- Konu Sahibi AnneyimBen
-
81 kilo ile hamile kaldım şuan 14 haftadayım
74 kiloyum bakalım inşaAllah çok kilo almam
1 sene önce: ilk doğumumda 73 le hamile kaldım 85le doğum yaptım
kızlar ben 61,5 la hamile kaldım şimdi 12 haftadayım bugün 60 kilo geldim.ayrıca her sabah aç karnına kendim evde tartılıyorum.
Merhaba arkadaşlar bende 65 kilo iken hamile kaldim,si.di 68.5 kiloyum. Bakalim kackilo bitircez
kızlar 66 kilo ile hamile kaldım, bende hiç kusma olmadı. yaşadığım kabızlık nedeniylede şu anda 70 kiloyum
2 haftadır tuvalete çıkamıyorum
kızlar 66 kilo ile hamile kaldım, bende hiç kusma olmadı. yaşadığım kabızlık nedeniylede şu anda 70 kiloyum
2 haftadır tuvalete çıkamıyorum
Offf canım yaaa nasıl dayanıyorsun.. sıkıntı stres de yapar o. doktor ne diyo bu duruma. yokmu bi çaresi
yarın bir doktorumla konuşayım olmazsa senin dediğini yaparım canım felaket çünkü taş gibi oldumCanım bunu mart anneleri topiğinde de vermiştim, bu sorun bende de vardı, hem gaz hem kabızlık, çok zor oluyor gerçekten, ben kabız oldukça şunu yapıyorum, akşam en son yatarken bir kaşık zeytinyağı iç, hemen ardındanda bir bardak sıcak su iç, yat, ama öncesinde en az iki saat birşey yememiş ol.... sabah tuvalet ihtiyacı ile uyanacaksın (İnşaAllah)
kizlar topigin en siskosu benim
allahtan boy var belli etmiyorum kilomu
15 aylik evliyim
60 kiloyla nisanlandim 6 ay nisanliydim
70 kiloyla evlendim
80 kiloyla hamile kaldim
90 kiloyla dogum yapsam
100 kiloylada intihar etsem kilom yuzune
hahaha buneyaaa ben nolmusum boyleeee
hamileliğimin 12.haftasına hiç kilo almamıştım ya, son 4 haftada 1,3 kilo almışım..
şuan 16 haftalığım ve 61.300 gr olmuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?