Oyy annesiii koccaman olmuş maşallahh,, Allahım size bağışlasın, hayırlı evlat olsunnn
Tatlım maşallah çok hareketli bir bebiş olacak oğluşun, yandın Bu arada en son fotosuna bayıldımm, yiğidin malı meydandadır demiş, serivermiş ortaya pipiciğini, gözün aydın
Allahım yavrularımızın hep güzel haberlerini almamızı sağlasın inşallah
Eki Görüntüle 408957 Eki Görüntüle 408958 Eki Görüntüle 408959
becerebildim mi bilmiyorum bunlarda benim ogluşumun 12+1 fotoları teyzeleri :))
Eki Görüntüle 408957 Eki Görüntüle 408958 Eki Görüntüle 408959
becerebildim mi bilmiyorum bunlarda benim ogluşumun 12+1 fotoları teyzeleri :))
ba-yıl-dım harika yaaaaamaşallah maşallah maşallah kuzucum yaaa annesinin paşası mı bu canım benim bende tam 13 haftalık oldu 12+2 de girmiştik ultrasona dr. hiç bişey demedi bizim ultrason mu iyi değil acaba :26: sizin ultrason nasıl tatlım:26:
canım valla ultrasonu bilmiyorum farklı mı ama erkek oldugu için daha erken gözükmüş olabilir bide biraz edepsiz çıktı ogluşum :) oglu olan arkadaşlarım genelde bu haftalarda görmüşler.. gönlünden ne geçiyor bilmiyorum ama belki kızdır:)) ilk bebegin mi olacak??
ilk canım inşallah Allah nasip ederseAllah'ım hayırlı evlatlar versin sadece merak bizimkisi inan kendin hamile kalınca cinsiyet pek de düşünülmüyormuş ama etrafımdakiler merakımı körüklüyor iddaya giriyorlar kız- erkek diye sağlıklı sıhhatli olsunlar inş. sıkıntılı günler geçiriyorum paylaşmıştım okudun mu bilmem o yüzden ilk önce sağlık diyorum çok şanslısın hemen öğrendin ne güzel hitap ederkende artık işiniz kolaylaşmıştır senin ilk mi???
canım ikili tarama testinin sonucu çıktı mı? beta hcg kaç çıktı burada çok okudum 50 nin altına kız üstüne erkek mi diyorlardı unuttum şimdi ama sana sorayım dedim
Eki Görüntüle 411891 12+5 günlük miniğimmmm
Eki Görüntüle 411891 12+5 günlük miniğimmmm
canım bana da erkek gibi geldi içime öyle doğdu yaniiEki Görüntüle 413417
kızlar buda bebişimin son pozu sanki manken gibi kıvrılmış diyor doktor kız gibi vallaha dedi ama bilemedik tam bacaklar hep kapalı:)
canım bana da erkek gibi geldi içime öyle doğdu yanii
ama nasıl güzel çıkmış maşallah
Eki Görüntüle 413417
kızlar buda bebişimin son pozu sanki manken gibi kıvrılmış diyor doktor kız gibi vallaha dedi ama bilemedik tam bacaklar hep kapalı:)
İlkinde 9+2 yiz..
Diğeride 12+1' de, annesinin yaramazı..
İlkinde 9+2 yiz..
Diğeride 12+1' de, annesinin yaramazı..
Eki Görüntüle 413417
masallah kuzunabende yarın renklı ultrasona gırcem benım bebıste ıns boyel net cıkar yaa ama gostersın bı zahmet cınsıyetı doktor resım yerıne cd verıyormus dıye duydum da bakalım reısm verırse payalsırım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?