- 23 Nisan 2011
- 2.733
- 670
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.301
odalar gelmiş kuruluyor, oy oy oy ne güzel yaaa. bizimki haftaya geliyor, sabırsızlıkla bekliyorum. artık odası kurulsun da halısını alayım bir an önce. daha aksesuarları var. offf... baya işim var önümüzdeki haftalarda. ama çok güzel telaşlar bunlar
bu arada 4boyutlu ultrasona girdim salı günü. bebişimin yüzü bana benziyor, burnu tıpkı babası. hiç bu kadar heyecanlandığımı hatrlamıyorum daha önce. süper bi his
Senin de haftaya telaşlı günlerin,bebişin güzel günlerde kullansın inş.Bitince fotoğrafını eklersin artık.Ne güzel bebiş sana benziyomuş maşallah.Ben kimseye benzetemiyorum daha :))))
Anammm damadım geldii:)))
MAG hoş geldin bacım nerdesin kokulu öpücüğüm.. Yormadın dimi kendini devlet dairelerinde.. Hadi kendini neysede oğluma bişiy yapmasaydın
selam kızlar...kötü bi gündü...devlet hastanesine gittim bi prof.doktora..perişanlık vallahi..içim dışıma çıktı..o hastanenin hali o insanların hali..tutturdular ultrason çekicez die..ii dedik çekin..o odayı görmeniz lazımdı..o yattığım masa leş gibiydi..üstüne bi bez sermişler pislik içinde..ay çok fena oldum ben yaaa..resmen travma etkisi yaptı bende..kaçgünde kendime gelirim bilmiyorum..zaten asistan doktorlar bakıyo herşeye..oturdum konuştum doktorlarla..naapalım diyolar..hiç dışarda hasta var ne var umurları diil..hepsi kakara kikiri..ayhhh anlattıkça darlanıyorum yeminle..
selam kızlar...kötü bi gündü...devlet hastanesine gittim bi prof.doktora..perişanlık vallahi..içim dışıma çıktı..o hastanenin hali o insanların hali..tutturdular ultrason çekicez die..ii dedik çekin..o odayı görmeniz lazımdı..o yattığım masa leş gibiydi..üstüne bi bez sermişler pislik içinde..ay çok fena oldum ben yaaa..resmen travma etkisi yaptı bende..kaçgünde kendime gelirim bilmiyorum..zaten asistan doktorlar bakıyo herşeye..oturdum konuştum doktorlarla..naapalım diyolar..hiç dışarda hasta var ne var umurları diil..hepsi kakara kikiri..ayhhh anlattıkça darlanıyorum yeminle..
Kuzu peki profla görüşebildin mi ne diyo? Onlar özele gelemiyo dimi doğuma? Anlaşmalı oldukları yerler filan oluyo mu acaba?
kız perişanım vallahi..ben 2 soyadımıda kullanıyorum ya sistemde hiç ismim yok..soyadım adım adım soyadım bilmemne karmançorman olmuş herşey..hiç kullanmadım sigorta ne bilim bugüne kadar..kocamın üstünde sigortalı görünüyorum falan..ya dedim arkadaşım ben çalışıyorum nie kocamdayım yani..bi gittim sgk ya önümde 150 kişi var..oturdum bide onları bekledim..bütüngün yarım tostla duruyodum şimdi bişeyler yedim..
kız perişanım vallahi..ben 2 soyadımıda kullanıyorum ya sistemde hiç ismim yok..soyadım adım adım soyadım bilmemne karmançorman olmuş herşey..hiç kullanmadım sigorta ne bilim bugüne kadar..kocamın üstünde sigortalı görünüyorum falan..ya dedim arkadaşım ben çalışıyorum nie kocamdayım yani..bi gittim sgk ya önümde 150 kişi var..oturdum bide onları bekledim..bütüngün yarım tostla duruyodum şimdi bişeyler yedim..
Canım biz de çok merak ettik seni.offf ne bu senin şansın hastanelerden drlardan yana...Neyse çok düşünmemeye çalış oğluşunu üzme,dinlen şimdi yorulmuşsundur bütün gün.
Ayy canım ben tek soyadıyla nelerle uğraştım senin tam karışmıştır.Ben de yeni düzelttirdim.İnsanı deli ediyolar valla.İyi dayanmışsın bir tostla valla bravo sana ben bugün 1 saat yemeğe geç çıktım diye bayılıyodum açlıktan:))))
vallahi bıktım artık yemin ederim..şimdi c.tesi bi başka doktora gitcem kadıköy şifa da..bi aile dostumuzun üst kat komşusuymuş adam..bahsettiler benden alla alla ne alakası var kiloluysa kilolu demiş..doğumla alakası yok kilonun gelsin göriim demiş..daha bu hafta doğurttum 140 kilo bi kadın demiş..topaç gibide bi çocuk doğurdu gitti demiş..c.tesi ona gitcem..p.tesi de kuzenimin doktoruna gidicem...oda gelsin göriim demiş..benim oğlan ortalık malı oldu vallahi şimdiden..çok sosyal bi çocuk olcak:)
vallahi bıktım artık yemin ederim..şimdi c.tesi bi başka doktora gitcem kadıköy şifa da..bi aile dostumuzun üst kat komşusuymuş adam..bahsettiler benden alla alla ne alakası var kiloluysa kilolu demiş..doğumla alakası yok kilonun gelsin göriim demiş..daha bu hafta doğurttum 140 kilo bi kadın demiş..topaç gibide bi çocuk doğurdu gitti demiş..c.tesi ona gitcem..p.tesi de kuzenimin doktoruna gidicem...oda gelsin göriim demiş..benim oğlan ortalık malı oldu vallahi şimdiden..çok sosyal bi çocuk olcak:)
:))) bak bi tane bulamıyodun şimdi bissürü doktoru oldu yawruşunnnn..
Merhaba kızlar
Biz eşimle Cumartesi günü şu meşhurrrrrrrrrrrrr eminönündeki havuzlu hana gideceğiz, bakalım inşallah bahsedildiği kadar vardır.
Bebişimin hastane çıkışlarını havlusunu küvetini benim gecelik pijama takımlarımı ordan almayı düşünüyorum.
Gitmişken şu hastane süslerine ve bebek şekerlerinede bir bakar fikir edinirim. Bu haftaaa sonunu bebişimize alışverişe harcayacağız
Bu arada geçen hafta sonu kontrolümüz vardı. Bebiş çok şükür iyi herşey yolunda, yalnız artık hareketleri canımı yakıyor bazen kaburga kemiklerimi falan kıracak diye korkuyorum
Tosunum büyüsünde ben razıyım canımın yanmasına.
Birde ben kalça, bel, bacak ağrıları sıklaşmaya başladı artık
Allah şişman insanlarında yardımcısı olsun, çorabını bile giymek ne zahmetli oluyormuş
Bu arada izne ayrılmamamada 1 ay kaldı, sporu sıklaştırdımm. İzne çıkıncada bol bol yüzeceğim inşallah hem bebiş hem benim rahatlamam açısından
Bizden haberler şimdilik bu kadar.
İnş.bu dr iyidir canım sen de dr dr gezmekten kurtulursun inş.Olsun sosyal bi çocuk olur bişey olmaz:)))Doğru valla onları görünce sende iştah kalmamıştır.Bişeyle ilgilendiklerimi var ordakilerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?