2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

slm kızlar bende 60 kiloyla hamile kaldım ilk hafta kahverengi lekelenmelerim olduğu için stresten 1,5 kilo verdim 1 haftada 14. haftadayım şimdi 61 kiloyum sürekli yatıyorum hareket yok bende biraz riskli olduğu için bide karnım hiç doymuyo sanki midemde kurt var yemek yerken dahi o açlık hissi gitmiyo aranızda benim gibi olan varmı napcam bilmiyorum

Ben kilolu hamile kaldım kilo almadım ama kilo verdim bu zamana kadar .Bu aralar ben de sen gibiyim karnım gurulduyor midem yanıyor yemeden olmuyor umarım geçer

bu sabah tekrar tartıldım ve 1kilo 200 gram daha vermişim

şu an 50.3 kiloyum

Mrhaba arkadaşlar bende 53 kilo ile hamile kaldım şu an 14 haftalığız 54,5 kiloyum.1,5 kilo şimdilik iyi sayılır sanırım.Akşamları midem çok kötü oluyo yanıyor,gaz oluyor yiyemiyorum ama gündüz sorun yok.

canım mide yanmasında bir çay kaşığı bal ye, hemen faydasını görürsün, keşke benimde bulanma yerine mide yanmam olsa

yaa sorma bende 2 haftaya yakındır öyleyim hiç doymuyorum 2haftada 3,5kilo aldım inanmazsınız...
üff yaaa

umarım yoksa fil gibi olucaz sabah kusmalarımda devam ediyo hala ne zaman geçicekse herkes 3 aydan sonra geçer dedi hala geçmedi

ilk hamileliğimde çok fazla olmuştu 5. ayda bile vardı hatta hiper emesiz teşhisinden yatış yaptım
ama bunda olmuyo hepsini toplasam 10u geçmez

aylarca folik asit kullanmama rağmen kilo almamıştım ama bu multivitaminler beni mahvetti. son 5 günde tamı tamına 600 gr almışım yaaaaaa

aylarca folik asit kullanmama rağmen kilo almamıştım ama bu multivitaminler beni mahvetti. son 5 günde tamı tamına 600 gr almışım yaaaaaa

Yeni mi başladın belki bünyen alışınca bu kadar hızlı kilo aldırmaz.Bence yavaşlar normale döner.Ben de multivitamin kullanınca çok kilo alırım zannediyodum neyseki düşündüğüm gibi olmadı daha hiç kilo almadım.İnş.çok kilo almadan böyle devam ederim.

3 hafta olacak canım ama son 5 günüm feci((
2 hafta da demir hapına başlayalı oldu. acaba hangisi yaptı bunu

3 hafta olacak canım ama son 5 günüm feci((
2 hafta da demir hapına başlayalı oldu. acaba hangisi yaptı bunu

Ben 2 aydır demir şurubu (hatta son bir aydır günde 2 tane) ve multivitamin kullanıyorum.Bana bi etkisi olmadı ama demir hapları kilo yapıyormuş.Bir çok kişiden öyle duymuştum ne derece doğru bilmem.

ben hamileliğimin başından beri sadece elevit kullanıyorum az yememe rağmen 54kg la hamile kaldım şimdi 57 kiloyum demek adam akıllı yesem fil gibi olcam

bende 2 kilo aldımm ama sanki daha fazla gibi şiş miyim nedirrr
2 3 kilo almak normalmiş 15. haftada

arkadaşlar ben 46 kg ile hamile kaldım şuanda 54 kiloyum neden bu kadar çok kilo alıyorum siz nasıl başarıyosunuz kilo vermeyi yada az almayı abur cubur da yemiyorum ama kabızlık var ve evde oturuyorum((

arkadaşlar ben 46 kg ile hamile kaldım şuanda 54 kiloyum neden bu kadar çok kilo alıyorum siz nasıl başarıyosunuz kilo vermeyi yada az almayı abur cubur da yemiyorum ama kabızlık var ve evde oturuyorum((

Ben daha hiç kilo almadım.Ben de kabızlık falan da olmadı Allah'tanAma az az sık sık yiyiyorum (6 öğün),spor yapıyorum.Evdeysen hamilelerin yapabileceği basit egzersizler var kendini yormadan yapmaya çalışırsan iyi olur.Hem kabızlık sorununa da iyi geliyor spor yapmak.Tabi zorlamadan.

Bende çok kılo aldım diye korkanlardanim çünkü ilk hamileliğimde 30 kılo almıştım Allah'tan doğumdan sonra gitti dahada zayıflamıştım

Şimdi daha 1 buçuk kılo almisim dikkat ederek inşallah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…