2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

kızlar ben 61,5 la hamile kaldım şimdi 12 haftadayım bugün 60 kilo geldim.ayrıca her sabah aç karnına kendim evde tartılıyorum.

kızlar ben 61,5 la hamile kaldım şimdi 12 haftadayım bugün 60 kilo geldim.ayrıca her sabah aç karnına kendim evde tartılıyorum.

ooohhh maşallah maşallah.. bende 60la hamile kalmıştım. 12.haftada hala aynıydım. ama bu ara almış gibi hissediyorum kendimi. 17 haftaya kadar 2,5-5 kilo arası normalmiş ama bana çok gibi geldi:)))

Merhaba arkadaşlar bende 65 kilo iken hamile kaldim,si.di 68.5 kiloyum. Bakalim kackilo bitircez

Canım sen bulantı kusam yaşamadın sanırım. çabuk almışsın kiloyu. İnşallah istediğin kiloda bitirirsin

Son düzenleme:
12+6 olduk hala hiç kilo almadım.Az az sık sık yiyiyorum.Ara öğünleri hiç atlamıyorum 2-3 saatte bir mutlaka bişeyler yiyiyorum ama abur cubur değil(kuru meyve,süt,yoğurt,taze meyve vs.).Su 3-3,5 lt içiyorum.Bi de hafta da 2-3 gün pilates yapıyorum(tavsiye ederim).Arada da yürüyüş.Çok kilo almak istemiyorum şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum.

kızlar 66 kilo ile hamile kaldım, bende hiç kusma olmadı. yaşadığım kabızlık nedeniylede şu anda 70 kiloyum
2 haftadır tuvalete çıkamıyorum

kızlar 66 kilo ile hamile kaldım, bende hiç kusma olmadı. yaşadığım kabızlık nedeniylede şu anda 70 kiloyum

Offf canım yaaa nasıl dayanıyorsun.. sıkıntı stres de yapar o. doktor ne diyo bu duruma. yokmu bi çaresi

Ben şu an 12-5'im 57 kilo ile hamile kaldım, 51,5 kiloyum, bir aydır hala aynıyım....

Canım bunu mart anneleri topiğinde de vermiştim, bu sorun bende de vardı, hem gaz hem kabızlık, çok zor oluyor gerçekten, ben kabız oldukça şunu yapıyorum, akşam en son yatarken bir kaşık zeytinyağı iç, hemen ardındanda bir bardak sıcak su iç, yat, ama öncesinde en az iki saat birşey yememiş ol.... sabah tuvalet ihtiyacı ile uyanacaksın (İnşaAllah)

Offf canım yaaa nasıl dayanıyorsun.. sıkıntı stres de yapar o. doktor ne diyo bu duruma. yokmu bi çaresi

yarın doktora gideceğimm çaresinide sorucam artık

yarın bir doktorumla konuşayım olmazsa senin dediğini yaparım canım felaket çünkü taş gibi oldum

kizlar topigin en siskosu benim
allahtan boy var belli etmiyorum kilomu

15 aylik evliyim

60 kiloyla nisanlandim 6 ay nisanliydim

70 kiloyla evlendim

80 kiloyla hamile kaldim

90 kiloyla dogum yapsam

100 kiloylada intihar etsem kilom yuzune

hahaha buneyaaa ben nolmusum boyleeee

allah iyiliğini versin, çok güldürdün beni...

Ben 57 kilo ile hamile kalmıştım, 8 haftalık olana kadar 51,5 kiloya düştüm, 6 haftadır hala 51,5 kiloyum.... Kendim küçülüyorum, kollarım, omuzlarım, kalçalarım,basenlerim,bacaklarım iyice inceliyorlar, yavaş yavaş göbüş çıkmaya başlıyor, göbüş çıktıkça ben küçülüyorum...

KİLO almaya hızla başladım 81le başlamıştım 74E düşmüştüm şuan 15-4 teyim
ve 79 kiloyum 4kiloyu 1.5 - 2 haftada aldım ve kara kara 40.haftayı düşünüyorum

hamileliğimin 12.haftasına hiç kilo almamıştım ya, son 4 haftada 1,3 kilo almışım..

şuan 16 haftalığım ve 61.300 gr olmuşum...

hamileliğimin 12.haftasına hiç kilo almamıştım ya, son 4 haftada 1,3 kilo almışım..

şuan 16 haftalığım ve 61.300 gr olmuşum...

Aynı şekilde 12. haftaya kadar hiç kilo almadım 66 kilo ile hamile kaldım
13. haftadan sonra 3 hafta içinde 2 kilo aldım sonraki 3 hafta içinde 2 kilo daha aldım şu anda 70 kiloyum
hesaplarıma göre 3 haftada bir 2 kilo almaya devam edersem +18 kilo ile doğuracağımkii, bu hedeflerimi baya baya aşıyor neyse hayırlısı olsun bakalım
1.75 boy
84 kiloo
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmm dev gibi olucam:84:

bende çok kilo alanlardanım yaa ama sureklı yatıyordum yenı yenı ayaga kalktım cok halsızdım 68 le hamile kaldım ve şimdi 72 yim :)))gelsin kilolar nasıl alıyoruz anlamıyom yaa bana hep aynı yıyorum gıbı geliyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…