2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

saol cnm bi bakıyım int ten korkuyorum egzersiz yapmaya zor olmayan hareketler le bişey olmaz sanırım

30 kg mu nasıl verdin ne kadar sürede verdin o kadar kiloyu ben minyon tipliyim ve kilomu kalça basenden aldım hep seninki nsıldı

Dikkat edersen daha az kilo alırsın.Biraz da bizim elimizde,tabi herşey yolunda olduğu sürece.Spor yapmadan yine de dr sor.Ben sormadan devam etmedim ama ben 2yıldır zaten haftanın 4-5günü spor yapıyordum.Dr bana devam edebilirsin dedi.Sormadan başalama sen yine de.

bende şimdiye kadar 3kg almış bulunmaktayım, hesaplayıcılara göre normal çıkyıor

Aramızda bir gün var.Sen kaç kiloyla hamile kaldın?Karnın belli olmaya başladı mı?Ben de daha hiç bişey belli değil de merak ettim.Moralimi bozuyolar niye hala bişey yok diye diye.

Aramızda bir gün var.Sen kaç kiloyla hamile kaldın?Karnın belli olmaya başladı mı?Ben de daha hiç bişey belli değil de merak ettim.Moralimi bozuyolar niye hala bişey yok diye diye.

ben 56,5 la hamile kaldım canım, karnımın resmi: http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=259590&d=1316527225
bu kişiden kişiye değişiyor, normalde hiçte kg alan birisi değilimdir senelerdir 56- 57yim aslında ilk defa 59u gördüm:) ama 5 senedir fln reformer la pilates yapıyordum yazın bıraktım bu hafta geri dönüyorum belki biraz toparlarım durumu

4 kiloyu ne kadar zamanda aldın?Ben hiç kilo almadım ama bir iki hafta gerideyim sanırım senden.Ondan mı acaba merak ettim.

aslında ilk ay almamıştım... sonra 2 hafta önceye kadar 3 kilo aldım... 2 hafta içindede bir kilo aldım 4 kilo etti... göbeğimde çıktı hafif... her geçen gün kilo alıyorum gibi geliyor.. şimdiden böleyse ilerisini bilemiyorum.. ya bazıları kilo almıyorum diye üzülüo.. bende keşke almasaydım bende aldım diye çok üzülüyorum... moralim acaip bozuluo ya tartıya çıkmak istemiyorum..

Ben de 2,5 senedir pilates yapıyorum.Hamile kalıncada bırakmadım sadece 4-5günden 2-3 güne düşürdüm.Çok faydası var.Ben devam etmeden önce dr sordum.Hem bebek için hem anne için çok faydalı.

Öyle düşünme biraz dikkat edersen kilo alman yavaşlar bence.Tabi her bünye farklı ama yine de dikkat etmek lazım.Moralini bozma öyle durumlarda insan daha çok yemeye yöneliyo farkında olmadan.Düzenli beslenmeye çalış.Ben bu konuda (dengeli beslenme) biraz takıntılıymda çok dikkat ediyorum.3 ana öğün 3 ara öğünü mutlaka yiyiyorum.3lt su içiyorum ve geç saatlerde bişey yemiyorum.Hafta da 2-3 gün de pilates yapıyorum.

Ben de 2,5 senedir pilates yapıyorum.Hamile kalıncada bırakmadım sadece 4-5günden 2-3 güne düşürdüm.Çok faydası var.Ben devam etmeden önce dr sordum.Hem bebek için hem anne için çok faydalı.

mat dersi mi yapıyorsun yoksa reformer lamı? birde grup dersine mi giriyorsun?
dün hamileliğimdeki ilk dersimi yaptım gayet keyifliydi:)

mat dersi mi yapıyorsun yoksa reformer lamı? birde grup dersine mi giriyorsun?
dün hamileliğimdeki ilk dersimi yaptım gayet keyifliydi:)

Mat dersi yapıyorum ben çok keyifli oluyor.Grup dersi değil.Sorun olmadığı sürece yapmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Ben evlendiğimde çok almıştım .Bi de hamilelik eklenince 54 le evlendm 64 e çıkıp 61 le hamile kaldım 70 im ama vücudum çok şişio hareketsizlikten böle oldum. doğuma kaçla giderim bilinmez

51 kilo ile hamile kaldım
şu an 16+3 üm 54 kilo olmuşum
3 kilo almışım ama benim için kilo almak önemli değil
keşke biraz daha alsam

69kg ile gebe kaldım. 13 haftalık olduk dün kontrolümde 72kg cıktı biraz hızlı gittim sanırım :)

Kızlar,57 kg ile hamile kaldım şu an 19 haftalığım ve 61olmuşum. 1,5 kilosunu son iki haftada aldım.Normal mi çok mu anlayamadım. Offf çok kilo almak istemiyom.

GAYEMM bende sendenim canım çok çabuk kilo almaya başladım bu ara.. ama iyiki ilk 3 ay kilo almadım. o dönemde alsaydım şimdi halim nice olurdu((( şuan için aldığımız kilo çok çok normal. şuan 4-6 kilo arası normal sayılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…