2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide haftaya gelecek inş. sabrsızlıkla bekliyoruz bakalım artık güzel telaşlarımız başladı hepimizin halı konusuna gelince bende henüz almadım ama nasıl birşey almayı düşünüyosun canım yaa karar veremiyorum bir türlü ben hoş henüz beğendiğim birşeyde olmadı da...

devlet hastanelerinin hepsi aynı inanki içeri bile girilmez nasıl pislik içinde o dr. çalışıyor hayret eder insan

Kuzum gerçekten öle baksana seni yönlendirdiği hastanelerden tercih edebileceğin sadece özeller ve fiyatları uçuk.. Bencede bi iş var bunda kiloyu geç dediğin gibi ne problemliler doğum yapıyo.. Sana diyorum hiç bişey olmıcaaaak sağlıkla doğcak tosunum, sende çok sağlıklı bi lohusa olcaksın

Evett yüzüyorum çünkü su beni çok rahatlatıyor
Özel bir spor salonuna üyeyim oranın kapalı yüzme havuzuna gidiyorum. Her yere güvenilip gidilmez tabii
Ama gittiğimiz yer temiz ve düzgün bir yer
Havuz sıcaklığı 24 derecede oluyor genellikle. Ne soğuk ne sıcak yani
Havuzda klor kullanılmıyor. İyonlu olduğu için hiçbir sakıncası yok dedi doktor doğurana kadar gönül rahatlığıyla yüzebilirsin hatta faydana olur dedi.
Bende yüzüyorum

Egzersizlerede baktım da zaten benim pilateste yaptıklarımmış.Bence dr izin verirse sende yap çok rahatlatıyor tavsiye ederim canım....

Bende yapıyorum kuzu hamile kalmadan önce salona gidiyodum ama artık evde yapıyorum hafifletiyorum hareketleri biraz.. bi de step yapıyorum ama şu wii nin stebi yani çok yorucu değil ama adım atmaya yarıyo

Bende yapıyorum kuzu hamile kalmadan önce salona gidiyodum ama artık evde yapıyorum hafifletiyorum hareketleri biraz.. bi de step yapıyorum ama şu wii nin stebi yani çok yorucu değil ama adım atmaya yarıyo

Yormadan yap canım,ben hiç step yapadım,pilates yetiyo şimdilik yürüyüşde yapıyorum.

demekki önüne gelen herşeyy bebişine yarıyoo

öle galiba şakerim ilk bebeğimde 23 haftalık 808 gr doğmuştu bu sefer 9 ay durursa 4 kiloyu geçer doğum yaptıran ebe öle dedi zamanında doğsaydı çok iri olur ve çok kesiğin dikişin olurdu çatıların dar dedi şimdi sıkıysa totoya güvende noprmal doğurrrrrr

Ben de yüzmeye gitmeyi çok isterdim ama burda öyle güvenilir bir yer yok.Sen şanslısın valla çok iyiymiş hamilelikte yüzme.

ay doktorların umru diill yaaa şaştım kaldımmmmm..bana ne diyo adam noolursa olsun hastaya..eskiden acıyodum şimdi acımıyorum diyo açık açık...beni gönderdiği özeller belli amerikan,acbadem..yani en az 20 25 milyar..e bıçak parası die kimbilir ne isticek..bide o yönlendirdiği hastanelerden de komisyon alıyolar..ufff ne biliimm iice daraldım yaaa

Canım sen aldırma dediğin gibi ne kilolular doğuruyo sen mi doğuramıycaksın.Kesinlikle para için yapıyolar.Boş yere seni telaşlandırıyolar işte.

Maşallah canım sana bebişi iyi besliyorsun:))))Bir tosuncuk doğacak galiba:))))

Bak her işte bi hayır varmış.. ben ne kadar üzülmüştüm benim hastanenin ssk anlaşması bitince.. resmen ortada kalmıştım.. şimdi gittiğim hastane ve doktor eskisinden o kadar iyi ki doktoruma bayılıyorum resmen.. eğer ssk anlaşması bitmeseydi diğerinin, bu doktorumu tanıyamıycaktım bile.. öle düşün her işte bi hayır vardır oluruna bırak

AYÇAcım hoşgeldin, darlanma bu kadar canım yaa..
herşey olacağına varır inanki.

İstanbulda devlet hastaneleri bu kadar pis mi gerçekten?? hiç mi denetlemeleri olmuyo acaba??
ayyy anlattıkların bi an gözümde canlandı da, gerçi bende dayanamaz atardım kendimi dışarı.

ne bilim ben Ankarada hiç öyle pis bi hastaneyle karşılaşmadım. elbet vardır ama bana denk gelmedi iyiki.
Biliyosun ben devlette oluyorum kontrollerimi ve memnunum. herşey temiz, pak.

İnşallah en kısa zamanda işlerin hallolurda, uygun bi hastane ve doktor bulursun canım. Allah yardımcın olsun

neyse kızlar ben kaçıyorum..yattiim azıcık..koptum bugün oğlumla..yarın görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…