- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.981
bugün gardırop almaya gidicektim ama hiiiç keyfim yokkızım yine ne var ne yok çıkardı ( benimde ağlamaktan başım ağrıdı.
kızlar, ikea ürünleri hakkında ne düşünüosunuz, katalogda bebek karyolası, dolap vs. fiyatları baya uygun gibiydi, sizce kaliteleri nasıldır, daha önce kullanan var mı hiç...
Ayy o minicik ayaklarına bide ayakkabı mı giycekler :)))Aldın mı peki canım?
kızlar, ikea ürünleri hakkında ne düşünüosunuz, katalogda bebek karyolası, dolap vs. fiyatları baya uygun gibiydi, sizce kaliteleri nasıldır, daha önce kullanan var mı hiç...
EVEETTT..baba ayakkabısı aldım oğluma:) minik kot pantalonlu bi takım almıştım 40 gezmesine giderken giydiririm:)
Ayy ben yerim onu ne tatlı olur öyle tam minik adam:)))
yakışıklı oğlum benim:))) biraz büyüyünce saçlarınıda dikerim havaya ben onun:)))) tam artist olur:))) melikkeeeeee valla kızını iyi süsle püsleee..yoksa oğlumu başkaları çalabilir hee:)))
yakışıklı oğlum benim:))) biraz büyüyünce saçlarınıda dikerim havaya ben onun:)))) tam artist olur:))) melikkeeeeee valla kızını iyi süsle püsleee..yoksa oğlumu başkaları çalabilir hee:)))
bizim ev ikea cenneti gibi, yatağımız, şifonyer, depo odamdaki küçük dolap ve bebişimin beşiği dolabı şifonyeri rafı ve emzirme koltuğum ikeadan alındı ve bebişin odasında kurulu şuan.
fiyatının uygun olması, daha önce kullandığım mobilyalardan çok memnun kalmam ve en önemlisi su bazı boya kullanılmış olması bebek mobilyasında tercih sebebim oldu. 4-5 sene çok rahat idare eder bu mobilyalar kızımı sonra kızım farklı bir oda isterse onun isteğine göre yeniden odasını yapıcaz.
çok güzelmiş hayatım bayıldımm. bende h.sonu oğluşa adidas ilkadım ayakkabısı aldım tawsiye ederim adidasa da bak çok şirinler gerçekten, fiyatlar da makul. ben 31 tl ye aldım
ilk adım için daha var güzelim ya:) önce minikkenkileri bi alalımda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?