2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende de hiçbişeyleri yok güzelim allahtan..bi iğneleri yok evimde..sadece gelirken 2 paket makarna bi paket çay bide şeker getirmişlerdi:)))) bende attım çöpe hepsini gitti..

bende de hiçbişeyleri yok güzelim allahtan..bi iğneleri yok evimde..sadece gelirken 2 paket makarna bi paket çay bide şeker getirmişlerdi:)))) bende attım çöpe hepsini gitti..

İyi yapmışsın canım,bende eşimi kırmamak için aldım hediyeyi.Bırak bize destek olmayı sağolsun arabayı sattık diye bi ton laf etti bi de üstüne bizden para aldı.Bizim de o zaman hiçbir eşyamız yoktu ve ben çalışmıyorum.Onun yüznden bir sürü sıkıntı çektik.Aklıma geldikçe sinirleniyorum.Şimdi sırf ondan oğluma bişey alsın istemiyorum.

iyi yapmışsın cnm sen tawrını koymasaydın olaylar farklı boyutlara taşınırdı, çok iyi demişsin herkesin ewi düzeni kendinee.. benim k.walddemlerin de hiiiç bi hayrını görmedik 5 senedir ne bir ihtiyacımızı bilirler ne sorarlar, sadece benim ailemin bebeğin odasını yaptırdığını söylediğimizde dedi ki ozaman ben de arabasını alayım, parasını vermş eşime biz de aldık,inşallah bunun lafını etmezler orda burda hiç hazzetmem..

ayhh bizde erkek annesi olcaz ama böyle olmayız dimi yaaaa...korkuyorum ben bazen..ya gelinler olunca bizde sapıtırsakk..gerçi balla börekle beslesek adımız yine kaynana da yani ne biliimm

İnş.etmezler canım en sevmediğim şey madem alıyosun niye herkese bunu aldım deme gereği duyuyorsun.Anlamıyorum valla hiç:)))

ayhh bizde erkek annesi olcaz ama böyle olmayız dimi yaaaa...korkuyorum ben bazen..ya gelinler olunca bizde sapıtırsakk..gerçi balla börekle beslesek adımız yine kaynana da yani ne biliimm

Bence olmayız,evet sonuçta bizde kaynana olucaz ama bu karakter meselesi.Ben şimdi nasılsak o zamanda öyle oluruz diye düşünüyorum.Hatta bazen söyleniyorum eşimde sende erkek annesi oluyosun ona göre diyo.Yine de büyük konuşmuş olmıyım...Yaa benim kayınvalidem oğlum beni terk etti diye oturup ağlamış.Bu kadar da olmayalım yani...

ya ben konuşuyorum biraz..yani içimdeki neyse dilimdekide o..burda sizede konuşuyorum mesela ama bişey biliyosam yada yaşamışsam paylaşmak hoşuma gidiyo..ama ilerde susarmıyım bilmiyorum:))) benimkide ben kiloluyum ya aslında bende zayıf gelinim olsun isterdim ama oğlum seni beğenmiş dedi:)))))) ayhh ammannnn neyse sinirlenmeyelim akşam akşam..bi yazsam görümcemle kaynanamın yaptıklarını 3 cilt kitap olur vallahi..yok yok ben bukadar olmam yaa..

yuhhh yani yaaaa..

arkadaşlar civilde buldum.. henüz almayan ve bu markayı düşünen varsa.
chicco-bebek-yagli-kozmetik-bakim-canta-seti.

link yasaklı çıktı kopyalayamadım.

Son düzenleme:

Bizde de tam tersi ben zayıfım o da şiman gelin istermiş ama olsunmuş.Yani zayıf olsaydında şiman istiyodum derler:)))Boşver canım sinirlenme.Sen en iyisini yapıyosun neysek o olmak daha iyi.Sen böyle olmazsın merak etme...Senden iyi bir kaynana olur zaten şimdiden buldun kızı daha ne olsun:))))

ay ben tek kelimeyle CÜŞŞŞ desem ayıp olur mu acaba ne biçim kadınmış o öyle bende bazen kızıyorum kaynanama ama kocam gerekli cevapları veriyo sağolsun ben yine ii gelin modundayım :)

yuhhh yani yaaaa..

arkadaşlar civilde buldum.. henüz almayan ve bu markayı düşünen varsa.
chicco-bebek-yagli-kozmetik-bakim-canta-seti.

link yasaklı çıktı kopyalayamadım.

merhaba polyyannageçmiş olsun kızına üzüldüm umarım bir an önce iyileşir.
ben 3 hafta önce fatihtki civil mağazasından alışveriş yaptım inanılmaz indirimliydi çook uygundu inanın çok güzel tulumlar aldım hemde 9 liraya şok olduk eşimle kıyafetini ordan tamamladım eksiklerini orasıda çok uygun eksikleri olan arkadaşlar kaçırmasın ben 8 liraya pijama takımları aldım umarım indirimi kaçırmazsınız

çok sağol canım..

keşke Ankara'da da civil olsa da bizdde gezip görsek alsak..netten bakıyoruz ancak(
maşallah sen indirimleri yakalamışsın hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…