2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende bunların hepsini yiyorum atladığım bişey yok bünyeden demmekki iyide yiyen aynı önüne geleni yiyende bünyemde sorun var galiba kafaya çok takıyorum nasıl yapcam ben

kızlar bende bunların hepsini yiyorum atladığım bişey yok bünyeden demmekki iyide yiyen aynı önüne geleni yiyende bünyemde sorun var galiba kafaya çok takıyorum nasıl yapcam ben

canım herkesin bünyesi farklı sağlıklı olsunda zayıf olsunlar bide onu çıkarması var ben şimdiden yatakta sağa sola dönemiyom eşimin üstüne ayağımı atıyodum beyefendi rahatsız oluyomuş çok ağırmışım zaten yakında tek yatacam kocayı atacamm yataktaaaan benim yerime o nazlanıyoooooo

canım spor salonu nerde avrupadamı bende istiyorum izne çıkınca yüzmeye gitmek bakırköyde güzel bi yer buldum aslında bende yasmin gibi yazın tatilde yüzdüm bebişimle .

İstanbul Halkalıya yeni doğum hastanesi yaptılar heralde orasaı pis değildir . Ama pis hastaneler de var gerçekten

canım takma bu kadr kafana belki ırsı bişeydir ben 2.700 gr doğmuşum mesela ne kadr küçük ama bişey olmamış bizim bi tanıdığa doktor son ayında demiş bebek küçük yemek ye kilo alsın diye daha dur senin önünde 3 ay var stres yapma şimdiden büyür bebicik merak etme sen

sorma ya ben dün kucağına oturdum acıyo diye üfledi püfledi ama adam ne yapsın onun kiloya ullaştım sanırsam :) benim kocam minyon zayıfta biraz yani ben çok kilo almadım ama doğumdan önce olanlar var ben 5-6 kilo almıştım en son ama 7 olmuştur belki bebeşimde 740 gr

çok saçma eğerki kilondan ötürü doğum zorsa üniversite hastanelerine yollamaları lazımm senii özele yolluyorlarrraraştırma uygulama hastanelerinde yenidoğan yoğunbakım vs.. hepsi mevcutt proflar varr ücretsiz doğumm yapıyosunn sezeryanda dahill
geçen hafta eşimin iş arkadaşının hanımı doğum yaptı 25 kilo almışş kalp sorunuda vardı daha önce kalp krizi geçirmiştii üstelik son hafta bebek pisliğini yutmuşş hemen apar topar sezeryanla doğum yaptırdılarr 2 prof girmiş doğum doktoru olarak ve bir kardiyoloji prof girmişş bebeği yenidoğan yoğun bakımına almışlarr temizlemişlerr şimdi annede bebekte çok iyi
çok ilgilendi doktorlarr diyorr üstelik ücretsizz
ben özel hastaneye gidiyorum şimdilik ama sorun çıkarsa filan son haftalarda araştırma hastanesine gidicem

merhaba teyzeleeer
ortalıkta salgın hastalıktan bizde nasibimizi aldık
soğuk algınlığına yakalandık 3gündür yatıyoruz meleğimle
ama çok şükür toparlandık inşallah herkesler iyidir geçmişi sayfaları atlaya atlaya okuyabiliyorum

sütlüçörek canım ablam hamişken dr.bebeğin 15gün geri olduğunu söylemişti yemek olarak özellikle et ve baklagil ye demişti ablam süt muz yumurta ve k.fasülye nohut et ceviz yemeye dikkat etmişti ve 15 gün sonraki kontrolde prensesimiz büyümüştü şimdi 3buçuk aylık oldu zeynebimiz darısı size...

inş.bitanem inş

kızlar kipaya gitmiştim bugün bebiş şeylerinde süper indirimlşer varr mutlaka uğrayın oto koltuğu ana kucağı ben hauck marka(alman bi marka çok ii olduğunu söylüorlar) ev tipi ana kucağı kestirdim gözüme 70 küsürdü bi bakınn ilginizzeeeee:))))

Ay canım o kadar takma kafana ya, bebişler bakıyorsun bir hafta öne geçiyor, bakıyorsun bir hafta geriden geliyor, daha doğuma çok var, o toparlar sen merak etme. Daha ilk defa geride çıktı, niye hemen panik yaptın ki, sen yemeğini iyi ye, soluna yat dinlen o kilosunu yakalar merak etme hayatım:)

canım ana kucağına nerden baktın kipa.comdan nereye girdin bakmak istiyorumda bulamadım göremedim yardımcı olursan sevinirim

magg canım neden özel hastaneye gidiyorsun
üniversite hastanelerinde muayenehanesi olan hocalar var
özeline gidersin tüm tetkikleirnide hastanede yaptırırsınn
hem özel bakılmış olursun hemde tam teşekküllü bir hastanede kayıtlı olursun
ben böyle durumlarda kesinlikle üniversite hastanelerine gidilmesinden yanayım
ayrıca kiloyuda çok takma kafana ne kilolu kadınlar doğum yapıyor

hamile kalmak zor,hamilelik zamanları zor,doğum zor,doğum sonrası zor,anne olmak başlı başına hayatın en zor gönüllü görevi..(ama ende özeli)çok duygusalım şu sıralar ve de sulugöz bilmem sizler nasılsınız kızlar?

canım ana kucağına nerden baktın kipa.comdan nereye girdin bakmak istiyorumda bulamadım göremedim yardımcı olursan sevinirim

canım sanırım HOLAA kipa AVMlerden bahsediyor.. normal kipa hipermarket değil gibi.
mesela ankarada kipa avm sadece polatlıda var.. oraya da gitme şansımız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…