canım pek tatlıı sağlıkla gelsinn inş.
Cümlemizin inşaallah..Allah hepimize hayırlısını nasip etsin..
oyy o ayaklara bayıldım maşallah
Suyuyla hepsi çok şeker hepsi çok tatlı..rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin ins..benim bebis göstermedi cinsiyetini bağdaş kurmuş kapalı bacaklari dedi...oglum hemencecik göstermişti bu pek nazlı çıktı...
Ben pazartesi gittim alalacele..kahverengi yoğun akıntım oldu..ozaman inada bakti ama pek sebek heryeri bi oynuyor bacaklar hariç eli kolu durmuyor..ben haftaya yine gidicemamın ıns.cınsıyetını henuz bende bılmıyorum 14 haftayı doldurduk:) doktor randevumuz hazıranın ılk haftası inş gösterır ozmn
teyzoşlar sırf siz görün diye bebişimin fotosunu yüklüyorumm lütfen herkes maşAllah desinn
cicişlerrr ufak bir sivrilik var ama dikkatli bakınca o diğer bacağı babişe inandıramadık ama öyle siz ne düşünüyorsunuz
teyzoşlar sırf siz görün diye bebişimin fotosunu yüklüyorumm lütfen herkes maşAllah desinn
cicişlerrr ufak bir sivrilik var ama dikkatli bakınca o diğer bacağı babişe inandıramadık ama öyle siz ne düşünüyorsunuz
maşallah kuzucuuğuum hele bi çıksın teyzesi yer onu :)
baya şekillenmiş bebğin kız rabbim kucağına almayı nasip etsin sıkıstıra sıkıstıra sev seni onu teyzoşların yerine
göbek kordonu olabilir canım o dediğin sey
diğer bacakla kalınlığı aynı değil ama canım benim sıpanın 12 haftalık ultrasonundada benzer görüntü ama bizimki uzun azcıkoda seni yerrrray bir an önce hayırlı sağlıklı şekilde kasım gelsede doğursak doğursak sevsek bebekleri
aminnn canımmm hayırlı sağlıklı olsunda biz ne isteriz kiiibende diğer bacağı olarak görüyorum
diğer bacakla kalınlığı aynı değil ama canım benim sıpanın 12 haftalık ultrasonundada benzer görüntü ama bizimki uzun azcık
Maşallah canım :))
Çok tatlı görünüyor uyuyormu ne ? Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim.
ayyy ne tatlıı olmuş bu annesiiiiii.... ne kadar net görüntüüü maşallah barekallahhh
burda bebısım 12 haftalıktı ama ultrason kötu oldugundan 10 haftalık görmustu dr bıde bu vajınal usg dıgerlerı cok net degıl henuz:))
Eki Görüntüle 417971
ayy canım ne güzel durmuş öyle ya. bide uzak çekim gibi olmuşya fındık gibi duruyor. hop ağzıma atasım geldi. maşallah yavruna
maşallah canım bebişine.çok güzel çıkmış foto. bebişinde artık tam bebiş. ben çıkıntı göremedim. bu açıdan şey gözükmez heralde. ne güzel büyümüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?