- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #20.321
Bu siteyi yeni keşfettim sabahtan beri okuyorum bayaa faydalı bilgiler var.. özellikle şu egzersizler hoşuma gitti :124:124:124:
şekerim maşallah çok dengeli besleniyosun ben önüme ne gelirse yiyorum bebiş 4 günlük önden gidiyo gene iyiyiizzzz yanii
bizimkide haftaya gelecek inş. sabrsızlıkla bekliyoruz bakalım artık güzel telaşlarımız başladı hepimizin halı konusuna gelince bende henüz almadım ama nasıl birşey almayı düşünüyosun canım yaa karar veremiyorum bir türlü ben hoş henüz beğendiğim birşeyde olmadı da...odalar gelmiş kuruluyor, oy oy oy ne güzel yaaa. bizimki haftaya geliyor, sabırsızlıkla bekliyorum. artık odası kurulsun da halısını alayım bir an önce. daha aksesuarları var. offf... baya işim var önümüzdeki haftalarda. ama çok güzel telaşlar bunlar
bu arada 4boyutlu ultrasona girdim salı günü. bebişimin yüzü bana benziyor, burnu tıpkı babası. hiç bu kadar heyecanlandığımı hatrlamıyorum daha önce. süper bi his
selam kızlar...kötü bi gündü...devlet hastanesine gittim bi prof.doktora..perişanlık vallahi..içim dışıma çıktı..o hastanenin hali o insanların hali..tutturdular ultrason çekicez die..ii dedik çekin..o odayı görmeniz lazımdı..o yattığım masa leş gibiydi..üstüne bi bez sermişler pislik içinde..ay çok fena oldum ben yaaa..resmen travma etkisi yaptı bende..kaçgünde kendime gelirim bilmiyorum..zaten asistan doktorlar bakıyo herşeye..oturdum konuştum doktorlarla..naapalım diyolar..hiç dışarda hasta var ne var umurları diil..hepsi kakara kikiri..ayhhh anlattıkça darlanıyorum yeminle..
ya bilmiyorum içimden bi ses boşa geziyosun diyo..abarttılar doktorlar durumu..neler var hastanede yaaa..ne kilolular ne cüceler ne sakatlar hamile doğurucakta ben mi soğuramicam anlamadımki..para almak için mi yapıyolar artık onu düşünüyorum vallahi..ben biraz pipirikliyim die..
canim yuzuyorum demissin. nerde yuzuyorsun. havuz suyu sic. fln nasıl ? ben ilk aylarında havalar guzelken yuzdum tatile çıktığımda bayramda fln denizde yuzdum yüzmeyi çok seviyorum . bizim burda kapalı havuz yakın çevrede var denizlide fln. iki hft Sonra h. sonu gideceğiz iş topl için ama sıcak suya girmek zararlı diye korkuyorum . oysa o kadar özlüyorum ki yüzmeyi . senin gittiğin spor merkezi mi ıst.sazını herhalde ortam ve su sic.ligini merak ettim
Egzersizlerede baktım da zaten benim pilateste yaptıklarımmış.Bence dr izin verirse sende yap çok rahatlatıyor tavsiye ederim canım....
Bende yapıyorum kuzu hamile kalmadan önce salona gidiyodum ama artık evde yapıyorum hafifletiyorum hareketleri biraz.. bi de step yapıyorum ama şu wii nin stebiyani çok yorucu değil ama adım atmaya yarıyo
demekki önüne gelen herşeyy bebişine yarıyoo
Evett yüzüyorum çünkü su beni çok rahatlatıyor
Özel bir spor salonuna üyeyim oranın kapalı yüzme havuzuna gidiyorum. Her yere güvenilip gidilmez tabii
Ama gittiğimiz yer temiz ve düzgün bir yer
Havuz sıcaklığı 24 derecede oluyor genellikle. Ne soğuk ne sıcak yani
Havuzda klor kullanılmıyor. İyonlu olduğu için hiçbir sakıncası yok dedi doktor doğurana kadar gönül rahatlığıyla yüzebilirsin hatta faydana olur dedi.
Bende yüzüyorum
Kuzum gerçekten öle baksana seni yönlendirdiği hastanelerden tercih edebileceğin sadece özeller ve fiyatları uçuk.. Bencede bi iş var bunda kiloyu geç dediğin gibi ne problemliler doğum yapıyo.. Sana diyorum hiç bişey olmıcaaaak sağlıkla doğcak tosunum, sende çok sağlıklı bi lohusa olcaksın
ya bilmiyorum içimden bi ses boşa geziyosun diyo..abarttılar doktorlar durumu..neler var hastanede yaaa..ne kilolular ne cüceler ne sakatlar hamile doğurucakta ben mi soğuramicam anlamadımki..para almak için mi yapıyolar artık onu düşünüyorum vallahi..ben biraz pipirikliyim die..
öle galiba şakerim ilk bebeğimde 23 haftalık 808 gr doğmuştu bu sefer 9 ay durursa 4 kiloyu geçer doğum yaptıran ebe öle dedi zamanında doğsaydı çok iri olur ve çok kesiğin dikişin olurdu çatıların dar dedi şimdi sıkıysa totoya güvende noprmal doğurrrrrr
İstanbulda oturuyorum ben burda çok fazla öyle yerler var. sen nerde oturuyordun canım?Ben de yüzmeye gitmeyi çok isterdim ama burda öyle güvenilir bir yer yok.Sen şanslısın valla çok iyiymiş hamilelikte yüzme.
ay doktorların umru diill yaaa şaştım kaldımmmmm..bana ne diyo adam noolursa olsun hastaya..eskiden acıyodum şimdi acımıyorum diyo açık açık...beni gönderdiği özeller belli amerikan,acbadem..yani en az 20 25 milyar..e bıçak parası die kimbilir ne isticek..bide o yönlendirdiği hastanelerden de komisyon alıyolar..ufff ne biliimm iice daraldım yaaa
İstanbulda oturuyorum ben burda çok fazla öyle yerler var. sen nerde oturuyordun canım?
olsun sende bol bol yürüyüş yap, yürüyüşte çok faydalı.
Canım ben kocaeli gölcükte oturuyorum.Evet yüzmeye gidemesemde yürüyüş ve pilates yapıyorum bende.
Bak her işte bi hayır varmış.. ben ne kadar üzülmüştüm benim hastanenin ssk anlaşması bitince.. resmen ortada kalmıştım.. şimdi gittiğim hastane ve doktor eskisinden o kadar iyi ki doktoruma bayılıyorum resmen.. eğer ssk anlaşması bitmeseydi diğerinin, bu doktorumu tanıyamıycaktım bile.. öle düşün her işte bi hayır vardır oluruna bırak
bu kadar uğraşıp spor yapıyoruz umarım normal doğurmak nasip olur bize. bu kadar pilates yürüyüşten sonra rahat rahat doğuruyor olabilmemiz lazım, hakkımızda hayırlısı artık
neyse kızlar ben kaçıyorum..yattiim azıcık..koptum bugün oğlumla..yarın görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?