanaıo deli oluyorum.inşallah bu sefer gönderebileceğim. benim bebeğim 4 kasım doğumlu.gündüz uykumuz biraz sıkıntılı sizlerde durum nasıl acaba* ayağımda sallarsam uyuyor.evde tekim yanımda kimsem yok eşim de şehir dışında hafta sonu gelebiliyor sadece.büyüdükçe zorlanacağımı hissediyorum.rezene hiç vermedim verenler vermeyenler varmı? düşünceleriniz deneyimleriniz neler? bazen yatağına koyuyorum kendisi uyusun istiyorum çok ağlıo dayanamıyorum sonra yine sallamaya başlıorum.anne sütü alıyor,tadımlık ek bişeyler de vermeye başladım ama anne sütü ile doyumunu sağlamaya çalışıyorum. şimdiden teşekkürler.hepimiz güle güle büyütelim bebeklerimizi:)
ay kızlar ya teşekkür ederim hemen cevaplamışsınız çok sevindirik oldum :) ya şeyy bazen doymadığını hissediyorum sabahları bebe bisküvisi yumurta sarısı pekmez zeytinyağı ve bir kaç limon damlası veriyorum zihni açılıyor diye :)) yağtığım çorbalardan veriyorum tuzsuz tabiki, yoğurt veriyorum meyve suyu püresi veriyorum ama azar azar bunları verdilten 1 saat sonra emmek istiyo bende emziiritorum.dr.a tabiki götürüyorum.ben hemşireyim bu arada :)) ya böyle dğal çayları da çok sağlıklı bulmuyorum karaciğer harabiyeti yapıo diye ama artık ne yapacğımı şaşırır hale geliyorum. alıntı ile cvp nasıl oluyor ayrıca. ara ara yaz diyen arkadaşıma da seviglerimi sunuyorum.iyi ki varsınız ya öptüm nanaktannnn
ay kızlar ya teşekkür ederim hemen cevaplamışsınız çok sevindirik oldum :) ya şeyy bazen doymadığını hissediyorum sabahları bebe bisküvisi yumurta sarısı pekmez zeytinyağı ve bir kaç limon damlası veriyorum zihni açılıyor diye :)) yağtığım çorbalardan veriyorum tuzsuz tabiki, yoğurt veriyorum meyve suyu püresi veriyorum ama azar azar bunları verdilten 1 saat sonra emmek istiyo bende emziiritorum.dr.a tabiki götürüyorum.ben hemşireyim bu arada :)) ya böyle dğal çayları da çok sağlıklı bulmuyorum karaciğer harabiyeti yapıo diye ama artık ne yapacğımı şaşırır hale geliyorum. alıntı ile cvp nasıl oluyor ayrıca. ara ara yaz diyen arkadaşıma da seviglerimi sunuyorum.iyi ki varsınız ya öptüm nanaktannnn
Karacigere yuklenmesi icin cok icmesi gerekir zenin verecegin 5-10cc birsey. Kendim icerken ogluma rezenede verdim melisada :)
Bebeginin adi ne ,nerede yasiyorsun...
mertur cnm nasılsın eymen nasıl?
ayy alerji çok zor gerçektenya
peki bebiştede varmı cnm..
songülüm nerdesinnnn:
selmeç sen nekadar başarılısın öyle ya ayy ben nekedar beceresizim.
yasmin nerelerde kızlar sesi çıkmıyo..
gelirler kesin biliyorum çünkü şimdiden biz sabahları kimi sevecez diyolar :))
İyi ve yorgunum guldencim . sen nasilsin
eymen sabah 6 da uyandi gecede 5-6 defa uyaninca haliyle kafam ambole oluyor :)
şimdilik yok sanırım canım
kızlarr ben doğumdan sonra bi türlü bunalımdan çıkamadım. sürekli daralıyorum bunalıyorum. arada iyi olsam da genelde böyleyim. sizde de oluyor mu bu? hele kızım durmuyorsa mızıldanıp duruyorsa sanki boğazımda bi baskı hissediyorum. çok sıkılıyorum. olur olmadık şeylere ağlayasım geliyo. gezmeye gitsem de bişey değişmiyo gelince yine aynıyım. çok bunalıyorum
tatlım bu yanlız olduğunn için ola bilirmi acaba?
bunalman yani..
bilmiyorum ki canım yaa arkadaşlar var ama çok samimi olduğum kimse yok burada. dediğin gibi sanırım
kızlarr ben doğumdan sonra bi türlü bunalımdan çıkamadım. sürekli daralıyorum bunalıyorum. arada iyi olsam da genelde böyleyim. sizde de oluyor mu bu? hele kızım durmuyorsa mızıldanıp duruyorsa sanki boğazımda bi baskı hissediyorum. çok sıkılıyorum. olur olmadık şeylere ağlayasım geliyo. gezmeye gitsem de bişey değişmiyo gelince yine aynıyım. çok bunalıyorum
bilmiyorum ki canım yaa arkadaşlar var ama çok samimi olduğum kimse yok burada. dediğin gibi sanırım
Beysalcim benim oglumda cok terliyor o kadar ki gece icinde iki defa kiyafet degistirdigimi bilirim. citcitli ve havlu corap ile yatiriyorum. kollar ve baldirlar acik. uzerine battaniye atiyorum aciyor tabi ki ama terlemiyor. terlemesi daha kotu cunku bazen terleyip uzerinde kurudugunu farkettim . O bronsite sebep olur . ve ust uste birkac bronsit kronoklesmeye sebep Allah muhafaza. usumekle birsey olmaz zaten havalar guzel. birde evi serin tutmaya calisiyorum. yatak odamin yanindaki oda ile karsilikli pencere acik. yatak odasinda esen bir ruzgar yok ama evin icinin serinligi rahatlatiyor.
Eki Görüntüle 721383 Resimler hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?