- Konu Sahibi AnneyimBen
-
slm kızlar bende 60 kiloyla hamile kaldım ilk hafta kahverengi lekelenmelerim olduğu için stresten 1,5 kilo verdim 1 haftada 14. haftadayım şimdi 61 kiloyum sürekli yatıyorum hareket yok bende biraz riskli olduğu için bide karnım hiç doymuyo sanki midemde kurt var yemek yerken dahi o açlık hissi gitmiyo aranızda benim gibi olan varmı napcam bilmiyorum
Ben kilolu hamile kaldım kilo almadım ama kilo verdim bu zamana kadar .Bu aralar ben de sen gibiyim karnım gurulduyor midem yanıyor yemeden olmuyor umarım geçer
bu sabah tekrar tartıldım ve 1kilo 200 gram daha vermişimBen 57 kilo ile hamile kalmıştım, 8 haftalık olana kadar 51,5 kiloya düştüm, 6 haftadır hala 51,5 kiloyum.... Kendim küçülüyorum, kollarım, omuzlarım, kalçalarım,basenlerim,bacaklarım iyice inceliyorlar, yavaş yavaş göbüş çıkmaya başlıyor, göbüş çıktıkça ben küçülüyorum...
canım mide yanmasında bir çay kaşığı bal ye, hemen faydasını görürsün, keşke benimde bulanma yerine mide yanmam olsaMrhaba arkadaşlar bende 53 kilo ile hamile kaldım şu an 14 haftalığız 54,5 kiloyum.1,5 kilo şimdilik iyi sayılır sanırım.Akşamları midem çok kötü oluyo yanıyor,gaz oluyor yiyemiyorum ama gündüz sorun yok.
slm kızlar bende 60 kiloyla hamile kaldım ilk hafta kahverengi lekelenmelerim olduğu için stresten 1,5 kilo verdim 1 haftada 14. haftadayım şimdi 61 kiloyum sürekli yatıyorum hareket yok bende biraz riskli olduğu için bide karnım hiç doymuyo sanki midemde kurt var yemek yerken dahi o açlık hissi gitmiyo aranızda benim gibi olan varmı napcam bilmiyorum
umarım yoksa fil gibi olucaz sabah kusmalarımda devam ediyo hala ne zaman geçicekse herkes 3 aydan sonra geçer dedi hala geçmedi
aylarca folik asit kullanmama rağmen kilo almamıştım ama bu multivitaminler beni mahvetti. son 5 günde tamı tamına 600 gr almışım yaaaaaa
Yeni mi başladın belki bünyen alışınca bu kadar hızlı kilo aldırmaz.Bence yavaşlar normale döner.Ben de multivitamin kullanınca çok kilo alırım zannediyodum neyseki düşündüğüm gibi olmadı daha hiç kilo almadım.İnş.çok kilo almadan böyle devam ederim.
3 hafta olacak canım ama son 5 günüm feci((
2 hafta da demir hapına başlayalı oldu. acaba hangisi yaptı bunu
kızlar, burda güzel bir hesaplayıcı var:
Gebelikte (hamilelikte) kilo alm hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
bende 56,4 ile hamile kaldım, 59,3ü gördüm bugün
arkadaşlar ben 46 kg ile hamile kaldım şuanda 54 kiloyum neden bu kadar çok kilo alıyorum siz nasıl başarıyosunuz kilo vermeyi yada az almayı abur cubur da yemiyorum ama kabızlık var ve evde oturuyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?