- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Ben daha hiç kilo almadım.Ben de kabızlık falan da olmadı Allah'tanAma az az sık sık yiyiyorum (6 öğün),spor yapıyorum.Evdeysen hamilelerin yapabileceği basit egzersizler var kendini yormadan yapmaya çalışırsan iyi olur.Hem kabızlık sorununa da iyi geliyor spor yapmak.Tabi zorlamadan.
Bende çok kılo aldım diye korkanlardanim çünkü ilk hamileliğimde 30 kılo almıştım Allah'tan doğumdan sonra gitti dahada zayıflamıştım
Şimdi daha 1 buçuk kılo almisim dikkat ederek inşallah böyle devam eder
saol cnm bi bakıyım int ten korkuyorum egzersiz yapmaya zor olmayan hareketler le bişey olmaz sanırım
30 kg mu nasıl verdin ne kadar sürede verdin o kadar kiloyu ben minyon tipliyim ve kilomu kalça basenden aldım hep seninki nsıldı
Ben 4 kilo aldım ve her geçen gün almaya devam ediyorum... Hızlandı kilo almam... Napacam ben yaaa
bende şimdiye kadar 3kg almış bulunmaktayım, hesaplayıcılara göre normal çıkyıor
Aramızda bir gün var.Sen kaç kiloyla hamile kaldın?Karnın belli olmaya başladı mı?Ben de daha hiç bişey belli değil de merak ettim.Moralimi bozuyolar niye hala bişey yok diye diye.
4 kiloyu ne kadar zamanda aldın?Ben hiç kilo almadım ama bir iki hafta gerideyim sanırım senden.Ondan mı acaba merak ettim.
ben 56,5 la hamile kaldım canım, karnımın resmi: http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=259590&d=1316527225
bu kişiden kişiye değişiyor, normalde hiçte kg alan birisi değilimdir senelerdir 56- 57yim aslında ilk defa 59u gördüm:) ama 5 senedir fln reformer la pilates yapıyordum yazın bıraktım bu hafta geri dönüyorum belki biraz toparlarım durumu
aslında ilk ay almamıştım... sonra 2 hafta önceye kadar 3 kilo aldım... 2 hafta içindede bir kilo aldım 4 kilo etti... göbeğimde çıktı hafif... her geçen gün kilo alıyorum gibi geliyor.. şimdiden böleyse ilerisini bilemiyorum.. ya bazıları kilo almıyorum diye üzülüo.. bende keşke almasaydım bende aldım diye çok üzülüyorum... moralim acaip bozuluo ya tartıya çıkmak istemiyorum..
Ben de 2,5 senedir pilates yapıyorum.Hamile kalıncada bırakmadım sadece 4-5günden 2-3 güne düşürdüm.Çok faydası var.Ben devam etmeden önce dr sordum.Hem bebek için hem anne için çok faydalı.
mat dersi mi yapıyorsun yoksa reformer lamı? birde grup dersine mi giriyorsun?
dün hamileliğimdeki ilk dersimi yaptım gayet keyifliydi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?