- Konu Sahibi AnneyimBen
-
dün gece yatmadan önca az miktar abur cubur vemeyve yiyip yatmama rağmen sabah 69,600 gr geldim:))))))
içerde durum nasıl acaba.. yaklaşık 3 haftadır kilo almıyorum ama bebişim inşallah güzel bi şekilde alıyordur.
üstteki yorumumu 27.12.2011 de yazmışım...
o günün ertesi günü lekelenmem olmuş v doktora gitmiştim. doktor herşeyin yolunda olduğunu söyleyince sevinçten midir bilmem, biraz fazla yedim... sonrasında da yılbaşıydı, misafirlerdi derken ipin ucu kaçtıııı gittiiiiii((
bu sabah tartıda 70.700 gr.ı görmüş bulunuyorum...
buna rağmen yinede kendimi kutluyorum,çünkü bayağı hızlı gidip duuuuuuuuurrrr diyerek 3 haftada 100 gr + 10 günde 1,100 gr almışım.. yani 1 ayda 1,200 gr.. fena sayılmaz dimi :))
buna da şükür. kalan 8 haftamda da biraz yavaşlayıp 2- 2,5 kilo alırsam tamamdır... İNŞALLAH
bugün itibariyle 10kg almış bulunmaktıyım 29_3 teyim, 14kg ile kapatırsam ohh ne güzel olurrr ama zor gibii
kabızlık sorununu bende çok yaşıyorum, kayısıyı öyle yemek çok fayda etmedi bende... tek çözümüm bol bol su içmek... 10 bardağın üstüne çıkmaya çalış, birde akşamları yatmadan önce bir cezveye 5-6 tane kuru kayısıyı dörde bölerek koy, içinede bir bardak su koy, kayısılar yumuşayıncaya kadar kaynat ve bunu kayısılarıyla birlikte bir bardağa koy, sıcak sıcak hem suyunu iç, hem kayısılarını ye, sabaha kadar bağırsakları yumuşatıyor, ama bunu yaparken en az bir-iki saat birşey yememiş ol29+4 günlük olduk bugun sağlık ocağında tartıldım 3 haftadır hiç kilo almamışım 60 kiloyum... 8 kg almış olarak devam ediyoruz bakalım hedefim 65le doğuma gitmek...ama bu üç gündür kabızlık beni öldürdü kayısı tabagı önümde ama tık yok yaa
kabızlık sorununu bende çok yaşıyorum, kayısıyı öyle yemek çok fayda etmedi bende... tek çözümüm bol bol su içmek... 10 bardağın üstüne çıkmaya çalış, birde akşamları yatmadan önce bir cezveye 5-6 tane kuru kayısıyı dörde bölerek koy, içinede bir bardak su koy, kayısılar yumuşayıncaya kadar kaynat ve bunu kayısılarıyla birlikte bir bardağa koy, sıcak sıcak hem suyunu iç, hem kayısılarını ye, sabaha kadar bağırsakları yumuşatıyor, ama bunu yaparken en az bir-iki saat birşey yememiş ol
Bu arada bende bu gün tartıldım, geçen hafta Çarşamba 57,5 kilo gelmiştim, yine aynıyım, bu hafta kilo almamışım
kilolar iyi gidiyor gibi..
bende 29.haftadayım ve 6 kilo almış durumdayım..şuan 58 kiloyum..
azcık şeker fazla çıkmıştı dikkat ediyorum..cuma günü kontrolüm vardı 20 günde kilo almamıştım..ama şekeri düşürüp hafif kaçamakla çıkmadığını görünce hemen 3-4 günde yarım kilo aldım10 kiloyla tamamlasam süper olcak gibi..ama bu iştahla zor
29+4 günlük olduk bugun sağlık ocağında tartıldım 3 haftadır hiç kilo almamışım 60 kiloyum... 8 kg almış olarak devam ediyoruz bakalım hedefim 65le doğuma gitmek...ama bu üç gündür kabızlık beni öldürdü kayısı tabagı önümde ama tık yok yaa
Sen de az almışsın canım 10 kiloyla tamamlaya bilirsin...Ben de 29+4 teyim 3 kilo aldım sadece bebiş almış yani bunun üstüne bi 5-6kilo daha alırım zaten 2 ayda 9 kiloyla tamamlarım heralde ama bilemiyorum tabiii...
maşallah sana canım..çok iyi gidiyorsun..son ayda ne kadar alırsan al sıkıntı olmayacak sende..dediğin gibi 10 kiloda da tamamlayabilirim gibi..bugün tartıldım yarım kilo eksik çıktı..57-58 arasında gidip geliyorum..bazen sindirim iyi olmayıca da kilo çok çıkıyor şişkinlikten..yavruşların gelişimi iyi olsunda inşallah mühimi o tabi
ben de c.tesi itibariyle 71kg olmuşum.64 kg ile hamile kaldım.son 2 ayda 1 kg aldım.mALUM diyet yapıyorum
ay kızlarmaşallah size ya ben bu son haftada 900 gr.aldım yuh diyorum kendime 68.7 olmuşum hem de bu sabah aç karnına halim ilk 17 haftada hiç almamıştım sonra ayda 2-2.5 alıyodum ama şimdi iyice tombalak olma yolunda ilerliyorum şimdi sizi okuyunca kendime canım sıkıldı biraz :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?